PDA

مشاهده نسخه کامل : درخواست فایل بایوس مادربرد ایسوس

karbon
20-04-17, 19:20
درود
دوستان عزیز در حین کار با کامپیوتر برق ما رفت و بعد اومد برق متاسفانه کامپیوتر روشن نشد فکر کردم پاور خراب شده بعد تعویض مشکل حل نشد ولی یک چراغ سبز رو مادربرد هست که روشن هست حتی رم و گرافیک و .. را هم در آوردم استارت نشد فکر کردم از بایوس باشه از دوستان اگر برا این مدل فایل سالم بایوس دارن قرا بدن تا با پروگرامر ردیفش کنم

مدل مادربرد : ASUS M4N68T
تو سایت رسمی چند تا داره ولی نمیدونم اگر مستقیم به آیسی بزنم قبول میکنه یا نه

سایت رسمی این مدل مادربرد : Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
20-04-17, 19:31
بله اخرین بایوس سایت را با پروگرامر بزنی قبول میکنه . البته این ایراد از بایوس بودنش احتمالش بسیار کمه

karbon
20-04-17, 19:53
بله اخرین بایوس سایت را با پروگرامر بزنی قبول میکنه . البته این ایراد از بایوس بودنش احتمالش بسیار کمه
خوب اگه از بایوس نباشه کدوم قسمتهارو چک کنم ؟

AMD>INTEL
20-04-17, 20:04
عزیز بیست و سوالی نیست . باید روند عیب یابی را بلد باشید و شروع کنید . عیب یابی مادربرد هم دارای یک الگوریتم و روش خاصی هست .

karbon
20-04-17, 20:21
عزیز بیست و سوالی نیست . باید روند عیب یابی را بلد باشید و شروع کنید . عیب یابی مادربرد هم دارای یک الگوریتم و روش خاصی هست .

درود
اگه قرار بود همه بلد باشن این سایتها برا چی بود ؟!!! این سایتها ایجاد شده تا روند عیب یابی و ... یا یاد بگیرم ....

AMD>INTEL
20-04-17, 20:54
عیب یابی فرق داره عزیز . این سایت ها آموزشگاه نیستند . برای تعمیرات مادربرد میلیونی هزینه میکنند . به هیچ عنوان امکان دست گذاشتن روی ایراد بردی که سویچ نمیشه از راه دور نیست . هر کاری نیاز به تخصص داره . این تخصص هم رایگان بدست نمیاد . باید کلاس رفت و شاگردی کرد تا چیز یاد بگیرید .