PDA

مشاهده نسخه کامل : انتخاب و خرید لپ تاپ مالتی مدیا

reza_G
30-04-17, 09:39
سلام دوستان
خسته نباشید
دانشجو هستم و میخوام ی لپ تاپ تهیه کنم،اما آشنایی چندانی با بازار لپ تاپ ندارم لذا شدیدا به کمکتون نیاز دازم:1. (29):
اولا باید بگم فی الحال جز تایپ و فیلم و آهنگ کار دیگه ای با لپ تاپ ندارم نهایتا روش ی pes می ریزم:love: ولی تا جایی که امکانش هست میخوام سیستمش خوب باشه چون فکر نکنم اقلا تا 5 6 سال عوضش کنم
باتریش برام مهمه اقلا رو کاغذ 5 ساعت جوابگو باشه
صفحه اش مات باشه
چون فیلم میبینم اسپیکرهاش حداقل درجه متوسط رو داشته باشه
در مورد بود و نبود پورت VGA و USB type C مردد هستم نمیدونم یو اس بی تایپ سی دو سال بعد کاربرد خاصی خواهد داشت که از معیارهای انتخابم قرارش بدم یا خیر اما وجود حداقل 3 پورت یو اس بی 2و3 رو ضروری می دونم
وزن دستگاه و قابل حمل بودنش در عین مقاومت بدنه برام مهمه بعضا دیدم تو بعضی مدلهای ارزون دست میزنی بدنه تو میره!حس خیلی بدیه
نور کیبورد برام مهم نیست.تو کل عمرم پیش نیومده تو دل تاریکی بخوام با سیستم کار کنم ولی چینش صفحه کلید برام مهمه که جزیره ای باشه
مهمتر از همه باید بپرسم: چه مارک لپ تاپی تهیه کنم بهتره؟ خرابی کدوم مارک کمتره؟ کیفیت کدوم یکی بالاتره؟
بعد هم با توصیفی که از کاربرد های لپ تاپ کردم؛ حداقل سی پی یو و گرافیکی که میتونه برای من پاسخگو باشه چیه؟ از دنیای cpu و گرافیک کلا چیزی بلد نیستم!و این خیلی بیشتر دست و پای من رو تو انتخاب لپ تاپ بسته
ولی ترجیح میدم سی پی یو i7 با کش 4مگ باشه (باز اگه مدلهای i5 کار من رو راه میندازن نصیحتم کنید!:1. (29):)
فقط میخوام سی پ ی یو اینتل و گرافیک nvidia باشه
ی سری لپ تاپ هایی رو هم دیدم درایو نوری ندارن نظر شما نسبت به اینها چی هست؟درسته کم پیش میاد لازم بشه ولی میترسم مدل فاقد درایو نوری بگیرم بعدش ی جایی لنگ بزاره
ی نکته دیگه هم قابلیت خارج سازی باطری هست،تا جایی که امکانش هست میخوام باتری سهل الدسترسی! باشه البته این ی گزینه معیار چندان قابل اعتنایی نیست برام چون خیلی سخت همچین چیزی رو میشه پیدا کرد اکثرا هرچی تا الان دیدم باتری داخلی بودن
ی سوال در باره گرافیک هم داشتم،گرافیک 940MX 4Gig سنگین ترین کاری که میتونه اجام بده چی هست؟سنگین ترین بازی که میتونه روان اجرا کنه کدومه؟؟شاید اگر این رو بفهمم راحت تر تصمیم بگیرم همچنین مشابه همین سوال در رابطه با i7 7500u برام مطرحه
خلاصه با توجه به توضیحات داده شده با رنج قیمت 3400 تومن چی میشه تهیه کرد؟؟:lol:
با تشکر قبلی از دوستان:merci:

ramin1000
30-04-17, 10:10
سلام دوستان
خسته نباشید
دانشجو هستم و میخوام ی لپ تاپ تهیه کنم،اما آشنایی چندانی با بازار لپ تاپ ندارم لذا شدیدا به کمکتون نیاز دازم:1. (29):
اولا باید بگم فی الحال جز تایپ و فیلم و آهنگ کار دیگه ای با لپ تاپ ندارم نهایتا روش ی pes می ریزم:love: ولی تا جایی که امکانش هست میخوام سیستمش خوب باشه چون فکر نکنم اقلا تا 5 6 سال عوضش کنم
صفحه اش مات باشه
در مورد بود و نبود پورت VGA و USB type C مردد هستم نمیدونم یو اس بی تایپ سی دو سال بعد کاربرد خاصی خواهد داشت که از معیارهای انتخابم قرارش بدم یا خیر اما وجود حداقل 3 پورت یو اس بی 2و3 رو ضروری می دونم
وزن دستگاه و قابل حمل بودنش در عین مقاومت بدنه برام مهمه بعضا دیدم تو بعضی مدلهای ارزون دست میزنی بدنه تو میره!حس خیلی بدیه
نور کیبورد برام مهم نیست.تو کل عمرم پیش نیومده تو دل تاریکی بخوام با سیستم کار کنم ولی چینش صفحه کلید برام مهمه که جزیره ای باشه
مهمتر از همه باید بپرسم: چه مارک لپ تاپی تهیه کنم بهتره؟ خرابی کدوم مارک کمتره؟ کیفیت کدوم یکی بالاتره؟
بعد هم با توصیفی که از کاربرد های لپ تاپ کردم؛ حداقل سی پی یو و گرافیکی که میتونه برای من پاسخگو باشه چیه؟ از دنیای cpu و گرافیک کلا چیزی بلد نیستم!و این خیلی بیشتر دست و پای من رو تو انتخاب لپ تاپ بسته
ولی ترجیح میدم سی پی یو i7 با کش 4مگ باشه (باز اگه مدلهای i5 کار من رو راه میندازن نصیحتم کنید!:1. (29):)
ی سری لپ تاپ هایی رو هم دیدم درایو نوری ندارن نظر شما نسبت به اینها چی هست؟درسته کم پیش میاد لازم بشه ولی میترسم مدل فاقد درایو نوری بگیرم بعدش ی جایی لنگ بزاره
ی نکته دیگه هم قابلیت خارج سازی باطری هست،تا جایی که امکانش هست میخوام باتری سهل الدسترسی! باشه البته این ی گزینه معیار چندان قابل اعتنایی نیست برام چون خیلی سخت همچین چیزی رو میشه پیدا کرد اکثرا هرچی تا الان دیدم باتری داخلی بودن
ی سوال در باره گرافیک هم داشتم،گرافیک 940MX 4Gig سنگین ترین کاری که میتونه اجام بده چی هست؟سنگین ترین بازی که میتونه روان اجرا کنه کدومه؟؟شاید اگر این رو بفهمم راحت تر تصمیم بگیرم همچنین مشابه همین سوال در رابطه با i7 7500u برام مطرحه

سلام حالا من یکی برات پیدا کردم

Lenovo Ideapad 510 - F قیمت 3275000

سلام دوستان
خسته نباشید
صفحه اش مات باشه

به نظر من قوی ترین نرم افزارهایی که باهاش کار می کنی رو بگو و سنگین ترین گیم هایی که بازی می کنی و نهایت پولی که می تونی برای این لپ تاپ بپردازی

usb type c مهمه و اگه سرچ کنی توی گوگل مقاله هاش رو می تونی بخونی اما باید به پولت هم نگاه کنی

i7-7500 هم تقریبا با i3-6100 برابری می کنه

reza_G
30-04-17, 11:01
به نظر من قوی ترین نرم افزارهایی که باهاش کار می کنی رو بگو و سنگین ترین گیم هایی که بازی می کنی و نهایت پولی که می تونی برای این لپ تاپ بپردازی

usb type c مهمه و اگه سرچ کنی توی گوگل مقاله هاش رو می تونی بخونی اما باید به پولت هم نگاه کنی

i7-7500 هم تقریبا با i3-6100 برابری می کنه
فعلا نرم افزار خاصی کار نمیکنم
فتوشاپ و video converter و از این دست چیزها دیگه فوق فوقش pes 2017
نکته مهم اینه که ی 5 6 سال عوضش نمیکنم
نهایتا 3400 تا 3500 میتونم براش هزینه کنم

ramin1000
30-04-17, 11:17
فعلا نرم افزار خاصی کار نمیکنم
فتوشاپ و video converter و از این دست چیزها دیگه فوق فوقش pes 2017
نکته مهم اینه که ی 5 6 سال عوضش نمیکنم
نهایتا 3400 تا 3500 میتونم براش هزینه کنم

940mx فیفا 2017 رو جواب میده

اما من نظرم رو می گم اگه کیفیت لپ تاپ برات مهمه بهترین لپ تاپ ویندوزی ایسوسه و پردازنده باید از سری hq باشه و صفحه نمایش ips و مات و ssd 128 و گرافیک 960m باشه و رم 8 گیگ

اگه غیر از این بود نگیری بهتره

AMD>INTEL
30-04-17, 11:19
سلام به مشخصات این دستگاه را چک کن . باتری 6 سلولی هم داره
MSI CX62-6QL - A
-----------
این دستگاه هم خوبه
HP Pavilion 15-au102ne

reza_G
30-04-17, 12:28
940mx فیفا 2017 رو جواب میده

اما من نظرم رو می گم اگه کیفیت لپ تاپ برات مهمه بهترین لپ تاپ ویندوزی ایسوسه و پردازنده باید از سری hq باشه و صفحه نمایش ips و مات و ssd 128 و گرافیک 960m باشه و رم 8 گیگ

اگه غیر از این بود نگیری بهتره
خوب قیمت هم مهمه و الا نیازی به اینهمه وقت گذاشتن نیست که می رفتم ی سیستم گیمینگ ام اس آی می خریدم و تمام دیگه!!

ramin1000
30-04-17, 13:39
خوب قیمت هم مهمه و الا نیازی به اینهمه وقت گذاشتن نیست که می رفتم ی سیستم گیمینگ ام اس آی می خریدم و تمام دیگه!!

خوب با قیمتی که شما در نظر گرفتی نمی شه همه چی رو با هم ست کرد همون لپ تاپی که به شما معرفی کردم فکر می کنم استانداردهای لازم رو داشته باشه به نظر من باید انتخاب کنی که اولویت هات کدومن مثلا صفحه نمایش ips باشه یا tft مات باشه یا براق بین صفحه نمایش و سی پی یو کدوم برات مهم تر هستن و همینطور الی آخر

درایو نوری و usb type c هم با این قیمتی که در نظر گرفتی قکر نکنم مهم باشن ولی باز یه چرخی می زنم ببینم می تونم یه مدل بهتر پیدا کنم چون خودم هم دارم دنبال لپ تاپ خوب می گردم

reza_G
30-04-17, 18:42
خوب با قیمتی که شما در نظر گرفتی نمی شه همه چی رو با هم ست کرد همون لپ تاپی که به شما معرفی کردم فکر می کنم استانداردهای لازم رو داشته باشه به نظر من باید انتخاب کنی که اولویت هات کدومن مثلا صفحه نمایش ips باشه یا tft مات باشه یا براق بین صفحه نمایش و سی پی یو کدوم برات مهم تر هستن و همینطور الی آخر

درایو نوری و usb type c هم با این قیمتی که در نظر گرفتی قکر نکنم مهم باشن ولی باز یه چرخی می زنم ببینم می تونم یه مدل بهتر پیدا کنم چون خودم هم دارم دنبال لپ تاپ خوب می گردم
صفحه مات باشه ولی انتظار ips بودن رو ندارم همون tft کار راه اندازه برام سی پی یو گفتم،در حدی که جوابگو باشه کافیه i7 بود بهتر نشد i5
اگر وزنش کم باشه در حد 2 تا 2.2 کیشه قید درایو نوری رو زد و بعدا اکسترنالش رو گرفت چون زیاد کاربرد نداره ولی بعضا ی جاهایی لازم میشه که علاف میمونی وزن اکسترنال همراه هم لپ تاپ جمعا ی جوری در بیاد که بشه حملش کرد میشه قید اینترنال بودن درایو نوری رو زد.

نظرتون نسبت به Acer چیه؟ مدلهای f5- 573G

TechBaMohsen
30-04-17, 20:01
از دنیای cpu و گرافیک کلا چیزی بلد نیستم!و این خیلی بیشتر دست و پای من رو تو انتخاب لپ تاپ بسته

سلام دوست محترم. این جمله ات رو دیدم خواستم یه توضیح کاملی در این مورد بدم اگر وقت داشتی بخون :11(): از طرفی چون نمیخوای لپ تاپ رو 4-5سالی عوضش کنی، حیفم اومد همینجوری یه چیزی بخری و بعد 2-3سال پشیمون بشی.

از 2.5 میلیون تومن تا 3میلیون و 400 تومن،اکثر لپ تاپ ها Core i7 سری U هستند، یعنی فقط 2 هسته و 4رشته پردازشی (Only the registered members can see the link) دارند.حتی با اینکه نوشته i7
ولی شما که دارید نزدیک به 3.5میلیون هزینه میکنید باید سری HQ مثلا مدل 6700HQ تهیه کنید :
کور آی7 سری HQ ، دارای 4 هسته و 8 هسته رشته پردازشی هست (Only the registered members can see the link)
یعنی شما لپ تاپ 2.5 میلیونی بخری با 3.5میلیونی و نوشته باشه i7 7500u یا مثلا i7 6500u ، هیچ تفاوتی ندارن از لحاظ سی پی یو مگر اینکه بگردید سی پی یو 6700HQ تهیه کنید.

از طرفی، گرافیک 940MX درون لپ تاپ های دو میلیون و 400 تومن هست تا 4 میلیون تومن! اینم همین قضیه هستش.مگر اینکه سری بهتری پیدا کنید مثلا 950M یا 960M
===========================
Core i 7 7500U
امتیاز کلی:

5251 (Only the registered members can see the link)
======
Core i7 6700HQ
امتیاز کلی:

8133 (Only the registered members can see the link)
===========================
Geforce 940MX
امتیاز کلی:

1222 (Only the registered members can see the link)
======
Geforce 950M
امتیاز کلی:

1798 (Only the registered members can see the link)
==========================
ولی اگر میخواید ازین قوی تر داشته باشید، باید مستقیماً از گرافیک 940MX و آی7 سری U که لپ تاپ های دو نیم میلیونی تا 4میلیونی دارند، بپرید برید سمت ایسر مدل :
لپ تاپ 15 اينچي ايسر مدل Aspire V5-591G-71LM
Only the registered members can see the link
Core i7 6700HQ
Geforce GTX 950M

قیمت 3410 تومن

برای سوالیتون که پرسیدیدی:
تفاوت گرافیک ها اینه:مثلا بازی Fifa 17 روی 940MX با این مقدار فریم اجرا میشه :
ultra 1920x1080
36.8 42.3 42.3 55 ~ 44 fps

ولی همین بازی روی 950M با این مقدار فریم اجرا میشه :
ultra 1920x1080
66.2 79.4 ~ 73 fps

بقیه ی تست ها اینجا هستن هر بازی ای بخوای هست:
940MX

950M

فریم یعنی چی؟! اینو بدون که مثلا فریم زیر 30، بازی بصورت تیک تیک اجرا میشه و هی هنگ میکنه و مکث داره.بالای 30 خوبه.اگر فریم 60 باشه یعنی خیلی خوب و در حین بازی چشمات اصلا درد نمیگیره بخاطر مکث های ریز که پیش میاد. تا 120 فریم و 240 هم داریم که زیاد تفاوتش مشخص نیست ولی همینو بدون که بهتره فریم بالا باشه.
رزولوشن هم کیفیت تصویر هستش.مانیتور این لپ تاپ فول اچ دی هست یا همون 1920در1080

Port Usb Type C :
برای موبایل ها همه گیر خواهد شد ولی لزومی نداره حتما کامپیوترتون داشته باشه چراکه Type c براحتی به usb 3 متصل میشه.تبدیلش الآن هست.کابل شارژ همه ی موبایل ها که Type C دارند، تبدیلش میکنن به یو اس بی معمولی.

VGA : نیاز نداری،چراکه لپ تاپ ها پورت HDMI دارند، میتونی HDMI هم با تبدیل، به VGA بزنی.

توی رنج قیمتی 3.5 میلیون هم، لپ تاپ ها اونقدر با کیفیت هستند که براحتی خراب نشن.نگران این مسئله نباش.

این لپ تاپ درایو نوری نداره اکثر لپ تاپ های باریک دیگه ندارن، چون کم کم داره منسوخ میشه. ولی شما میتونی درایو نوری اکسترنال تهیه کنی در شرایط خیلی خاص ازش استفاده کنی هزینه درایو نوری اکسترنال حدود 100تومان هستش.

اینم کیبورد لپ تاپی که معرفی کردم :

هر مدل خودتون صلاح میدونید خرید کنید ولی حداقل در مورد گرافیک و سی پی یو و چنتا چیز کوچیکی که گفتم، یکم حواستون باشه.

خرید خوبی داشته باشین.:give_rose:

reza_G
30-04-17, 21:38
سلام دوست محترم.
خرید خوبی داشته باشین.:give_rose:
خیلی خیلی خیلی کمک کننده بود
دست شما درد نکنه:11()::11():

reza_G
12-06-17, 11:04
مجددا سلام
با توجه به بحث های صورت پذیرفته تصمیم گرفتم ی کم بیشتر هزینه کنم و ی مدل بهتر بگیرم
نهایتا رسیدم به N551VW و N552VW ایسوس
ولی بین این دو تا موندم
پیشنهاد شما دوستان کدومه؟
ممنون میشم نظرتون رو بدونم

TechBaMohsen (Only the registered members can see the link)

ramin1000 (Only the registered members can see the link)

reza_G
14-06-17, 11:38
مجددا سلام
با توجه به بحث های صورت پذیرفته تصمیم گرفتم ی کم بیشتر هزینه کنم و ی مدل بهتر بگیرم
نهایتا رسیدم به N551VW و N552VW ایسوس
ولی بین این دو تا موندم
پیشنهاد شما دوستان کدومه؟
ممنون میشم نظرتون رو بدونم

بین این دو مدل کسی پیشنهادی نداشت؟؟

خیلی به هم شبیهن تصمیم گیری برام خیلی سخته

:whistle:

reza_G
29-06-17, 13:24
ممنون بابت راهنمایی های دوستان
نهایتا ی N552-vw ایسوس گرفتم:love: