PDA

مشاهده نسخه کامل : خرید سیستم

mohammad0100
12-05-17, 10:43
سلام.میخواستم که یه سیستم گیمینگ با بودجه 8 الی 9 میلیون ببندم.اگر بخوام سی پی یو را ریزن بردارم و گرافیک را انویدیا مشکلی ندارد.البته به جز گیم برای کارهای دیگر مثل 3dmax و.... استفاده کنم.با مانیتور باشد.گرافیک که دارای دو فن دارد با گرافیکی که سه فن دارد کدومش بهتر و قویتر است و چه تفاوتی دارد. به نظرتون صبر کنم که ولتا بیاد بهتره یا پاسکال خوب است.تازه مانیتور 4k نمی خواهم در حد FULLHD باشد بهتر است.

AMD>INTEL
12-05-17, 11:53
Ryzen R7 1700X
MAIN ASUS PRIME X370-PRO
Geil EVO X 16GB 8GBx2
3000 CL15
VGA MSI 1080 GAMING X
SSD Samsung 850 EVO 250GB
HDD 2TB WD BLUE
CASE GREEN Z4
POWER Cooler Master GX750 CM Storm Edition
DVD/RW HP
در مورد گرافیک احتمال زیاد موقع خرید شما مدل های کاستوم 1080TI به بازار میان . اگر موجود بودند 1080TI بگیرید
مونیتور Samsung S24D595 Plus 24inch
در مورد پردازنده رایزن و گرافیک انویدیا هیچ مشکلی ندارند.
پردازنده هم اگر ryzen r7 1800x پیدا کردی حتما بگیر .
رم هم میتونی 32 گیگ بگیری . دو پک از این سری
خنک کننده هم به نظر من در رندرینگ بهتره از مدل زیر استفاده شود
Cooler Master MasterAir Pro 4 CPU Cooler

TechBaMohsen
12-05-17, 20:58
سلام.میخواستم که یه سیستم گیمینگ با بودجه 8 الی 9 میلیون ببندم.اگر بخوام سی پی یو را ریزن بردارم و گرافیک را انویدیا مشکلی ندارد.البته به جز گیم برای کارهای دیگر مثل 3dmax و.... استفاده کنم.با مانیتور باشد.گرافیک که دارای دو فن دارد با گرافیکی که سه فن دارد کدومش بهتر و قویتر است و چه تفاوتی دارد. به نظرتون صبر کنم که ولتا بیاد بهتره یا پاسکال خوب است.تازه مانیتور 4k نمی خواهم در حد FULLHD باشد بهتر است.

سلام. دوست عزیز، شما با مانیتور Full HD بهیچوجه نبایستی گرافیکی بیشتر از GTX 1070 تهیه کنید.
چراکه هیچ بازی ای وجود نداره تا چندین سال آینده که روی Full HD بخواد بیشتر از GTX 1070 به قدرت نیاز داشته باشه و عملا مابقیه پولتون بطور کامل هدر میره.

برای 8-9 میلیون تومن،سیستم شما مناسب بازی های 4K و مانیتور های 4K هستش.(مانیتور 4K به تنهایی بین 2 تا 4 میلیون تومن قیمت داره، گرافیکی که بتونه بازی های 4K رو اجرا کنه بتنهایی 2.5 میلیون تا 3.5 میلیون تومن قیمت داره)

من پیشنهاد می کنم شما 6 میلیون تومن هزینه کنید.
یا اینکه اگر نرم افزار 3D MAx رو بصورت حرفه ای استفاده میکنید، ما بقیه پول رو صرف حافظه های بسیار پر سرعت NVMe یا صرف Ram کنید.

حالا اگر نرم افزار های سنگین دیگه ای استفاده میکنید، بگید چه کارهایی از سیستم میکشید که بر اساس همون بهتون سیستم پیشنهاد بدیم و الکی پول اضاف برای سیستم ندید. البته هر جور خودتون صلاح میدونید پول خودتونه.

موفق باشین:give_rose: