سلام دوستان عزیزم
یکی از دوستان روی لپتاپش وقتی میخواد آنتی ویروس اسمارت سکیوریتی نصب کنه با این پیغام مواجه میشه
19131
راه حلش چیه ؟
AtrafNET
15-04-17, 09:24
سلام
خودش نوشته می خواد کلیدی در این بخش Software\ESET\ESET Security\CurrentVersion\Info رجیستری ویندوز رو تغییر بده نمی تونه.
با توجه به اینکه کلاً نصب کننده ها به روال عادی باید تحت Administrator اجرا بشن پس اگه تحت دسترسی Administrator هم چنین مشکلی هست احتمال اینکه اون بخش رجیستری مشکل پیدا کرده باشه هست.
یادمه قدیم همین آنتی ویروس ESET رو یه بار سر مشکلی 2 - 3 بار حذف و دوباره نصب کردم که موجب همین اخطار و عدم دسترسیش به رجیستری شد که وقتی خودم هم رفتم دستی اون کلید رجیستری رو حذف کنم Registery Editor ویندوز هم اخطار میداد و نمیشد حذفش کرد که آنتی ویروس دوباره بسازدش.
شاید با یه سری نرم افزار های بهینه ساز سیستم که یه ابزار Registry Repair دارن بشه درستش کرد اما من که تا حالا موفق به تعمیر بخش خراب شده رجیستری نشدم و صورت مسئله رو حذف کردم و ویندوز جدید ریختم :1. (23):
AMINREZA
15-04-17, 09:31
سلام
خودش نوشته می خواد کلیدی در این بخش Software\ESET\ESET Security\CurrentVersion\Info رجیستری ویندوز رو تغییر بده نمی تونه.
با توجه به اینکه کلاً نصب کننده ها به روال عادی باید تحت Administrator اجرا بشن پس اگه تحت دسترسی Administrator هم چنین مشکلی هست احتمال اینکه اون بخش رجیستری مشکل پیدا کرده باشه هست.
یادمه قدیم همین آنتی ویروس ESET رو یه بار سر مشکلی 2 - 3 بار حذف و دوباره نصب کردم که موجب همین اخطار و عدم دسترسیش به رجیستری شد که وقتی خودم هم رفتم دستی اون کلید رجیستری رو حذف کنم Registery Editor ویندوز هم اخطار میداد و نمیشد حذفش کرد که آنتی ویروس دوباره بسازدش.
شاید با یه سری نرم افزار های بهینه ساز سیستم که یه ابزار Registry Repair دارن بشه درستش کرد اما من که تا حالا موفق به تعمیر بخش خراب شده رجیستری نشدم و صورت مسئله رو حذف کردم و ویندوز جدید ریختم :1. (23):
ممنون داداش
پس درکل مشکل از ویندوزه ؟
یعنی ویندوز جدید بریزه مشکل حل میشه ؟
AtrafNET
15-04-17, 09:41
ممنون داداش
پس درکل مشکل از ویندوزه ؟
یعنی ویندوز جدید بریزه مشکل حل میشه ؟
بله مطمئن باشید مشکل از سخت افزارش نیست و لینک مشخصاتش هم در بالا نیاز نیست :1. (35):
AMD>INTEL
15-04-17, 13:19
با این نرم افزار یکبار کاملا ESET را حذف کنید . بعد با CCLEANER هم فایل اضافی و رجیستری را اصلاح کنید . سیستم را ریست کنید و بعد نرم افزار را نصب کنید
Only the registered members can see the link
AMINREZA
15-04-17, 13:23
با این نرم افزار یکبار کاملا ESET را حذف کنید . بعد با CCLEANER هم فایل اضافی و رجیستری را اصلاح کنید . سیستم را ریست کنید و بعد نرم افزار را نصب کنید
Only the registered members can see the link
ممنون آقا امید
فقط محبت میکنین درمورد اون قسمتی که بولد کردم بیشتر توضیح بدین ؟
درواقع روش کار به چه صورته ؟
AMD>INTEL
15-04-17, 13:25
ممنون آقا امید
فقط محبت میکنین درمورد اون قسمتی که بولد کردم بیشتر توضیح بدین ؟
درواقع روش کار به چه صورته ؟
کار با نرم افزار ساده است . یک قسمت برای حذف فایلهای اضافه است و قسمت دیگر هم تصحیح رجیستری