ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل جک میکروفون برای مادربورد گیگابایت

mosafa
06-05-17, 19:16
به نام خدا - جک میکروفون 3/5 میلی متری ( میکروفون ساده ) که به گوشی و تبلت به راحتی می خوره
به این مادربورد گیگابایت اصلا نمی خوره مگر اینکه بخواهیم به زور متوسل بشیم که بازم نمی شه
GIGABYTE GA-Z170-D3H Motherboard
شش ورودی برای صدا در پشت کیس داره دو تا هم جلو کیس ولی از هیچ کدام نمیشه صدا ضبط کرد
اصلا ورودی قرمز رنگ که مخصوص میکروفون هست جک میکرفون داخلش نمی شه
در صورتی که با همین میکروفون با مادربوردهای ده سال پیش راحت هماهنگ بود
مشکل از کجاست با سپاس :11():

AMD>INTEL
06-05-17, 19:19
به نام خدا - جک میکروفون 3/5 میلی متری ( میکروفون ساده ) که به گوشی و تبلت به راحتی می خوره
به این کارت گرافیک گیگابایت اصلا نمی خوره مگر اینکه بخواهیم به زور متوسل بشیم که بازم نمی شه
GIGABYTE GA-Z170-D3H Motherboard
شش ورودی برای صدا در پشت کیس داره دو تا هم جلو کیس ولی از هیچ کدام نمیشه صدا ضبط کرد
اصلا ورودی قرمز رنگ که مخصوص میکروفون هست جک میکرفون داخلش نمی شه
در صورتی که با همین میکروفون با مادربوردهای ده سال پیش راحت هماهنگ بود
مشکل از کجاست با سپاس :11():

سلام منظورتون مادربرد هست . شما با میکروفون دیگری تست کردید ؟
به کدام فیش وصل کردی ؟
با میکروفون دیگری تست کنید و اعلام کنید .
اون فیش های جک صدا کاملا استاندارد هستند .
عکسی واضح از فیش میکروفون قرار بدید ؟

AMD>INTEL
06-05-17, 19:24
اون قسمت جلوی کیس هم مربوط به کیس هست . اگر با اون هم مشکل دارید . ایراد از میکروفون شماست .

mosafa
06-05-17, 19:42
درود ، بله منظورم مادربورد بود اشتباه نوشتم . فیش قرمز رنگ به تبلت و گوشی می خوره ولی همون
به ورودی قرمز رنگ مخصوص صدا و هر کدوم از دیگر فیش ها به سختی ....
دل رو زدم به دریا محکم فیش رو داخل کردم الان تونستم با همون میکروفون ساده صدا ضبط کنم
ولی واقعا به سختی جا رفت حتی یه صدای بدی داد !! فکر کنم نیاز به روغن کاری داشته :lol:
فعلا مشکل حل شد تا ببینم بعدا چیزی ازش نشکسته باشه . موفق باشید سپاس از اینکه هستید :11():

AMD>INTEL
06-05-17, 19:44
درود ، بله منظورم مادربورد بود اشتباه نوشتم . فیش قرمز رنگ به تبلت و گوشی می خوره ولی همون
به ورودی قرمز رنگ مخصوص صدا و هر کدوم از دیگر فیش ها به سختی ....
دل رو زدم به دریا محکم فیش رو داخل کردم الان تونستم با همون میکروفون ساده صدا ضبط کنم
ولی واقعا به سختی جا رفت حتی یه صدای بدی داد !! فکر کنم نیاز به روغن کاری داشته :lol:
فعلا مشکل حل شد تا ببینم بعدا چیزی ازش نشکسته باشه . موفق باشید سپاس از اینکه هستید :11():
خواهش میکنم
پلاتین های داخل جک اگر محکم نباشن بعد از مدتی مشکل پیدا میکنه . تاپیک قفل میشه