ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل کانکت شدن مودم فورجی ثابت ( TD-LTE ) مدل B5142

yaser.s16
24-05-17, 19:44
سلام دوستان .

من به تازگی یه مودم فورجی ثابت ، مدل B5142 گرفتم ، ولی از همون روزی که این مودم رو گرفتم ، واسه باز کردن یه سایت اینترنتی پدرم در میاد ، درایور کارت شبکه نصبه و Local Area Connection رو هم ایجاد کرده ، ولی وقتی تو مرورگرهای مختلف تست میکنم ، فقط لودر مرورگر میچرخه و اصلا سایت رو بالا نمیاره و بعضی وقتا هم بعد از چندین بار رفرش ، سایت رو به زور بالا میاره و با سرعت افتضاح .

سیستمم قدیمیه ، ولی قبل از گرفتن این مودم ، راجع بهش تحقیق کردم و همه میگفتن ، به قطعات سیستم ربطی نداره و این مودم ها خودشون دارای قطعات سخت افزاری مجزا هستن .

واسه اطمینان و بررسی بیشتر ، قطعات سیستمم رو اینجا میزارم که دوستان کاربلد نظر بدن :

رم : 512
سی پی یو : 2.4
گرافیک : 128
کارت شبکه : D-Link DFE-530TX

ضمنا اینم بگم که همین مودم رو در شرایط یکسان سیگنال دهی و ... ، وقتی به یه سیستم قوی تر وصل میکنم ، راحت سایتهارو باز میکنه ، ولی با سیستم من اینجوریه .

لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم درست شه ؟

AMD>INTEL
24-05-17, 19:52
صد درصد تاثیر داره قطعات اصلی بر روی کار مرورگرها . شما جواب را خودت دادید . وقتی روی سیستم به روز مشکلی نداری . باید سیستم را اپگرید کنید .
مرورگرهای جدید نیاز به سخت افزار نسبتا قدرتمند دارد .
رم متوسط سیستم امروزی 4 گیگ و پردازنده مینیمم 4 هسته
چیپ های شبکه روی pcie هستند برای نهایت عملکرد

yaser.s16
24-05-17, 20:18
صد درصد تاثیر داره قطعات اصلی بر روی کار مرورگرها . شما جواب را خودت دادید . وقتی روی سیستم به روز مشکلی نداری . باید سیستم را اپگرید کنید .
مرورگرهای جدید نیاز به سخت افزار نسبتا قدرتمند دارد .
رم متوسط سیستم امروزی 4 گیگ و پردازنده مینیمم 4 هسته
چیپ های شبکه روی pcie هستند برای نهایت عملکرد

من تا قبل از اینکه تی دی ال تی ای بگیرم ، داشتم با همین سیستم و با همین کارت شبکه ، با وایمکس به راحتی کار میکردم و هیچ مشکلی نداشت ، این مودم هم سرعت لودش مشکل داره و بعضی وقتا لود میکنه با سرعت خیلی کم و بعضی وقتا اصلا لود نمیکنه ، بعلاوه اینکه قبل از اینکه این مودم رو بگیرم ، هم از کارشناسای ایرانسل و هم چندتا خدمات کامپیوتری پرس و جو کردم ، همگی متفق القول گفتن که هیچ ربطی به قطعات سیستم نداره و با هر سیستمی جواب میده ، چون خود این مودم ها دارای قطعات سخت افزاری کاملا مجزا از سیستم هستن .

میشه بفرمایید روی چه حسابی میگید که 100درصد مشکل از سخت افزاره سیستم منه ؟ ضمنا اگه مشکل سخت افزاری باشه با ارتقای کدوم قطعه درست میشه ؟ چون الان به هیچ وجه نمیتونم کل سیستم رو ارتقا بدم .

AMD>INTEL
24-05-17, 20:23
در میان نوشته هام گفتم
پردازنده میانگین دو هسته ای
مادربرد به روزتر
رم هم بین 2 تا 4 گیگ
----------
این مقدار حافظه فعلی شما بسیار مشکل سازه
چیپ های شبکه آنبرد جدید بسیار سریعتر از کارت فعلی شماست

yaser.s16
24-05-17, 20:45
در میان نوشته هام گفتم
پردازنده میانگین دو هسته ای
مادربرد به روزتر
رم هم بین 2 تا 4 گیگ
----------
این مقدار حافظه فعلی شما بسیار مشکل سازه
چیپ های شبکه آنبرد جدید بسیار سریعتر از کارت فعلی شماست

یعنی حتما باید رم و ... هم عوض شه ؟ نمیشه با یک کارت شبکه قوی تر مشکل رو حل کرد ؟

ضمنا یه سئوال دیگه هم داشتم ، آیا این کارت شبکه های بی سیم که به یو اس بی سیستم وصل میشن ، و میشه وای فای رو از طریق پی سی گرفت ، مشکل رو حل نمیکنه و اونجوری هم جواب نمیده ؟

AMD>INTEL
24-05-17, 20:52
سیستم شما از رده خارج هست . بهتره اپگرید بشه . اگر به دنبال بهبود عملکرد هستی
خیر.مشکل شما سخت افزار ضعیفه .

yaser.s16
24-05-17, 21:50
سیستم شما از رده خارج هست . بهتره اپگرید بشه . اگر به دنبال بهبود عملکرد هستی
خیر.مشکل شما سخت افزار ضعیفه .

یه سیستم دست دو و سالم با همین قطعاتی که گفتید بدون مانیتور ، تقریبا چنده ؟

AMD>INTEL
24-05-17, 22:20
یه سیستم دست دو و سالم با همین قطعاتی که گفتید بدون مانیتور ، تقریبا چنده ؟

مادربورد Gigabyte P61-S3-B3 LGA1155
پردازنده اینتل Core i3-2100
حدود 280
رم هم دو تا دو گیگ میشه 80 حدودا

yaser.s16
25-05-17, 01:08
مادربورد Gigabyte P61-S3-B3 LGA1155
پردازنده اینتل Core i3-2100
حدود 280
رم هم دو تا دو گیگ میشه 80 حدودا

ممنون از شما ، بنده طبق گفته یه بنده خدا ، مودم رو ریست کردم ؛ پشت مودم ، یه سوراخه ریست داشت که با سنجاق ، حدود 10 ثانیه نگه داشتم و ولش کردم ، در کمال تعجب ، وقتی کانکت شدم ، با سیستم خودم ، سایتهارو باز کرد و سرعتشم بد نبود ، ولی متأسفانه وقتی دوباره Local Area Connection رو دیسکانکت کردم و مجدد کانکتش کردم ، دوباره مثله قبل شد و باز همونجور لود مداوم داشت و سایتی رو باز نمیکرد !

با این حساب مشکل از چی میتونه باشه ؟ اگه از سیستم می بود که هیچوقت نباید لود میکرد ، بعد از ریست مودم ، لود سایتها خیلی خوب بود ، حتی دانلود هم که گذاشتم تا یک مگابایت بر ثانیه هم رفت ، ولی وقتی دیسکانکت کردم و مجدد کانکت کردم ، دوباره مثله قبل شد ، دلیلش چی میتونه باشه ؟ تنظیمات خاصی نباید انجام بدم ؟