با سلام
لطفا مسئولین آوازنگ یا دوستان دیگر که تجربشو دارند پاسخ بدهند باتشکر
یک مورد مادربرد زد 170 گیگابایت که معیوب شده بود (بعد استارت یکثانیه روشن شد و مجدد خاموش شد اصلا روشن نشد البتهبدون وصل کردن برق پاور به تغذیه سی پی یو روشن میشه که ظاهرا قسمت تغذیه سی پی یو مشکلدارشده ) چندروز پیش به گارانتی تحویل داده شد سی پی یو که رومین بود تست شد و متاسفانه سوخته ! اگر خرابی مین باعث سوختن سی پی یو شده باشه که ظاهرا همینطوره و احتمالش خیلی زیاد آیا شرکت میتونه تشخیص بده؟! و دراین مورد جوابگو هست؟!
باتشکر
Avajang
02-05-17, 12:32
با سلام
یک مورد مادربرد زد 170 گیگابایت که معیوب شده بود (بعد استارت یکثانیه روشن شد و مجدد خاموش شد اصلا روشن نشد البتهبدون وصل کردن برق پاور به تغذیه سی پی یو روشن میشه که ظاهرا قسمت تغذیه سی پی یو مشکلدارشده ) چندروز پیش به گارانتی تحویل داده شد سی پی یو که رومین بود تست شد و متاسفانه سوخته ! اگر خرابی مین باعث سوختن سی پی یو شده باشه که ظاهرا همینطوره و احتمالش خیلی زیاد آیا شرکت میتونه تشخیص بده؟! و دراین مورد جوابگو هست؟!
باتشکر
سلام خدمت شما
مدل دقیق مادربرد و شماره سریال مادربرد را در خصوصی به ما اعلام کنید . در ضمن مادربرد را تحویل گارانتی آواژنگ بدید و شماره تیکت گارانتی را در خصوصی به ما اعلام کنید . این مورد دقیقا قابل بررسی و پیگیری می باشد .
با تشکر :11():
a.ferdosi
02-05-17, 13:33
سلام خدمت شما
مدل دقیق مادربرد و شماره سریال مادربرد را در خصوصی به ما اعلام کنید . در ضمن مادربرد را تحویل گارانتی آواژنگ بدید و شماره تیکت گارانتی را در خصوصی به ما اعلام کنید . این مورد دقیقا قابل بررسی و پیگیری می باشد .
با تشکر :11():
سلام
استاد مادربرد تقدیم گارانتی 6 روز پیش شده البته امروز پیگیری کردم هنوز ظاهرا بررسی نکردند
مشخصات رو کامل خدمتتون پ خ میکنم ممنون میشم پیگیری بفرمایید :11():
Avajang
02-05-17, 13:40
سلام
استاد مادربرد تقدیم گارانتی 6 روز پیش شده البته امروز پیگیری کردم هنوز ظاهرا بررسی نکردند
مشخصات رو کامل خدمتتون پ خ میکنم ممنون میشم پیگیری بفرمایید :11():
سلام
بله حتما اعلام کنید تا ما بتونیم پیگیری کنیم .منتظر هستیم
با تشکر
a.ferdosi
02-05-17, 13:45
سلام
بله حتما اعلام کنید تا ما بتونیم پیگیری کنیم .منتظر هستیم
با تشکر
ارسال شد خدمتتان
تشکر ازشما
ramin1000
02-05-17, 23:21
با سلام
باتشکر
سلام
سی پی یو حتی اگه سوخته باشه هم گارانتی نداره چون من خودم جدیدا رفتم سی پی یو بخرم طرف گفت سی پی یو 2 میلیونی هم بخری گارانتی نداره ولی گفت در عوض سی پی یو قطعه ای نیست که بسوزه مگه اینکه پاور خراب باشه و به همه قطعات آسیب می رسونه و نه فقط سی پی یو حالا ربطش به پاور چی هست من نمی دونم
a.ferdosi
03-05-17, 05:52
سلام
سی پی یو حتی اگه سوخته باشه هم گارانتی نداره چون من خودم جدیدا رفتم سی پی یو بخرم طرف گفت سی پی یو 2 میلیونی هم بخری گارانتی نداره ولی گفت در عوض سی پی یو قطعه ای نیست که بسوزه مگه اینکه پاور خراب باشه و به همه قطعات آسیب می رسونه و نه فقط سی پی یو حالا ربطش به پاور چی هست من نمی دونم
سلام دوست گرامی سی پی یو گارانتی داره ولی تو ایران نمایندگی اینتل نیست وگرنه همشون حداقل 3 سال گارانتی تعویض دارند بله سی پی یو اونم اینتل سوختگیش خیلی کمه ولی سری های جدید متاسفانه احتمال سوختنشون بیشتر شده
درمورد پاور هم احتمالش بله درسته بیشتره ولی مورد بنده هیچ ربطی به پاور نداشته چون پاور کاملا استاندارد و رده بالا هست مشکلی که درمین وقسمت تغذیش بوجود اومده باعث شده سی پی یو معیوب بشه