با سلام خدمت دوستان قصد ارتقا سیستم به i5 6700k دارم
سیستم فعلی i5 2400 مادر بورد و ازراک h61m (Only the registered members can see the link) u3s3 همراه با 8 گیگ حافظه
به تازگی کارت گرافیک gtx 970 گرفتم و از آنجا که مادربورد اسلات pci Express 2 میباشد اما طبق نوشته سایت PCIe Gen3 is supported on 3rd Generation of Intel® Core™ i5 and Core™ i7 CPUs. ظاهرا باید cpu عوض بشه تا کارایی واقعی گرافیک بدست بیاد
حال قصد ارتقا سیستم دارم
سیستم برای کارهای سه بعدی و افترافکت مورد مصرف هست
بودجه حدود از 2 میلیون
این قطعه ها رو در نظر گرفتم
cpu 7600k حدود 980 هزار تومان
مادربورد هم ASUS PRIME Z270-P LGA 1151 Motherboard (Only the registered members can see the link) حدود 550 هزار تومان
بقیه هم برای رم 8 یا 16 گیگ
حالا نظر کارشناسان چطور هست کانفیگ مناسبی هست یا بهتر از این هم از نظر کارایی و قیمت وجود دارد
AMD>INTEL
24-05-17, 12:31
برای گیم نیازی به پردازنده سری k و مادربرد سری z270 ندارید نظرم برای ارتقا این هست
cpu corei5 7600
main msi b250m-mortar
ram 2*8gb kingston bus 2400 cl15
top1tip
24-05-17, 12:47
ممنون دوست عزیز بالا توضیح دادم که برای کارهای سه بعدی و نرم افزار های سه بعدی و افترافکت
اصلا بازی نمیکنم
با سلام خدمت دوستان قصد ارتقا سیستم به i5 6700k دارم
سیستم فعلی i5 2400 مادر بورد و ازراک h61m u3s3 همراه با 8 گیگ حافظه
به تازگی کارت گرافیک gtx 970 گرفتم و از آنجا که مادربورد اسلات pci Express 2 میباشد اما طبق نوشته سایت PCIe Gen3 is supported on 3rd Generation of Intel® Core™ i5 and Core™ i7 CPUs. ظاهرا باید cpu عوض بشه تا کارایی واقعی گرافیک بدست بیاد
حال قصد ارتقا سیستم دارم
سیستم برای کارهای سه بعدی و افترافکت مورد مصرف هست
بودجه حدود از 2 میلیون
این قطعه ها رو در نظر گرفتم
cpu 7600k حدود 980 هزار تومان
مادربورد هم ASUS PRIME Z270-P LGA 1151 Motherboard حدود 550 هزار تومان
بقیه هم برای رم 8 یا 16 گیگ
حالا نظر کارشناسان چطور هست کانفیگ مناسبی هست یا بهتر از این هم از نظر کارایی و قیمت وجود دارد
سلام.
جناب، بنده افتر افکت کار میکنم و نیاز شما رو درک میکنم.
پیشنهاد میکنم با نگه داشتن گرافیک GTX 970 ، تمام قطعاتی که الآن دارید رو بفروشید، سی پی یو و مادربورد سری رایزن AMD تهیه کنید.
پیشنهادم برای شما رم 16گیگابایت حداقل هستش که تاثیر بسیار مثبتی در زمان رندرینگ و Preview داره.
خودتون میدونید مهمترین چیز در کار با افتر افکت preview هستش که هنگام اعمال، بتونید همون لحظه تغییرات رو مشاهده کنید،و مکث های ریز،بسیار اعصاب خورد کن میشه.
سی پی یو رایزن 5 1600 در واقع 6 هسته و 12رشته پردازشی هستش(با قیمت 900تومن) ، بهتر از 4 هسته و 4رشته پردازشی سی پی یو های کور آی5 میتونه به کمکتون بیاد.
از طرفی قطعا SSD رو بهتون پیشنهاد میدم.
با 2میلیون تومان بدون در نظر گرفتن گرافیک،پاور،کیس،هارد، این سیستم رو پیشنهاد میدم :
Only the registered members can see the linkارتقا-به-7th-generation-intel-kaby-lake-با-2-میلیون-cpu_mobo_ram_2000-png
قطعات:
ASUS PRIME B350-PLUS AM4 B350 Mainboard
AMD Ryzen 5 1600 AM4 Processor
AData XPG Z1 16GB 8GBx2 2666Mhz CL16 DDR4
اگر تونستید بفروشید و پول دستتون اومد، SSD تهیه کنید. مدل Samsung 850 Evo 250GB حدود 400تومان هست.
امیدوارم هر سیستمی که میخرید، راضی باشید.:11():
Nima061
24-05-17, 13:10
ممنون دوست عزیز بالا توضیح دادم که برای کارهای سه بعدی و نرم افزار های سه بعدی و افترافکت
اصلا بازی نمیکنم
سلام مدل پاورتون چی هست ؟
Ssd چی دارین ؟
top1tip
24-05-17, 13:16
ممنون جناب محسن از پیشنهاد متفاوت و قابل بررسی شما
نگاهی به لینک (Only the registered members can see the link)مقایسه دو پردازنده
و در کل هم نظر خودم بیشتر اینتل هست
AMD>INTEL
24-05-17, 13:18
اصلا بازی نمیکنم
پس پردازنده را همون 7700 بگیرید و یک مادربرد H270 و رم هم 16 گیگ باس 2400
TechBaMohsen
24-05-17, 13:38
جناب، من تصور کردم حوزه ی کاری شما مثل خودم هستش، بر اساس این بنچمارک ها، بهتون پیشنهاد دادم»
انکودینگ با سی پی یو در نرم افزار Premiere Pro :
Only the registered members can see the link uality-100717060-large.jpg
200ثانیه سریعتر.
انکودینگ با کارت گرافیک ولی تاثیر سی پی یو بر اون :
Only the registered members can see the link uality-100717059-large.jpg
41ثانیه سریعتر.
تبدیل فرمت با هندبریک:
Only the registered members can see the link
1100ثانیه سریعتر.
منبع (Only the registered members can see the link)
و بنچمارک های دیگه :
ویدئو انکودینگ
(Only the registered members can see the link)کان نت کریشِن
(Only the registered members can see the link)
افتر افکت مستقیما پیدا نکردم واستون، البته 7700 هم که دوست خوبمون پیشنهاد دادن تمام نیازهای شما رو برطرف میکنن و تاثیر مثبت و واضحی نسبت به i5 داره.
نظرم این بود شما اس اس دی با رایزن بگیرید. هدف من این بود شما بهترین نتیجه رو با پولتون بگیرید.:great:
سلامت باشید.:11():
top1tip
24-05-17, 14:22
سلام مدل پاورتون چی هست ؟
Ssd چی دارین ؟
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Adata XPG SX900 64GB
power 480 green
ramin1000
24-05-17, 14:50
ssd 64 adata
power 480 green
اگه بخواهید از Ryzen استفاده کنید یک همچین سیستمی باید بگیرید فقط من قیمت مادربرد رو ندارم تقریبی نوشتم که از نظر قیمت با سیستمی که اول معرفی کردم هم قیمت باشه
برند مادربرد یا رم رو هم هر چی که خودتون صلاح می دونید انتخاب کنید
دوستان من دو دل شدم ryzen بگیرم اما چون 2 ماه نیست تولید شده مطمعن هستید مشکلی نداره؟
2. اینکه به قیمت واقعی رسیده؟
کارت گرافیکم انویدیا هست مشکلی نداره؟ با هم سازگاری دارن؟
AMD>INTEL
25-05-17, 23:02
دوستان من دو دل شدم ryzen بگیرم اما چون 2 ماه نیست تولید شده مطمعن هستید مشکلی نداره؟
2. اینکه به قیمت واقعی رسیده؟
کارت گرافیکم انویدیا هست مشکلی نداره؟ با هم سازگاری دارن؟
رایزن مشکلی نداره . هر چقدر هم میگذره . به دلیل همکاری شرکت ها عملکرد خوبش بیشتر مشخص میشه .
بله با کارت انویدیا هم مشکل ندارد . صد درصد سازگارند
SajjadKhati
26-05-17, 09:09
سلام.
جناب، بنده افتر افکت کار میکنم و نیاز شما رو درک میکنم.
پیشنهاد میکنم با نگه داشتن گرافیک GTX 970 ، تمام قطعاتی که الآن دارید رو بفروشید، سی پی یو و مادربورد سری رایزن AMD تهیه کنید.
پیشنهادم برای شما رم 16گیگابایت حداقل هستش که تاثیر بسیار مثبتی در زمان رندرینگ و Preview داره.
خودتون میدونید مهمترین چیز در کار با افتر افکت preview هستش که هنگام اعمال، بتونید همون لحظه تغییرات رو مشاهده کنید،و مکث های ریز،بسیار اعصاب خورد کن میشه.
سی پی یو رایزن 5 1600 در واقع 6 هسته و 12رشته پردازشی هستش(با قیمت 900تومن) ، بهتر از 4 هسته و 4رشته پردازشی سی پی یو های کور آی5 میتونه به کمکتون بیاد.
از طرفی قطعا SSD رو بهتون پیشنهاد میدم.
با 2میلیون تومان بدون در نظر گرفتن گرافیک،پاور،کیس،هارد، این سیستم رو پیشنهاد میدم :
Only the registered members can see the linkارتقا-به-7th-generation-intel-kaby-lake-با-2-میلیون-cpu_mobo_ram_2000-png
قطعات:
ASUS PRIME B350-PLUS AM4 B350 Mainboard
AMD Ryzen 5 1600 AM4 Processor
AData XPG Z1 16GB 8GBx2 2666Mhz CL16 DDR4
اگر تونستید بفروشید و پول دستتون اومد، SSD تهیه کنید. مدل Samsung 850 Evo 250GB حدود 400تومان هست.
امیدوارم هر سیستمی که میخرید، راضی باشید.:11():
سلام
باهات موافقم منتها بجای ssd ، سوکت M.2 NVME که چندین برابر سرعت ssd با قیمت بسیار مناسب داره رو پیشنهاد میکنم (مدل 256 گیگ سامسونگش 600 تومنه)
SajjadKhati
26-05-17, 09:35
سلام
دوست عزیز ، طبق لینک زیر :
AMD Ryzen 5 1500X Workstation Benchmark Results - Tom's Hardware (Only the registered members can see the link)
دومین ردیف (یعنی قسمت 2D Benchmarks: Adobe Creative Cloud) و عکس یکی مونده به آخر که تست افترافکت هست و استاد امید قبلا لینک شو گذاشته بود :
Only the registered members can see the link M4L29yaWdpbmFsLzA0LUFkb2JlLUNDLUFmdGVyLUVmZmVjdHMu cG5n
پردازنده های رایزن (من جمله 1600X) از هم رده ی خودش در اینتل (نسبت به i5 7600K) توی اغلب نرم افزارهای محاسباتی من جمله افترافکت بهتر عمل میکنن
مقایسه ی i7 7700K نیست ولی راحت میشه حدس زد که چون 7700K از 6800K قویتر نیست و هر دوشون حتی به 1600X (در افترافکت) نرسیدن ، حدس به بقین میشه گفت 7700K هم به قدرت 1600X در اغلب نرم افزارها من جمله افترافکت نمیرسه
ضمن اینکه انتخاب 1600X ، به نظرم انتخاب بسیار هوشمندانه ای هست چون اختلاف قیمت فاحشی با 1700 و حتی 1800X داره اما اختلاف قدرت بسیار کمی داره و نسبت به قیمت ، انتخاب عالی ای هست به نظرم
-------------
ضمن اینکه به نظرم اون سایتی که لینک دادی ، اصلا سایت قابل اعتماد برای مقایسه نیست . صرفا فقط از لحاظ ظاهری و تعداد هسته و فرکانس و ... میاد مقایسه میکنه رد صورتی که خیلی چیزای دیگه علاوه بر اون توی قدرت تاثیر گذارن مثل نسل پردازنده و ....
TechBaMohsen
26-05-17, 13:12
سلام
باهات موافقم منتها بجای ssd ، سوکت M.2 NVME که چندین برابر سرعت ssd با قیمت بسیار مناسب داره رو پیشنهاد میکنم (مدل 256 گیگ سامسونگش 600 تومنه)
سلام.
آقا سجاد، تست Real Performance بین SSD و NVMe رو بارها و بارها از یوتیوب و کانال های رسمی مثل LinusTechTips دیدم، و تغییر فوق العاده خاصی ایجاد نمیکنه (بین SSD و NVMe) ، تاثیر در حد چند دهم ثانیه هستش.
برای همین توجیه اقتصادی نداره.
قضیه اینه که هنوز به این مقدار سرعت انتقال اطلاعات نیاز نداریم!!
البته بنده شخصا تست نکردم و خودمم میخواستم NVMe تهیه کنم، توی کانال رسمی NCIX تستش کردن که یک بازی بسیار حجیم روی رزولوشن بالا، نهایت 180 مگابایت انتقال اطلاعات داره! یعنی یک بیستم سرعت NVMe نیاز هست!
مهمتر از اینها IOPS (اینپوت اوتپوت اوپریشین پیر سکند) هستش که اونقدر در SSD بالا هست (80هزار) و هنوز از تمام ظرفیت اس اس دی استفاده نشده، که برای NVMe که 300هزار هستش، بازهم تاثیر خاصی در تست های Real نگذاشته.
توی بنچمارک ها عالی هستن ولی در عمل هیچ نیازی به این مقدار سرعت نداریم.
اینها چیزهایی بود که خوندم و دیدم، خودم تست نکردم... اگر شما خودتون تست کردید و نتیجه مثبتی گرفتید، به بنده اطلاع بدید که یه تغییری در لیست خریدم ایجاد کنم. متشکرم جناب.:11():
SajjadKhati
26-05-17, 13:43
سلام.
آقا سجاد، تست Real Performance بین SSD و NVMe رو بارها و بارها از یوتیوب و کانال های رسمی مثل LinusTechTips دیدم، و تغییر فوق العاده خاصی ایجاد نمیکنه (بین SSD و NVMe) ، تاثیر در حد چند دهم ثانیه هستش.
البته بنده شخصا تست نکردم و خودمم میخواستم NVMe تهیه کنم، توی کانال رسمی NCIX تستش کردن که یک بازی بسیار حجیم روی رزولوشن بالا، نهایت 180 مگابایت انتقال اطلاعات داره! یعنی یک بیستم سرعت NVMe نیاز هست!
مهمتر از اینها IOPS (اینپوت اوتپوت اوپریشین پیر سکند) هستش که اونقدر در SSD بالا هست (80هزار) و هنوز از تمام ظرفیت اس اس دی استفاده نشده، که برای NVMe که 300هزار هستش، بازهم تاثیر خاصی در تست های Real نگذاشته.
اینها چیزهایی بود که خوندم و دیدم، خودم تست نکردم... اگر شما خودتون تست کردید و نتیجه مثبتی گرفتید، به بنده اطلاع بدید که یه تغییری در لیست خریدم ایجاد کنم. متشکرم جناب.:11():
سلام
ممنون
منم در حد اطلاعاتی که روی کاغذ سایتش داد و مقایسه با ssd های معمولی گفتم (نداشتم که تست کنم)
اون سایت هایی که میگفتی تست کردن رو میدی؟ فرضا مقایسه ی Samsung 960 Evo PCIe NVMe M2 250GB با Samsung 850 Evo 250GB
TechBaMohsen
26-05-17, 14:20
سلام
ممنون
منم در حد اطلاعاتی که روی کاغذ سایتش داد و مقایسه با ssd های معمولی گفتم (نداشتم که تست کنم)
اون سایت هایی که میگفتی تست کردن رو میدی؟ فرضا مقایسه ی Samsung 960 Evo PCIe NVMe M2 250GB با Samsung 850 Evo 250GB
خود 960 evo و 850 evo رو متاسفانه جایی نیافتم.
ولی چنتا چیزیکه مشاهده کردم،بفرمائید جناب :
20038
NVME PCIe SSD vs. SATA SSD for Gaming, Tested! (Only the registered members can see the link)
اینجا هم تست خود 960 Evo هست که خیلی ازش تعریف میکنه و برای بوت ویندوز هم تاثیر گذار هستش ولی خودش میگه که برای کاربرهای خیلی خاص شاید مورد استفاده باشه ولی عموما همون SSD تمام نیاز ها رو برطرف میکنه :
20039
Samsung SSD 960 Evo 500GB Review: Still Super-Fast but Is It Worth It? (Only the registered members can see the link)
========
اگر تست اینجا رو ببینید:
UserBenchmark: Samsung 850 Evo vs 960 NVMe PCIe M.2 (Only the registered members can see the link)
هرکسی باشه، درجا میخواد NVMe بخره.
ولی مثل اینکه واقعا اونقدر تفاوت نیست (Only the registered members can see the link).
========
کار من کانتنت کریشِن هست، SSD براحتی از پس رندر کردن ویدئو های 4K برمیاد، حالا NVMe میخواد چه چیزی بیش از این به من بده؟ ویدئو های 8K بسازم؟ هنوز CPU و RAM اونقدر قوی هست که بتونم 8K کار کنم؟ و اصلا 8K نیازم هست تا 6سال آینده؟!؟!
برای همین پیشنهاد میدم فعلا کسی NVMe تهیه نکنه.چون که ارزش خرید نداره. (هرکسی نظری داره و شاید نتیجه گیری من اشتباه باشه و این فقط یه پیشنهاد هست.:11(): )
ramin1000
26-05-17, 14:40
سلام.
یک بازی بسیار حجیم روی رزولوشن بالا، نهایت 180 مگابایت انتقال اطلاعات داره!
اگه یک ssd که سرعتش 550 است در ساتا 2 قرار بدیم نهایتا می تونه از سرعت 300 استفاده کنه اما در عمل سرعت تقریبا 250 داره
اینکه شما می فرمائید که نهایتا 180 مگابایت، پس برای یک ssd اصلا نبازی به ساتا 3 نداریم همون ساتا 2 هم بیشتر از نیازه
TechBaMohsen
26-05-17, 15:12
اگه یک ssd که سرعتش 550 است در ساتا 2 قرار بدیم نهایتا می تونه از سرعت 300 استفاده کنه اما در عمل سرعت تقریبا 250 داره
اینکه شما می فرمائید که نهایتا 180 مگابایت، پس برای یک ssd اصلا نبازی به ساتا 3 نداریم همون ساتا 2 هم بیشتر از نیازه
یک اینکه من نفرمائیدم که سرعت 180 مگابایت کافی هست! بلکه NCIX تست کرده که برای یک بازی حجیم، 180مگابایت نرخ انتقال اطلاعات (نهایتا) ثبت میشه!
دوم اینکه بحث سر SATA 2 با SATA 3 نیست.
سر Sata 3 با PCI Express x4 هست.
اینکه در حال حاظر Sata 2 منسوخ شده و Sata 3 اومده روی کار که مسلم هست!
ولی اینکه Sata3 به نهایت استفاده ازش رسیدیم و نیاز هست بریم سمت PCI Express (یا بعدا Sata4) نه این اتفاق هنوز نیفتاده و تا حداقل دو سه سال آینده هم نمیفته!
قطعا بعدا نیاز هست،ولی خرید NVMe الآن بصرفه هست؟ این سواله!
حالا شما پول خودتونه میتونید برید 960 Evo رو که 2برابر قیمت یک SSD هستش تهیه کنید، و بنچمارک بگیرید و لذت ببرید!
ما که اینجا خدایی نکرده تعیین تکلیف نمیکنیم، قدرت اراده هست، شما میتونی 500گیگابایت ظرفیت در سرعت عالی داشته باشید، یا اینکه نصف همین ظرفیت در سرعتی بیشتر از عالی که قابل مشاهده نیست، داشته باشی!
اختیار با شماست دوست عزیز.:11():
ramin1000
26-05-17, 16:42
لطفا این پست پاک شود
TechBaMohsen
26-05-17, 17:16
در آخر هم عکس یک گل رو به صورت خالی بندی یا خر کردن مردم میذاری بعدش هم می نویسی "خرید خوبی داشته باشید"
من دوران خدمتم رو بندر بودم می دونم اونجا چه خبره
یک اینکه این آخرین باری هست که من پست شما رو نقل قول میکنم.و دفعه ی بعدی وجود نخواهد داشت فقط چون راه میرید و توهین میکنید و بی سند و مدرک صحبت میکنید باید یکبار شما رو سر جای خودتون بنشونم.
نگید که نفرمائیدید بلکه فرمائیدید
دو حالت بیشتر نداره یا کانال رسمی NCIX رو قبول داری یا نداری اگه قبول نداری پس مطرح نکن
ولی چون قبول داری،از نتیجه تستشون به عنوان دلیل و مدرک استفاده کردی
محض اطلاع شما وبسایت NCIX یک فروشگاه اینترنتی بزرگ در آمریکا هستش که آقای لینوس (Linus) ویدئو های این وبسایت رو میساخت،جنبه آموزشی داره و یک منبع به شمار میاد.
جالب هم اینجاست وقتی به عنوان دلیل و مدرک استفاده می کنی اگه کسی نظرت رو نقض کرد می گی من که نگفتم اون کانال تست کرده و خودت رو تبرئه می کنی
تبرئه از چه چیزی؟! شما میفهمی چی داری مینویسی؟ من میگم ایشان تست کردن و این نتیجه رو گرفتن، و بر اساس این نتیجه من (محسن) پیشنهاد میدم آقایون خرج اضافه روی حافظه های NVMe نکنند و صبر کنند تا به موقع که از این حافظه ها استفاده بشه.
شما بیرون گود نشستی بدون کوچکترین اطلاع و سر نخی، واسه خودتون داستان سرایی میکنید؟!!؟!!
در پایان پست هات هم خالی بندی های زیر رو می بینیم
1-دوست دارم ازتون یاد بگیرم
2- اگه نظرم اشتباهه می پذیرم
3- اختیار با خودتونه (حالا کلی با نوشته های متناقض روی استارتر فشار وارد کردی)
شما چشم بصیرت داری و از هزاران کیلومتر، واقعیت بنده رو فهمیدی؟
1) واقعا همینطور هست. اگر مطالعه داری تاپیک بزن چیزی یاد ما بده!! اگر نه پس توهین نکن.
2) اگرم نظرم اشتباه هست، شما با یک سند و مدرک و دلیل و تست، بنشین و حرف ها من رو نقض کن منم با تشکر تایید میکنم.همونطور که بار ها اینکارو اینجا کردم، عاشق خیلی ها نیستم ولی زیر پستشون تشکر میزنم چون چیزی ازشون یاد گرفتم.
3) قطعا اختیار با خودتونه، منم اسلحه روی گردن کسی نگذاشتم.
راستی به کاربرها بگو که برای رضای خدا کمکشون نمی کنی و قصدت شناخته شدنه تا بتونی توی سایت techbamohsen.com اجناس قاچاق بندر رو بهشون بفروشی
حاضر هستی قسم بخوری که من قراره فروشگاه بزنم با جنس بفروشم؟ سایت من فروشگاهیه؟ مگر نگفتم که یک سایتی هست که قیمت دلار رو نوشته که فقط برا یاطلاع رسانی کاربرها از قیمت واقعی اجناس هست؟
شما توی پیغام خصوصی هرچیزی که بهتون گفته شد رو برعکسشو اینجا داری توی عموم میگی.
در این ارتباط بهیچوجه شما رو نمیبخشم و ازتون بخاطر توهین، تهمت ها بهیچوجه نمیگذرم.
(ادیت» همین الآن تمام محتوای وبسایت تستیه خودم رو دیلیت کردم و دامنه رو از کار انداختم که هیچ بهانه ای وجود نداشته باشه.)
(پستمم پاک بشه ناراحت نمیشم، فقط ایشون بخونن بعدا پاکش کنید اساتید)
AMD>INTEL
26-05-17, 17:25
دوستان در همین حوزه مرتبط تاپیک صحبت کنید
یکسری موارد شخصی را فقط در پیام خصوصی می توانید حل کنید . چنین پست هایی ببینم . کاربر مورد نظر تا 1 هفته بن میشود .
ramin1000
27-05-17, 02:09
یک اینکه این آخرین باری هست که من پست شما رو نقل قول میکنم.و دفعه ی بعدی وجود نخواهد داشت فقط چون راه میرید و توهین میکنید و بی سند و مدرک صحبت میکنید باید یکبار شما رو سر جای خودتون بنشونم.
محض اطلاع شما وبسایت NCIX یک فروشگاه اینترنتی بزرگ در آمریکا هستش که آقای لینوس (Linus) ویدئو های این وبسایت رو میساخت،جنبه آموزشی داره و یک منبع به شمار میاد.
تبرئه از چه چیزی؟! شما میفهمی چی داری مینویسی؟ من میگم ایشان تست کردن و این نتیجه رو گرفتن، و بر اساس این نتیجه من (محسن) پیشنهاد میدم آقایون خرج اضافه روی حافظه های NVMe نکنند و صبر کنند تا به موقع که از این حافظه ها استفاده بشه.
شما بیرون گود نشستی بدون کوچکترین اطلاع و سر نخی، واسه خودتون داستان سرایی میکنید؟!!؟!!
شما چشم بصیرت داری و از هزاران کیلومتر، واقعیت بنده رو فهمیدی؟
1) واقعا همینطور هست. اگر مطالعه داری تاپیک بزن چیزی یاد ما بده!! اگر نه پس توهین نکن.
2) اگرم نظرم اشتباه هست، شما با یک سند و مدرک و دلیل و تست، بنشین و حرف ها من رو نقض کن منم با تشکر تایید میکنم.همونطور که بار ها اینکارو اینجا کردم، عاشق خیلی ها نیستم ولی زیر پستشون تشکر میزنم چون چیزی ازشون یاد گرفتم.
3) قطعا اختیار با خودتونه، منم اسلحه روی گردن کسی نگذاشتم.
حاضر هستی قسم بخوری که من قراره فروشگاه بزنم با جنس بفروشم؟ سایت من فروشگاهیه؟ مگر نگفتم که یک سایتی هست که قیمت دلار رو نوشته که فقط برا یاطلاع رسانی کاربرها از قیمت واقعی اجناس هست؟
شما توی پیغام خصوصی هرچیزی که بهتون گفته شد رو برعکسشو اینجا داری توی عموم میگی.
در این ارتباط بهیچوجه شما رو نمیبخشم و ازتون بخاطر توهین، تهمت ها بهیچوجه نمیگذرم.
(ادیت» همین الآن تمام محتوای وبسایت تستیه خودم رو دیلیت کردم و دامنه رو از کار انداختم که هیچ بهانه ای وجود نداشته باشه.)
(پستمم پاک بشه ناراحت نمیشم، فقط ایشون بخونن بعدا پاکش کنید اساتید)
اول اینکه من در این پست بعد از اون ماجراها ازت عذرخواهی کردم در حالی که تو به دوستی بینمون پشت کردی ولی جالبه من به صورت کاملا واقعی عذرخواهی کردم و خواستم که گذشته ها رو کنار بذاریم
لینک (Only the registered members can see the link[%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A6%D9%88-1%D8%AF%D9%82%DB%8C%D9%82%D9%87-%D8%A7%DB%8C-techbamohsen]-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D9%84%D9%86%DA%A9-%DB%8C%D8%A7-%DA%AF%D9%84%D9%88%DA%AF%D8%A7%D9%87-%DB%8C%D8%B9%D9%86%DB%8C-%DA%86%DB%8C%D8%9F-61565/?highlight=#post387424)
اما در جواب سوال من که برات احترام قائل شدم و یک سوال فنی پرسیدم سعی کردی من رو مسخره کنی
خوب چطور من نمی تونم از هزاران کیلومتر اون طرف تر نیت شما رو تشخبص بدم اما شما می تونید.
من قسم می خورم هدفم از این سوال کسب آگاهی بود و اگه گفتم "می فرمائید" خواستم به شما احترام بذارم
چون یک مادربرد ساتا 2 دارم و می خوام براش ssd بخرم همه گفتن از نصف سرعتش می تونی استفاده کنی بین 250 تا 300 و شما که گفتی نهایتا تا 180 مگابایت انتقال اطلاعات صورت می گیره من خوشحال شدم و خواستم ببینم این حرف واقعا درسته یا نه
اگه درسته دیگه من هزینه برای سیستم جدید نکنم همون ssd رو روی ساتا 2 قرار بدم
اما شما در جواب من چی نوشتی؟
من اینو نوشتم
شما اینو نوشتی
یک اینکه من نفرمائیدم که سرعت 180 مگابایت کافی هست! بلکه NCIX تست کرده که برای یک بازی حجیم، 180مگابایت نرخ انتقال اطلاعات (نهایتا) ثبت میشه!
این کلمه "نفرمائیدم"صد در صد توهین و مسخره کردن من بود
من با کسی که دوست بشم هرگز بهش خیانت نمی کنم و این تو بودی که به این دوستی پایان دادی و حتی بعد از عذرخواهی من که البته تو باید عذرخواهی می کردی بازهم من رو مورد تمسخر قرار دادی
تا دو هفته پیش فکر می کردم رایزن بهتر از اینتله به خاطر تبلیغات وسیع در همه سایت ها و بدون اینکه خودم مطالعه و بررسی کنم اما دو هفته است دارم تحقیق می کنم و به این نتیجه رسیدم که پردازنده های های اینتل از رایزن بهتر هستن پس اگه من مردم رو تشویق به خرید اینتل می کنم به این حقیقت رسیدم و به قول شما مجبورشون نکردم این اختیار رو دارن که رایزن بخرن
و اگه شما هم به این حقیقت رسیدی که رایزن بهتره پس هم خودت رایزن بخر و هم به دیگران پیشنهاد بده
TechBaMohsen
27-05-17, 05:11
آیا میشه بر روی SATA 2 ، اس اس دی نصب کرد؟
بله.
چه چیزی از دست میدیم اگر بجای Sata3 از Sata2 برای اس اس دی استفاده کنیم؟
سرعت انتقال اطلاعات به 300مگابایت در ثانیه کاهش پیدا میکنه.
آیا SSD نصف سرعت خودش عمل میکنه؟
خیر. سرعت کلی یک هارد، خیلی زیاد فرخ میکنه با سرعت نوشتن و خواندن در اس اس دی. چیز دیگری هست به اسم IOPS
برای مثال همین الآن میشه 5عدد هارد معمولی 2ترابایتی رو در حالت RAID 0 قرار داد، و با سرعت 1گیگابایت در ثانیه اطلاعات رو انتقال داد. اس اس دی سرعت انتقال اطلاعاتش حدود 550 مگابایت بر ثانیه هست.
یعنی با اینکار میشه 2برابر سریعتر از یک اس اس دی بود؟! اونهم چندین ترابایت هارد!؟!
خیر.
قضیه ی اس اس دی اینه که بیشتر بخاطر تاخیر کمترش از هارد، بهتر از هارد هستش، نه بخاطر سرعت انتقال اطلاعاتش:
به 3تا مثال زیر نگاه کنید :
میخواهیم 1فیلم 1 گیگابایتی رو انتقال دهیم، سرعت انتقال در کدام هارد بیشتر هست؟
هارد اول:
ثانیه اول = 100مگابایت انتقال داده شد
ثانیه دوم = 100 مگابایت دیگه انتقال داده شد (تا الآن 200مگابایت)
ثانیه سوم= 100 مگابایت دیگر انتقال داده شد (تا الآن 300مگابایت رفته)
.
نرخ انتقال اطلاعات = 100مگابایت در هر ثانیه.
هارد دوم:
0.5 ثانیه = 50مگابایت انتقال داده شد.
1 ثانیه = 50 مگابایت دیگر انتقال داده شد (تا الآن شد 100مگابایت)
1.5 ثانیه = 50 مگابایت دیگه اطلاعات منتقل شد (تا الآن شد 150 مگابایت)
2 ثانیه = 50 مگابایت دیگه (شد 200 مگابایت)
.
نرخ انتقال اطلاعات = باز هم 100 مگابایت بر ثانیه
هارد سوم:
0.1 ثانیه = 10 مگابایت
0.2 ثانیه = 10 مگابایت (شد 20مگ در کل)
0.3 ثانیه = 10 مگابایت (شد 30 مگ در کل)
و.....
نرخ انتقال اطلاعات = باز هم 100 مگابایت بر ثانیه!
سرعت انتقال اطلاعات کدوم هارد بیشتره؟
هر سه تاش یکی هستند.هر سه در هر ثانیه یکصد مگابایت اطلاعات رو منتقل میکنند.
ولی کدوم هارد سریعتره؟!
قطعا هارد سوم!
چرا؟
چون IOPS در هارد سوم بیشتر هستش.
آیا وقتی SSD رو در حالت SATA2 متصل کنیم، IOPS رو از دست میدیم یا کاهش پیدا میکنه؟
خیر.
آیا تاخیر SSD بیشتر میشه؟
خیر.
آیا سرعت خواندن و نوشتن بصورت رندوم، کاهش پیدا میکنه؟
خیر.
پس چه چیزی کاهش پیدا میکنه؟
فقط و فقط نرخ انتقال اطلاعات در هر ثانیه.
نصب SSD بر روی SATA2 در کجا تاثیر منفی خودش رو میزاره؟
وقتی که بخواید فایل های زیادی رو انتقال بدید از یک سمت اس اس دی به سمت دیگر.یا از نرم افزار 7Zip بخواید استفاده کنید و همیشه در حال کانورت فیلم و کپی و کات کردن به هارد های دیگه و... باشید تاثیر منفیش رو میبینید.
ولی هنگام استفاده معمولی تاثیر منفی استفاده از ساتا2 در بیشتر اوقات مشخص نمیشه. چرا؟ چون در استفاده معمولی "معمولاً" از تمام 550مگابایت خواندن و نوشتن بر ثانیه در جایی از ویندوز استفاده نمیشه.
میتونید تست کنید» تسک منیجر رو باز کنید، در تب پرفورمنس بر روی Resource Monitor کلیک کنید.در صفحه جدید بر روی Disk کلیک کنید. و با چشمای خودتون ببینید که انتقال اطلاعات در کارهای مختلفی که دارید انجام میدید حدودا چقدر هست؟
مشاهده میکنید که همیشه کمتر از 100 یا 200 مگابایت هستش.
برای همین من شخصا با مسئولیت خودم، میگم» حتی اگر ساتا2 دارید، باز هم SSD بخرید و نتیجه ی فوق العادش رو مشاهده خواهید کرد.
چرا؟
این یکی رو دیگه خودم شخصا تست کردم.
(IOPS یعنی در هر یک ثانیه چه مقدار عملیات قابل انجام هستند؟ هرچقدر تاخیر یک هارد کمتر باشه و خیلی مسائل ریز دیگه،باعث میشه IOPS بیشتر بشه.اینجور تصور کنید که IOPS در یک هارد معمولی حدودا 75 عدد هست. و در یک اس اس دی معمولی از 10000 شروع میشه تا 300هزار...)