سلام دوستان
میخوام یک هارد 2 ترابایت برای ویندوز و بازیها بخرم ssd نگین چون بازیهام بیشتره و جا نمیشه
یک هارد که سرعتش هم تو ویندوز هم تو گیم بیشتر باشه اینترنال هم باشه یدونه معرفی کنین ممنون پیشاپیش:give_rose:
TechBaMohsen
28-04-17, 09:39
سلام دوستان
میخوام یک هارد 2 ترابایت برای ویندوز و بازیها بخرم ssd نگین چون بازیهام بیشتره و جا نمیشه
یک هارد که سرعتش هم تو ویندوز هم تو گیم بیشتر باشه اینترنال هم باشه یدونه معرفی کنین ممنون پیشاپیش:give_rose:
اکثر هارد های معتبر شبیه به هم هستن از لحاظ سرعت،همگی 5400 دور و 180مگابایت بر ثانیه انتقال اطلاعات و iops حدود 50 تا 75
اونهایی هم که 7200 دور هستند شاید شاید به 220مگابایت بر ثانیه و iops حدود 75 تا 100 برسن.
تفاوت ماکزیمم 5%بین بهترین هارد و معمولی ترین هارد هست که شاید در بازی ها مشاهده کنید (بدلیل iops بسیار پایین هر دوشون)
بفرمائید :
Toshiba P300 7200Rpm 64MB Buffer SATA3 HDD - 2TB
Only the registered members can see the link
قیمت 274 تومن.
ولی خب حیفم میاد در مورد SSD نگم چون سرعت انتقال اطلاعاتش 550 مگابایت بر ثانیه و از همه مهمتر، Iops حدود 80000 !! و تاخیر 50 تا 150 بار کمتر از هارد هست. میتونی با 300 تومن مدل 240 گیگابایت هم تهیه کنی.
(IOPS تعداد ورود و خروج اطلاعات در هر ثانیه، که تاثیر فوق العاده ای بر روی ویندوز و بازی ها داره)
موفق باشین :give_rose:
AMD>INTEL
28-04-17, 11:26
عزیز این هارد های توشیبا را برای خودتون تا به حال تهیه کردید 1؟. حداقل 4 مورد در این انجمن و چندین انجمن داخلی و خارجی دیدم هارد نو آکبند مشکل داشته است .
وقتی وسترن و سیگیت هستند چرا توشیبا که بالاترین Rate خرابی داشته .باید در مقابل پیشنهاد هایی که میدیم احساس مسئولیت کنیم .
TechBaMohsen
28-04-17, 11:39
منبع رسمی (Only the registered members can see the link)
منبع رسمی 2
(Only the registered members can see the link)--------------------------------------
حرفتون فوق العاده توهین آمیز بود، در ارتباط با احساس مسئولیتِ دیگران، قضاوت نکنید. بنده وظیفه دارم به عنوان یک انسان به هم نوعم به نحو احسن تا جاییکه بلدم و می تونم، کمک کنم. قبلا بررسی کرده بودم این قضیه رو، بعدش نظرم رو نوشتم.
از طرفی، قطعه ی معرفی شده 2سال گارانتی داره و براحتی قابل تعویضن.
مشکلی در این ارتباط دارید، همین الآن اکانت من رو لایف تایم بن بدید.
موفق باشین.
AMD>INTEL
28-04-17, 11:46
منبع رسمی (Only the registered members can see the link)
منبع رسمی 2
(Only the registered members can see the link)--------------------------------------
حرفتون فوق العاده توهین آمیز بود، در ارتباط با احساس مسئولیتِ دیگران، قضاوت نکنید. بنده وظیفه دارم به عنوان یک انسان به هم نوعم به نحو احسن تا جاییکه بلدم و می تونم، کمک کنم. قبلا بررسی کرده بودم این قضیه رو، بعدش نظرم رو نوشتم.
از طرفی، قطعه ی معرفی شده 2سال گارانتی داره و براحتی قابل تعویضن.
مشکلی در این ارتباط دارید، همین الآن اکانت من رو لایف تایم بن بدید.
موفق باشین.
خودتون استفاده کردید یا نه ؟
برای کاربر مشکلی پیش بیاد چه میشه کرد .لطفا این هارد را تهیه و بنچمارک بگذارید . تا شاید ما هم به این نتیجه رسیدیم این هارد خوبه و پیشنهاد بدیم .
هارد اطلاعات شخصی و... ذخیره میشه . بهتره هاردهایی که مشکل ندارند پیشنهاد بشه .
amir2121
28-04-17, 11:52
عزیز این هارد های توشیبا را برای خودتون تا به حال تهیه کردید 1؟. حداقل 4 مورد در این انجمن و چندین انجمن داخلی و خارجی دیدم هارد نو آکبند مشکل داشته است .
وقتی وسترن و سیگیت هستند چرا توشیبا که بالاترین Rate خرابی داشته .باید در مقابل پیشنهاد هایی که میدیم احساس مسئولیت کنیم .
سلام
با این اوصاف ، به نظر شما اون SSD توشیبا رو خریداری کنم یا نه ؟ ممکنه اونا هم خرابی داشته باشند ؟
AMD>INTEL
28-04-17, 11:58
سلام
با این اوصاف ، به نظر شما اون SSD توشیبا رو خریداری کنم یا نه ؟ ممکنه اونا هم خرابی داشته باشند ؟
توشیبا شرکت ocz را در قسمت ssd خریده کرده و قابل قیاس با هاردهای این شرکت نیست .
هاردهای توشیبا و هیتاچی قبل از الحاق به وسترن بیشترین آمار خرابی را داشتند .