با سلام
از اونجا که مهمترین بخش لپ تاپ صفحه نمایش اون هست لطفا مشاوره بدین که بهترین صفحه نمایش بین لپ تاپ ها تا سقف 4 ملیون کدوم مدلها هستن
با تشکر
AMD>INTEL
25-05-17, 18:53
بهترین لپتاپهای پیشنهادی بر اساس قیمت (اردیبهشت و خرداد 96) (Only the registered members can see the link)
nim5100
25-05-17, 21:51
بر اساس قیمت نه
بر اساس کیفیت صفحه نمایش
ramin1000
26-05-17, 14:51
بر اساس قیمت نه
بر اساس کیفیت صفحه نمایش
سلام
هیچ کس نمی تونه جواب سوال شما رو بده چون اگه فرض کنیم 10 تا لپ تاپ تا 4 میلیون داشته باشیم باید همه اون ها رو داشته باشیم و از نزدیک باهاشون کار کنیم تا بتونیم به شما بگیم بهترین لپ تاپ از نظر صفحه نمایش کدومه
سایت هایی هم هستن که کیفیت صفحه نمایش لپ تاپ ها رو بررسی می کنن که نیازه زبان انگلیسی بلد باشی
به نظر من شما اگه یک لپ تاپی پیدا کنی که IPS و Fullhd و مات باشه اون لپ تاپ از نظر کیفیت صفحه نمایش خوبه و اگه مات خوشت نمیاد براق انتخاب کن
مثلا شما توی دیجی بگرد 3 مورد لپ تاپ با این خصوصیت پیدا کن و در اینجا قرار بده بعد مشورت کن ببین کدوم لپ تاپ هم از نظر کیفیت صفحه نمایش بهتره و هم از نظر سخت افزاری
AMD>INTEL
26-05-17, 15:05
با سلام
از اونجا که مهمترین بخش لپ تاپ صفحه نمایش اون هست لطفا مشاوره بدین که بهترین صفحه نمایش بین لپ تاپ ها تا سقف 4 ملیون کدوم مدلها هستن
با تشکر
با توجه به بودجه شما دستگاه زیر گزینه مناسبی هست . IPS با رزولیشن 4K
N552VW - H ASUS
ramin1000
26-05-17, 16:46
با سلام
با تشکر
من لپ تاپی که آقا امید معرفی کردن رو ندیده بودم به نظر من اگه این لپ تاپ رو در حال حاضر نخری پشیمون می شی
این لپ تاپ یعنی N552VW - H ASUS با صفحه نمایش 4k فوق العاده است
خودم هم شاید همین رو بخرم فقط یک ssd 250 گیگ روش میندازم که کامل بشه
Alexproto22
30-05-17, 13:31
n552 vw
4K هست صفه نمایش
روکش مات هم داره
چهار میلیونیش الان کانفینگ H هست ک واقعا از همه نظر عالیه
فقط این صفحه نمایش بعضی از برنامه ها باهاش هماهنگی نداره و ایکونا واقعا ریز میشه ک البته واسه اونم راه حل هست...