ورود

مشاهده نسخه کامل : چند سوال در رابطه با پاور و هارد یسک ها

Hero007
10-04-17, 14:20
سلام

چند سوال در رابطه با پاور و هارد دیسک ها داشتم.
اول اینکه استفاده ما سرور هست نه دسکتاپ.

ما یه پاور 500 وات داریم. سه تا هارد دیسک 3.5 و یک 2.5 اینچ ssd (مجموعا ۴ تا) میخواییم تغزیه بشن.

از کابل دیتا و برق ساتا استفاده میشه.

مهم ترین مسئله برای ما برق رسانی به قطعات هست.

۱. از پاور ما دو تا کابل برق IDE خارج شده. چطور میتونیم بوسیله اینا 4 تا درایو رو برق رسانی کنیم؟
۲. مبدل molex to sata منظور همون برق IDE به sata هست؟ مولکس چرا استفاده میشه؟
۳. بعضی جاها نوشته بودن این مبدل هایی که برق معمولی رو به sata تبدیل میکنن یه سیم نارنجی 3 ولتی ندارن که این باعث سوختن هارد میشه! حقیقت داره؟ چکار باید کرد؟
۴. برای کابل دیتا چه رنگی رو پیشنهاد میدید؟ قرمز چطوره؟
۵. لطفا توضیحات تکمیلی در این زمینه رو بفرمایید.

سوالات رو لطفا با رعایت شماره بندی پاسخ بدید.

ممنون.

AMD>INTEL
10-04-17, 15:24
اگر میخوای کار به صورت استاندارد باشه و مشکلی برای هارد ها پیش نیاد از مبدل استفاده نکن . خرابی های زیادی را تعمیر کردم در برد هارد که بوسیله استفاده از همین مبدل ها ایجاد شده بود .
رنگ کابل مهم نیست . بله کیفیت و سرعتی که روی آن درج شده مهمه است . کابل های با کیفیت کمی قطور تر هستند به دلیل اینکه شیلد بهتری دارند . و از کابل های ساتا 3 که 6GBS هست باید استفاده کنید .

Hero007
10-04-17, 15:28
اگر سوالات رو شماره بندی شده پاسخ میدادید خیلی بهتر بود.

مبدل چیش مشکل داره؟ بخاطر نداشتن سیم نارنجی ؟

راه چاره چیه؟ پاور رو عوض کنیم؟

بعد اینکه مادربورد دو تا سوکت SATA 3 داره بقیه SATA 2 هستن.

AMD>INTEL
10-04-17, 15:38
بهتره مبدل استفاده نکنید . استاندارد نیست . من مشکلات استفاده از مبدل را زیاد دیدم
اگر پاور موجود نداره کابل ساتا اضافه باید تعویض بشه
اون هم بقیه هاردها با سرعت همون ساتا 2 کار میکنند و بهتره از همون کابل های ساتا 2 استفاده شود .

Hero007
10-04-17, 15:48
بهتره مبدل استفاده نکنید . استاندارد نیست . من مشکلات استفاده از مبدل را زیاد دیدم
لطفا کامل توضیح بدید. مشکل بدلیل نداشتن سیم نارنجی هست؟ من یه جایی خوندم که هارد هایی که تو مشخصاتشون 5 ولت و 12 ولت نوشته به 3 ولت نارنجی نیاز ندارن. این صحت داره؟

اگر پاور موجود نداره کابل ساتا اضافه باید تعویض بشه
منظورتون چیه کابل ساتا اضافه باید تعویض بشه؟
پاور کلا برق IDE خروجی میده که یکیش منشعب شده. یعنی یکیش ۲ تا IDE میده و دیگری یدونه IDE (مجموعا سه تا سوکت IDE هست که یکیش برای برق فن ها ازش استفاده شده)

هارد دیسک ها نمیتونن پهناباند SATA 2 رو پر کنن. فقط برای SSD از SATA 3 استفاده میکنیم..
مورد دیگه اینکه مگه کابل ها هم sata 2 و 3 دارن؟ مگه به پشتیبانی هارد دیسک و مادر بورد ربط نداره؟

لطفا شفاف سازی کنید

ممنون

AMD>INTEL
10-04-17, 15:56
من این مورد را قبول ندارم . اگر اینطوری بود . ولتاژ 3.3 از روی سوکت های ساتا پاور های با ورژنهای جدید حذف میشد .
عرض کردم پاور باید تعویض بشه
بله کابلهای ساتا دو نوع هستند ساتا 2 و ساتا 3 . روی مشخصات کابل هم قید شدند .