ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل عدم بالا آمدن مادربرد asus m5a78l-mlx

hojjital
29-05-17, 16:22
دوستان چند وقتی بود که مادبرد asus m5a78l-mlx رو بلا استفاده گذاشته بودم . حالا یه سی پی یو x2 260 روش انداختم . ظاهرا مادربرد روشن میشه ولی نه گرافیک آنبرد و نه گرافیک مجزا هیچکدوم تصویر نمیدن. بوق هم اصلا نداره. سی پی یو هم داغ نمیشه فقط فنش کار میکنه.
پاور گرین 430 با رد مکس 330 هم تست کردم
رم 2 گیگ سامسونگ
سی پی رو هم با اینکه سالمه تعویض کردم و با یدونه x4 635 تست کردم. هیچ تغییری نکرد.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

AMD>INTEL
29-05-17, 16:30
دوستان چند وقتی بود که مادبرد asus m5a78l-mlx رو بلا استفاده گذاشته بودم . حالا یه سی پی یو x2 260 روش انداختم . ظاهرا مادربرد روشن میشه ولی نه گرافیک آنبرد و نه گرافیک مجزا هیچکدوم تصویر نمیدن. بوق هم اصلا نداره. سی پی یو هم داغ نمیشه فقط فنش کار میکنه.
پاور گرین 430 با رد مکس 330 هم تست کردم
رم 2 گیگ سامسونگ
سی پی رو هم با اینکه سالمه تعویض کردم و با یدونه x4 635 تست کردم. هیچ تغییری نکرد.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

باید ببری برات بایوس بزنند .

hojjital
29-05-17, 19:44
یکی از دوستان پروگرامر داره تست میکنم نتیجه رو خدمتتون اعلام میکنم.

hojjital
30-05-17, 01:36
باید ببری برات بایوس بزنند .

سلام مجدد آخرین ورژن بایوس رو از سایت گرفتم پسوندش رام بود ولی برنامه پروگرامر فقط فایلهای بین رو قبول میکرد. لذا پسوندش رو تغییر دادیم و با پسوند بین فایل بایوس رو فلش کردیم. ولی هنوز هم هیچ تغییری نکرده و مثل قبله.

AMD>INTEL
30-05-17, 02:29
سلام مجدد آخرین ورژن بایوس رو از سایت گرفتم پسوندش رام بود ولی برنامه پروگرامر فقط فایلهای بین رو قبول میکرد. لذا پسوندش رو تغییر دادیم و با پسوند بین فایل بایوس رو فلش کردیم. ولی هنوز هم هیچ تغییری نکرده و مثل قبله.

خوب مشکل از بایوس نبوده . باید بفرستی پیش تعمیر کار تا عیب یابی شود

zoosk
20-11-17, 11:42
خوب مشکل از بایوس نبوده . باید بفرستی پیش تعمیر کار تا عیب یابی شود

دوست عزیز منم دقیقا همین مشکل دارم اینقدر رم جابجا میکنم و ... تا شانسی میاد بالا . حس میکنم مال گرافیک هست .باطری بایوس بردار 2 دقیقه صبر کن
و بزنش جا و از روی انبرد بیارش بالا

AMD>INTEL
20-11-17, 12:38
دوست عزیز منم دقیقا همین مشکل دارم اینقدر رم جابجا میکنم و ... تا شانسی میاد بالا . حس میکنم مال گرافیک هست .باطری بایوس بردار 2 دقیقه صبر کن
و بزنش جا و از روی انبرد بیارش بالا
------------------
????????