PDA

مشاهده نسخه کامل : مودم تندا؟

honeyxp
30-05-17, 22:02
سلام،
نمی‌دونم جای درستی دارم سوالمو مطرح می‌کنم یا نه. گشتم دیدم مناسبه.
مودمای تندا چه‌طوره؟ میگن خیلی خوبه. دوستان اگه تجربه دارن مرسی میشم به اشتراک بذارن.
من تو یکی از فروشگاهای اینترنتی دیدم که خیلی تعریف کردن.

لینکسیس که میگن دیگه مال سیسکو نیست،
ایسوسم میگن قطعی داره،
تی‌پی لینکو دی لینکو (البته رنج زیر ۱۵۰ تومنشو) خودم تست کردم قطعی داره.
توتولینک و تندا رو نظرتونو اگه بگین مرسی.
مثلا DH301 خیلی ازش تعریف کردن.
کلا اشتراک بذارین هر چی که فک می‌کنین مفیده.

مرسی

AMD>INTEL
30-05-17, 22:06
توتو لینک گرین میاره . یک شرکت کره ای خوبه . از نظر خدمات هم خیالت راحته . کیفیتش هم مناسبه
تندا هم از نظر کیفیت مثل tplink هست . متوسطه

honeyxp
30-05-17, 22:46
توتو لینک گرین میاره . یک شرکت کره ای خوبه . از نظر خدمات هم خیالت راحته . کیفیتش هم مناسبه
تندا هم از نظر کیفیت مثل tplink هست . متوسطه
من یه سرچ کوچیک زدم، توتولینک مودم روتر نداره ولی روتر داره. حالا تا رنج 150، بهترین انتخاب چیه؟ میشه رو امکاناتی مثه محدود کردن پنهای باند و سهمیه‌بندی مصرف واسه کاربر تعریف کرد رو مودمی توی این رنج قیمت حساب کرد؟ یا بریم سراغ میکروتیک؟ بهترین تصمیم چیه؟
یا کلا همین مودمایی که دارمو نگه دارم و AP رو اکستندر با کیفیت بگیرم؟

AMD>INTEL
30-05-17, 22:51
من یه سرچ کوچیک زدم، توتولینک مودم روتر نداره ولی روتر داره. حالا تا رنج 150، بهترین انتخاب چیه؟ میشه رو امکاناتی مثه محدود کردن پنهای باند و سهمیه‌بندی مصرف واسه کاربر تعریف کرد رو مودمی توی این رنج قیمت حساب کرد؟ یا بریم سراغ میکروتیک؟ بهترین تصمیم چیه؟

من این دستگاه را پیشنهاد میکنم . جوابش هم به خوبی پس داده است
ASUS DSL-N12E_C1 Wireless N300 ADSL Modem Router

honeyxp
30-05-17, 22:58

مرسی بزرگ‌وار، تا الان بیش‌تر مودمایی که دیدم این مشکل قطعی رو داشتن اینو سفارش میدم برای رهایی از این کابوس و چون شما می‌فرمایین اوکیه 100% اوکیه. به هر حال مرسی از راهنمایی کامل و همیشگی‌تون.

- - - Updated - - -

راستی، کارت شبکه‌ی وایرلس (ترجیحا اکسترنال) با برد مناسب و سازگار با ویندوز 10 زیر 60 تومن چیز خوبی هست برای پیش‌نهاد؟

honeyxp
30-05-17, 23:08
TL-WN821N چیز خوبیه؟

AMD>INTEL
30-05-17, 23:13
مرسی بزرگ‌وار، تا الان بیش‌تر مودمایی که دیدم این مشکل قطعی رو داشتن اینو سفارش میدم برای رهایی از این کابوس و چون شما می‌فرمایین اوکیه 100% اوکیه. به هر حال مرسی از راهنمایی کامل و همیشگی‌تون.

- - - Updated - - -

راستی، کارت شبکه‌ی وایرلس (ترجیحا اکسترنال) با برد مناسب و سازگار با ویندوز 10 زیر 60 تومن چیز خوبی هست برای پیش‌نهاد؟

pcie بگیرید برای سیستم
TP-LINK TL-WN881ND 300Mbps Wireless N PCI Express Adapter

honeyxp
30-05-17, 23:32

شرمنده سوالام زیاد شد، این که میگن این مودم با دو نوع آنتن توی بازار هستش درسته؟ (2 و 5 dB)؟

AMD>INTEL
30-05-17, 23:42
شرمنده سوالام زیاد شد، این که میگن این مودم با دو نوع آنتن توی بازار هستش درسته؟ (2 و 5 dB)؟

این مودم تا اونجا به خاطرم هست دو تا آنتن 2 db داره .