ورود

مشاهده نسخه کامل : نیاز شدید به راهنمایی پی سی گیمینگ

Red right hand
11-05-17, 18:25
درود دوستان من یه پی سی با اطلاعاتی که داشتم جمع جور کردم چند تا سوال داشتم دربارش CPU core i7 7700k Ram G.skill Ripjaws v 2x8 2800 t
Motherbo msi z270 gaming m7 t
Graphic card msi gtx 1070 gaming x 8gb t
Power Green GP 750b OC plus t
Case deepcool kendomen red HDD Seegate 7200 64 mg 1tb t
SSD samsung 750 EVO 120 gb
Cooling deepCool Gamer Storm Maelstrom 240T t
یک‌مقاله تویه‌کانال بود که سی پی یو i7 7700 و7700k ناگهانی‌دماشون میره بالا که‌نگرانم کرد نظر شما چیه‌در این باره؟!
و درباره مادربرد asus rog maximos ix hero gigabyte z270x gaming 7
Msi z270 gaming m7
مادربرد های خیلی نزدیکی هستند ولی‌‌ نمیدونم کدوم رو بگیرم در این باره راهنمایی کنید
درباره پاور گرین خوبه یا مدلای دیگه بگیرم؟!
و قطعات دیگه هم بررسی کنید نظری پیشنهادی هر چی بود بدید.
و‌در اخر ایا سیستم رو AMD ببندم یا intel nvidia
با تشکر لطفا پاسخ بدید

AMD>INTEL
11-05-17, 18:36
سلام دوست گرامی
در مورد پردازنده های i7 سری کبی لیک در صورت استفاده از خمیر سیلیکون مرغوب و خنک کننده مناسب مشکلی مشاهده نمیشه
هر سه مادربرد خوب هستند و نزدیک به هم هستند . قیمت هر کدام مناسبتر بود تهیه کنید
پاور گرین هم مشکلی نداره و نیاز به جایگزینی نیست
همین اینتل برای گیمینگ فعلا بهتر هست .
فقط در مورد خنک کننده مورد انتخابی . من مدلهای 240 گرین را از دیپ کول بهتر میدونم . از نظر گارانتی هم بهتر هستند
اگر مشکل هزینه ندارید . ssd هم 850 evo بگیرید

Red right hand
11-05-17, 20:39
SSD های سامسونگ خوب هستن?! دوستی بهم گفت مدل plextor mp8e بهتره نظر شما چیه برند بهتری هست؟!
خنک کننده همgreen galacer glc240a مدل خوبیه؟!
و در اخر تشکر فراوان از پاسخگویی

AMD>INTEL
11-05-17, 20:45
صد در صد سامسونگ برتره
بله عزیز از دیپ کول کیفیت بهتر و گارانتی معتبرتری دارد .
این ایرکولینگ جدید کولر مستر هم بسیار عالیه . در همین مدت محدود چندین نشان کسب کرده است
Cooler Master MasterAir Pro 4

TechBaMohsen
11-05-17, 22:20
درود دوستان من یه پی سی با اطلاعاتی که داشتم جمع جور کردم چند تا سوال داشتم دربارش CPU core i7 7700k Ram G.skill Ripjaws v 2x8 2800 t
Motherbo msi z270 gaming m7 t
Graphic card msi gtx 1070 gaming x 8gb t
Power Green GP 750b OC plus t
Case deepcool kendomen red HDD Seegate 7200 64 mg 1tb t
SSD samsung 750 EVO 120 gb
Cooling deepCool Gamer Storm Maelstrom 240T t
یک‌مقاله تویه‌کانال بود که سی پی یو i7 7700 و7700k ناگهانی‌دماشون میره بالا که‌نگرانم کرد نظر شما چیه‌در این باره؟!
و درباره مادربرد asus rog maximos ix hero gigabyte z270x gaming 7
Msi z270 gaming m7
مادربرد های خیلی نزدیکی هستند ولی‌‌ نمیدونم کدوم رو بگیرم در این باره راهنمایی کنید
درباره پاور گرین خوبه یا مدلای دیگه بگیرم؟!
و قطعات دیگه هم بررسی کنید نظری پیشنهادی هر چی بود بدید.
و‌در اخر ایا سیستم رو AMD ببندم یا intel nvidia
با تشکر لطفا پاسخ بدید
سلام.
جناب، با احترام، سیستمی که میخواید بگیرید، ایرادات بسیاری داره (از نظر بنده) و من به شما پیشنهاد نمیدم اینجوری قطعه ببندید. سیستم شما حدود 6میلیون و 800 هزار تومان هزینه اش هست.
ایراداتش:

الف) 1میلیون و 200 تومن فقط برای مادربوردی که گیمینگ هست،و شما از قابلیت گیمینگش (SLI و کراس) هیچ استفاده ای نبردی! بماند که سیستم کولینگون هم مختص آورکلاک های بالای 4.8گیگاهرتز نیست.

ب) سیستم گیمینگ هست ولی فقط 25% از هزینه صرف گرافیک شده.(باید بالای 35% هزینه سیستم صرف گرافیک کارت بشه برای یک سیستم گیمینگ)

ج) پاور گرین قابل رقابت با سری V از کولر مستر نیست، پیشنهاد میکنم پاوری که بررسی تخصصی شده و امتیاز خوب گرفته تهیه کنید.

د) SSD و هارد مد نظرتون واقعا خوب نیست.خرید اس اس دی 120 گیگ اشتباه هست (عُمر کمتر،سرعت کمتر،قیمت بسیار بالایی که بابت هر گیگابایت میدید) هارد هم ایراد داره به دید من در کل هارد آرشیو رو 7200دور نمیگیرن.همون 5400 دور بهتر و مناسب تر هست.مقدار ظرفیت هردوشون هم بسیار پایین هست الآن هر 1دونه بازی حدود 70گیگابایت فضا میبره،سرجمع شما 10تا بازی نصب کنی،تمامه.

هـ) واتر کولینگ برای کار شما مناسب نیست بخصوص این واترکولینگ های سطح پایین رو بنده بهیچوجه پیشنهاد نمیدم (با احترام به گرین و دیپ کول!) همون ایر کولر بخرید شبیه به همین عمل میکنن.اینکه میگن تمام واتر کولینگ ها از ایرکولر ها بهتر هستن یه حرف صد در صد اشتباه هست.

و) کیس ـتون هم قشنگ نیست (این یکی رو شوخی کردم :Love-ssa~! (1): ) ولی بدیش اینه هیچ صحبتی از فن کیس نیست که خیلی زیاد مهمه.

این سیستم مال شما هست :
Only the registered members can see the linkنیاز-شدید-به-راهنمایی-پی-سی-گیمینگ-system_redrighthand-png

من به شما پیشنهاد میدم برای سیستم گیمینگ (برای سال 2017) » گرافیک های nVidia و سی پی یو های رایزن AMD ببندید (نگران این خرافات که اینتل با انویدیا مچ هست و این صحبتها نباشید)

و اما سیستم پیشنهادی بنده به شما :
Only the registered members can see the linkنیاز-شدید-به-راهنمایی-پی-سی-گیمینگ-building-pc-case-gaming-7million-png

ASUS PRIME B350-PLUS AM4 B350 MainboardAMD Ryzen 7 1700X AM4 Processor Tray + AMD Wraith Max Cooler
Gskill Ripjaws V 16GB 8GBx2 2800Mhz CL15 DDR4
GALAX GTX 1080 HOF 8GB GDDR5X
Cooler Master V650 80Plus Gold Full Modular PSU
Samsung 850 EVO 500GB SATA3
Seagate SkyHawk 2TB Surveillance 64MB Buffer SATA3 HDD
DeepCool DUKASE Black V3 Case

چه مزایایی این سیستم نسبت به قبلی داره:

گرافیک 40% قوی تر
سی پی یو 8 هسته ای 16رشته پردازشی که تا 3.9گیگاهرتز با همین کولر خودش میتونید آورکلاک کنید که در اینصورت بنچمارک 16هزار در Cpubenchmark.net بهتون تحویل میده (i7 7700K حدود 12هزار هست)
اس اس دی 500 گیگابایتی که میتونید بازی های اصلیتون رو رووش نصب کنید و از سرعت لود شدن سریع بازی لذت ببرید!
1ترابایت هارد بیشتر
پاور تست شده در Techpowerup که جزو بهترین های 2016 بوده،کم صدا ترین پاور تست شده Techpowerup نیز هست و از لحاظ امنیتی 20ـه.
مادربوردی که انتخاب کردم مخصوص سی پی یو های رایزن هست که قابلیت آورکلاک (برخلاف سری اینتل) داره! رم هایی که انتخاب کرده بودی خوب بودن (ادیت)»باس 2800 انتخاب کردم چون تا 2666 براحتی آورکلاک میشه و بیش از این تقریبا هیچ تاثیر خاصی نمیزاره.
کیس قشنگ تر ( :1. (38): ) 2تا فن داره یکی ورود هوا یکی خروج هوا.

اگر بخوای میشه کمتر هم هزینه کرد.

امیدوارم خرید خوبی داشته باشین:give_rose:

Red right hand
12-05-17, 11:08
واسه مادربرد منتظر نباشم مدل MSI بیاد مادر بردای بهتری داره.؟!
و این هاردی که شما گفتی واسه‌دوربین‌مخفی این‌تشکیلات استفاده میشه که فک‌نکنم‌مناسب‌باشه نظرتون چیه؟!
واسه SSD با ظرفیت .250 خوب‌نیس‌؟! قیمتاشون خیلی بالاس
این ایر‌کولر ryzen 7 خوبه یا باید در اینده واسش بگیرم‌ یکی‌دیگه؟؟
و بسیار‌متشکرم‌بابت وقت گذاشتن‌ شما و‌پاسخگویی کامل

TechBaMohsen
12-05-17, 20:50
واسه مادربرد منتظر نباشم مدل MSI بیاد مادر بردای بهتری داره.؟!
و این هاردی که شما گفتی واسه‌دوربین‌مخفی این‌تشکیلات استفاده میشه که فک‌نکنم‌مناسب‌باشه نظرتون چیه؟!
واسه SSD با ظرفیت .250 خوب‌نیس‌؟! قیمتاشون خیلی بالاس
این ایر‌کولر ryzen 7 خوبه یا باید در اینده واسش بگیرم‌ یکی‌دیگه؟؟

و بسیار‌متشکرم‌بابت وقت گذاشتن‌ شما و‌پاسخگویی کامل
خواهش می کنم دوست عزیز.
1) این مادربوردی که معرفی کردم خوب هست ولی MSI هم خوبه،اگر میتونی صبر کنی،خب چه بهتر، اگر نه، چیزی از دست نمیدی.
2) نه ربطی به دوربین نداره،یجور تبلیغات هست که برای دوربین مخفی و غیره خوبه. بصورت کلی هارد 5400 دور با این ظرفیت بهترین برای آرشیو و بخوبی در کنار SSD جوابگو هست.
3) چونکه هرچقدر حجم بیشتر باشه،عُمر SSD هم بیشتر میشه ازونجاییکه اکثر بازی ها حجیم هستند، SSDـیی برات انتخاب کردم که بتونی بازی ها رو رووش نصب کنی و لذتشو ببری چون اس اس دی با ظرفیت پایین بگیری علاوه بر اینکه عمرش کمتره، پولی هم که بابت هر گیگ میدی بیشتر در میاد، و نمیتونی همه ی بازی ها رو رووش نصب کنی.500گیگ فوق العاده خوبه.
4) این کولرش بسیار خوب هست تا 3.9 گیگاهرتز راحت آورکلاک میکنه.روی 3.6 گیگاهرتز روی حداکثر شرایط کاری غیر ممکنه دما بالای 70درجه بره.(دمای ماکزیمم برای این سی پی یو رو هم 90 درجه در نظر بگیر،پایینتر از 80 خوبه بدک نیست، زیر 70 عالی، زیر 60 برای سی پی یو خنک خنک به حساب میاد.)

و در ضمن اگر مانیتور شما FULL HD هست، همون گرافیک 1070 هم کافیه میتونید پولتون رو خرج RAM کنید و رم های 32 گیگ GSkill تهیه کنید.
(چرا؟ چون هیچ بازی ای تا 4سال آینده هم نیست که روی Full HD بیشتر از گرافیک 1070 مصرف کنه.ولی اگر مانیتور 4K میخوای بخری، اون موقع قطعا گرافیک 1080 نیاز داری)