PDA

مشاهده نسخه کامل : نصب SSD و هارد باهم روی لپتاپ

Younes_pro
02-05-17, 16:15
سلام
روی لپتاپ لنوو Z510 میشه هم SSD نصب کرد هم هارد یک ترا داشت ؟ یعنی
SSD رو بجای هارد اصلی بذاریم و هارد یک ترا رو بذاریم داخل HDD CADDY و بذاریمش تو قسمت DVD RW
میشه همچین چیزی ؟
چه مارک هارد پیشنهاد میدین برای این لپتاپ ؟

AMD>INTEL
02-05-17, 16:35
در این موارد در صورت وجود dvd رایتر . رایتر را خارج میکنند و هارد را با استفاده از HDD CADDY به جای درایو نصب میکنند .
برای این دستگاه اگر ترکیب ظرفیت و قیمت و سرعت را توجه داشته باشی . توشیبا انتخاب خوبیه .

Younes_pro
10-05-17, 15:34
هارد خود لپتاپ WD Blue هستش با ظرفیت 1ترابایت و هارد SSD که میخواستم تهیه کنم یا Silicon Power بود یا Apacer
بنظرتون این دوتا برند خوب هستن و مچ میشن با لپتاپ من ؟
سوال دیگه این که کدوم هارد رو بهتره که داخل HDDCADDY قرار بدم ؟ هارد اصلی 1 ترا یا SSD ؟

AMD>INTEL
10-05-17, 15:45
هارد خود لپتاپ WD Blue هستش با ظرفیت 1ترابایت و هارد SSD که میخواستم تهیه کنم یا Silicon Power بود یا Apacer
سوال دیگه این که کدوم هارد رو بهتره که داخل HDDCADDY قرار بدم ؟ هارد اصلی 1 ترا یا SSD ؟

توشیبا بگیرید از نظر من قیمتش هم خوبه
این دو برند خیلی تو ssd خوب نیستند .
هارد باید بره تو caddy

TechBaMohsen
10-05-17, 16:05
چون خودم اینکارو برای خودم انجام دادم سه تا نکته بگم:

1)دو مدل HDD CADDY داریم. یکی سایز 9.5 میلی متر مخصوص لپ تاپ های جدید و باریک. یکی سایز 12.7 میلی متر مخصوص لپ تاپ های Mid-Range و کمی قطور تر. اگر نمیدونید لپ تاپتون کدومشو میخوره، میتونید زنگ بزنید از مقداد آی تی بپرسید یا از digik نقطه ir بپرسید. (خودتون هم میتونید ارتفاع دی وی دی رایتر لپ تاپ رو چک کنید ببینید چند میلی متر هست،همونقدره)

2) بهتره هارد دیسک که سرعت پایینتری داره در HDD CADDY قرار بدید (برخی مادربورد ها رو مطالعه میکردم،قسمت دی وی دی رایتر با پورت ساتا2 متصل شده بود و قسمت هارد با پورت ساتا3، لپ تاپ خودم دقیقا همین شکل هستش.برای همین پیشنهاد میدم هارد دیسک که سرعتش کمتر هست رو بجای دی وی دی رایتر قرار بدید، و SSD رو در جایگاه هارد اصلی لپ تاپ قرار بدید. شاید برای خیلی از لپ تاپ ها هم فرقی نداشته باشه،با آزمون و خطا میشه فهمید)

3) چیزی به اسم مچ شدن برند نداریم،در سی پی یو و گرافیک نداریم چه رسد به هارد و اس اس دی! این دو تا مستقل از هم کار میکنن و ارتباطی به هم ندارن.
ولی ترجیحا اس اس دی بی کیفیت نخرید که عمرش هم کم باشه.برای خرید اس اس دی حتما تاپیک بزنید حداکثر هزینه ای که میتونید متحمل بشید هم بگید که کمکتون کنیم که خرید خوبی داشته باشین. و پیش از خرید اس اس دی، لطفا اس اس دی 120 گیگ نخرید، بشدت گرونتر از اونچیزی هستش که پول میدید (به ازای هر گیگ شما 2000تومان پول میدید) سعی کنید اس اس دی 250 گیگ بخرید چون به ازای هر گیگ حدود 1300تومان پرداخت می کنید و بسیار بسیار بصرفه تر هست. از طرفی سرعت و عُمر اس اس دی هرچقدر ظرفیتش حجیم تر باشه، بیشتر هست.

راستی، میتونید از دی وی دی رایتر، به عنوان دی وی دی رایتر اکسترنال استفاده کنید! کابلش در سایت digik نقطه ir هست قیمتش هم زیاد نیست.

موفق باشین:11():

Younes_pro
10-05-17, 16:10
من توشیبا پیدا نکردم تو بازار شهرمون فعلا این مدل رو پیدا کردم Silicon power V55

AMD>INTEL
10-05-17, 16:14
اینترنتی از لیون یا همین دیجی بگیرید
در کل ADATA را زیاد توصیه نمی کنم .
لینک فروش را حذف کنید .

TechBaMohsen
10-05-17, 16:29
من توشیبا پیدا نکردم تو بازار شهرمون فعلا این مدل رو پیدا کردم Silicon power V55
خودم سیلیکن پاور دارم ازش راضی هستم، ولی ریویو های بدی هم از برخی مدل هاش دیدم...

این مدلی که گفتی ریویوش رو چک کردم خوب بوده :
Silicon Power Velox V55 240GB SSD Review (Only the registered members can see the link)

ولی بطور کل 120 گیگ پیشنهاد نمیدم بخرید میدونم شاید نشه بیش از این هزینه کنید ولی اگر نظر بنده رو بخواید میگم صبر کنید کمی بیشتر دستتون بیاد مدل های 240 گیگابایت تهیه کنید.

سلامت باشین:11():

AMD>INTEL
10-05-17, 16:33

TOSHIBA A100 SATA3 SSD - 240GB
اینترنتی تهیه کن . فقط 319 هزار تومنه

Younes_pro
10-05-17, 16:48
به سایتش اعتماد ندارم آخه من فقط از دیجی خرید کردم اونم این توشیبا رو نداره
الان دیدم این هارد فرمت فلش SLC هستش که بهترین مدل هستش و قیمتش هم واقعا عالیه
ولی تو بازار میگن هارد های توشیبا داغ میکنن و جالب نیستن چون من خودم تو بازارم و داخل مغازه خدمات رایانه ای کار می کنم
موندم چیکار کنم هرکس یه چیزی میگه

AMD>INTEL
10-05-17, 17:04
ولی تو بازار میگن هارد های توشیبا داغ میکنن و جالب نیستن چون من خودم تو بازارم و داخل مغازه خدمات رایانه ای کار می کنم

هیچ مشکلی ندارن . هفته پیش 4 تا سیستم با همین ssd فروختم
از لیون بگیر . قیمت و کارائیش عالیه
من تست کرده باشم معرفی میکنم

ramin1000
10-05-17, 19:27
سلام
روی لپتاپ لنوو Z510 میشه هم SSD نصب کرد هم هارد یک ترا داشت ؟ یعنی
SSD رو بجای هارد اصلی بذاریم و هارد یک ترا رو بذاریم داخل HDD CADDY و بذاریمش تو قسمت DVD RW
میشه همچین چیزی ؟
چه مارک هارد پیشنهاد میدین برای این لپتاپ ؟

آقا یونس وقتی شما مشورت می کنی باید اگه نظری داده می شه قبول کنی اگه قبول نداری پس چرا سوال می کنی

الان دو کارشناس دارن شما رو راهنمایی میکنن و تجربیاتشون رو میگن و شما باید بپذیری اگه شما به خرید اینترنتی اعتماد نداری و از اون طرف تو شهرتون فقط همون یک مدل رو داره چاره ای جز خریدن اون مدل نداری دیگه مشاوره لازم نیست

شاید با نظر من این شک شما برطرف بشه

اس اس دی TOSHIBA A100 SATA3 SSD - 240GB خداقل 60 ترابایت می شه روش نوشت یعنی اگه شما روزی 50 گیگ روی این اس اس دی بنویسی 3 سال و 3 ماه عمر می کنه و بعضی ها هم می گن که اون 60 ترابایت حداقله بعضی وقت ها می شه تا 200 ترابایت هم روش نوشت معلوم نمی کنه یک چیزی شبیه هارد می مونه که می گن 3 سال دوام داره یک دفع می بینی 8 سال عمر کرد ولی ما همون 60 ترابایت را در نظر می گیریم

مطمئنا شما روزی 50 گیگ روی ssd نمی نویسی اگه روزی 25 گیگ بنویسی می شه 6 سال و 6 ماه حتی روش هایی وجود داره که می شه از نوشتن بی مورد روی اس اس دی جلوگیری کرد که می تونی از کارشناسان عزیز سوال کنی بعد از اینکه خریدی

درباره لیون کامپیوتر این رو به شما بگم که من خودم چندین خرید از لیون داشتم نه به صورت اینترنتی بلکه حضوری خرید کردم انصافا بر و بچه های خوبی هستن و اینو در نظر بگیر اینا نمیان برای 50 تومن سود میلیون ها تومن رو از دست بدن چون فروشگاهشون رو پلیس فتا می بنده چون نماد اعتماد الکترونیکی رو گرفتن کلا فروشگاه هایی که نماد اعتماد الکترونیکی دارن معتبر هستن

من خودم چون می خوام اس اس دی بخرم به این نتیجه رسیدم که samsung 850 evo 250 بهترین گزینه است چون تا 75 ترابایت می شه روش نوشت و dram بیشتری هم نسبت به مدل های مشابهش داره الان 400 تومنه ولی بعد از انتخابات اگه همین رئیس جمهور رای بیاره به 320 هم می رسه ولی اگه عجله داری الان تهیه کن

مدل TOSHIBA A100 SATA3 SSD - 120GB رو هم اصلا بی خیال شو چون 30 ترابایت بیشتر نمی شه روش نوشت

اون TLC هم من نمی دونم کاربردش چیه و اگه فقط اون سیلیکون پاور اون رو داره پس همون رو تهیه کن

amirpcp30
10-05-17, 19:52
سلام دوست عزیز
این SSD SLC نیست و بلکه TLC هست ، اون کش این SSD هست که SLC هست

مدل TOSHIBA A100 SATA3 SSD - 120GB رو هم اصلا بی خیال شو چون 30 ترابایت بیشتر نمی شه روش نوشت

احتمالا 120 رو چک کردید 30 ترابایت هست ، 240 ، 60 ترابایت هست
:give_rose:

ramin1000
10-05-17, 20:21
سلام دوست عزیز

:give_rose:

می شه این جمله رو باز کنی و توضیح بیشتری بدی اگه اطلاعاتی در این باره داری چون من متوجه نشدم و برام نامفهومه

لطفا یکبار دیگه بخون خوب منم که همین رو گفتم :wink:

TechBaMohsen
10-05-17, 20:56
می شه این جمله رو باز کنی و توضیح بیشتری بدی اگه اطلاعاتی در این باره داری چون من متوجه نشدم و برام نامفهومه

اگر اجازه بدید من توضیح میدم:
در SSD تصور کن یه سری سلول هایی هستن که در خودشون اطلاعات رو ذخیره میکنن.
SLC یعنی 1بیت اطلاعات در هر سلول
MLC یعنی 2بیت اطلاعات در هر سلول (ظرفیت بیشتر میشه ولی سرعت و عُمر کاهش پیدا میکنه)
TLC یعنی 3بیت اطلاعات در هر سلول (ظرفیت خیلی بیشتر، ولی سرعت و عُمر به مراتب کمتر میشه)

مثلا اگر 10 عدد سلول داشته باشی اگر از نوع SLC باشی» حافظه میشه 10 بیت حافظه
اگر از نوع MLC باشی» حافظه میشه 20 بیت حافظه
اگر از نوع TLC باشی» حافظه میشه 30 بیت حافظه

حافظه های SLC بسیار گران قیمت هستند و بصورت محدود تولید میشن. ولی MLC توی بازار هست (مثل SAMSUNG PRO ) که معمولا 2برابر قیمت TLC هستش، و TLC هم که اکثر SSD ها رو تشکیل میده.

قبلاً ها که SSD خیلی گرون بود،چون میدونستن TLC سرعتش کمه و عمرش کم هست،میومدن از MLC استفاده میکردن.ولی خیلی گرون و با حجم کم در میومد و کسی نمیخرید!
تا اینکه بعد از مدت ها فهمیدن میشه یه کار دیگه انجام داد!

بیان کل حافظه رو از TLC بسازن! (حجم بیشتر) ولی،برای افزایش سرعت و عمر سیستم، یک CACHE از نوع SLC بسازن که اطلاعات با سرعت بسیار زیادی ورود و خروج پیدا کنه. اینجوری هم سرعت رو دارن هم عُمر بهتر هم حافظه بیشتر هم قیمت کمتر!
(دقیقه شبیه به هارد هایی که مثلا 64مگابایت بافر کش دارند)

که اینجوری شد که مثلا TURBO WRITE اومد تو کار.
توربو رایت چیه؟!
مثلا در اطلاعات SAMSUNG 960 EVO میخونید که نوشته سرعت خواندن 3000 مگابایت در ثانیه! و سرعت نوشتن 2100 مگابایت در ثانیه! ولی در واقع این سرعت خواندن و نوشتن CACHE هستش!! و اگر فایل بزرگتر از 12 گیگابایت بخواید کپی کنید سرعت انتقال اطلاعات میشه عین حافظه های معمولی یعنی 550 مگابایت بر ثانیه.

که البته در تبلیغ حافظه های M.2 NVMe هیچوقت به این موضوع اشاره نمیکنن و باید حتما بگردی توی DATA SHEET تا بفهمی قضیه از چه قرار هست:1. (31):
(البته در هر صورت کسی نمیاد فایل 20گیگابایتی هی ازینور به اونور کپی پیست کنه)

:11():

Younes_pro
10-05-17, 22:59
سلام دوست عزیز ممنون از اطلاعات مفیدتون
من هم زیاد عجله ندارم و تصمیم دارم مثل شما صبر کنم بعد انتخابات به احتمال قوی قیمت ها افت چشمگیری میکنه و اون موقع اگر سامسونگ قیمتش مناسب بود اونو میگیرم وگرنه همین توشیبا خوبه
ممنون از همگی

amirpcp30
10-05-17, 23:16

سلام مجدد
ممنون از دوستمون که توضیح دادند

در SSD تصور کن یه سری سلول هایی هستن که در خودشون اطلاعات رو ذخیره میکنن.
SLC یعنی 1بیت اطلاعات در هر سلول
MLC یعنی 2بیت اطلاعات در هر سلول (ظرفیت بیشتر میشه ولی سرعت و عُمر کاهش پیدا میکنه)
TLC یعنی 3بیت اطلاعات در هر سلول (ظرفیت خیلی بیشتر، ولی سرعت و عُمر به مراتب کمتر میشه)

لطفا یکبار دیگه بخون خوب منم که همین رو گفتم :wink:

بله ببخشید مدل رو 120 نوشتید اما چون با evo 250 مقایسه کردید عرض کردم
با سپاس :give_rose: