ورود

مشاهده نسخه کامل : درگیر شدن 100 درصد CPu

amir2121
08-05-17, 22:01
سلام
آنتی ویروس کسپرسکی (در حال اسکن کردن) ، Pr^^ogD^^V^^B ، فایر فاکس و تلگرام رو همزمان باز کردم و CPU به 100 درصد رسید

آیا این طبیعی هست ؟

Only the registered members can see the link

ramin1000
08-05-17, 22:30
سلام
آنتی ویروس کسپرسکی (در حال اسکن کردن) ، Pr^^^ogD^^V^B ، فایر فاکس و تلگرام رو همزمان باز کردم و CPU به 100 درصد رسید

آیا این طبیعی هست ؟

به نظر من با این سی پی یو قدرتمندی که شما داری طبیعی نیست

سه موردی که خودم باهاش درگیر بودم این بود که یکی اینکه وفتی facebook رو با فایرفاکس باز می کردم خیلی از منابع سی پی یو رو استفاده می کرد و خود فایرفاکس هم وقتی خیلی حافظه داخلیش پر بشه این مشکل رو داره

اگه سیستم ویروسی شده باشه هم این مشکل به وجود میاد و بعضی از ویروس ها رو آنتی ویروس نمی تونه تشخیص بده که باید از نرم افزار مخصوص استفاده کنی

یه موردی که خودم از چند تا سایت نگاه کردم این بود که جلوی آپدیت ویندوز رو باید بگیریم این مشکل درست می شه شما ویندوزت 7 نیست من از ویندوز 7 میگم شما طبق همین تو ویندوزت نگاه کن

برو توی کنترل پنل و برو توی Administrative Tools و بعد Services و بیا آخر روی windows update بعد stop رو بزن و گزینه بالا رو که روی automatic است رو disable کن و ok رو بزن

amir2121
08-05-17, 22:40
به نظر من با این سی پی یو قدرتمندی که شما داری طبیعی نیست

سه موردی که خودم باهاش درگیر بودم این بود که یکی اینکه وفتی facebook رو با فایرفاکس باز می کردم خیلی از منابع سی پی یو رو استفاده می کرد و خود فایرفاکس هم وقتی خیلی حافظه داخلیش پر بشه این مشکل رو داره

اگه سیستم ویروسی شده باشه هم این مشکل به وجود میاد و بعضی از ویروس ها رو آنتی ویروس نمی تونه تشخیص بده که باید از نرم افزار مخصوص استفاده کنی

یه موردی که خودم از چند تا سایت نگاه کردم این بود که جلوی آپدیت ویندوز رو باید بگیریم این مشکل درست می شه شما ویندوزت 7 نیست من از ویندوز 7 میگم شما طبق همین تو ویندوزت نگاه کن

برو توی کنترل پنل و برو توی Administrative Tools و بعد Services و بیا آخر روی windows update بعد stop رو بزن و گزینه بالا رو که روی automatic است رو disable کن و ok رو بزن
سلام

آپدیت ویندوز رو کلا غیر فعال کردم چند روز پیش

یعنی ممکنه یک قطعه از کامپیوتر ایراد داشته باشه ؟

آخه برنامه کسپرسکی خیلی سنگین نیست ؟ فقط موقع اسکن کردن به 100 درصد میرسه

AMD>INTEL
08-05-17, 22:52
از این برنامه استفاده کن
علاوه بر کنترل حجم نت روی پروسه های هم تاثیر داره

ramin1000
08-05-17, 22:53
سلام

آپدیت ویندوز رو کلا غیر فعال کردم چند روز پیش

یعنی ممکنه یک قطعه از کامپیوتر ایراد داشته باشه ؟

آخه برنامه کسپرسکی خیلی سنگین نیست ؟ فقط موقع اسکن کردن به 100 درصد میرسه

اگه فقط موقع اسکن به 100 درصد می رسه به نظر من آنتی ویروس بهینه ای نیست و برای اینکه ضعف موتورش رو پوشش بده سعی می کنه از حداکثر منابع برای عملیاتش استفاده کنه

می تونی یک آنتی ویروس دیگه ای نصب کنی ببینی همین مشکل رو باهاش داری

من خودم avast رایگان داشتم که خیلی کم از منابع استفاده می کرد ولی نمی دونم چی شد باطل شد
الان هم avira دارم و از nod 32 هم برام بهتر بوده هم سریال نمی خواد هم تا به حال سیستمم ویروسی نشده و استفاده از منابعش هم خیلی کمه پردازنده من تازه core 2 due هستش و یک دهم قدرت پردازنده شما رو نداره

amir2121
08-05-17, 23:16
اگه فقط موقع اسکن به 100 درصد می رسه به نظر من آنتی ویروس بهینه ای نیست و برای اینکه ضعف موتورش رو پوشش بده سعی می کنه از حداکثر منابع برای عملیاتش استفاده کنه

می تونی یک آنتی ویروس دیگه ای نصب کنی ببینی همین مشکل رو باهاش داری

من خودم avast رایگان داشتم که خیلی کم از منابع استفاده می کرد ولی نمی دونم چی شد باطل شد
الان هم avira دارم و از nod 32 هم برام بهتر بوده هم سریال نمی خواد هم تا به حال سیستمم ویروسی نشده و استفاده از منابعش هم خیلی کمه پردازنده من تازه core 2 due هستش و یک دهم قدرت پردازنده شما رو نداره
بله موقع اسکن کردن اینطوری هست
کسپرسکی خیلی قوی هستش . اینی که من دارم total Security هست اما عجیبه که چطوری پردازنده رو داره درگیر میکنه

از این برنامه استفاده کن
علاوه بر کنترل حجم نت روی پروسه های هم تاثیر داره
ممنون
به نظر شما پس مورد غیر طبیعی نیست ؟ به قول دوستمون آقا رامین ، آنتی ویروس زیادی داره از منابع استفاده میکنه

AMD>INTEL
08-05-17, 23:18
بله موقع اسکن کردن اینطوری هست
کسپرسکی خیلی قوی هستش . اینی که من دارم total Security هست اما عجیبه که چطوری پردازنده رو داره درگیر میکنه

ممنون
به نظر شما پس مورد غیر طبیعی نیست ؟ به قول دوستمون آقا رامین ، آنتی ویروس زیادی داره از منابع استفاده میکنه

باید قدم به قدم جلو رفت

ramin1000
09-05-17, 16:27
سلام
آنتی ویروس کسپرسکی (در حال اسکن کردن) ، Pr^^ogD^^V^^B ، فایر فاکس و تلگرام رو همزمان باز کردم و CPU به 100 درصد رسید

آیا این طبیعی هست ؟

ببخشید امیر جان من ویندوز 10 رو قبلا نصب کردم ولی task manager اینجوری نبود احتمال میدم برای ویندوز 8 باشه خوب i5-7500 که kabylake است و گفتن که رایزن و kabylake فقط از ویندوز 10 پشتیبانی می کنن اونوقت شما چطوری ویندوز 8 ریختی یعنی رایزن و kabylake رو ویندوز 7 هم ممکنه کار کنن دیگه؟

amir2121
09-05-17, 23:03
ببخشید امیر جان من ویندوز 10 رو قبلا نصب کردم ولی task manager اینجوری نبود احتمال میدم برای ویندوز 8 باشه خوب i5-7500 که kabylake است و گفتن که رایزن و kabylake فقط از ویندوز 10 پشتیبانی می کنن اونوقت شما چطوری ویندوز 8 ریختی یعنی رایزن و kabylake رو ویندوز 7 هم ممکنه کار کنن دیگه؟

آقا رامین من از ویندوز 10 دارم استفاده می کنم . بله ویندوز 7و8 رو این پردازنده جواب نمیده

باید قدم به قدم جلو رفت

الان من نرم افزار رو باز کردم . کدام گزینه را باید انتخاب کنم ؟ این نرم افزار مگر برای غیر فعال کردن آپدیت ویندوز نیست ؟

AMD>INTEL
09-05-17, 23:48
آقا رامین من از ویندوز 10 دارم استفاده می کنم . بله ویندوز 7و8 رو این پردازنده جواب نمیده

الان من نرم افزار رو باز کردم . کدام گزینه را باید انتخاب کنم ؟ این نرم افزار مگر برای غیر فعال کردن آپدیت ویندوز نیست ؟

طرز کارش ساده است . باید اسکرین شات بگذاری همه برنامه ها را حفظ نیستم .باز میکنی برنامه را همون صفحه اولش نوشته DESTROY...
این فایل ویدیوی

AtrafNET
10-05-17, 08:08
سلام
پیشنهاد میکنم وقتی لود CPU روی 100 درصد شد به سربرگ Processes همین Task Manager برید و روی ستون CPU کلیک کنید تا پروسه ها بر اساس مصرف CPU مرتب بشن و ببینید کدوم پروسه بیشترین استفاده رو گرفته.
همچنین طبق عکسی که شما گذاشتید مشخصه که مصرف Hard Disk شماره 1 در عکس درحال 100 درصد استفاده خودش در Reading و Writing هستش و اینم می تونه موضوع مهمی در رابطه با 100 درصد شدن لود CPU باشه.
در همون سربرگ Processes برنامه Task Manager می تونید با کلیک روی ستون Disk بیشترین پروسه ای که از هارد مصرف میکنه هم ببینید.

amir2121
10-05-17, 10:49
طرز کارش ساده است . باید اسکرین شات بگذاری همه برنامه ها را حفظ نیستم .باز میکنی برنامه را همون صفحه اولش نوشته DESTROY...
این فایل ویدیوی

سلام انجامش دادم دیشب

اما باز دوباره همون برنامه ها رو باز کردم ، cpu میرسه به 100 درصد

اصلا وقتی این اسکن کردن رو به تنهایی استفاده میکنم (یعنی برنامه دیگه ای باز نیست) بازم به بالای 80درصد میرسه !!

یک عکس جدید میزارم :

سلام
پیشنهاد میکنم وقتی لود CPU روی 100 درصد شد به سربرگ Processes همین Task Manager برید و روی ستون CPU کلیک کنید تا پروسه ها بر اساس مصرف CPU مرتب بشن و ببینید کدوم پروسه بیشترین استفاده رو گرفته.
همچنین طبق عکسی که شما گذاشتید مشخصه که مصرف Hard Disk شماره 1 در عکس درحال 100 درصد استفاده خودش در Reading و Writing هستش و اینم می تونه موضوع مهمی در رابطه با 100 درصد شدن لود CPU باشه.
در همون سربرگ Processes برنامه Task Manager می تونید با کلیک روی ستون Disk بیشترین پروسه ای که از هارد مصرف میکنه هم ببینید.
سلام
بله عکسش رو الان گذاشتم
آنتی ویروسه بیشترین مصرف رو داره

من این همه هزینه داده بودم که این مشکلات رو نداشته باشم اما خیلی عجیب هست

آخه هارد درایو C هم SSD هست . موقع اسکن کردن ، دیسک میرسه به 60-70 درصد

الان من تست کردم ، وقتی فلش مموری رو اسکن میکنم ، دیسک 5 درصد استفاده میشه و CPU تقریبا 30 تا 70 درصد متغیر مشغول میشه

AMD>INTEL
10-05-17, 11:52
این برنامه را هم تست کن

AtrafNET
10-05-17, 12:07
اگه اینطوره به نظرم کسپرسکی رو حذف کنید خیلی بهتره چون همش داره صدمه میزنه خصوصاً به SSD
مطمئنید کسپرسکی رو از سایت خودش دانلود کردید؟
بعد لایسنس ارجینال داره؟ یعنی منظورم اینه مثل سایت ایران ستاپ که یه فایل exe جدا میده میگه اجرا کن تا کسپرسکی رو تغییراتی توش انجام بده و از این حرفا نبوده نه؟
چون من کسپرسکی کاملاً ارجینال داشتم و حتی تو سایت خود kaspersky.com حساب داشتم و هیچ تغییری هم تو فایل آنتی ویروسی که از سایت اصلیش دانلود کردم ندادم چنین مشکلی نبوده.

ramin1000
10-05-17, 12:10
اگه اینطوره به نظرم کسپرسکی رو حذف کنید خیلی بهتره چون همش داره صدمه میزنه خصوصاً به SSD
بعد لایسنس ارجینال داره؟ یعنی منظورم اینه مثل سایت ایران ستاپ که یه فایل exe جدا میده میگه اجرا کن تا کسپرسکی رو تغییراتی توش انجام بده و از این حرفا نبوده نه؟
چون من کسپرسکی کاملاً ارجینال داشتم و حتی تو سایت خود kaspersky.com حساب داشتم و هیچ تغییری هم تو فایل آنتی ویروسی که از سایت اصلیش دانلود کردم ندادم چنین مشکلی نبوده.

سلام

می خوام بدونم قدرت کسپر رو چقدر ارزیابی می کنی و نسخه ارجینالش رو از کدوم سایت دانلود کردی

amir2121
10-05-17, 13:32

واقعا آسیب میزنه ؟
از خود سایت کسپرسکی دانلود کردم و لایسنس اورجینال هم دارم

AtrafNET
10-05-17, 17:06
سلام

می خوام بدونم قدرت کسپر رو چقدر ارزیابی می کنی و نسخه ارجینالش رو از کدوم سایت دانلود کردی

والا من کسی نیستم که قدرتش رو بتونم ارزیابی کنم اما از لحاظ امکانات و رابط کاربریش به نظرم که خوبه خصوصاً بخش مانیتورینگ شبکه اش که میشه فهمید هر نرم افزار چقدر استفاده از اینترنت داره و یا حتی بدون تغییر در فایروال مصرفش رو قطع کرد خیلی برام مفید بوده.

واقعا آسیب میزنه ؟
از خود سایت کسپرسکی دانلود کردم و لایسنس اورجینال هم دارم

از کاربرای همین انجمن تو پست های دیگه خونده بودم که SSD ظاهراً یه طول عمر مفید مشخص شده داره که بر اساس خواندن یا نوشتن های متعدد در پارتیشن هاش به مرور کم میشه خب وقتی کسپرسکی فعالیت Reading و Writing هم هارد دیسک و هم SSD شما رو تا 100 درصد بالا میبره از این جهت گفتم آسیب چون ممکنه طول عمر مفید SSD فقط به خاطر اسکن های زمان بندی شده اکثراً بی مورد کم بشه.

کسپرسکی هم نسخه ارجینال و اصلی اش رو میشه از این لینک دانلود کرد: Only the registered members can see the link

از هر جا لایسنس خریدید اگه لایسنس اصلی باشه باید روی آنتی ویروسی که از لینک بالا گرفتید بدون نیاز به هیچ تغییری در ویندوز یا تنظیمات خود آنتی ویروس و بدون نیاز به اجرای هیچ فایل دیگه ای باید کار کنه.

اگر دیدید پس از خرید لایسنس میگن باید فلان تغییر در آنتی ویروس داده بشه بدونید لایسنس تقلبیه و یا به صورت اشتراکی می فروشن یا اینکه سرور آپدیت شخصی خودشون رو دارن و آنتی ویروس به جای سرور اصلی از سرور اونا آپدیت میشه.

amir2121
12-05-17, 18:30
این برنامه را هم تست کن

سلام آقا امید
این برنامه رو هم نصب و اجرا کردم

اما بازم همون شرایط هست

الان مثلا فایرفاکس تنها باز میکنم ، تا 20 درصد از cpu اشغال میکنه

وقتی هم که درگیری cpu زیاد میشه ، فن cpu سرعتش تند تر میشه و صداش مثل چرخ گوشت میشه

AMD>INTEL
12-05-17, 18:47
سلام آقا امید
این برنامه رو هم نصب و اجرا کردم

اما بازم همون شرایط هست

الان مثلا فایرفاکس تنها باز میکنم ، تا 20 درصد از cpu اشغال میکنه

وقتی هم که درگیری cpu زیاد میشه ، فن cpu سرعتش تند تر میشه و صداش مثل چرخ گوشت میشه

خوب عزیز چه برنامه های روی سیستم نصب کردی ؟
فایرفاکس 64 بیت یا 32 بیت ؟
آنتی ویروست چیه ؟

amir2121
12-05-17, 21:08
خوب عزیز چه برنامه های روی سیستم نصب کردی ؟
فایرفاکس 64 بیت یا 32 بیت ؟
آنتی ویروست چیه ؟
ویژوال استادیو 2013
sql server 2013
pr^^b
فایر فاکس ، گوگل کروم ، تلگرام ، آفیس 2013 ، فتوشاپ cc

آنتی ویروس kaspersky total security 2017 کاملا اورجینال

من به شرکت کسپرسکی تیکت ارسال کردم ، اونا یه برنامه گفتن نصب کردم از سیستمم گزارش گرفت ، بعد گفتن آخرین نسخه total security رو نصب کنم ، و بعد دوباره بهشون خبر بدم

AMD>INTEL
12-05-17, 21:14
ویژوال استادیو 2013
sql server 2013
pr^^b

من به شرکت کسپرسکی تیکت ارسال کردم ، اونا یه برنامه گفتن نصب کردم از سیستمم گزارش گرفت ، بعد گفتن آخرین نسخه total security رو نصب کنم ، و بعد دوباره بهشون خبر بدم

خوب فعلا کاری که این شرکت گفته انجام بدید . مرورگرها هم فقط ازنسخه 64 بیت استفاده کنید .
اگر باز ادامه داشت اعلام کنید تا قدم به قدم چک کنیم .

ramin1000
13-05-17, 00:33
ویژوال استادیو 2013
sql server 2013
pr^^b

فایرفاکس و گوگل کروم 32 نصب کردی یا 64 بیت

amir2121
13-05-17, 22:15
خوب فعلا کاری که این شرکت گفته انجام بدید . مرورگرها هم فقط ازنسخه 64 بیت استفاده کنید .
اگر باز ادامه داشت اعلام کنید تا قدم به قدم چک کنیم .
چشم
نتیجه رو اعلام میکنم

فایرفاکس و گوگل کروم 32 نصب کردی یا 64 بیت
آقا رامین همه چیز ها رو 64 بیتی نصب کردم

ramin1000
13-05-17, 22:23
چشم
نتیجه رو اعلام میکنم

آقا رامین همه چیز ها رو 64 بیتی نصب کردم

من تجربه خودم رو میگم من مرورگر کروم 64 بیتی نصب کردم سرعت باز شدنش چند برابر نسخه 32 بیتی بود اما استفاده زیادی از منابع می کرد هم سی پی یو و هم رم طوری که سیستم هنگ می کرد
برای همین من هم فایرفاکس رو 32 بیتی و هم کروم رو 32 بیتی نصب کردم و مشکلم حل شد

شاید شما سی پی یو قدرتمند و رم 8 داری برای شما این مشکلی ایجاد نکنه فقط تجربه خودم از این موضوع بود

amir2121
30-05-17, 00:46
من تجربه خودم رو میگم من مرورگر کروم 64 بیتی نصب کردم سرعت باز شدنش چند برابر نسخه 32 بیتی بود اما استفاده زیادی از منابع می کرد هم سی پی یو و هم رم طوری که سیستم هنگ می کرد
برای همین من هم فایرفاکس رو 32 بیتی و هم کروم رو 32 بیتی نصب کردم و مشکلم حل شد

شاید شما سی پی یو قدرتمند و رم 8 داری برای شما این مشکلی ایجاد نکنه فقط تجربه خودم از این موضوع بود

یعنی 32 بیتی نصب کنم ؟

آقا الان این چرا اینجوریه ؟ :

صدای فن سی پی یو اعصابم رو ریخته بهم

چه سی پی یو هست که با 3 تا برنامه اینقدر جوش میاره !

آقا امید ، آنتی ویروسم آخرین نسخه ای هست که نصب شده

در عکس بالا ، آنتی ویروس درگیر نیست با CPU

AMD>INTEL
30-05-17, 01:16
یعنی 32 بیتی نصب کنم ؟

شما پروسه ای داری که حدود 64 درصد پردازنده را درگیر کرده باید پیداش کنی .
پیشنهادم به شما از بیلد جدید ویندوز 10 64 بیتی استفاده کنی .

ramin1000
30-05-17, 08:10
یعنی 32 بیتی نصب کنم ؟

فن پردازنده باید 4 پین باشه که بتونه بر حسب شرایط دور فن رو کنترل کنه اگه 3 پین باشه همیشه تو بیشترین دورش می چرخه و صدای اضافه تولید می کنه

من نمی دونم فن شما چیه ولی برای این پردازنده به این خوبی و قدرتمندی یه فن خوب تهیه کن با مشورت دوستان

ویندوز 10 کلا مشکل داره و این مشکل نه از برنامه نویسی بلکه از سیاست های جدید مایکروساته که نمی تونم توضیح بدم چون یه بحث طولانیه

اول این کار رو انجام بده ببین چطور می شه

Start menu رو باز کن بعد Settings app و بعد System رو باز کن و بعد Notifications & Actions رو انتخاب کن

بعد Show me tips about Windows رو که on است رو یک کلیک کن تا off بشه بعد سیستم رو ریستارت کن شاید درست بشه

20133

ولی یه بار دیگه کارهایی رو که می گم انجام بده بعد نتیجش رو بگو اگه هر کدوم رو قبلا انجام دادی که دیگه نیازی نیست

1- نصب هر مرورگری فقط نسخه 32 بیت

2- نصب آفیس نسخه 32 بیت (هم سریعتره و هم با visual studio هماهنگ تره)

3- توی استارت منو cmd رو تایپ کن و روی cmd راست کلیک کن و گزینه run as administrator رو انتخاب کن و بعد دستور زیر رو داخلش کپی پیست کن و اینتر رو بزن تا قابل های سیستمی ویندوزت رو اگه خراب باشن تعمیر کنه

sfc /scannow

4- از قسمت سرچ در استارت منو services رو تایپ کن و بازش کن برو آخر صفخه windows update رو باز کن و روی stop کلیک کن تا سرویس غیر فعال بشه و بعد از منوی کشویی بالا گزینه disabled رو انتخاب کن و ok کن