ببخشید من متوجه نمیشم چرا افرادی که پردازنده های skylake مثل i3-6100 یا i5-6500 دارن الان می تونن از ویندوز 7 استفاده کنن اما تا 3 ماه دیگه از طرف مایکروسافت ساپورت نمی شن و از کار می افتن حتی بعضی ها گفتن که درایورهاشون هم از کار می افته
از نظر علم سخت افزار این چطور ممکنه
اگه فرض کنیم من الان ویندوز 7 آپدیت مارس 2017 رو دانلود کنم و درایورهای مربوط به lan و گرافیک و ... رو هم برای ویندوز 7 دانلود کنم و اونها به درستی کار کنه بعدا چطور ممکنه مثل پردازده های kabylake دیگه کار نکنه
کسی می تونه در این زمینه راهنمایی بکنه چون من می خوام یکی از پردازنده های skylake رو بخرم فقط برای کار با ویندوز 7 و ویندوز 10 رو نصب کردم و چند روز باهاش کار کردم اصلا خوشم نیومد البته سرعتش خوب بود ولی از محیطش اصلا راضی نیستم و به هیچ عنوان هم نمی خوام دیگه ازش استفاده کنم چون اگه خوشم میومد حتما از سری kabylake می خریدم که به روز تره
AMD>INTEL
23-04-17, 11:37
شما سیستمت اپدیت نکنی . مشکلی پیش نمیاد . باید کامل جلوی اپدیت سون را بگیری
TechBaMohsen
23-04-17, 21:00
سلام
ببخشید من متوجه نمیشم چرا افرادی که پردازنده های skylake مثل i3-6100 یا i5-6500 دارن الان می تونن از ویندوز 7 استفاده کنن اما تا 3 ماه دیگه از طرف مایکروسافت ساپورت نمی شن و از کار می افتن حتی بعضی ها گفتن که درایورهاشون هم از کار می افته
از نظر علم سخت افزار این چطور ممکنه
اگه فرض کنیم من الان ویندوز 7 آپدیت مارس 2017 رو دانلود کنم و درایورهای مربوط به lan و گرافیک و ... رو هم برای ویندوز 7 دانلود کنم و اونها به درستی کار کنه بعدا چطور ممکنه مثل پردازده های kabylake دیگه کار نکنه
کسی می تونه در این زمینه راهنمایی بکنه چون من می خوام یکی از پردازنده های skylake رو بخرم فقط برای کار با ویندوز 7 و ویندوز 10 رو نصب کردم و چند روز باهاش کار کردم اصلا خوشم نیومد البته سرعتش خوب بود ولی از محیطش اصلا راضی نیستم و به هیچ عنوان هم نمی خوام دیگه ازش استفاده کنم چون اگه خوشم میومد حتما از سری kabylake می خریدم که به روز تره
من هم مثل شما علاقه ای به ویندوز های جدید ندارم و بار ها نصب و دیلیتشون کردم. البته اگر وقت بزاریم به مرور عادت می کنیم.
بله امکان پذیر هست که خودشون از عمد دسترسی فلان سخت افزار رو به فلان ویندوز محدود کنند (البته قضیه برعکسه، یعنی اینتل و ای ام دی درایور مورد نظر ویندوز7 رو بخاطر اینکه مایکروسافت دیگه پشتیبانیش نمیکنه،ارائه نکردند) ولی شما میتونی با ترفند های مختلف این مسئله رو حل کنی.
من یادمه همین چند وقت پیش گفتن که سی پی یو های رایزن بهیچوجه در ویندوز 7 ساپورت نمی شوند. این هم آموزش بک دور:
How To Get Ryzen Working on Windows 7 x64 (Only the registered members can see the link)
از طرفی :
Unofficial Patch Unblocks Windows 7 and 8.1 Updates for Kaby Lake, Ryzen
(Only the registered members can see the link 2F248069-unofficial-patch-unblocks-windows-7-8-1-updates-kaby-lake-ryzen&usg=AFQjCNHlmh-fA_BI_1aw2RYJ8izIFBtonQ)
خلاصه ازین اذیت ها هست ولی تا جوانان هکر و جیل بریکر هستن، غم نداشته باش دوست من :lol:
موفق باشین.:11():
mohamad70
23-04-17, 21:11
البته مایکروسافت یکی در میون سیستم عامل هاش خوب هستن: XP عالی بود در زمان خودش، Vista خوب نبود، 7 عالی، 8 اقبال خوبی بین کاربران نداشت و سرانجام 10 که یه جورایی میشه گفت موفقیت 7 رو برای مایکروسافت تکرار کرد
حالا این که از ویندوز 10 به هر دلیلی خوشتون نیومده قابل احترام هست، اما به هر حال ناگزیر هستید که به این سیستم عامل نقل مکان کنید، مثلا خیلی از گیم ها و نرم افزارها قطعا در آینده نزدیک فقط از ویندوز 10 پشتیبانی خواهند کرد، DirectX12 فقط توسط این سیستم عامل پشتیبانی میشه و طبیعتا سخت افزارهای جدید هم با این سیستم عامل هماهنگی بیشتری خواهند داشت و نهایتا هم خیلی از دست های پشت پرده ای که کاربران رو به استفاده از این ویندوز حول خواهند داد :1. (23):
ramin1000
24-04-17, 08:45
البته مایکروسافت یکی در میون سیستم عامل هاش خوب هستن: XP عالی بود در زمان خودش، Vista خوب نبود، 7 عالی، 8 اقبال خوبی بین کاربران نداشت و سرانجام 10 که یه جورایی میشه گفت موفقیت 7 رو برای مایکروسافت تکرار کرد
حالا این که از ویندوز 10 به هر دلیلی خوشتون نیومده قابل احترام هست، اما به هر حال ناگزیر هستید که به این سیستم عامل نقل مکان کنید، مثلا خیلی از گیم ها و نرم افزارها قطعا در آینده نزدیک فقط از ویندوز 10 پشتیبانی خواهند کرد، DirectX12 فقط توسط این سیستم عامل پشتیبانی میشه و طبیعتا سخت افزارهای جدید هم با این سیستم عامل هماهنگی بیشتری خواهند داشت و نهایتا هم خیلی از دست های پشت پرده ای که کاربران رو به استفاده از این ویندوز حول خواهند داد :1. (23):
به نظر شما ممکنه نرم افزارهایی که مربوط به رشته نرم افزاره مثل ویژوال استودیو، دریم ویور، فوتوشاپ و ... در آینده فقط از ویندوز 10 پشتیبانی کنن
directx هم من شنیدم مثلا direct9 که همیشه نصب می کنم ولی دقیقا نمی دونم چیه و فکر میکنم directx12 کاربردی برای من نداشته باشه چون من هر از گاهی گیم بازی می کنم ولی گیمر نیستم مگه اینکه باز هم به نرم افزارهایی که در بالا اشاره کردم ربط داشته باشه
ramin1000
24-04-17, 09:01
شما سیستمت اپدیت نکنی . مشکلی پیش نمیاد . باید کامل جلوی اپدیت سون را بگیری
من به خاطر سرعت پایین اینترنتم هیچ وقت ویندوز رو آپدیت نمی کنم همون اول از control panel و در قسمت آپدیت میذارم روی never check update
ویندوزی که الان دانلود کردم نوشته ویندوز 7 آپدیت مارس 2017 و هیچ مشکلی هم باهاش ندارم. اگه منطورتون آپدیت به ویندوزه 10 است که اصلا این کار رو نمی کنم اما اگه منظورتون آپدیت خود ویندوزه خوب بعضی وقت ها نمی دونم چی می شه خودش یه چیزهایی آچدیت می کنه خوب در اون صورت باید چیکار کنم
اگه شما به عنوان یک کارشناس یه کمکی می کردی که من می تونستم i3-6100 یا i3-6500 رو می خریدم و مثلا 5 سال از شر این ویندوز 10 راحت می شدم کمک خیلی بزرگی می کردی
یه سوالی هم که دارم که چرا نسل 5 سی پی یو های اینتل مثلا i3-5100 وارد بازار نشده که مثلا از نسل 5 یک سی پی یو می خریدم
سوال بعدیم این هست که اگه نشه از skylake استفاده کرد مجبورم i3-4460 رو با سوکت 1150 بخرم به بهای از دست دادن usb 3.1 type c و درگاه m2 که باز منتظرم نظر شما و بدونم
گفتم شاید این i5-4460 رو بخرم یه 4 5 سالی استفاده کنم بعد شاید یک ویندوز جدید مثل 7 اومد مثلا ویندوز 12 یا همین ویندوز 10 رو تقریبا شبیه 7 کردن و به نوعی کاربرپسندترش بکنن تا قابل استفاده بشه
AMD>INTEL
24-04-17, 09:38
من به خاطر سرعت پایین اینترنتم هیچ وقت ویندوز رو آپدیت نمی کنم همون اول از control panel و در قسمت آپدیت میذارم روی never check update
ویندوزی که الان دانلود کردم نوشته ویندوز 7 آپدیت مارس 2017 و هیچ مشکلی هم باهاش ندارم. اگه منطورتون آپدیت به ویندوزه 10 است که اصلا این کار رو نمی کنم اما اگه منظورتون آپدیت خود ویندوزه خوب بعضی وقت ها نمی دونم چی می شه خودش یه چیزهایی آچدیت می کنه خوب در اون صورت باید چیکار کنم
اگه شما به عنوان یک کارشناس یه کمکی می کردی که من می تونستم i3-6100 یا i3-6500 رو می خریدم و مثلا 5 سال از شر این ویندوز 10 راحت می شدم کمک خیلی بزرگی می کردی
یه سوالی هم که دارم که چرا نسل 5 سی پی یو های اینتل مثلا i3-5100 وارد بازار نشده که مثلا از نسل 5 یک سی پی یو می خریدم
سوال بعدیم این هست که اگه نشه از skylake استفاده کرد مجبورم i3-4460 رو با سوکت 1150 بخرم به بهای از دست دادن usb 3.1 type c و درگاه m2 که باز منتظرم نظر شما و بدونم
گفتم شاید این i5-4460 رو بخرم یه 4 5 سالی استفاده کنم بعد شاید یک ویندوز جدید مثل 7 اومد مثلا ویندوز 12 یا همین ویندوز 10 رو تقریبا شبیه 7 کردن و به نوعی کاربرپسندترش بکنن تا قابل استفاده بشه
ویندوز 7 یکسال دیگه یا حداکثر 2 سال دیگه به سرنوشت xp دچار میشه
ویندوزی که پشتیبانی نشه هیچ فایده ای ندارد .
سیاست جدید مایکروسافت هم زیاد خوشایند ما ایرانی ها نخواهد بود .
TechBaMohsen
24-04-17, 12:22
ببخشید من جواب می دم.
عزیز، شما اسکای یا کیبی لیک ببندی میتونی ویندوز7 اجرا کنی من همه جای یو تیوب رو چک کردم،خیلی ها رو دیدم که ویندوز7 بی مشکل روی اسکای لیک اجرا کردند.
این نکته اول
نکته دوم من شخصا ویندوز10 رو فقط و فقط بخاطر این Ribbon بالای تسک ها و یوغور بودنش دوس ندارم،گزینه های تنظیمات و کنترل پنل پیچیده تر از 7 شدند و اذیتم کرد. وگرنه در کل خیلی شبیه به ویندوز7 هست. مد هایی هم هستن که ویندوز10 رو شبیه به ویندوز7 میکنن. بنظرم اونقدر بد نیست که ارتقا کامپیوتر برای شما اینقدر ناراحت کننده بشه. و یک نکته: از بنده به شما نصیحت لطفا قطعات قدیمی نخرید، سعی کنید هرچیزی که تازه به بازار اومده بخرید. برنگردید نسل 4 بخرید بخاطر یک دلیل اونم وقتی نسل هفتمش هست.
نسل پنجم کلا برای سرور و شش و هشت هسته ای ها بودند و کورآی3 و 5 نداشت به کل.خود اینتل مستقیم پرید روی نسل ششم یا همون اسکای لیک.بعدشم کیبی لیک.
برخی شرکت های مادربورد ساز هم این مشکل رو حل کردن برای مثال:
Only the registered members can see the link
اگر سیستم خریدید و راهنمایی در این زمینه خواستید که چطور ویندوز نصب کنید،اطلاع بدین آموزشیش رو بزاریم.
موفق باشین و خرید خوبی داشته باشین.:give_rose:
AMD>INTEL
24-04-17, 12:33
درباره اسکای لیک تمام شرکت ها برای نصب ویندوز 7 ابزار مخصوص خود ارائه دادند .
اما کبی لیک و پردازنده های رایزن قصیه فرق میکنه . مایکروسافت به شدت مصمم هست جلوی نصب ویندوز سون روی این دو سری را بگیرد .
خود ویندوز 7 هم به زودی بازنشسته میشود .به خاطر همین بهترین گزینه برای دارندگان اسکای لیک ویندوز 8.1 میباشد .
در همین انجمن آموزش نصب ویندوز 7 بر روی اسکای لیک برای گیگابایت و msi موجود هست .
ولی این مورد برای کبی لیک فرق میکنه .
ramin1000
24-04-17, 13:25
ببخشید من جواب می دم.
عزیز، شما اسکای یا کیبی لیک ببندی میتونی ویندوز7 اجرا کنی من همه جای یو تیوب رو چک کردم،خیلی ها رو دیدم که ویندوز7 بی مشکل روی اسکای لیک اجرا کردند.
این نکته اول
نکته دوم من شخصا ویندوز10 رو فقط و فقط بخاطر این Ribbon بالای تسک ها و یوغور بودنش دوس ندارم،گزینه های تنظیمات و کنترل پنل پیچیده تر از 7 شدند و اذیتم کرد. وگرنه در کل خیلی شبیه به ویندوز7 هست. مد هایی هم هستن که ویندوز10 رو شبیه به ویندوز7 میکنن. بنظرم اونقدر بد نیست که ارتقا کامپیوتر برای شما اینقدر ناراحت کننده بشه. و یک نکته: از بنده به شما نصیحت لطفا قطعات قدیمی نخرید، سعی کنید هرچیزی که تازه به بازار اومده بخرید. برنگردید نسل 4 بخرید بخاطر یک دلیل اونم وقتی نسل هفتمش هست.
نسل پنجم کلا برای سرور و شش و هشت هسته ای ها بودند و کورآی3 و 5 نداشت به کل.خود اینتل مستقیم پرید روی نسل ششم یا همون اسکای لیک.بعدشم کیبی لیک.
برخی شرکت های مادربورد ساز هم این مشکل رو حل کردن برای مثال:
اگر سیستم خریدید و راهنمایی در این زمینه خواستید که چطور ویندوز نصب کنید،اطلاع بدین آموزشیش رو بزاریم.
موفق باشین و خرید خوبی داشته باشین.:give_rose:
معایب ویندوز 10 از دیدگاه بنده که شما هم به تعدادی از اونها اشاره کردید
1- Ribbon که حتی با collapse کردن هم مشکل حل نمی شه چون مثلا گزینه new folder هم مخفی می شه و مدام باید اون رو فعال کنی تا یک new folder بسازی گرچه با ctrl+shift+N هم می شه ولی من با موس عادت دارم حتی folder option رو هم اونجا قرار دادن که دردسر سازه
2- سرعت ویندوز و باز شدن پنجره ها خیلی بیشتر شده اما با اینکه آپدیت شدن رو غیر فعال کردم سرعت اینترنتم نصف شده بود
3- contorl panel مثل سابقه ولی پیچیده شدن و اضافه شدن setting های مختلف باعث سردرگمی کاربر می شه مثلا برای log off باید ابتدا start menu رو باز کنیم و بعد روی علامت 3 تا مساوی کلیک کنیم و بعد sign out کنیم یعنی log off تبدیل شده به sign out
4- من علاقه بسیار زیادی به نوار شیشه ای ویندوز 7 دارم ولی تو ویندوز 10 اون نوار شیشه ای برداشته شده و به جای اون رنگ های زیادی ایجاد شده که سلیقه من نیست و اگه مثلا رنگ نوار بالای پنجره ها رو آبی کنیم هنگامی که پنجره فعاله رنگ آبیه ولی وقتی روی یک پنجره دیگه کلیک می کنیم رنگ سفید می شه و این خیلی آزار دهنده است رنگ باید ثابت باشه
5- قبلا امید جان یک مرورگر به نام vivaldi معرفی کرد و من اون رو دانلود کردم ولی به خاطر تم خاکستری بالای اون اصلا خوشم نیومد گرچه مزیت های زیادی داشت وقتی firefox رو روی ویندوز 10 نصب کردم تم شبیه آبی اون که در ویندوز 7 مشاهده می کنی تبدیل به خاکستری شده و در علم روانشناسی رنگ خاکستری افسرده کننده است اما الان که با firefox در ویندوز 7 کار می کنم خیلی لذت می برم
6- احساس کردم که رنگ پس زمینه درایو ها کم رنگ تر شده که زیاد سفید نباشه اما وقتی رنگ رو چک کردم دیدم سفید خالصه ولی طوری حاشیه رو درست کردن که انگار رنگ سفید خالص مثل ویندوز 7 نیست
7 در ویندوز 10 آدم احساس می کنه که در یک محیط بسته داره کار می کنه و فضا کوچکتر به نظر می رسه مثل خونه ای که نور گیر نباشه کوچکتر جلوه می کنه اما ویندوز 7 یک محیط باز و لذت بخش داره
8- navigation bar مشکل داره و به راحتی ویندوز 7 نیست دقیقا یادم نیست ولی computer تبدیل شده به my-pc یا یه همچین چیزی
9- الان وقتی یک برنامه ای در ویندوز 7 نصب می کنیم در داخل all program وجود داره اما پیدا کردن نرم افزارهای نصب شده در ویندوز 10 مشکل ساز بود
10- در زیر all program در ویندوز 7 یک قسمت سرچ است که در ویندوز 10 به صورت یک آیکن روی نوار تسک بار قرار داده شده ولی نمی دونم چه اتفاقی افتاد از اونجا حذف شد و من دیگه نمی تونستم پیداش کنم کلا چیدمان start menu رو دوست نداشتم ولی اون قسمتی که مثل ویندوز 8 می گن نوار مترو خیلی کاربردیه مخصوصا برای اونایی که از نرم افزارهای زیادی استفاده می کنن و می خوان desktop خالی تر بشه
11- آیکن های new folder در ویندوز 7 زیباتره اما فونت ها در ویندوز 10 بهتر به نظر می رسن
من یک نرم افزار دارم که درایورش فقط تو ویندوز 7 کار می کنه و وقتی ویندوز 10 رو نصب کردم اول اون رو چک کردم که ارور میداد و من به خاطر اون نمی تونم از ویندوز 10 استفاده کنم چون تمام پروژه هام رو با اون نرم افزار ایجاد کردم و مثلا باید اون پروژه ها رو کامل کنم بعد در پروژه های جدید از ویندوز 10 و نرم افزارهای جدید تر استفاده کنم و بعضی از ایراد ها هم وجود داشت که کاملا شخصی و نظر بنده است و شاید دیگران اونا رو مشکل ندونن که از آوردنشون صرف نظر کردم
سرعت اینترنت من بی28 تا 48 متغیره و 15 ساعت طول کشید ویندوز 10 نسخه 32 بیت رو دانلود کنم و یک ساعت و نیم هم درایور کارت گرافیک رو اما وقتی داشتم این ویندوز و درایورش رو از هاردم پاک می کردم کاملا مطمئن بودم که من هرگز از ویندوز 10 استفاده نمی کنم مگر اینکه مایکروسافت این نقص ها رو بر طرف کنه
یک احتمال دیگه هم وجود داره که مایکروسافت بخواد هم رو بیاره رو ویندوز 10 و با سیاست هایی که ما ازشون خبر نداریم تحت فشار قرارشون بده حالا می تونه این قراردادی مخفی بین اینتل و amd و مایکروسافت و دولت آمریکا باشه فکر کنم من این رو ربط میدم به امپریالیسم آمریکا و سیاست هاشون
الان دقیقا نمی دونم چیکار کنم فکر کنم باید منتظر بمونم ببینم کسی می تونه این قفل kabylake رو بشکونه برای ویندوز 7 یا نه ولی اگه دیدم خرید سی پی یو و مادربرد و رم جدید منطقی نیست فعلا همون هارد و یک ssd می خرم و برای نصبش حتما از شما کمک می گیرم ولی مادربرد و سی پی یو رو که فکر نمی کنم بتونم چون می ترسم مادربرد یا سی پی یو رو خراب کنم
ramin1000
24-04-17, 19:38
درباره اسکای لیک تمام شرکت ها برای نصب ویندوز 7 ابزار مخصوص خود ارائه دادند .
اما کبی لیک و پردازنده های رایزن قصیه فرق میکنه . مایکروسافت به شدت مصمم هست جلوی نصب ویندوز سون روی این دو سری را بگیرد .
خود ویندوز 7 هم به زودی بازنشسته میشود .به خاطر همین بهترین گزینه برای دارندگان اسکای لیک ویندوز 8.1 میباشد .
در همین انجمن آموزش نصب ویندوز 7 بر روی اسکای لیک برای گیگابایت و msi موجود هست .
ولی این مورد برای کبی لیک فرق میکنه .
من اصلا ویندوز 8 و 8.1 رو نصب نکردم ولی شنیدم حالت شیشه ای ویندوز 7 رو نداره آیا درسته؟
امید جان من حداقل سیستمی که مد نظرمه سیستم زیره
GIGABYTE B150-HD3P
Intel Skylake Core i3-6100
اگه ببینم شرایط مهیاست i5-6500 می خرم که خیالم راحت بشه
اگه امکان داره لینک روش نصب ویندوز 7 روی این سیستم رو قرار بده لطفا
به نظر شما مادربرد GIGABYTE B150-HD3P همه ویژگی های به روز رو داره
یکی هم که تو بعضی از سایت ها نوشتن می گفتن در skylake ها بعد از قطع شدن پشتیبانی مایکروسافت intel hd 530 از کار می افته در این مورد نظر شما چیه
AMD>INTEL
24-04-17, 20:16
من اصلا ویندوز 8 و 8.1 رو نصب نکردم ولی شنیدم حالت شیشه ای ویندوز 7 رو نداره آیا درسته؟
امید جان من حداقل سیستمی که مد نظرمه سیستم زیره
GIGABYTE B150-HD3P
Intel Skylake Core i3-6100
اگه ببینم شرایط مهیاست i5-6500 می خرم که خیالم راحت بشه
اگه امکان داره لینک روش نصب ویندوز 7 روی این سیستم رو قرار بده لطفا
به نظر شما مادربرد GIGABYTE B150-HD3P همه ویژگی های به روز رو داره
یکی هم که تو بعضی از سایت ها نوشتن می گفتن در skylake ها بعد از قطع شدن پشتیبانی مایکروسافت intel hd 530 از کار می افته در این مورد نظر شما چیه
تو قسمت گیگابایت تاپیک آموزش را گذاشتم . اگر پیدا نکردی بگو لینک بدم
بله این مادربرد به نظرم کافیه و برد بی دردسری هست .
من چیزی نشنیدم در این مورد . فقط بهتره با destroy spying tools کاملا همه راه های مایکروسافت را ببندی
ramin1000
24-04-17, 21:52
تو قسمت گیگابایت تاپیک آموزش را گذاشتم . اگر پیدا نکردی بگو لینک بدم
بله این مادربرد به نظرم کافیه و برد بی دردسری هست .
من چیزی نشنیدم در این مورد . فقط بهتره با destroy spying tools کاملا همه راه های مایکروسافت را ببندی
چون شما به نوعی نماینده گیگابایت هستید پس با این روش تضمین می کنید که تا وقتی که پردازنده skylake سالمه و کار می کنه می شه از ویندوز 7 استفاده کرد
در مورد intel hd 530 و از کار افتادنش اگه یه تحقیقی بکنید ممنون میشم چون من فعلا از همین گرافیک مجتمع استفاده می کنم و اگه کار نکنه یا وسط کار با ویندوز 7مشکل پیدا کنه دو تا ضرر می کنم هم دیگه نمی تونم از ویندوز 7 استفاده کنم و هم از نسل kabylake که جدیدتره خودم رو محروم کردم
بعد از پاسخ سوال، می تونید این تاپیک رو ببندید
AMD>INTEL
24-04-17, 22:00
من نماینده گیگابایت نیستم عزیز . من مدیر ارشد انجمن شهر سخت افزار هستم . نماینده گیگابایت یعنی کسی که کارمند گیگابایت باشه . من طبق وظیفه ادمین انجمن که به من محول شده کار میکنم(من کارمند مجموعه شهر سخت افزارم)
هیچ موردی را نمیتونم تضمین کنم . شما اگر درایور را اپدیت نکنی چه جوری میخواد از کار بیفته . در ایران که هیچی ولی در کشورهای دیگه کاربر میتونه از مایکروسافت شکایت کنه اگر بخواد چنین کاری کند . شما جلوی اپدیت بگیر و اپدیت نکن درایورش رو هیچ مشکلی پیش نمیاد .
ramin1000
24-04-17, 22:07
من نماینده گیگابایت نیستم عزیز . من مدیر ارشد انجمن شهر سخت افزار هستم . نماینده گیگابایت یعنی کسی که کارمند گیگابایت باشه . من طبق وظیفه ادمین انجمن که به من محول شده کار میکنم(من کارمند مجموعه شهر سخت افزارم)
هیچ موردی را نمیتونم تضمین کنم . شما اگر درایور را اپدیت نکنی چه جوری میخواد از کار بیفته . در ایران که هیچی ولی در کشورهای دیگه کاربر میتونه از مایکروسافت شکایت کنه اگر بخواد چنین کاری کند . شما جلوی اپدیت بگیر و اپدیت نکن درایورش رو هیچ مشکلی پیش نمیاد .
من الان که ویندوز نصب می کنم برای سی پی یو درایور نصب نمی کنم شاید خودش اتوماتیک نصب می کنه کدوم درایور ها رو نباید آپدیت کنم برای مادربرد GIGABYTE B150-HD3P
لطفا به طور دقیق اشاره کنید
ممنونم از صبر و حوصله ای که دارید
AMD>INTEL
24-04-17, 22:09
من الان که ویندوز نصب می کنم برای سی پی یو درایور نصب نمی کنم شاید خودش اتوماتیک نصب می کنه کدوم درایور ها رو نباید آپدیت کنم لطفا به طور دقیق اشاره کنید
ممنونم از صبر و حوصله ای که دارید
همون درایورهای داخل dvd باکس مادربرد را نصب کن . با اون برنامه ای که هم گفتم جلوی اپدیت و ... را بگیر
AMD>INTEL
24-04-17, 22:11
همون درایورهای داخل dvd باکس مادربرد را نصب کن . با اون برنامه ای که هم گفتم جلوی اپدیت و ... را بگیر
میتونی با این برنامه هایی که ایمیج میگیرن از کل درایوی که ویندوزت و برنامه ها نصب شدن ایمیج بگیری . فرضا هم مشکلی پیش اومد در عرضه 5 دقیقه میتونی با ایمیج سریع ریکاوری کنی .