PDA

مشاهده نسخه کامل : کانکت کردن دو مودم برای افزایش رنج

honeyxp
30-05-17, 12:11
سلام؛
توی سایتای خارجی خوندم قبلا که اصل این کار شدنیه ولی با مودمای خاص گفته شده‌. واسه همین این‌جا می‌خوام واسه دو مورد خاص بپرسم بینم میشه یا نه.

میشه مودم D-Link 2740 رو به صورت وایرلس به TP-Link W8151 برای افزایش رنج وصل کرد (یا برعکس)؟

چون دو مودم به یه خط از نظر منطقی امکان وصل شدنشون نیست واسه همین باید یکیو به یکی وصل کنیم...

AMD>INTEL
30-05-17, 12:14
سلام؛
توی سایتای خارجی خوندم قبلا که اصل این کار شدنیه ولی با مودمای خاص گفته شده‌. واسه همین این‌جا می‌خوام واسه دو مورد خاص بپرسم بینم میشه یا نه.

میشه مودم D-Link 2740 رو به صورت وایرلس به TP-Link W8151 برای افزایش رنج وصل کرد (یا برعکس)؟

چون دو مودم به یه خط از نظر منطقی امکان وصل شدنشون نیست واسه همین باید یکیو به یکی وصل کنیم...

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

عزیز این کارها نتیجه محسوسی نخواهد داشت . بهترین کار استفاده از range extender میباشد .

honeyxp
30-05-17, 12:18
عزیز این کارها نتیجه محسوسی نخواهد داشت . بهترین کار استفاده از range extender میباشد .
آخه دو تا نکته هست:
۱. این که هزینه‌ی اضافی نشه و
۲. این که یکی از این مودما بدون استفاده هستش و می‌خوام ببینم میشه کاری کرد؟
در کل می‌خوام ببینم اگه امکانش هست راهنمایی کنین.

حالا اگه راهی هست مرسی اگه راهنمایی کنین.

مرسی

mohsen1367
30-05-17, 12:59
سلام
توی مودمهای tp-link این قابلیت به عنوان wds شناخته میشه .
توی تنظیمات مودم - تنظیمات وایرلس - WDS Setting رو اگه داشته باشین مخصوص این کاره .
در مودمهای d-link و این مدل خاص که شما اشاره کردین بازهم تنظیمات وایرلس - قسمت advanced setting - تنظیمات AP Mode مخصوص این کاره

هر دوی این مودمها میتونن با این قابلیت به مودمهای هم برند خودشون متصل شن

حالا نکته اینجاست که آیا میشه این دو مودم از دو برند متفاوت رو به هم وصل کرد یا نه ؟

که اون رو شما باید با آزمون خظا تست کنین

honeyxp
30-05-17, 13:40
سلام
توی مودمهای tp-link این قابلیت به عنوان wds شناخته میشه .
توی تنظیمات مودم - تنظیمات وایرلس - WDS Setting رو اگه داشته باشین مخصوص این کاره .
در مودمهای d-link و این مدل خاص که شما اشاره کردین بازهم تنظیمات وایرلس - قسمت advanced setting - تنظیمات AP Mode مخصوص این کاره

هر دوی این مودمها میتونن با این قابلیت به مودمهای هم برند خودشون متصل شن

حالا نکته اینجاست که آیا میشه این دو مودم از دو برند متفاوت رو به هم وصل کرد یا نه ؟

که اون رو شما باید با آزمون خظا تست کنین
قسمت Advanced توی مدل دی لینک ۱۳ تا منو داره. اگه بخوام تست کنم که میشه یا نه باید تو این ۱۳ تا که با حساب کردن زیرمنوآشون بیش‌تر از ۱۳ تا میشه دنبال AP Mode بگردم. دقیق میشه بگین AP MODE کجاس؟ توی منوی

Setup/Wireless Setup/Wireless Basics

یه Mode فقط داره که اونم فقط یه گزینه‌ی AP داره و گزینه‌ی دیگه‌ای واسه انتخاب نداره. الان می‌خوام تست کنم ببینم دی لینک به تی پی لینک وصل میشه تا بعد اگه نشد برعکسشو تست کنم...

mohsen1367
30-05-17, 18:38
من این مدل رو ندارم
ولی شما فقط با بخش ap mode کار دارین.
روی مودم tp-link قسمت wds تیک فعال شدن رو بزنید.
قسمت رمزنگاری یه رمز انتخاب کنید
قسمت مک آدرس ؛ مک آدرس مودم d-link رو وارد کنید.
در تنظیمات wifi تنظیم شبکه رو از حالت auto خارج کنید و بصورت دستی یک کانال از ۱ تا ۱۱ انتخاب کنید.
کاری که روی مودم d-link باید انجام بدین ایناست:
اول قسمت setup مودم قابلیت dhcp که به کلاینت ها آی پی میده غیرفعال کنید.
آی پی اصلی مودم d-link رو تغییر بدین که با ای پی مودم tp-link فرق داشته باشه.
مثلا اگه ای پی tp-link اینه 192.168.1.1
ای پی d-lin رو روی 192.168.1.2 تنظیم کنید.
تنظیمات کانال wifi رو دقیقا مطابق مودم tp-link تنظییم کنید.
توی مودم d-link قابلیت ap مود رو فعال کنید.
قسمت restrict mode رو بحالت اسکن بزارین
بعد اسکن اگه مودم tp-link رو شناخت میتونه کانکت شه .

آخر سر بگم دردسرش زیاده و باید به تنظیمات هردو مودم کاملا مسلط باشین.
واینکه من جایی ندیدم دوتا مودم از دو برند متصل کنند.
اگه هردو یک برند بودند راحت انجام میشد.