سلام
این گرافیک اون ور تولید شد؟ (خبر نسخه ی گیگابایت اش پیچید رو میگم)
اگه آره ، آواژنگ یا برندهای دیگه چقدر طول میکشه بیاد این ور؟
در آینده ، با آپدیت نرم افزارها ، این گرافیک توسط نرم افزارهای گرافیکی ساپورت میشه دیگه؟ درسته؟ مثل افترافکت و ...
قیمت گیگابایت رو سایت شهر سخت افزار گفته 70 دلاره . اینجا چقدر میشه؟ بالای 300 که نمیشه؟!
ramin1000
30-05-17, 10:37
سلام
بستگی به برندش داره ولی گیگابایت 2 گیگ همون 70 دلاره و قاعدتا نباید بیشتر از 280 هزار تومن باشه اما الان GT 740 2GB رو 450 می فروشن:1. (27):
برای افتر افکت گزینه مناسبیه و قطعا پشتیبانی می کنه
AMD>INTEL
30-05-17, 11:39
قیمت جهانی + حمل نقل + گمرک + شرکت گارانتی کننده
این فرمول محاسبه قیمت یک کارت است
با تبدیل قیمت دلاری به تومان نمیشه قیمت واقعی را در آورد .
SajjadKhati
30-05-17, 12:28
ممنون از هر دو
کی میاد؟
بعد اینکه این قیمت جهانی با احتساب حمل و نقل و گارانتی و ... هستن دیگه . یعنی وارد کننده ها که به قیمت جهانی نمیخرن . خیلی ارزون تر میخرن . قیمت جهانی برای فروش در مغازه های خرده فروش هست
AMD>INTEL
30-05-17, 12:30
ممنون از هر دو
کی میاد؟
بعد اینکه این قیمت جهانی با احتساب حمل و نقل و گارانتی و ... هستن دیگه . یعنی وارد کننده ها که به قیمت جهانی نمیخرن . خیلی ارزون تر میخرن . قیمت جهانی برای فروش در مغازه های خرده فروش هست
کلا تو ایران از گمرک رد شدن بسیار قیمت کالا را بالا میبره
هزینه گارانتی هم هست بالای 80-100 تومن
با کشتی میاد . حدود 50 تا 60 روز طول میکشه
ramin1000
30-05-17, 12:47
قیمت کارت گرافیک GT 1030 به فرض 70 دلار
قیمت دلار 3245
تعرفه گمرک 4 درصد
مالیات بر ارزش افزوده 9 درصد
شرکت گارنتی کننده هم معلوم نیست چند درصد می خوره
من کلا که حساب کردم باید ضربدر 4000 هزار تومان کنیم تا نرخش در ایران بدست بیاد اگه بیشتر دارن می خورن، قیمت هنوز حبابه و باید بزاریم واقعی بشه. فقط نباید خرید مجبور می شن ارزون کنن
چون دلار تقریبا 3 برابر شده، جدا از اینکه باید 200 درصد روی خود گرافیک بیشتر پول بدیم هزینه های جانبی هم باعث شده که برای تعرفه گمرک، هزینه حمل و نقل، درصد شرکت گارانتی کننده و ... به اندازه دو برابر قیمت همون کارت گرافیک پول بپردازیم
آقا سجاد من داشتم با یکی از دوستان انگلیسی زبان چت می کردم و ازش خواستم که بگه چه دی وی دی رایتری بخرم بهتره و چند مدل براش نوشتم گفت دی وی دی رایتر منسوخ شده باید بلوری بخری و وقتی گفتم که قیمت دی وی دی رایتر بلوری در ایران 300 هزار به بالاست تعجب کرد یا وقتی گفتم i7-7700k رو 300 درصد گرونتر از بازار جهانی می خریم باور نمی کرد گفت همین سی پی یو رو با این قیمت کسی اینجا نمی خره به اون صورت
ممنون از هر دو
کی میاد؟
آقا سجاد زدی تو هدف
وقتی عمده بخری ارزون تر حساب می کنن
در ضمن شما اگه همین کارت گرافیک GT 1030 رو همون 70 دلار خرده فروشی حساب کنیم می شه 227000 هزار تومان
حالا 4درصد تعرفه گمرگ + 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده رو حساب کن برای هر کارت درمیاد 30 هزار تومن به نظرت زیاده
پس می بینی که تعرفه گمرک بالا نیست بلکه عده ای برای دوشیدن مردم از هر حیله و ترفندی استفاده می کنند
به همین خاطر خداوند سوره ای رو برای همین موضوع بسیار مهم نازل کرد که:
وَیْلٌ لِلْمُطَفِّفِینَ : وای بر کم فروشان
اگه تفسیر کنیم وای بر گران فروشان هم معنی میده
SajjadKhati
30-05-17, 14:55
ممنون
الان توی YouTube دیدم ، فریم های GT 1030 از RX 550 در اغلب موارد یا بیشتر هست و یا مساوی (بجز در بازی hitman که یه کمی کمتره)
هم ارزونتره هم قدرت بیشتری داره و هم کم مصرف تره (nvidia هم هست و با نرم افزارهای افترافکت در آینده نباید مشکل سازگاری داشته باشه)
کلا نسبت به قیمت باید به صرفه باشه و جزء گرافیک های روز
البته همیشه محصولات AMD مخصوصا کارت گرافیک اش در ایران گرونتر بود (بجز قیمت جهانی اش) و محصولات انویدیا در ایران به قیمت جهانی اش نزدیک تر بود
میگم اگه نخوایم یه گرافیک از حداکثر قدرت پردازنده اش استفاده کنه (فرضا توی بازی ای بالای 50 فریم میده مثلا 100 فریم میده در صورتی که ما بالای 30 یا 40 فریم نیاز نداریم و کلا نخوایم بالای 30 فریم داشته باشیم یعنی بار پردازش رو به 3 برابر کاهش بدیم) باید چی کار کنیم؟ راهش اینه که توی بایوس ، فرکانس گرافیک رو کم کنیم؟ راه دیگه ای داره؟ مثلا خود شرکت تولید کننده ، نرم افزاری ، چیزی برای تنظیم کلاک داده باشه؟
----------------
برای cpu ، کار آسونتره. توی مادربردهای گیگابایت ، علاوه بر بایوس ، توی نرم افزار Easy Tune میشه این کار رو کرد. و هم توی سیستم عامل ، در Task Manager با گزینه ی Set Affinity
AMD>INTEL
30-05-17, 18:37
میگم اگه نخوایم یه گرافیک از حداکثر قدرت پردازنده اش استفاده کنه (فرضا توی بازی ای بالای 50 فریم میده مثلا 100 فریم میده در صورتی که ما بالای 30 یا 40 فریم نیاز نداریم و کلا نخوایم بالای 30 فریم داشته باشیم یعنی بار پردازش رو به 3 برابر کاهش بدیم) باید چی کار کنیم؟ راهش اینه که توی بایوس ، فرکانس گرافیک رو کم کنیم؟ راه دیگه ای داره؟ مثلا خود شرکت تولید کننده ، نرم افزاری ، چیزی برای تنظیم کلاک داده باشه؟
----------------
برای cpu ، کار آسونتره. توی مادربردهای گیگابایت ، علاوه بر بایوس ، توی نرم افزار Easy Tune میشه این کار رو کرد. و هم توی سیستم عامل ، در Task Manager با گزینه ی Set Affinity
تمام کارت ها با msi after burner میشه اندر کلاک کرد .
ramin1000
30-05-17, 18:40
----------------
توی کنترل پنل یه گزینه داره NVIDIA اونجا می شه تنظیمات کارت رو دستکاری کرد ولی من خودم امتحان نکردم
sajad564
30-05-17, 20:29
ممنون
الان توی YouTube دیدم ، فریم های GT 1030 از RX 550 در اغلب موارد یا بیشتر هست و یا مساوی (بجز در بازی hitman که یه کمی کمتره)
هم ارزونتره هم قدرت بیشتری داره و هم کم مصرف تره (nvidia هم هست و با نرم افزارهای افترافکت در آینده نباید مشکل سازگاری داشته باشه)
البته همیشه محصولات AMD مخصوصا کارت گرافیک اش در ایران گرونتر بود (بجز قیمت جهانی اش) و محصولات انویدیا در ایران به قیمت جهانی اش نزدیک تر بود
----------------
توی تنظیمات بازی میتونی بازی رو روی فریم دلخواه قفل کنی
sajad564
30-05-17, 20:31
ممنون
----------------
راستی یه سوال...1030 توی هیتمن چند فریم میگرفت؟؟برام جالبه بدونم این کارت پایین رده چه عملکردی از خودش توی بازی ها نشون میده
SajjadKhati
30-05-17, 21:23
راستی یه سوال...1030 توی هیتمن چند فریم میگرفت؟؟برام جالبه بدونم این کارت پایین رده چه عملکردی از خودش توی بازی ها نشون میده
ممنون
الان باید باز دوباره برم ببینم . فعلا دسترسی ندارم . توی گوگل بزنی GT 1030 vs RX 550 میاره
ولی کلا عملکردش خوبه . همه ی ریزولیشن های تست شده توی فول اچ دی بود . تنظیمات بازی ها بعضی هاشون زیاد و اغلب متوسط و بعضی هاشون پایین بود منتها مهم ترین چیز که anti alias هست ، توی اغلب بازی ها 0 بود (anti alias 2x نسبت به صفر ، حداقل 2 برابر قدرت گرافیک بیشتر میخواد تا بتونه توی همون ریزولیشن و تنظیمات با همون فریم اجرا کنه)
با این حالت ، اغلب بازی ها 50 تا 70 فریم میدادن (البته بعضی بازی ها 160 فریم و بعضی ها هم 30 فریم بودن ولی کمتر از 30 فریم نبود)
کلا انتخاب خیلی خوب برای کسایی هست که anti alias و کیفیت عالی نمیخوان و اجرا در ریزولیشن فول اچ دی براشون کفایت میکنه و با قیمت بسیار مناسب .
بازم کلا حدود 10 تا 20 درصد از RX 550 بهتر بود و در حد GTX 750 بود (حدود 10 تا 20 درصد از GTX 750Ti ضعیف تر بود)
sajad564
30-05-17, 21:55
ممنون
الان باید باز دوباره برم ببینم . فعلا دسترسی ندارم . توی گوگل بزنی GT 1030 vs RX 550 میاره
ولی کلا عملکردش خوبه . همه ی ریزولیشن های تست شده توی فول اچ دی بود . تنظیمات بازی ها بعضی هاشون زیاد و اغلب متوسط و بعضی هاشون پایین بود منتها مهم ترین چیز که anti alias هست ، توی اغلب بازی ها 0 بود (anti alias 2x نسبت به صفر ، حداقل 2 برابر قدرت گرافیک بیشتر میخواد تا بتونه توی همون ریزولیشن و تنظیمات با همون فریم اجرا کنه)
با این حالت ، اغلب بازی ها 50 تا 70 فریم میدادن (البته بعضی بازی ها 160 فریم و بعضی ها هم 30 فریم بودن ولی کمتر از 30 فریم نبود)
کلا انتخاب خیلی خوب برای کسایی هست که anti alias و کیفیت عالی نمیخوان و اجرا در ریزولیشن فول اچ دی براشون کفایت میکنه و با قیمت بسیار مناسب .
بازم کلا حدود 10 تا 20 درصد از RX 550 بهتر بود و در حد GTX 750 بود (حدود 10 تا 20 درصد از GTX 750Ti ضعیف تر بود)
فکر نمیکردم انقد قوی باشه:1. (27):با این وجود حتما بخرش...مثلا اگه بتونه بلک اوپس سه رو با خاموش بودن anti alising سی چهل فریم توی رزولیشن 1080 بگیره خیلی خوبه...وقتی زولیشن بالاتر میره خود به خود لبه های تیز مات میشن ولزومی نداره که این گزینه روشن باشه...
TechBaMohsen
30-05-17, 22:07
ممنون
سلام.
آقا سجاد، من تست بازی هاشون رو دیدم.
چنتا از بنچمارک ها رو میزارم از یه کانال یوتیوب برداشت کردم امیدوارم صحیح باشند:
20155
20156
20157
20158
20159
(بر روی عکس ها کلیک کنید تا بزرگتر بشن)
شبیه به تفاوت RX 460 با GTX 1050 میمونن.
در ارتباط با افتر افکت، هر دو کارت گرافیک مشکلی در افتر افکت نخواهند داشت.آقا سجاد افتر افکت و تمام نرم افزار های آدوبی از اوپن جی ال 4.5 پشتیبانی میکنند،همین یعنی تمام کارت های گرافیکی مدرن رو پشتیبانی میکنند. من تا قبل از این مطمئن نبودم ولی بعد از مشاهده چندین کلیپ، و خواندن آرتیکل های Pudgetsystem به این نتیجه رسیدم که تفاوت عجیبی مابین گرافیک های amd و nvidia در کار با آدوبی ها ،نیست.
فقط یه نکته:
برای کار در پروژه های 1080P بهتره 4گیگابایت رم گرافیکی داشته باشید.
برای پروژه های 4K بهتره این مقدار 6گیگابایت باشه.
لذا پیشنهاد میکنم هر کارت گرافیکی که گرفتید،ترجیحا مدل های حجیم تر رو بردارید.
در آخر، جناب، کارت گرافیک GT 1030 با قیمت بیش از 400 تا 500 هزار تومان در ایران به فروش خواهد رسید.حالا دلیلش به خیلی چیزها برمیگرده ولی حداقل قیمت 400هزار تومان رو بنده برای این کارت پیشبینی میکنم،حدودا 1ماه دیگه پیداش میشه و توی بازار ایران وارد میشه (اواسط تیرماه)
و چونکه فقط 100هزار تومان با برادرهای بزرگترشون یعنی RX560 , RX460 , GTX 1050 فاصله دارند ولی نصف قدرتشون رو دارند، برای همین بهیچوجه انتخاب و خرید خوبی نیستند متاسفانه.
این کارتها بیشتر برای سیستم های بشدت کم مصرف و پلیر ها، کاربرد دارند.
اگر کوچکترین علاقه ای به بازی کردن دارید، پیشنهاد میشه بجای خرید GT 1030 و RX 550،صد تومن بیشتر هزینه کنید، 50% پرفرومنس بهتر دریافت کنید و RX460-RX560 یا GTX1050 رو تهیه بفرمائید.
سلامت باشین.:11():
SajjadKhati
30-05-17, 22:55
ممنون از همگی
سلام.
آقا سجاد، من تست بازی هاشون رو دیدم.
چنتا از بنچمارک ها رو میزارم از یه کانال یوتیوب برداشت کردم امیدوارم صحیح باشند:
20155
20156
20157
20158
20159
(بر روی عکس ها کلیک کنید تا بزرگتر بشن)
شبیه به تفاوت RX 460 با GTX 1050 میمونن.
در ارتباط با افتر افکت، هر دو کارت گرافیک مشکلی در افتر افکت نخواهند داشت.آقا سجاد افتر افکت و تمام نرم افزار های آدوبی از اوپن جی ال 4.5 پشتیبانی میکنند،همین یعنی تمام کارت های گرافیکی مدرن رو پشتیبانی میکنند. من تا قبل از این مطمئن نبودم ولی بعد از مشاهده چندین کلیپ، و خواندن آرتیکل های Pudgetsystem به این نتیجه رسیدم که تفاوت عجیبی مابین گرافیک های amd و nvidia در کار با آدوبی ها ،نیست.
فقط یه نکته:
برای کار در پروژه های 1080P بهتره 4گیگابایت رم گرافیکی داشته باشید.
برای پروژه های 4K بهتره این مقدار 6گیگابایت باشه.
لذا پیشنهاد میکنم هر کارت گرافیکی که گرفتید،ترجیحا مدل های حجیم تر رو بردارید.
در آخر، جناب، کارت گرافیک GT 1030 با قیمت بیش از 400 تا 500 هزار تومان در ایران به فروش خواهد رسید.حالا دلیلش به خیلی چیزها برمیگرده ولی حداقل قیمت 400هزار تومان رو بنده برای این کارت پیشبینی میکنم،حدودا 1ماه دیگه پیداش میشه و توی بازار ایران وارد میشه (اواسط تیرماه)
و چونکه فقط 100هزار تومان با برادرهای بزرگترشون یعنی RX560 , RX460 , GTX 1050 فاصله دارند ولی نصف قدرتشون رو دارند، برای همین بهیچوجه انتخاب و خرید خوبی نیستند متاسفانه.
این کارتها بیشتر برای سیستم های بشدت کم مصرف و پلیر ها، کاربرد دارند.
اگر کوچکترین علاقه ای به بازی کردن دارید، پیشنهاد میشه بجای خرید GT 1030 و RX 550،صد تومن بیشتر هزینه کنید، 50% پرفرومنس بهتر دریافت کنید و RX460-RX560 یا GTX1050 رو تهیه بفرمائید.
سلامت باشین.:11():
سلام آقا محسن
آره درستن
البته این سایت توی لیست های ساپورت افترافکت ، مدلی از گرافیک AMD رو توی لیست هاش نذاشت :
Only the registered members can see the link
حالا نمیدونم (من که تا حالا ندیدم که گرافیک AMD رو ساپورت کنه . حتی گاها دیدم که با گرافیک AMD توی شناختن گرافیک در افترافکت مشکل دارن)
بله . تازه حساب کتاب کردم ، تقریبا قیمت اش 390 تا 420 (استاندارد همون 400 تا 410 تومن) میشه و تقریبا 1.8 برابر از 1050 ضعیف تره . بازم هر چند ارزش خریدش نسبت به 1050 کمتر میشه ولی بازم میشه روش فکر کرد و اختلاف تقریبا 150 تومنی دارن
ولی خیلی بازار نامردیه . گرافیک 70 دلاری که دلار 3200 هم حساب شه 260 تومن میشه ولی بالای 1.5 برابر قیمت عرضه شه !!!
نه چندان مسئله ی بازی کردن ندارم . فقط خواستم قیمت و ارزش خریدشو ببینم و شاید هم تهیه کردم
ممنون
TechBaMohsen
30-05-17, 23:28
ممنون از همگی
سلام آقا محسن
آره درستن
البته این سایت توی لیست های ساپورت افترافکت ، مدلی از گرافیک AMD رو توی لیست هاش نذاشت :
حالا نمیدونم (من که تا حالا ندیدم که گرافیک AMD رو ساپورت کنه . حتی گاها دیدم که با گرافیک AMD توی شناختن گرافیک در افترافکت مشکل دارن)
بله . تازه حساب کتاب کردم ، تقریبا قیمت اش 390 تا 420 (استاندارد همون 400 تا 410 تومن) میشه و تقریبا 1.8 برابر از 1050 ضعیف تره . بازم هر چند ارزش خریدش نسبت به 1050 کمتر میشه ولی بازم میشه روش فکر کرد و اختلاف تقریبا 150 تومنی دارن
ولی خیلی بازار نامردیه . گرافیک 70 دلاری که دلار 3200 هم حساب شه 260 تومن میشه ولی بالای 1.5 برابر قیمت عرضه شه !!!
نه چندان مسئله ی بازی کردن ندارم . فقط خواستم قیمت و ارزش خریدشو ببینم و شاید هم تهیه کردم
ممنون
درست میفرمائید، ولی توی PudgetSystem هم اشاره کرده که لیست گرافیک های ساپورتی نرم افزار های Adobe بشدت قدیمی هستش و اعتنایی بهش نیست.
من تست های مختلفی دیدم،چنتاش رو برای شما به اشتراک میزارم :
یک پروژه ی سنگین که با Adobe Premiere Pro کار کردند، همونطور که ملاحظه میکنید،رندر کردن این پروژه با گرافیک GTX 1060 6GB حدودا در 19 دقیقه، و گرافیک RX 470 8GB حدودا در عرض 20 دقیقه این پروژه رو به اتمام رسوندند. که میشه گفت 1یا2دقیقه واقعا اختلاف عجیبی نیست.
================================================== ===
(ببخشید موسَم افتاد تو عکس:1. (35):)
این هم یک پروژه ی دیگر.
همونطور که مشاهده می کنید گرافیک 1060 در عرض 13دقیقه و 30ثانیه و گرافیک RX480 در عرض 20 دقیقه و بطرز عجیبی گرافیک RX470 در عرض 18 دقیقه پروژه رو به اتمام رسوندن.تفاوت واضح تر هست، ولی من فکر میکردم بطور کامل AMD ساپورت نمیشه ولی اصلا اینجور نیست. تست های شبیه به هم زیاد دیگه ای هم دارند.
همون پروژه قبلی رو ببینید گرافیک 1050 که ارزون هم هست، خوب اجرا کرده:
اینها تست های ثانیه هستند و هرچقدر کمتر باشه،بهتر هست.یعنی پروژه در زمان کمتری به پایان رسیده.
اگر دقت کنید میبینید زیاد ربطی به قدرت گرافیک نداره،بیشتر به حجم اینگار ربط داره و بهینه سازی های ریز و درشت دیگه.
لینوس هم میاد اکسپورت های مختلف رو چک میکنه،متوجه میشه که تفاوت خیلی خاصی بین بهترین کارت های بازار تا معمولی ترین ها نیستش و فقط داشتن یک کارت گرافیک، بسیار بهتر از داشتن یک سی پی یو تنها و گرافیک مجتمع،عمل میکنه!
در این ارتباط صحبت میکنه که تفاوت بسیار اندکی بین nVidia و AMD در آدوبی و کانتنت کریشین هستش
=================
=================
اینها رو واستون قرار دادم که دید بهتری در هنگام خرید کارت گرافیک داشته باشید.فقط خواستم بگم که AMD هم ساپورت میشه ولی متاسفانه در لیست Adobe که مال خیلی وقت پیش هستش، هنوز قرار داده نشده.سال 2013 هم یه آرتیکل دیدم که نوشته بود AMD قرار داد بسته با Adobe شرکت اپل که هماهنگی های لازم برای کارت های گرافیکی AMD رو بوجود بیارن. که الآن بوجود آوردن مثل اینکه.
موفق باشید.:11():
SajjadKhati
30-05-17, 23:51
درست میفرمائید، ولی توی PudgetSystem هم اشاره کرده که لیست گرافیک های ساپورتی نرم افزار های Adobe بشدت قدیمی هستش و اعتنایی بهش نیست.
من تست های مختلفی دیدم،چنتاش رو برای شما به اشتراک میزارم :
Only the registered members can see the linkگرافیک-gt-1030-a-2017-05-30_22-27-27-jpg
یک پروژه ی سنگین که با Adobe Premiere Pro کار کردند، همونطور که ملاحظه میکنید،رندر کردن این پروژه با گرافیک GTX 1060 6GB حدودا در 19 دقیقه، و گرافیک RX 470 8GB حدودا در عرض 20 دقیقه این پروژه رو به اتمام رسوندند. که میشه گفت 1یا2دقیقه واقعا اختلاف عجیبی نیست.
Only the registered members can see the linkگرافیک-gt-1030-a-2017-05-30_23-40-47-jpg
(ببخشید موسَم افتاد تو عکس:1. (35):)
این هم یک پروژه ی دیگر.
همونطور که مشاهده می کنید گرافیک 1060 در عرض 13دقیقه و 30ثانیه و گرافیک RX480 در عرض 20 دقیقه و بطرز عجیبی گرافیک RX470 در عرض 18 دقیقه پروژه رو به اتمام رسوندن.تفاوت واضح تر هست، ولی من فکر میکردم بطور کامل AMD ساپورت نمیشه ولی اصلا اینجور نیست. تست های شبیه به هم زیاد دیگه ای هم دارند.
همون پروژه قبلی رو ببینید گرافیک 1050 که ارزون هم هست، خوب اجرا کرده:
Only the registered members can see the linkگرافیک-gt-1030-a-2017-05-30_23-50-29-jpg
اینها تست های ثانیه هستند و هرچقدر کمتر باشه،بهتر هست.یعنی پروژه در زمان کمتری به پایان رسیده.
اگر دقت کنید میبینید زیاد ربطی به قدرت گرافیک نداره،بیشتر به حجم اینگار ربط داره و بهینه سازی های ریز و درشت دیگه.
لینوس هم میاد اکسپورت های مختلف رو چک میکنه،متوجه میشه که تفاوت خیلی خاصی بین بهترین کارت های بازار تا معمولی ترین ها نیستش و فقط داشتن یک کارت گرافیک، بسیار بهتر از داشتن یک سی پی یو تنها و گرافیک مجتمع،عمل میکنه!
در این ارتباط صحبت میکنه که تفاوت بسیار اندکی بین nVidia و AMD در آدوبی و کانتنت کریشین هستش
Only the registered members can see the linkگرافیک-gt-1030-a-2017-05-30_23-54-48-jpg
=================
=================
اینها رو واستون قرار دادم که دید بهتری در هنگام خرید کارت گرافیک داشته باشید.فقط خواستم بگم که AMD هم ساپورت میشه ولی متاسفانه در لیست Adobe که مال خیلی وقت پیش هستش، هنوز قرار داده نشده.سال 2013 هم یه آرتیکل دیدم که نوشته بود AMD قرار داد بسته با Adobe شرکت اپل که هماهنگی های لازم برای کارت های گرافیکی AMD رو بوجود بیارن. که الآن بوجود آوردن مثل اینکه.
موفق باشید.:11():
ممنون
بحث روی قدیمی بودن نیست
توی اونجا ، حتی یه مدل گرافیک AMD رو هم نام نبرد
البته این مدل های گرافیکی که نام برد (لینک دادم) ، احتمالا فقط برای موتور رندر ray trace و بعضی از افکت ها در افترافکت هستن (یعنی بصورت عادی و در حالت 2 بعدی افترافکت ، احتمالا گرافیک تاثیر خاصی نداره)
اون پریمیر هم کلا به نظرم با موتور ray trace افترافکت جداست (فکر نکنم ربطی به هم داشته باشن)
ضمن اینکه توی انجمن های افترافکت ، کسایی که کارت AMD دارن رو میتونی بررسی کنی درباره ی سازگاریشون با افترافکت و اینکه مشکلی دارن یا نه (من که شنیدم چندین مواردی که با کارت AMD در افترافکت مشکل داشتن)
TechBaMohsen
31-05-17, 00:06
ممنون
بحث روی قدیمی بودن نیست
توی اونجا ، حتی یه مدل گرافیک AMD رو هم نام نبرد
البته این مدل های گرافیکی که نام برد (لینک دادم) ، احتمالا فقط برای موتور رندر ray trace و بعضی از افکت ها در افترافکت هستن (یعنی بصورت عادی و در حالت 2 بعدی افترافکت ، احتمالا گرافیک تاثیر خاصی نداره)
اون پریمیر هم کلا به نظرم با موتور ray trace افترافکت جداست (فکر نکنم ربطی به هم داشته باشن)
ضمن اینکه توی انجمن های افترافکت ، کسایی که کارت AMD دارن رو میتونی بررسی کنی درباره ی سازگاریشون با افترافکت و اینکه مشکلی دارن یا نه (من که شنیدم چندین مواردی که با کارت AMD در افترافکت مشکل داشتن)
بله..
پس با این حساب اینگار برخی از افکت ها، با داشتن nVidia بسیار بهتر عمل میکنن و در بقیه ی افکت ها، این مشکل وجود نداره.
بنده گرافیک Rx 470 سفارش دادم، شاید پشیمون بشم بخاطر این انتخاب، ولی خب امیدوارم جوری نباشه که غیر قابل استفاده بشه واسم... این نکته واسم مهمه که اذیتم نکنه...
پس با این صحبت ها و این تست ها، عموما انتخاب nVidia برای کانتنت کریشن ها، انتخاب بهتری هست. حالا خدا به خیر بگذرونه RX 470 ـهِ من رو :1. (29):
راستی، اگر در این زمینه فروم یا سایت های خوبی رو میشناسید، به بنده معرفی کنید. ممنونم.:11():
SajjadKhati
31-05-17, 08:30
بله..
پس با این حساب اینگار برخی از افکت ها، با داشتن nVidia بسیار بهتر عمل میکنن و در بقیه ی افکت ها، این مشکل وجود نداره.
بنده گرافیک Rx 470 سفارش دادم، شاید پشیمون بشم بخاطر این انتخاب، ولی خب امیدوارم جوری نباشه که غیر قابل استفاده بشه واسم... این نکته واسم مهمه که اذیتم نکنه...
پس با این صحبت ها و این تست ها، عموما انتخاب nVidia برای کانتنت کریشن ها، انتخاب بهتری هست. حالا خدا به خیر بگذرونه RX 470 ـهِ من رو :1. (29):
راستی، اگر در این زمینه فروم یا سایت های خوبی رو میشناسید، به بنده معرفی کنید. ممنونم.:11():
اغلب سایت ها یا فروشگاه ها ، اگه بسته رو باز نکرده باشی ، تحویل میگیرن و با قطعات دیگه تعویض میکنن
پیشنهادم اینه که با مدل Nvidia ی مناسب تعویض کنی
لینک انجمن رو چون اینجا غیر قانونی هست ، برات پیام خصوصی میفرستم
SajjadKhati
01-06-17, 16:46
بله..
آقا محسن ، گرافیک رو گرفتی؟ پس دادی؟
اگه پس ندادی ، من خیلی مشتاقم بدونم افترافکت کارت های AMD رو ساپورت میکنه یا نه؟
AMD>INTEL
01-06-17, 17:03
اطلاعات کاملی داره این لینک
SajjadKhati
02-06-17, 10:10
ممنون استاد امید
میگم چرا قیمت ها اصلا حساب کتاب نداره؟
الان مثلا قیمت Seagate Barracuda 1TB یا WD Blue 1TB ، هر دو 50 دلارن :
و
هر دو هم در حد 190 (زیر 200) تومن در اینجا فروخته میشن
خوب با این حساب ، قیمت یه کالای 75 دلاری (GT 1030) ، حدودا باید 285 تومن بشه و کلا زیر 300 تومن
گرافیک ها کلا حساب کتاب شون متفاوت هه؟
AMD>INTEL
02-06-17, 12:12
ممنون استاد امید
میگم چرا قیمت ها اصلا حساب کتاب نداره؟
الان مثلا قیمت Seagate Barracuda 1TB یا WD Blue 1TB ، هر دو 50 دلارن :
و
هر دو هم در حد 190 (زیر 200) تومن در اینجا فروخته میشن
خوب با این حساب ، قیمت یه کالای 75 دلاری (GT 1030) ، حدودا باید 285 تومن بشه و کلا زیر 300 تومن
گرافیک ها کلا حساب کتاب شون متفاوت هه؟
فرمول های محاسبه قیمت همونی بود که گفتم
تعرفه گمرکی جدید و کلا سیستم گمرک فرق کرده
در مورد هارد هم یکی از عواملش در هر باکس تا 50 هارد میتونند وارد کنند .
در ضمن میزان و مقدار تعرفه ای که گارانتی روی هارد میکشه خیلی کمتر از مادربرد و گرافیکه
mohsen1367
02-06-17, 12:35
قیمت جهانی + حمل نقل + گمرک + شرکت گارانتی کننده
این فرمول محاسبه قیمت یک کارت است
با تبدیل قیمت دلاری به تومان نمیشه قیمت واقعی را در آورد .
با عرض پوزش
ولی قیمت جهانی در واقع قیمت درب فروشگاهه
که من خریدار برم و یه دونه کارت بخرم بیام.
مطمئنا واردکننده ای که میلیاردی و به تعداد بالا میخره به اون قیمت نمیخره.
این یه اصل توی بازاره
در واقع قیمتی که میخرن با حمل و نقل و گمرک تقریبا نزدیک به قیمت جهانی براشون تموم میشه.
تقریبا همه کشورها قوانین گمرکی دارند-
هزینه حمل و نقل در همه کشورها هست-
قوانین مالیاتی سفت و سخت تر از ایران در همه کشورها هست-
متاسفانه این بهانه ای شده برای وارد کننده ها که کلی بکشن روی جنس درصورتیکه بنظرم اصلا درست نیست.
AMD>INTEL
02-06-17, 12:44
با عرض پوزش
ولی قیمت جهانی در واقع قیمت درب فروشگاهه
که من خریدار برم و یه دونه کارت بخرم بیام.
مطمئنا واردکننده ای که میلیاردی و به تعداد بالا میخره به اون قیمت نمیخره.
این یه اصل توی بازاره
در واقع قیمتی که میخرن با حمل و نقل و گمرک تقریبا نزدیک به قیمت جهانی براشون تموم میشه.
تقریبا همه کشورها قوانین گمرکی دارند-
هزینه حمل و نقل در همه کشورها هست-
قوانین مالیاتی سفت و سخت تر از ایران در همه کشورها هست-
متاسفانه این بهانه ای شده برای وارد کننده ها که کلی بکشن روی جنس درصورتیکه بنظرم اصلا درست نیست.
بگذار یک مثالی بزنم . شما از یک فروشگاه مثل علی اکسپرس خرید میکنی . در هر کشور دیگه مستقیم به دستت میرسه
ولی در ایران دقیقا وقتی پست ترخیص میکنه از گمرک اندازه قیمت کالا ازتون گمرکی میگیرند . یکی از سخت گیر ترین گمرک ها را داریم . البته از نظر مالی و ترخیص
در مورد حمل و نقل هم عموما بارهایی که وارد ایران میشوند . ابتدا به یک کشور ثالث میروند و بعد به ایران می آیند . این هزینه حمل و نقل را دو برابر میکنند .
شرکت گارانتی دهند با تعداد قابل توجهی کارمند و هزینه های جانبی است . هزینه ها را چجوری باید تامین کنه . مجبور روی کالا محاسبه شود .
این مسئله قیمت جهانی نزدیکیش زمانی اتفاق میوفته . شرکت های گارانتی هزینه هاشون توسط شرکت مادر تامین شود .
TechBaMohsen
02-06-17, 17:48
سلام آقا سجاد.
نه پسش ندادم...
سیستم رو بستم و تست کردم، روی ویندوز 10 بدون آپدیت و قدیمی، همش صفحه آبی میداد. ویندوز 10 جدید نصب کردم مشکل فعلا رفع شده خداروشکر.
در نرم افزار افتر افکت، بدون مشکل اجرا شد، بدون ارور Mercury PlayBack Engine رو فعال کردم (بصورت HW فعال هست) و همه چیز کار میده. پلی بک انتظار داشتم سریعتر باشه ولی از سیستم قبلیم خیلی زیاد سریعتره. شاید ده برابر.هر ثانیه بصورت متوسط 6تا7 فریم روی نصف رزولوشن واسم پلی بک میکرد در انیمیشن سنگین، سیستم قبلیم شش دهم در هر ثانیه بود. یعنی روی یک چهارم رزولوشن فکر میکنم راحت بشه کار کرد و اذیت نشد.
عکس:
اگر دقت کنی میبینی سی پی یو داره ازش استفاده میشه، گرافیک هم همینطور ، به بسامد گرافیک در GPU Z نگاه کن،887 مگاهرتز، یعنی داره ازش استفاده میشه.
======
ولی خب در نرم افزار پرمیر پرو واقعا جالب بود، رندر کردن به طرز وحشتناکی سریع تر از سیستم قبلیم انجام شد. روی سیستم کور آی 5 سندی بریج، شاید یک پروژه حدود 12 دقیقه طول میکشید،من میرفتم کارامو انجام میدادم برمیگشتم ببینم تموم شده یا نه! ولی اینبار فکر نمیکنم به یک دقیقه رسید.
اگر دقت کنی میبینی سی پی یو و گرافیک بطور کامل ازشون استفاده شد و واقعا احساس بهتری دارم از خریدم.
لینکی که آقا امید هم دادن چک کردم نوشته فقط در Ray Tracing ،فقط هم در قسمت GPU Ray Tracing مخصوص گرافیک های انویدیا هستش وگرنه Cpu Ray Tracing که کمی کند تر انجام میده،بطور کامل فعال هست.
یعنی چیزی از دست نمیدی،شاید مقداری سرعت. من نگران این بودم که به کل ساپورت نشه،ولی خداروشکر اینجور نیست.
امیدوارم این توضیحات بدرد شما و خرید بعدیتون بخوره آقا سجاد. سلامت باشین،سوالی داشتین در خدمتتون هستم جناب.:11():
SajjadKhati
02-06-17, 17:58
سلام آقا سجاد.
نه پسش ندادم...
سیستم رو بستم و تست کردم، روی ویندوز 10 بدون آپدیت و قدیمی، همش صفحه آبی میداد. ویندوز 10 جدید نصب کردم مشکل فعلا رفع شده خداروشکر.
در نرم افزار افتر افکت، بدون مشکل اجرا شد، بدون ارور Mercury PlayBack Engine رو فعال کردم (بصورت HW فعال هست) و همه چیز کار میده. پلی بک انتظار داشتم سریعتر باشه ولی از سیستم قبلیم خیلی زیاد سریعتره. شاید ده برابر.هر ثانیه بصورت متوسط 6تا7 فریم روی نصف رزولوشن واسم پلی بک میکرد در انیمیشن سنگین، سیستم قبلیم شش دهم در هر ثانیه بود. یعنی روی یک چهارم رزولوشن فکر میکنم راحت بشه کار کرد و اذیت نشد.
عکس:
اگر دقت کنی میبینی سی پی یو داره ازش استفاده میشه، گرافیک هم همینطور ، به بسامد گرافیک در GPU Z نگاه کن،887 مگاهرتز، یعنی داره ازش استفاده میشه.
======
ولی خب در نرم افزار پرمیر پرو واقعا جالب بود، رندر کردن به طرز وحشتناکی سریع تر از سیستم قبلیم انجام شد. روی سیستم کور آی 5 سندی بریج، شاید یک پروژه حدود 12 دقیقه طول میکشید،من میرفتم کارامو انجام میدادم برمیگشتم ببینم تموم شده یا نه! ولی اینبار فکر نمیکنم به یک دقیقه رسید.
اگر دقت کنی میبینی سی پی یو و گرافیک بطور کامل ازشون استفاده شد و واقعا احساس بهتری دارم از خریدم.
لینکی که آقا امید هم دادن چک کردم نوشته فقط در Ray Tracing ،فقط هم در قسمت GPU Ray Tracing مخصوص گرافیک های انویدیا هستش وگرنه Cpu Ray Tracing که کمی کند تر انجام میده،بطور کامل فعال هست.
یعنی چیزی از دست نمیدی،شاید مقداری سرعت. من نگران این بودم که به کل ساپورت نشه،ولی خداروشکر اینجور نیست.
امیدوارم این توضیحات بدرد شما و خرید بعدیتون بخوره آقا سجاد. سلامت باشین،سوالی داشتین در خدمتتون هستم جناب.:11():
ممنون آقا محسن
مبارک باشه
الان پس Ray Trace رو فقط در افترافکت ساپورت نمیکنه؟ تست کردی Ray Trace رو؟
بقیه ی افکت ها ، توی سرعت تاثیر داره پس دیگه؟
TechBaMohsen
02-06-17, 19:08
ممنون آقا محسن
مبارک باشه
الان پس Ray Trace رو فقط در افترافکت ساپورت نمیکنه؟ تست کردی Ray Trace رو؟
بقیه ی افکت ها ، توی سرعت تاثیر داره پس دیگه؟
متشکرم جناب..
والا بنده مبتدی هستم دقیقا نمیدونم چه حرکتی بزنم که ری تریس بیفته روی کار.ولی ری تریس در گرافیک غیر فعال هست و فقط با کودا کور در گرافیک فعال میشه.
توی منوی تنظیمات هم نوشته اینجارو ببین:
توی Edit،بعدش Preference بعد قسمت Preview ، بر روی Gpu Information میزنی، این میاد که برای من فقط گزینه سی پی یو فعال هست، میگه که اگر گرافیک کودا کور نداشته باشی، ری تریس از تمام هسته های سی پی یو استفاده میکنه برای پریویوو:
================================================== ===========================
این هم یه تست کاملا شبیه به هم.
یک پروژه رو بر روی دو سیستم اجرا کردم.
سیستم ضعیف در عرض 2 دقیقه و 37 ثانیه رندرش کرد (157ثانیه)
==========
و اما در سیستم جدید :
در عرض 18 ثانیه.
بدون هیچ دستکاری ای هستش.اوت پوت هم گذاشتم لووز لِس (RGB+ALPHA) برای هر دو.
================================================== =============
در Preview هم در سیستم ضعیف حدودا بین 1 فریم در ثانیه میگرفتم :
==========
برای Preview در سیستم جدید حدودا 14 فریم در ثانیه میگیرم در فول رزولوشن :
==============================================
میتونم بگم نسبت به سیستم قبلی بدون جانب داری،بصورت میانگین در همه ی اعمال حدود 5تا6 برابر سریعتر هست برای اینجور کارها. مثلا افکت بدی، برداری،سریعتر اعمال میشه. تمام کارها باز کردن و بستن و ادیت کردن و Load ها همگی سریعتر از قبل هست حتی با اینکه سیستم قبلیم SSD داشت.
و اینکه تو سیستم قبل میزدی رندر،کامپیوتر قفل میشد،الآن نه، جا برای کارهای دیگه هم هست.
SajjadKhati
02-06-17, 19:48
ممنون
پس در همه ی جاها ، سرعت چندین برابر شد جز ray trace که ساپورت نمیکنه . درسته؟
تک پلاگین element 3d چطور؟ خود افترافکت به یه کنار ، این پلاگینش به یه کنار :Love-ssa~! (1): این پلاگین ساپورت میکنه؟
نرم افزارهای دیگه مثل سینما 4 دی ساپورت میکنن دیگه؟ درسته؟
البته میتونی بصورت موقت ، گرافیک رو از بایوس غیر فعال کنی و بعد تست بگیری و دوباره فعال کنی و با گرافیک تست بگیری تا نتایج دقیقی بدست بیاری (کلا اگه حوصله داشته باشی:1. (23):)
TechBaMohsen
02-06-17, 21:06
ممنون
پس در همه ی جاها ، سرعت چندین برابر شد جز ray trace که ساپورت نمیکنه . درسته؟
تک پلاگین element 3d چطور؟ خود افترافکت به یه کنار ، این پلاگینش به یه کنار :Love-ssa~! (1): این پلاگین ساپورت میکنه؟
نرم افزارهای دیگه مثل سینما 4 دی ساپورت میکنن دیگه؟ درسته؟
البته میتونی بصورت موقت ، گرافیک رو از بایوس غیر فعال کنی و بعد تست بگیری و دوباره فعال کنی و با گرافیک تست بگیری تا نتایج دقیقی بدست بیاری (کلا اگه حوصله داشته باشی:1. (23):)
خواهش می کنم.
در همه جا حتی ری تریس هم سرعت بیشتر شد، من یه پروژه ی 3بعدی داشتم،فقط پریویووش شاید بیست دقیقه طول میکشید لود بشه، این رو در عرض یکی دو دقیقه لود کرد کامل.
دلیل اینکه ری تریس بهتر اجرا شده اینه که خود سی پی یو چونکه 6 هسته (12رشته) هست، حتی ری تریس هم که بندازی به جونش میتونه از پسش بر بیاد.
به مرور تست های مختلف انجام میدم حتما.
شما اگر میتونی یه کار انجام بده،من در سطح شما از افتر افکت استفاده خاصی نمیکنم، شما یه پروژه ساده بساز، همون رو آپلود کن واسه من، خودت رندر بگیر منم رندر میگیرم، هر پلاگینی هم خواستی بگو رووش فعال کنم، پریویووش هم چک میکنیم.
اینجوری قشنگ دستت میاد مثلا با خرید یه گرافیک ای ام دی، یا داشتن رایزن، چقدر در سرعتت تاثیر گذاره.
این افکت المنت 3دی رو هرموقع خواستی واسم یه توضیح بده چطور فعال کنم یا فیلم آموزشی از یو تیوبی جایی بهم معرفی کن،یا اینکه پروژه اش رو بساز واسم بفرست. واسه من یکم گیج کنندست، چون کار من با افتر افکت خیلی ساده تر از ساخت پارتیکل های 3بُعدی و تنظیم دوربین و این جور چیزهاست.
در خدمتت هستم هرموقع سوالی داشتی تا جاییکه بلد باشم راهنمایی میکنم حتما.
SajjadKhati
02-06-17, 21:23
خواهش می کنم.
در همه جا حتی ری تریس هم سرعت بیشتر شد، من یه پروژه ی 3بعدی داشتم،فقط پریویووش شاید بیست دقیقه طول میکشید لود بشه، این رو در عرض یکی دو دقیقه لود کرد کامل.
دلیل اینکه ری تریس بهتر اجرا شده اینه که خود سی پی یو چونکه 6 هسته (12رشته) هست، حتی ری تریس هم که بندازی به جونش میتونه از پسش بر بیاد.
به مرور تست های مختلف انجام میدم حتما.
شما اگر میتونی یه کار انجام بده،من در سطح شما از افتر افکت استفاده خاصی نمیکنم، شما یه پروژه ساده بساز، همون رو آپلود کن واسه من، خودت رندر بگیر منم رندر میگیرم، هر پلاگینی هم خواستی بگو رووش فعال کنم، پریویووش هم چک میکنیم.
اینجوری قشنگ دستت میاد مثلا با خرید یه گرافیک ای ام دی، یا داشتن رایزن، چقدر در سرعتت تاثیر گذاره.
این افکت المنت 3دی رو هرموقع خواستی واسم یه توضیح بده چطور فعال کنم یا فیلم آموزشی از یو تیوبی جایی بهم معرفی کن،یا اینکه پروژه اش رو بساز واسم بفرست. واسه من یکم گیج کنندست، چون کار من با افتر افکت خیلی ساده تر از ساخت پارتیکل های 3بُعدی و تنظیم دوربین و این جور چیزهاست.
در خدمتت هستم هرموقع سوالی داشتی تا جاییکه بلد باشم راهنمایی میکنم حتما.
نه
من چندان بلد نیستم . یعنی قبلا یه مدت چند ماهه با افترافکت کار کردم که بعد کنارش گذاشتم (حداقل یه سال و نیم میشه باهاش کار نمیکنم) .
پروژه حالا هر پروژه ای بود ، بود . توی پروژه های آماده ، معمولا پروژه های 3 بعدی شرکت ویدئو هایو سنگین هستن
فیلم آموزش افترافکت ، که قسمت ششم اش مربوط به پلاگین المنت 3 دی هه ، توی انجمن (در امضام) هست (همون موقعی که با افترافکت کار میکردم) . هر چند مبتدی هست آموزشش ولی شاید به درد بخوره (نحوه ی فعال سازی و کار کردن باهاش گفته شد)
به هر حال ، هر پروژه ای بود ، منم میتونم تست کنم (بهم بدی) . من هم پروژه دارم (اگه میخوای ، آپلود کنم؟)
اگه آموزش افترافکت از مبتدی تا حرفه ای میخوای ، بگو معرفی کنم (چون چیدمان آموزش دیدن ، خیلی توی صرفه جویی وقت و یادگیری بهتر تاثیر داره)
TechBaMohsen
03-06-17, 05:54
نه
من چندان بلد نیستم . یعنی قبلا یه مدت چند ماهه با افترافکت کار کردم که بعد کنارش گذاشتم (حداقل یه سال و نیم میشه باهاش کار نمیکنم) .
پروژه حالا هر پروژه ای بود ، بود . توی پروژه های آماده ، معمولا پروژه های 3 بعدی شرکت ویدئو هایو سنگین هستن
فیلم آموزش افترافکت ، که قسمت ششم اش مربوط به پلاگین المنت 3 دی هه ، توی انجمن (در امضام) هست (همون موقعی که با افترافکت کار میکردم) . هر چند مبتدی هست آموزشش ولی شاید به درد بخوره (نحوه ی فعال سازی و کار کردن باهاش گفته شد)
به هر حال ، هر پروژه ای بود ، منم میتونم تست کنم (بهم بدی) . من هم پروژه دارم (اگه میخوای ، آپلود کنم؟)
اگه آموزش افترافکت از مبتدی تا حرفه ای میخوای ، بگو معرفی کنم (چون چیدمان آموزش دیدن ، خیلی توی صرفه جویی وقت و یادگیری بهتر تاثیر داره)
دستت درد نکنه تاپیک سنگینی بود،فیلم اموزش lyndaـش رو دارم هر جا به مشکل حادّی بر بخورم میتونم ردش کنم (البته با زحمت!! :1. (31):)
پس اگر میتونی لطف کن یه پروژه واسم آپلود کن، باهمدیگه رووش کار میکنیم و نتیجه گیری کنیم و یه تاپیک بزنیم به عنوان راهنمایی برای عزیزانی که میخوان سیستم رایزن واسه آدوبی ببندن.
قربونت برم.:11():
SajjadKhati
03-06-17, 14:33
دستت درد نکنه تاپیک سنگینی بود،فیلم اموزش lyndaـش رو دارم هر جا به مشکل حادّی بر بخورم میتونم ردش کنم (البته با زحمت!! :1. (31):)
پس اگر میتونی لطف کن یه پروژه واسم آپلود کن، باهمدیگه رووش کار میکنیم و نتیجه گیری کنیم و یه تاپیک بزنیم به عنوان راهنمایی برای عزیزانی که میخوان سیستم رایزن واسه آدوبی ببندن.
قربونت برم.:11():
سلام
تاپیک زده شد :
تست زمان رندر پروژه ها در نرم افزارهای گرافیکی (Only the registered members can see the link)
SajjadKhati
24-06-17, 10:03
سلام
معلوم نیست این کارت کی میاد؟
AMD>INTEL
24-06-17, 12:08
سلام
معلوم نیست این کارت کی میاد؟
30 تا 40 روز دیگه اگر تو گمرک معطل نشوند که میشوند .
SajjadKhati
24-06-17, 23:07
میگم قیمت دست دوم GTX 1050 2GB یا دست دوم RX 460 2GB چقدره؟
این کارت ها دست دوم اش موجود هست دیگه؟
میشه طرف دست دوم رفت به نظرتون؟
AMD>INTEL
24-06-17, 23:33
میگم قیمت دست دوم GTX 1050 2GB یا دست دوم RX 460 2GB چقدره؟
این کارت ها دست دوم اش موجود هست دیگه؟
میشه طرف دست دوم رفت به نظرتون؟
دست دوم این کارتهای حدود 80 تومن زیر قیمت نو هست .بله ارزش دارد . مخصوصا اگر گارانتی معتبر داشته باشند .
SajjadKhati
25-06-17, 00:21
دست دوم این کارتهای حدود 80 تومن زیر قیمت نو هست .بله ارزش دارد . مخصوصا اگر گارانتی معتبر داشته باشند .
ممنون
عجب
80 تومن فقط؟!
من چند مدت پیش که پاور 450 گرین رو خریده بودم (از نمایندگی گرین) و همونطور که در جریانی بخاطر سوء تفاهم میخواستم بفروشم ، از خود همون نمایندگی هم قیمت گرفته بودم (برای فروش) ، میگفت یه روز کارکرده هم به عنوان دست دوم شناخته و قیمت اش خیلی افت میکنه!
حالا کجا میشه این کارت های دست دوم رو پیدا کرد؟
AMD>INTEL
25-06-17, 00:32
ممنون
عجب
80 تومن فقط؟!
من چند مدت پیش که پاور 450 گرین رو خریده بودم (از نمایندگی گرین) و همونطور که در جریانی بخاطر سوء تفاهم میخواستم بفروشم ، از خود همون نمایندگی هم قیمت گرفته بودم (برای فروش) ، میگفت یه روز کارکرده هم به عنوان دست دوم شناخته و قیمت اش خیلی افت میکنه!
حالا کجا میشه این کارت های دست دوم رو پیدا کرد؟
سایت ایسام را چک کن .
SajjadKhati
04-07-17, 14:15
ممنون از همه :11():
گرافیک MSI GT 730 2GB DDR5 رو گرفتم . گرافیک با ارزش خرید خوبی هه . همونطور که مشخص بود ، بازی های روز رو توی تنظیمات پایین یا متوسط و در ریزولیشن 720P میکشه
من فقط بازی tomb raider 2016 رو تست کردم که توی تنظیمات medium و Anti Alias FXAA و در ریزولیشن 720P و دایرکت ایکس 12 ، خوب کشید (حدود 20 تا 25 فریم میداد که خوب بود. البته تخمینی میگم چون نرم افزار fraps توی دایرکت ایکس 12 کار نمیکنه که بگه چند فریم میداد) . (البته سبک بازی اش فراماسونری و کاملا مشخص بود ، بماند) . بازی روز دیگه ای نداشتم
crysis 3 رو توی medium و توی 720p ، مقدار 20 فریم داد که خوب بود و حداقل قابل تحمل بود
بازی Dirt 3 رو هم توی فول اچ دی و حداکثر تنظیمات ، 30 فریم داد که کاملا خوب بود
با این حال ، توی hawx 1 توی فول اچ دی و حداکثر تنظیمات ، 60 فریم داد که باز هم مثل قضیه ی قبلی ، یه کم گاهی اوقات ریپ میزد . نمیدونم بازی های دیگه مثل Dirt 3 که 30 فریم میداد کاملا روان بود ولی بازی hawx 1 که 60 فریم میده ، چرا گاها ریپ میزنه!! به گرافیک بازی اش مربوطه یا برنامه نویسی اش؟! (یا حتی توی tomb raider 2016 هم با اون تنظیمات ، روان بود و حداقل اینکه ریپ های بسیار خفیفی داشت که کاملا قابل چشم پوشی بود)
توی موتور ری تریس After Effect که از کودا استفاده میکرد ، هم فوق العاده رندرش سریعتر شد (بالای 10 برابر سریعتر)
بالاخره اینکه ارزش خرید خوبی داره و از این بهتر ، اگه قیمت GT 1030 که در آینده میاد تا 350 تومن باشه ، اونم ارزش خرید برای کسایی که نمیخوان زیاد برای گرافیک خرج کنن داره
اورکلاکش هم کردم و توی یه تست ای که 34 فریم میداد ، 37 فریم داد (البته حافظه شو تا 140 مگاهرتز و پردازنده شو تا 60 مگاهرتز اورکلاک کردم که این نتیجه رو داد ولی اورکلاک بیشتر از این مقدار دیگه تاثیری نداشت) . همین مقدار اورکلاک کافی بود؟
AMD>INTEL
04-07-17, 14:29
ممنون از همه :11():
گرافیک MSI GT 730 2GB DDR5 رو گرفتم . گرافیک با ارزش خرید خوبی هه . همونطور که مشخص بود ، بازی های روز رو توی تنظیمات پایین یا متوسط و در ریزولیشن 720P میکشه
من فقط بازی tomb raider 2016 رو تست کردم که توی تنظیمات medium و Anti Alias FXAA و در ریزولیشن 720P و دایرکت ایکس 12 ، خوب کشید (حدود 20 تا 25 فریم میداد که خوب بود. البته تخمینی میگم چون نرم افزار fraps توی دایرکت ایکس 12 کار نمیکنه که بگه چند فریم میداد) . (البته سبک بازی اش فراماسونری و کاملا مشخص بود ، بماند) . بازی روز دیگه ای نداشتم
crysis 3 رو توی medium و توی 720p ، مقدار 20 فریم داد که خوب بود و حداقل قابل تحمل بود
بازی Dirt 3 رو هم توی فول اچ دی و حداکثر تنظیمات ، 30 فریم داد که کاملا خوب بود
با این حال ، توی hawx 1 توی فول اچ دی و حداکثر تنظیمات ، 60 فریم داد که باز هم مثل قضیه ی قبلی ، یه کم گاهی اوقات ریپ میزد . نمیدونم بازی های دیگه مثل Dirt 3 که 30 فریم میداد کاملا روان بود ولی بازی hawx 1 که 60 فریم میده ، چرا گاها ریپ میزنه!! به گرافیک بازی اش مربوطه یا برنامه نویسی اش؟! (یا حتی توی tomb raider 2016 هم با اون تنظیمات ، روان بود و حداقل اینکه ریپ های بسیار خفیفی داشت که کاملا قابل چشم پوشی بود)
توی موتور ری تریس After Effect که از کودا استفاده میکرد ، هم فوق العاده رندرش سریعتر شد (بالای 10 برابر سریعتر)
بالاخره اینکه ارزش خرید خوبی داره و از این بهتر ، اگه قیمت GT 1030 که در آینده میاد تا 350 تومن باشه ، اونم ارزش خرید برای کسایی که نمیخوان زیاد برای گرافیک خرج کنن داره
اورکلاکش هم کردم و توی یه تست ای که 34 فریم میداد ، 37 فریم داد (البته حافظه شو تا 140 مگاهرتز و پردازنده شو تا 60 مگاهرتز اورکلاک کردم که این نتیجه رو داد ولی اورکلاک بیشتر از این مقدار دیگه تاثیری نداشت) . همین مقدار اورکلاک کافی بود؟
v-sync را فعال کن ببین باز هم گیر داره یا نه
SajjadKhati
04-07-17, 14:40
v-sync را فعال کن ببین باز هم گیر داره یا نه
ممنون
توی hawx 1 فعاله
ولی فکر کنم بازی hawx 1 چون قدیمی هه واسه همین مشکل داره
salpc
04-07-17, 14:57
ممنون
توی hawx 1 فعاله
مهندس جان مشخصات سیستم ت رو میگی؟
SajjadKhati
04-07-17, 15:23
مهندس جان مشخصات سیستم ت رو میگی؟
ممنون
واسه سیستم نیست
سیستم به روزه
AMD>INTEL
04-07-17, 15:27
ممنون
توی hawx 1 فعاله
در حالت غیر فعال هم تست بزن .hawk 2 را هم تست بزن
SajjadKhati
04-07-17, 16:14
غیر فعال هم تست کردم
تا جایی که یادم میاد فرقی نداشت
hawx 2 رو فکر کنم چون موقع نصبش به اینترنت وصل بودم ، فهمید تقلبی هه و دیگه بالا نمیاد (احتمالا باید ویندوز مجدد نصب کنم)
حالا مشکلی نیست
ramin1000
04-07-17, 16:31
سلام
need for speed rivals رو داری تست کنی ببینی می کشه
AMD>INTEL
04-07-17, 16:44
غیر فعال هم تست کردم
تا جایی که یادم میاد فرقی نداشت
hawx 2 رو فکر کنم چون موقع نصبش به اینترنت وصل بودم ، فهمید تقلبی هه و دیگه بالا نمیاد (احتمالا باید ویندوز مجدد نصب کنم)
حالا مشکلی نیست
اره تو اینترنت سریع غیر فعال میشه .ولی نسبت به نسخه 1 پیشرفت های خوبی داشته :1. (35): .
SajjadKhati
04-07-17, 17:19
سلام
need for speed rivals رو داری تست کنی ببینی می کشه
سلام
نه ندارم
کشیدن که میکشه ولی توی چه تنظیمی مهمه
حتی بازی های روز و سال ساخت 2016 و 2017 رو هم میکشه (این بازی واسه 2013 هه) توی تنظیمات کم یا متوسط و ریزولیشن 720p (در آنتی آلیاس fxaa یا حداکثر 2x و ...)
AMD>INTEL
04-07-17, 18:11
سلام
نه ندارم
کشیدن که میکشه ولی توی چه تنظیمی مهمه
حتی بازی های روز و سال ساخت 2016 و 2017 رو هم میکشه (این بازی واسه 2013 هه) توی تنظیمات کم یا متوسط و ریزولیشن 720p (در آنتی آلیاس fxaa یا حداکثر 2x و ...)
با نسخه جدید افتر برنر msi میتونی همه موارد رو چک کنی . فریم را توی ویندوز 10 و dx12 به علاوه مشخصات دیگه نشون میده
توی ویدیوی زیر هم مشخصه
SajjadKhati
04-07-17, 18:42
الان توی سیستم پسر خاله ام گرافیک رو نصب کردم (با هم گرافیکو خریدیم:Love-ssa~! (1):) . hawx 2 رو توی سیستمش نصب کردم ولی یه بار بالااومد و نمیدونم چرا دیگه ارور نصب نبودن به شبکه رو میده و بالا نمیاد (کلا به اینترنت وصل نیست و موقع نصب هم نبود)
ولی namco ace combat AH رو نصب کردم. اینم دقیق مثل hawx 1 هست . 60 فریم میده ولی وقتی هواپیما رو دور خودش میچرخونم ، ریپ کوچولو میزنه . این 60 فریم رو در صورتی که AA رو خاموش کنم میده ولی اگه روشنش کنم ، 20 تا 30 فریم میده (میانگینش 23 فریم). با این فریم توی این بازی ، اصلا نمیشه بازی کرد مخصوصا وقتی هواپیما رو میچرخونم دور خودش و سر آدم درد میگیره . ولی همین 20 فریم رو هم توی crysis 3 میداد ولی قابل قبول بود و ریپ هاش بسیار بسیار کمتر از این ( که میانگینش 23 فریم بود) ، بود
میگم نکنه خاصیت بازی های هواپیمایی این جوری هه ؟ کلا موقع چرخش خودشو نشون میده
با نسخه جدید افتر برنر msi میتونی همه موارد رو چک کنی . فریم را توی ویندوز 10 و dx12 به علاوه مشخصات دیگه نشون میده
توی ویدیوی زیر هم مشخصه
برنامه اختصاصی MSI Afterburner 4.4.0 کاملتر از همیشه (Only the registered members can see the link)
ممنون
ولی نمیدونم کجای نرم افزار رو باید دستکاری کنم تا موقع بازی ، اون صفحه (که توی لینک آموزشی که دادی) رو بیاره و فریم رو بده
نسخه ی افتربارنر ام 4.2 هه
حتما باید 4.4 باشه؟
بعد کجاشو باید دستکاری کنم؟
AMD>INTEL
04-07-17, 19:14
الان توی سیستم پسر خاله ام گرافیک رو نصب کردم (با هم گرافیکو خریدیم:Love-ssa~! (1):) . hawx 2 رو توی سیستمش نصب کردم ولی یه بار بالااومد و نمیدونم چرا دیگه ارور نصب نبودن به شبکه رو میده و بالا نمیاد (کلا به اینترنت وصل نیست و موقع نصب هم نبود)
ولی namco ace combat AH رو نصب کردم. اینم دقیق مثل hawx 1 هست . 60 فریم میده ولی وقتی هواپیما رو دور خودش میچرخونم ، ریپ کوچولو میزنه . این 60 فریم رو در صورتی که AA رو خاموش کنم میده ولی اگه روشنش کنم ، 20 تا 30 فریم میده (میانگینش 23 فریم). با این فریم توی این بازی ، اصلا نمیشه بازی کرد مخصوصا وقتی هواپیما رو میچرخونم دور خودش و سر آدم درد میگیره . ولی همین 20 فریم رو هم توی crysis 3 میداد ولی قابل قبول بود و ریپ هاش بسیار بسیار کمتر از این ( که میانگینش 23 فریم بود) ، بود
میگم نکنه خاصیت بازی های هواپیمایی این جوری هه ؟ کلا موقع چرخش خودشو نشون میده
ممنون
ولی نمیدونم کجای نرم افزار رو باید دستکاری کنم تا موقع بازی ، اون صفحه (که توی لینک آموزشی که دادی) رو بیاره و فریم رو بده
نسخه ی افتربارنر ام 4.2 هه
حتما باید 4.4 باشه؟
بعد کجاشو باید دستکاری کنم؟
آخرین ورژن را گذاشتم همون 4.4.0
این هم لینک آموزش
Only the registered members can see the linkآموزش-monitoring-سیستم-با-msi-afterburner-58957/
SajjadKhati
04-07-17, 22:28
آخرین ورژن را گذاشتم همون 4.4.0
این هم لینک آموزش
Only the registered members can see the linkآموزش-monitoring-سیستم-با-msi-afterburner-58957/
ممنون
به نسخه ی 4.3 که آخرین نسخه ی غیر بتا بود آپدیت کردم ولی اینم مثل 4.2 قسمت framerate اش غیر فعال هه
AMD>INTEL
04-07-17, 22:34
ممنون
به نسخه ی 4.3 که آخرین نسخه ی غیر بتا بود آپدیت کردم ولی اینم مثل 4.2 قسمت framerate اش غیر فعال هه
سجاد جان گفتم نسخه 4.4.0 این امکانات اضافه شده است . توی تغییرات نسخه نرم افزار هم نگاه کنی فقط این نسخه میتونه این کار را انجام دهد .
SajjadKhati
04-07-17, 22:41
سجاد جان گفتم نسخه 4.4.0 این امکانات اضافه شده است . توی تغییرات نسخه نرم افزار هم نگاه کنی فقط این نسخه میتونه این کار را انجام دهد .
ممنون
آها متوجه شدم
کنار گزینه ی Framerate (سمت چپ) یه تیک کم رنگ غیرفعال داره که اول باید روی اون تیک ، کلیک کنیم تا فعال بشه و ...
AMD>INTEL
04-07-17, 23:31
ممنون
آها متوجه شدم
کنار گزینه ی Framerate (سمت چپ) یه تیک کم رنگ غیرفعال داره که اول باید روی اون تیک ، کلیک کنیم تا فعال بشه و ...
کاملترین برنامه است برای اورکلاک و مونیتورینگ کارت گرافیک .
SajjadKhati
05-07-17, 00:06
توی ویدیوی زیر هم مشخصه
برنامه اختصاصی MSI Afterburner 4.4.0 کاملتر از همیشه (Only the registered members can see the link)
بله
همونطور که حدس زده بودم ، درست بود . در tomb raider 2016 و ریزولیشن 720p و AA FXAA و تنظیمات متوسط و دایرکت ایکس 12 ، حداقل 15 فریم و حداکثر 30 فریم داد . اغلب و بصورت میانگین ، 19 تا 23 فریم میده (البته بدون اورکلاک . با اورکلاک ، 2 تا 3 فریم بیشتر میده) که برای این حد هزینه خوبه و این حد فریم هم هر چند لرزش کوچولو (زمانی که زیر 20 فریم میره) ، داره ولی قابل قبوله و خوبه
برای ace combat هم همونطور که fraps هم گفته بود ، 60 فریم بود
ممنون
salpc
05-07-17, 11:11
MAFIA3 ,WATCH DOGS 2
این دوتا رو هم تست بزن .
ممکنه مافیا رو 25 فریم بده.
SajjadKhati
05-07-17, 16:15
MAFIA3 ,WATCH DOGS 2
این دوتا رو هم تست بزن .
ممکنه مافیا رو 25 فریم بده.
ندارم
من فقط بازی روز ، بازی tomb raider 2016 رو دارم
بقیه هم crysis 3 , dirt 3 , ace combat AH , Hawx 1 , Hawx 2 , just cause 2 رو دارم . بقیه که دیگه خیلی قدیمی تر از اینان
25 فریم رو دادن فکر کنم قطعا بده ولی در چه تنظیمی بده ، مهمه
------------------------------------------
Hawx 2 رو هم توی فول اچ دی و با AA 2X و با حداکثر تنظیمات اجرا کردم و 60 فریم داد. در بعضی از مراحل ، موقع چرخش هواپیما دور خودش ، مثل اون دو بازی هواپیمایی ، ریپ کوچولو داشت . انگار همه ی بازی های هواپیمایی نباید زیر 60 فریم بدن وگرنه خیلی لگ میزنه . جالب اینجاست که ریزولیشن رو هم نصف یعنی 720p میکردم ، بازم فریمش بیشتر نمیشد و همون 60 تا بود
salpc
05-07-17, 16:41
ندارم
من فقط بازی روز ، بازی tomb raider 2016 رو دارم
بقیه هم crysis 3 , dirt 3 , ace combat AH , Hawx 1 , Hawx 2 , just cause 2 رو دارم . بقیه که دیگه خیلی قدیمی تر از اینان
25 فریم رو دادن فکر کنم قطعا بده ولی در چه تنظیمی بده ، مهمه
------------------------------------------
Hawx 2 رو هم توی فول اچ دی و با AA 2X و با حداکثر تنظیمات اجرا کردم و 60 فریم داد. در بعضی از مراحل ، موقع چرخش هواپیما دور خودش ، مثل اون دو بازی هواپیمایی ، ریپ کوچولو داشت . انگار همه ی بازی های هواپیمایی نباید زیر 60 فریم بدن وگرنه خیلی لگ میزنه . جالب اینجاست که ریزولیشن رو هم نصف یعنی 720p میکردم ، بازم فریمش بیشتر نمیشد و همون 60 تا بود
مافیا 3 رو روی low و 720 آخه بازیش خیلی سنگینه و بد پورت شده.
احتمال میدم 25 فریم بده