ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل با turbo boost و 7600k

d_oxid
25-04-17, 20:28
Cpu 7600k دارای فرکانس پایه ۳.۸ و بوست ۴.۲ است.من هرکاری میکنم فرکانسم در حالت توربو بوست از ۴ بالاتر نمیره.مین من msi b250 pro vh و بایوس آپدیته.داخل بایوس توربو بوست فعاله.ویندوزم ۱۰ و همه جوره پاور پلن رو تغییر دادم.بایوس رو به حالت کارخونه برگردوندم.خلاصه همه کاری کردم.با هر برنامه ای تست استرس گرفتم از ۴ گیگاهرتز بالاتر نمیره.دمای پردازنده هم عادیه و اورهیت نمیشه.مشکل از کجاست??

AMD>INTEL
25-04-17, 20:49
Cpu 7600k دارای فرکانس پایه ۳.۸ و بوست ۴.۲ است.من هرکاری میکنم فرکانسم در حالت توربو بوست از ۴ بالاتر نمیره.مین من msi b250 pro vh و بایوس آپدیته.داخل بایوس توربو بوست فعاله.ویندوزم ۱۰ و همه جوره پاور پلن رو تغییر دادم.بایوس رو به حالت کارخونه برگردوندم.خلاصه همه کاری کردم.با هر برنامه ای تست استرس گرفتم از ۴ گیگاهرتز بالاتر نمیره.دمای پردازنده هم عادیه و اورهیت نمیشه.مشکل از کجاست??

خوب دوست عزیز شما برای استفاده از حداکثر قدرت پردازنده سری K میباست از مادربرهای سری z استفاده می کردید . این که تا 4 گیگاهرتز هم پردازنده میره یعنی قابلیت توربو بوست کار میکنه .

d_oxid
25-04-17, 21:23
شما درست میگید.ولی من که آورکلاک نکردم.توربو بوستم تا اونجا که میدونم kو غیر k نداره.وقتی رو بایوس فعال باشه باید تا آخر بره.سری k ضریبش بازه برای اور بالاتر از ۴.۲ گیگاهرتز

AMD>INTEL
25-04-17, 21:38
شما درست میگید.ولی من که آورکلاک نکردم.توربو بوستم تا اونجا که میدونم kو غیر k نداره.وقتی رو بایوس فعال باشه باید تا آخر بره.سری k ضریبش بازه برای اور بالاتر از ۴.۲ گیگاهرتز

بله. توربو یا فعال میشه یا فعال نمیشه . وقتی تا 4 گیگ میره یعنی توربو فعاله
با برنامه زیر بگذار زیر تست
Intel Extreme Tuning Utility

bahador.gh
26-04-17, 07:05
سلام، گمون کنم این ۴.۲ برای پردازش تک ترد باشه،
شما بنچمارک مولتی میگیری یا تک؟!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

d_oxid
26-04-17, 12:45
احتمالا همینه.من مولتی میگیرم.با چی تک بگیرم

bahador.gh
26-04-17, 13:15
احتمالا همینه.من مولتی میگیرم.با چی تک بگیرم
بیشتر بنچمارک ها یه بخش سینگل کور(ترد) دارند

cinebench , geekbench , prime95

تا جایی که یادم هست اینا دارند!