ورود

مشاهده نسخه کامل : کارت گرافیک برای مینی کیس

danialshf
26-05-17, 16:24
سلام خدمت دوستان.من میخوام یه کارت گرافیک خوب و مناسب برای کیسم انتخاب کنم.ولی اطلاعاتم کامل نیست و موردهای زیادیم برای انتخاب ندارم.مدل کیسم hp 8300 i5 هست و گرافیکای مخصوص میخوره طوری که باید اون برد فلزیش جدا شه و کابل dvi توی یه پنل دیگه قرار بگیره.

Type
power supply
Min Operating Temperature
50 °F
Nominal Voltage
AC 120/230 V ( 50/60 Hz )
Max Operating Temperature
95 °F
ایناهم مشخصات پاورم هست و خاهشا کارت گرافیکیو که پیشنهاد میکنید نیازی نداشته باشم که پاور و عوض کنم چون در اون صورت باید فکر خرید یه پوسته کیسم باشم.ممنون
Only the registered members can see the link
اینم مشخصات کامل کیسم.
ممنون میشم راهنمایی کنید

AMD>INTEL
26-05-17, 17:21
سلام خدمت دوستان.من میخوام یه کارت گرافیک خوب و مناسب برای کیسم انتخاب کنم.ولی اطلاعاتم کامل نیست و موردهای زیادیم برای انتخاب ندارم.مدل کیسم hp 8300 i5 هست و گرافیکای مخصوص میخوره طوری که باید اون برد فلزیش جدا شه و کابل dvi توی یه پنل دیگه قرار بگیره.

Type
power supply
50 °F
Nominal Voltage
95 °F
ایناهم مشخصات پاورم هست و خاهشا کارت گرافیکیو که پیشنهاد میکنید نیازی نداشته باشم که پاور و عوض کنم چون در اون صورت باید فکر خرید یه پوسته کیسم باشم.ممنون
اینم مشخصات کامل کیسم.
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاورش چیه
از داخل کیست عکس بگذار تا چک کنم .
نکته اساسی در این کیس ها . محدودیت توان پاور هست

danialshf
26-05-17, 21:46
پاورش چیه
سلام دوست عزیز بفرمایید اینم مشخصات پاورم فقط همینارو نوشته
20060

- - - Updated - - -

پاورش چیه
20060

AMD>INTEL
26-05-17, 21:49
20060

- - - Updated - - -

20060

داخل کیس هم عکس بگذارید تا دقیق بتونم راهنمایی کنم .
کارتهایی که به اینها بخوره . وارد کنندگانش میارند . ولی خیلی محدود هستند .

TechBaMohsen
26-05-17, 22:19

Type
power supply
50 °F
Nominal Voltage
95 °F
اینم مشخصات کامل کیسم.
ممنون میشم راهنمایی کنید

جناب من یه چیزی اینجا دیدم :
Only the registered members can see the link le_Extension_Cable_%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%DA%A9_ %DA%A9%D8%A7%D8%A8%D9%84_21-400x400.jpg
که میتونی بزنی به مادربورد به قسمت PCIe بعدش اون سمتش کارت گرافیک وصل کنی و کارت گرافیک رو هرجایی که جا بود و تهویه هوا داشت، حالا به یه طریقی بچسبونی!
من هیچ تخصصی توی این کارا ندارم ولی فکر میکنم بشه!

20060
چیزیکه اینجا نوشته، 240 وات هست!
الآن کم مصرف ترین گرافیک GTX 1050 و GTX 1050 Ti هستند که
Only the registered members can see the link cyL29yaWdpbmFsLzIwLU92ZXJ2aWV3LUNhcmQtRGlmZmVyZW50 LUxvYWQtTGV2ZWxzLnBuZw==
توی بازی حداقل 60 وات مصرف دارند!

بعید میبینم بتونید با این پاور شدنی باشه.
=========================

ولی یه کارت گرافیک دیگه هست RX 550 2GB که:
Only the registered members can see the link Q5L29yaWdpbmFsLzAwLVdhdHRhZ2UtT3ZlcnZpZXcucG5n
حداکثر 50 وات مصرف داره.
این یکی فکر میکنم شدنی باشه و فشار زیادی به سیستم نیاره ولی مشکل اینجاست که RX 550 گرافیک قوی ای نیست.فقط همه ی بازی ها رو میتونه اجرا کنه ولی در حد LOW فقط.(فقط بازی های فوتبال و دوتا و اینها رو روی حداکثر اجرا میکنه)
این یکی فکر میکنم بتونید روی پاورتون استفاده کنید چون بشدت کم مصرف طراحی شده.

موفق باشید.:11():

AMD>INTEL
26-05-17, 22:29
جناب من یه چیزی اینجا دیدم :
Only the registered members can see the link le_Extension_Cable_%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%DA%A9_ %DA%A9%D8%A7%D8%A8%D9%84_21-400x400.jpg
که میتونی بزنی به مادربورد به قسمت PCIe بعدش اون سمتش کارت گرافیک وصل کنی و کارت گرافیک رو هرجایی که جا بود و تهویه هوا داشت، حالا به یه طریقی بچسبونی!
من هیچ تخصصی توی این کارا ندارم ولی فکر میکنم بشه!

چیزیکه اینجا نوشته، 240 وات هست!
الآن کم مصرف ترین گرافیک GTX 1050 و GTX 1050 Ti هستند که
Only the registered members can see the link cyL29yaWdpbmFsLzIwLU92ZXJ2aWV3LUNhcmQtRGlmZmVyZW50 LUxvYWQtTGV2ZWxzLnBuZw==
توی بازی حداقل 60 وات مصرف دارند!

بعید میبینم بتونید با این پاور شدنی باشه.
=========================

ولی یه کارت گرافیک دیگه هست RX 550 2GB که:
Only the registered members can see the link Q5L29yaWdpbmFsLzAwLVdhdHRhZ2UtT3ZlcnZpZXcucG5n
حداکثر 50 وات مصرف داره.
این یکی فکر میکنم شدنی باشه و فشار زیادی به سیستم نیاره ولی مشکل اینجاست که RX 550 گرافیک قوی ای نیست.فقط همه ی بازی ها رو میتونه اجرا کنه ولی در حد LOW فقط.(فقط بازی های فوتبال و دوتا و اینها رو روی حداکثر اجرا میکنه)
این یکی فکر میکنم بتونید روی پاورتون استفاده کنید چون بشدت کم مصرف طراحی شده.

موفق باشید.:11():

این پاور این کارت گرافیک بالا روش نصب بشه صد درصد مشکل میخوره .
چون این پاورها تحمل و کشش نصب چنین کارت هایی ندارند . چون پاور طراحی شده ماکسیمم برای کارتهای رده پایین براکت کوتاه و کم مصرف جواب میدهند .
موقع پیشنهاد ها این چنینی دقت کنید . پاورهای این ها فیش های مخصوص دارند .
پاورهاشون هم کم یابه و اگر مشکل بخوره پیدا نمیشه و اگر هم باشه اندازه یک کیس استوک دیگه قیمت دارد .
نگاهی به مشخصات پاور که عکس گذاشتند بنویسد .
این پاورها ATX نیستند که شما طبق فرمول ATX نسخه میپیچید .
20065

TechBaMohsen
26-05-17, 22:41
این پاور این کارت گرافیک بالا روش نصب بشه صد درصد مشکل میخوره .
چون این پاورها تحمل و کشش نصب چنین کارت هایی ندارند . چون پاور طراحی شده ماکسیمم برای کارتهای رده پایین براکت کوتاه و کم مصرف جواب میدهند .
موقع پیشنهاد ها این چنینی دقت کنید . پاورهای این ها فیش های مخصوص دارند .
پاورهاشون هم کم یابه و اگر مشکل بخوره پیدا نمیشه و اگر هم باشه اندازه یک کیس استوک دیگه قیمت دارد .
احتمالا من اشتباه میکنم چون شخصاً تست نکردم.:11():
اگر اشتباه نکنم پاورش شبیه به پاور سرور باشه :
Only the registered members can see the link cpdpbkwcfsys03dh7bmytniosigacjugdu3rxp8en%255bmedi um%255d.jpg&f=HP-593188-B21%2b460W%2bCS%2bPlatinum%2bHot%2bPlug%2bServer%2 bPower%2bSupply-meghdadit%255bdot%255dcom
که قیمتشون فوق العاده بالاست (460 واتش در میاد 350 هزار تومان)

چند جا هم خوندم :

درسته که نوشته قابل آپگرید،ولی نه پاورش رو میشه آپگرید کرد، و نه اونقدر وات داره که بشه چیز جدیدی رووش نصب کرده.
یکی از کاربرا نوشته بود "No solution. Ended up building a separate whole new computer" یعنی هیچ نتیجه ای نداشت واسم و مجبور شدم یه کیس از نو ببندم.

AMD>INTEL
26-05-17, 22:44
احتمالا من اشتباه میکنم چون شخصاً تست نکردم.:11():
اگر اشتباه نکنم پاورش شبیه به پاور سرور باشه :
Only the registered members can see the link cpdpbkwcfsys03dh7bmytniosigacjugdu3rxp8en%255bmedi um%255d.jpg&f=HP-593188-B21%2b460W%2bCS%2bPlatinum%2bHot%2bPlug%2bServer%2 bPower%2bSupply-meghdadit%255bdot%255dcom
که قیمتشون فوق العاده بالاست (460 واتش در میاد 350 هزار تومان)

چند جا هم خوندم :

درسته که نوشته قابل آپگرید،ولی نه پاورش رو میشه آپگرید کرد، و نه اونقدر وات داره که بشه چیز جدیدی رووش نصب کرده.
یکی از کاربرا نوشته بود "No solution. Ended up building a separate whole new computer" یعنی هیچ نتیجه ای نداشت واسم و مجبور شدم یه کیس از نو ببندم.

پس عزیز دقت کن . بالای 5 خط نوشتی که همش اطلاعات غلط بود / این پاوری که گذاشتی برای سرور HP هست نه مینی کیس
این ها هم یک داستان دیگه دارند .
از این پاور بالای 50 تا تعمیر کردم . همشون هم اینطور راهنمایی شده بودند و پاورشون به مشکل خورده بود .

danialshf
27-05-17, 00:23
داخل کیس هم عکس بگذارید تا دقیق بتونم راهنمایی کنم .
کارتهایی که به اینها بخوره . وارد کنندگانش میارند . ولی خیلی محدود هستند .
بفرمایید اینم عکس از داخلش20067

AMD>INTEL
27-05-17, 00:48
بفرمایید اینم عکس از داخلش20067

فقط کارتهای low profile که براکت کوتاه دارند میتونی استفاده کنی .
کارتهایی مثل 610 یا 710 جیفورس به شرط داشتن مینی براکت
20068

danialshf
27-05-17, 10:29
فقط کارتهای low profile که براکت کوتاه دارند میتونی استفاده کنی .
کارتهایی مثل 610 یا 710 جیفورس به شرط داشتن مینی براکت
20068
عزیز داخل همین کارت گرافیکایی که گفتی بهترینشو میتونی بهم معرفی کنی؟
اکثرا 64 بیت هستند یه مدل
کارت گرافيک ام اس آي مدل
RADEON R7 240 2GD3 LP (Only the registered members can see the link)دیدم.البته نمیدونم همینم بخوره به مادربرد یا نه.ولی 128 بیت هست.ولی رادئون هست و خیلی جاها شنیدم به درد نمیخوره وبا اینتل زیاد جور نیست.
حالا خواستم از خودتون بپرسم که توی همینا یه چیز خوب میتونید بهم معرفی کنید؟
ممنون میشم

AMD>INTEL
27-05-17, 11:15
عزیز داخل همین کارت گرافیکایی که گفتی بهترینشو میتونی بهم معرفی کنی؟
اکثرا 64 بیت هستند یه مدل
کارت گرافيک ام اس آي مدل
RADEON R7 240 2GD3 LP (Only the registered members can see the link)دیدم.البته نمیدونم همینم بخوره به مادربرد یا نه.ولی 128 بیت هست.ولی رادئون هست و خیلی جاها شنیدم به درد نمیخوره وبا اینتل زیاد جور نیست.
حالا خواستم از خودتون بپرسم که توی همینا یه چیز خوب میتونید بهم معرفی کنید؟
ممنون میشم

هیچ مشکلی نداره . همین کارت LP به سیستم شما میخوره . هیچ مشکلی هم با اینتل نداره همش شایع است .

danialshf
27-05-17, 11:20
هیچ مشکلی نداره . همین کارت LP به سیستم شما میخوره . هیچ مشکلی هم با اینتل نداره همش شایع است .
قربان ببخشید انقدر سوال میپرسم.فقط دیگه همین اوکی هست؟یا چیز بهتری هست که پیشنهاد کنید؟
چون بعضیا میگن nvidia خیلی نسبت به رادئون قوی تر هست
مثلا1 گیگش با 4 گیگ رادئون برابری میکنه

danialshf
27-05-17, 11:27
128Bit / گارانتی یکساله سازگار با انواع کیس های مینی و استوک کارت گرافیک AFOX GT630 4GB DDR3

مدل : AFOX GT630 4GB DDR3
حافظه ی گرافیک : 4 گیگابایت
نوع حافظه : DDR3
درگاه : PCI Express 2.0
رزولوشن : 2560x1600
پهنای باند : 128bits
فرکانس حافظه : 1333MHz
فرکانس هسته :810MHz
1x DVIخروجی
1xHDMIخروجی
1xD-Subخروجی
HDCP: پشتیبانی می شود
بعد از کلی تحقیقم اینو امروز پیدا کردم.فکر کنم بهتر از همش همینه.نظر شما چیه؟
فکر نکنم بهتر از این واقعا دیگه گیر بیاد برای مینی کیس

AMD>INTEL
27-05-17, 11:28
قربان ببخشید انقدر سوال میپرسم.فقط دیگه همین اوکی هست؟یا چیز بهتری هست که پیشنهاد کنید؟
چون بعضیا میگن nvidia خیلی نسبت به رادئون قوی تر هست
مثلا1 گیگش با 4 گیگ رادئون برابری میکنه

نه عزیز فرقی نمی کنند . کارتهای LP تقریبا تو یک محدوده هستند .
کارتهای 710 اسوس هم LP هستند . الان سایت های خارجی هم چک کنی . کارت های LP را برای فروش این سری قرار داده است .
کلا از این کارتها انتظار معجزه و بازی های بالا نداشته باشید .
بهتره قبل از خرید کیس را با خودت ببرید و بعد تست فیزیکال خرید کنید .برای اینکه موقع خرید اشتباهی پیش نیاد
afox هم ریمارکه . چیپش ریمارکه و با درایور استاندارد nvidia نصب نمیشه
این کارت
GIGABYTE GT 710 1GB DDR3
تهیه کنید

AMD>INTEL
27-05-17, 11:46
کارتهای 710 اسوس هم LP هستند . الان سایت های خارجی هم چک کنی . کارت های LP را برای فروش این سری قرار داده است .
بهتره قبل از خرید کیس را با خودت ببرید و بعد تست فیزیکال خرید کنید .برای اینکه موقع خرید اشتباهی پیش نیاد
این کارت
GIGABYTE GT 710 1GB DDR3
تهیه کنید

GIGABYTE GT 710 1GB DDR3
این کارت را از دوستی که وارد کننده هست . سوال کردم و تایید کرد که این کارت بر روی دستگاه HP 8300 نصب میشه

danialshf
27-05-17, 11:48
این کارت
GIGABYTE GT 710 1GB DDR3
تهیه کنید
اقا خیلی ممنون.لطف کردید

TechBaMohsen
27-05-17, 18:58
عجبا... واقعا چی بگم...

شما خودتون کارت گرافیک پیشنهاد میدید که مصرفش تا 70 وات میرسه :
منبع (Only the registered members can see the link)
GT 710 سال ساخت 1/2016، مصرف معمول 34 وات، حداکثر 69 وات، قدرت 366GFLOPs

بعدش من کارت گرافیک بروز تر با مصرف پایینتر پیشنهاد میدم این شکلی رفتار میکنید؟!

از این پاور بالای 50 تا تعمیر کردم . همشون هم اینطور راهنمایی شده بودند و پاورشون به مشکل خورده بود .

RX 550، سال ساخت 5/2017 ، مصرف معمول 7 وات ، حداکثر 47 وات. قدرت 1244GFLOPs
قابل توجه عزیز استارتر،مدل Low Profile هم داره این کارت:
قیمت 430 مدل 2گیگ، 490 مدل 4گیگ

هرجا ایرادی وجود داشت یا توی منابع،متذکر شوید.:11():
با احترام! بفرمائید گل:give_rose:

AMD>INTEL
27-05-17, 19:13
عجبا... واقعا چی بگم...

شما خودتون کارت گرافیک پیشنهاد میدید که مصرفش تا 70 وات میرسه :
GT 710 سال ساخت 1/2016، مصرف معمول 34 وات، حداکثر 69 وات، قدرت 366GFLOPs

بعدش من کارت گرافیک بروز تر با مصرف پایینتر پیشنهاد میدم این شکلی رفتار میکنید؟!

RX 550، سال ساخت 5/2017 ، مصرف معمول 7 وات ، حداکثر 47 وات. قدرت 1244GFLOPs
قابل توجه عزیز استارتر،مدل Low Profile هم داره این کارت:
قیمت 430 مدل 2گیگ، 490 مدل 4گیگ

===============================================

همیشه توی فروم های فارسی که من فعالیت داشتم، یه سری چیزا بسیار اعصاب خورد کن بودند. نمونه اش اینکه یه نفر یه سوالی میپرسه، آقای الف جواب میده،آقای ب جواب تقریبا درست رو میده، آقای الف پست آقای ب رو پاک میکنه چون خوشش نمیاد، بعد آقای الف بعد از 6 ساعت مکالمه و تست و فلان، تازه به نتیجه میرسه که آقای ب هم درست میگفتن. بعد از 6 ساعت، همون جواب آقای ب که پاکش کردن رو کپی میکنن به عنوان جواب خودشون مینویسن. (نکته،این اتفاق در یه تاپیک دیگری افتاد)

واقعا نمیفهمم چه ایرادی هستش که به جواب همدیگه یه احترام خیلی ریز و کوچیک، بزاریم ؟؟؟

هرجا ایرادی وجود داشت یا توی منابع،متذکر شوید.:11():
با احترام! بفرمائید گل:give_rose:

دارید اشتباه می کنید . دلیلش هم در پست قبل گفتم .پیشنهاد میکنم . یک سیستم hp 8300 بگیرید و این کارت را rx550 را روش نصب کنید .ببینید اصلا جا میشه بعد میرسیم به مراحل دیگه .
ببینید چه مدت جواب میده . بعد کارتی که من معرفی کرد low profile هست . براکتش روی اون سیستم جا میشه .
اگر مسئولیت این را قبول می کنید استارتر بدون مشکل کارت rx550 را نصب کند . شما می دونید و استارتر

AMD>INTEL
27-05-17, 21:04
در مقایسه این دو کارت میتونید با توجه به برنامه های محاسبه گر توان با خالی گذاشتن کادر بقیه پارامترها فقط گرافیک را بزنید . تفاوت مصرف این دو کارت را محاسبه کنید . متوجه میشید این غیر از اندازه کارت معرفی شده برای نصب در این مینی کیس می باشد
Cooler Master: Power Supply Calculator (Only the registered members can see the link)

Dark Devil
28-05-17, 00:20
سلام.
عذر خواهی میکنم ازینکه چنین بحثی پیش آمد.:11():
چشم به قول شما بنده اشتباه میکنم، ولی دلیلش رو واقعا نمیدونم.
واقعا متوجه نمیشم چطور یه گرافیکی که مصرفش در حالت معمول 7 وات هست، فشار بیشتری به پاور وارد میکنه نسبت به گرافیکی که مصرفش در حالت معمول از 34 وات شروع میشه!!؟
من دقیقا همین رو متوجه نمیشم که چطور اعداد ارقام و منابعی که تست کردند اشتباه هستند، ولی سخنانِ شما باید صد در صد و بی چون و چرا و بدون هیچ بحثی قطعا و یقیناً درست باشن.
خب شما خیلی ساده و قشنگ توضیح بدید و راهنمایی کنید، الآن فقط من هستم که دارم یه سری اعداد و منابع نشون میدم.

ایشون سوالشون بدین شکله که چه گرافیکی میشه و اگر بشه هرچقدر قوی تر بهتر. هردو گرافیک Low Profile هستند خودتون مشاهده کنید، هر دو هم مقدار واتش رو نوشتیم.
شما درست میگید بایستی آدم مسئولیت حرفهاش رو قبول کنه.منم این مسئولیت رو قبول میکنم که گرافیک RX 550 کم مصرف تر از GT 710 هستش. جناب، شما هم مسئولیت برعکس این جمله رو، قبول میکنید؟
ایشون سوال پرسیدن و هردونفر ما بهشون هشدار دادیم که پاورش محدود هست و شاید با اما و اگر احتمالا شدنی باشه همونطور که خودتون هم نوشتید، و این دیگه دست خودشونه که انتخاب صحیح رو انجام بدن.

سلام جناب.
قطعا صحیح هست ایشون انسان محترمی هستن کسی هم به ایشون بی احترامی نکرده همینکه چندین هزار کامنت و پست و کمک به دیگران در کارنامشون هست کافی هست و نیاز به اثبات زحمات ایشون نیست.
دوم اینکه شما بنده رو نمیشناسید و کارنامه ی کاری بنده رو نمیدونید و اینجا بحث سر غرور و داشته ها مون نیست. هرکی داره، نوش جانش، مهم اینه حرفی که میزنیم صحیح هست یا خیر؟ بنده بارها و بارها و بارها مطالعه کردم که حرفم به پشتوانه و منابع صحیح یا تجربه ی خودم باشه. شخص محترمی بیان کردن این پاور ها کشش چنین توانی رو ندارند، و دقیقا منم بر اساس حرف دقیقا شخص خودشون بیان کردم که این گرافیک مصرفش خب بیشتره که!!!

حالا من متوجه نمیشم کجای کارِ علمیِ بنده ایراد داره؟ خواهشا لطف بفرمائید هرجا ایرادی وجود داره به بنده متذکر بشید، و در ارتباط با لحن، 100 ارسال من،مستقیما مشاوره بوده و این پست و دو سه تای دیگه،آف تاپیک بوده و عذر خواهی هم کردم، متوجه نمیشم کی فحش بکار بردم؟! ده ارسال اخیر خودم رو چک کردم و کلمه ی توهین آمیزی مشاهده نکردم شما بنده رو راهنمایی کنید!
در ارتباط با بودن و نبودن من در این فروم،جناب، با احترام، ولی این رو شما تعیین نمیکنید که چه کاربرهایی حضور داشته باشن و چه کاربرهایی حذف بشن. قوانین برای همین نوشته شدند و خداروشکر که حواسم همیشه هست سعی کنم که کوچکترین کلمه توهین آمیزی ننویسم.

هرچند نگران این مسئله نباشید، احتمالا با این جوّ بسیار خاصی که در این فروم هست، آخرین پست های بنده باشه. فروم حالت پرایوت داره، بشدت جوّ بسته ی چهار پنج نفری داره.
این پست آخر من در این ارتباط هست، و شاید آخرین پست در این فروم.

دوست عزیز من
اتفاقا حضور افرادی مثل شماست که به یک فروم پویایی میده و بنده پست های شما رو که دیدم جای خوشحالی داره که با منبع و جستجو سعی میکنین هم معلومات خودتون رو بالا ببرید و هم به بقیه چیزی یاد بدید و کمک کنید.
از اون بیشتر برام جالب بود که TechTuber های معروف هم استفاده میکنید که قطعا آینده مطالب سخت افزاری به همین سمت هست :1. (35):

در رابطه با گرافیک Rx550 و GT 710 اشتباهی که رخ داده اینه که در منبع شما یکی Total Power draw محاصبه شده و دیگری مصرف خود کارت واگرنه به صورت اسمی GT 710 با TDP 19w و RX550 با TDP 50w هستن
اگرچه کارایی این دو کارت با هم فاصله داره ولی در شرایطی که یک سیستم قدیمی مثل سیستم این دوستمون که از عمر پاور هم چند سالی گذشته و قطعا بازده اسمی خودش رو دیگه نداره انتخاب کارتی با TDP بسیار پایین مثل GT 710 یا 720 انتخاب کم ریسک تری محسوب میشه

و در آخر امیدوارم همچنان در فروم حضور داشته باشید تا همه بتونیم از پست های مفیدتون استفاده کنیم :give_rose:

Shahryar
28-05-17, 16:36
دوستان عزیز،

بحث های علمی را بدون ایجاد تشنج، جوسازی، توهین و تحقیر دیگری و ... پیش ببرید.

کلیه پست ها و بخش های تشنج‌زای ارسال ها هم حذف شد.

بحث علمی به شدت استقبال میشه و به سبک و سیاقی که شایان عزیز ( Dark Devil ) برخورد میکنند پسندیدده هست.

از محسن جان، رامین عزیز، Radeon9، AtrafNet و ... استقبال میکنیم که در بحث ها شرکت کنید و به پویایی انجمن کمک کنید. :give_rose: