ورود

مشاهده نسخه کامل : آخرین ورژن ویندوز 10

RADEON9
29-04-17, 12:56
سلام آخرین ورژن ویندوز 10 pro با آخرین آپدیت هاش رو از کجا میتونم گیر بیارم با فعال ساز.
2-آخرین شماره بیلد ویندوز 10 چند است یعنی چه شماره ای من در حال حاضر 1607 رو استفاده میکنم

AMD>INTEL
29-04-17, 13:09
بهترین راه دانلود از تورنت هست . ویندوز ها با اپدیت های جدید را به راحتی میتونی دانلود کنی .

RADEON9
01-05-17, 12:01
بهترین راه دانلود از تورنت هست . ویندوز ها با اپدیت های جدید را به راحتی میتونی دانلود کنی .

سایتی استاد میتونی معرفی کنی

AMD>INTEL
01-05-17, 12:54
نه سایت های تورنت را نمیشه معرفی کرد . ولی سرچ بزنی تو گوگل پیدا میکنی

mohsen1367
01-05-17, 14:24
سلام
آخرین ورژن فایل ایزو که منتشر شد و دانلود کردم
ورژن 1703 و بیلدنامبر 15063

AtrafNET
01-05-17, 15:22

جسارتاً تورنت هم کاملاً منبع امن و معتبری نیست بار ها بوده که از جاهای معروف مثل پایـــــرت بی چیزی دانلود کردم و آنتی ویروس مورد گرفته.
چون همونطور که می دونید تورنت شبکه مردمیه و زیر نظر هیچ سازمان و ارگان بزرگی نیست برای همین من خودم (حالا شاید مصداق پارانویا باشه :1. (35): اما) وقتی از تورنت چیز خیلی مهمی مثل سیستم عامل دانلود کنم پشت سر هم حس میکنم یکی داره اطلاعاتم رو شنود میکنه :lol:

به نظرتون سایت های معروف و معتبر ایرانی مثل سافت 98 و پی سی دانلود تو این زمینه بهتر نیستن؟ اگر نه میشه لطفاً دلیلش هم بگید :1. (29):

AMD>INTEL
01-05-17, 15:43
جسارتاً تورنت هم کاملاً منبع امن و معتبری نیست بار ها بوده که از جاهای معروف مثل پایـــــرت بی چیزی دانلود کردم و آنتی ویروس مورد گرفته.
چون همونطور که می دونید تورنت شبکه مردمیه و زیر نظر هیچ سازمان و ارگان بزرگی نیست برای همین من خودم (حالا شاید مصداق پارانویا باشه :1. (35): اما) وقتی از تورنت چیز خیلی مهمی مثل سیستم عامل دانلود کنم پشت سر هم حس میکنم یکی داره اطلاعاتم رو شنود میکنه :lol:

به نظرتون سایت های معروف و معتبر ایرانی مثل سافت 98 و پی سی دانلود تو این زمینه بهتر نیستن؟ اگر نه میشه لطفاً دلیلش هم بگید :1. (29):

نه عزیز سالها از این سیستم عامل و .. تورنت استفاده کردم . سایت های ایرانی هم از همین تورنت ها میگیرن . سورس ها یکی هستند

salar.sa
01-05-17, 16:34
نه عزیز سالها از این سیستم عامل و .. تورنت استفاده کردم . سایت های ایرانی هم از همین تورنت ها میگیرن . سورس ها یکی هستند
چرا پیشنهاد نمیدید از خود مایکروسافت بگیریم ؟؟

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

AMD>INTEL
01-05-17, 17:38
چرا پیشنهاد نمیدید از خود مایکروسافت بگیریم ؟؟

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

اون هم میشه . اگر امکانش را دارید از سایت مایکروسافت بگیرید .:1. (23)::1. (23):