PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل در پردازش لپ تاپ N552 Asus

rezamo
16-04-17, 15:43
سلام دوستان. من چند ماه پیش یک لپ تاپ n552 ایسوس خریداری کردم . رم 12 گیگ و گرافیک 4 گیگ جی فورس 960 m . الان در کمال تعجب می بینم فیلم های بیت ریت بالا رو با حالتی مثل شکسته شدن تصویر پخش میکنه. مثل وقتی که پارازیت خیلی خفیفی روی یه شبکه وجود داره. یه خط هایی روی تصویر ظاهر میشه.(همین فیلم های بیت ریت بالا روی لپ تاپ HP شش سال پیشم بدون هیچ مشکلی اجرا میشه!) وقتی call of duty advanced warfare بازی میکنم که این به هم ریختگی تصویر وحشتناک میشه و باعث میشه هیج لذتی از بازی نبرم.روی همین لپ تاپ اوایل GTA V نصب کردم و بدون هیچ مشکلی و با روان ترین فریم و بدون هیچ در هم شکستگی در تصویر و هیچ افت فریم، تا آخر بازی کردم.

گرافیک بدون هیچ مشکلی سوئیچ میشه ، وقتی روی nvidia میذارم هم باز همین مشکل پا برجاست.. اگر اشکال از سخت افزار باشه باید فاتحه ی ایسوس رو خوند . امیدوارم اخرش چیزی نشه به خودم بگم الکی نزدیک 5 میلیون براش هزینه کردم.

دوستان لطف کنید اگر راه حلی وجود داره ، نیاز هست اسکرین شات از صفحه ی خاصی تهیه کنم و یا نرم افزار خاصی نصب کنم و یا قسمت خاصی رو تست کنم لطفا راهنمایی و دانش خودتون رو از من دریغ نکنید.

پیشپایش از راهنمایی هاتون ممنونم:give_rose:

AMD>INTEL
16-04-17, 15:58
حذف درایورها با DDU
ریستارت سیستم و نصب مجدد هر دو درایور اپدیت شده
پاسخ نداد باید بره گارانتی