PDA

مشاهده نسخه کامل : دمای پردازنده رایزن

RADEON9
28-05-17, 20:40
سلام باتوجه به این که پردازنده های 1700x و 1800x دما رو تو اکثر برنامه ها من جمله hwmonitor با 20 درجه افزایش نشون میدن به غیر از برنامه ryzen master چه برنامه دیگه ای هست که دما رو طبیعی نشون بده

AMD>INTEL
28-05-17, 20:48
سلام باتوجه به این که پردازنده های 1700x و 1800x دما رو تو اکثر برنامه ها من جمله hwmonitor با 20 درجه افزایش نشون میدن به غیر از برنامه ryzen master چه برنامه دیگه ای هست که دما رو طبیعی نشون بده

اون باگ خیلی وقته برطرف شده . فقط مادربرد تهیه می کنید به آخرین بایوس سایت سازنده اپدیت کنید .

RADEON9
28-05-17, 22:01
اون باگ خیلی وقته برطرف شده . فقط مادربرد تهیه می کنید به آخرین بایوس سایت سازنده اپدیت کنید .

استاد پردازندم 1700X هست بایوس آپدیت کردم ولی نزدیک 8 درجه باز اختلاف گزارش دما هست بین ryzen master و aida64 دمای طبیعیش 32 درجه هست .یه سوال دیگه الان فرکانس پردازنده از 3500 بالاتر نمیره تو تست یا بازی چکار کنم xfr فعال شه

AMD>INTEL
28-05-17, 22:22
استاد پردازندم 1700X هست بایوس آپدیت کردم ولی نزدیک 8 درجه باز اختلاف گزارش دما هست بین ryzen master و aida64 دمای طبیعیش 32 درجه هست .یه سوال دیگه الان فرکانس پردازنده از 3500 بالاتر نمیره تو تست یا بازی چکار کنم xfr فعال شه

دمایی که خود برنامه AMD اعلام میکنه قابل استنادتر هست .
اون هم تو لود کامل ببر
مادربردت هم بگو
این راهنمای برنامه رایزن مستره . کمک میکنه
Only the registered members can see the link

RADEON9
28-05-17, 22:27
دمایی که خود برنامه AMD اعلام میکنه قابل استنادتر هست .
اون هم تو لود کامل ببر
مادربردت هم بگو
این راهنمای برنامه رایزن مستره . کمک میکنه

با تشکر فراوان از پیگیریت استاد عزیز و بزرگوار :11():
تو لود کامل تا 58 درجه میره مادربوردم asus x370 prime

AMD>INTEL
28-05-17, 22:32
در مورد XFR مثل بوست اینتل خود به خود فعال میشه . اگر تغییراتی دادی با برنامه رایزن مستر حتما یکبار دیفالتش کن .
وقتی تمام core های پردازنده زیر لود بالا برند . تازه این موقع هست XFR فعال میشه .

در ضمن میتونی از قابلیت AUTO TUNIG خود اسوس برای اورکلاک استفاده کنی . به نظر میرسه کولینگ خوبی هم داری. به راحتی میتونی اورکلاک کنی .
در ضمن EPU هم چک کن اگر فعاله غیر فعالش کن .
با ai suite میتونی پردازندت را اورکلاک کنی .
این آرتیکل هم حتما مطالعه کن

آخرین ورژن HWMONITOR هم دمای پردازنده های رایزن را میتونه دیتکت کنه .

RADEON9
28-05-17, 23:15
در مورد XFR مثل بوست اینتل خود به خود فعال میشه . اگر تغییراتی دادی با برنامه رایزن مستر حتما یکبار دیفالتش کن .
وقتی تمام core های پردازنده زیر لود بالا برند . تازه این موقع هست XFR فعال میشه .

در ضمن میتونی از قابلیت AUTO TUNIG خود اسوس برای اورکلاک استفاده کنی . به نظر میرسه کولینگ خوبی هم داری. به راحتی میتونی اورکلاک کنی .
در ضمن EPU هم چک کن اگر فعاله غیر فعالش کن .
با ai suite میتونی پردازندت را اورکلاک کنی .
این آرتیکل هم حتما مطالعه کن

آخرین ورژن HWMONITOR هم دمای پردازنده های رایزن را میتونه دیتکت کنه .

دمت گرم گل کاشتی ایول الله آره کولرم غوله thermalright Le GRAND MACHO RT