ورود

مشاهده نسخه کامل : مشواره جهت خريد ssd سرعت بالا

miillad
07-04-17, 16:12
دوستان ميخوام واسه سيستم خونه كه البته كاري هست يه ssd با سرعت و طول عمر بالا بخرم.
حجم زياد مهم نيست بيشتر سرعت و دفعات نوشتن بالا برام مهمه حالا اگه گارانتي خوب هم داشت كه عاليه
قيمت حدود ٥٠٠ تا ٦٠٠ تومان
مشخصات سيستم اينه:
Cpu i5
Ram 8g ddr3
Main: asus maximus vi hero
و يه سوْال ديگه أيا مين من از فناوري nvme پشتيباني ميكنه؟
ممنون پيشاپيش

AMD>INTEL
07-04-17, 16:58
Samsung 850 PRO 256GB SATA3
615 تومنه

- - - Updated - - -

در مورد m.2 nvme خیر ساپورت نمیکنه

miillad
09-04-17, 10:05
ممنون از راهنماییتون.
یه سوال پیش اومد برام.واسه نصب ویندوز باید این هارد رو پارتیشن بندی کنم.بیشترین تعداد رایت من روی این هارد قطعا مربوط به همین درایو ویندوز میشه.از اونجایی که اینا محدودیت رایت دارن.مثلا 10 سال عمر میکنه.حالا بعد 10 سال اون درایو ویندوز عمرش تموم شده یا کل هارد؟ چون من درایوهای دیگه این هارد رو که زیاد استفاده نکردم.چجوری میشه ایا؟
و اینکه اگه نصف همین مبلغ رو بهش اضافه کنم میتونم یه 512 رو بخرم.به نظرم شما توجیه داره؟
AMD>INTEL
09-04-17, 12:17
پیشنهاد پارتشین بندی نمیدم
فکر میکنم 256gb از نظر من کافیه برای ssd مگر اینکه حجم فایل ها و برنامه های ویندوزیت زیاد باشه

miillad
09-04-17, 12:45
پیشنهاد پارتشین بندی نمیدم
فکر میکنم 256gb از نظر من کافیه برای ssd مگر اینکه حجم فایل ها و برنامه های ویندوزیت زیاد باشه

نه حجم برنامه هام که زیاد نیست.
واسه ویندوز و برنامه هام 70 گیگ کفایت میکنه برام.اگه بخوام از کلش هم برای ویندوز استفاده کنم و هم برای برنامه هام، موقع نصب مجدد ویندوز کل برنامه هام از دست میره.با این مشکل چه کنم؟
AMD>INTEL
09-04-17, 12:49
برنامه ها که هیچ . ولی برای فایلها میتونی از یک هارد به عنوان آرشیو استفاده کنید .

miillad
11-04-17, 13:01
این ssd پیشنهادی شما رو خریدم.منتهی مشهد خیلی گرون بود.گشتم یه فروشگاه اینترنتی تو شیراز پیدا کردم قیمتش مناسب بود.575 هزار
سوالم اینه این قابلیت TRIM چی هست و باید فعالش کنم یا نه؟ قبل نصب درایورها فعال کنم یا بعدش؟
AMD>INTEL
11-04-17, 13:15
بله فعال باید بشه . همچنین برنامه سامسونگ باید نصب بشه
درباره این قابلیت مطلب زیاده با سرچ کلی مطلب پیدا میکنید

AMD>INTEL
11-04-17, 13:38
TRIM

زمانی که می‌خواهید روی درایو SSD چیزی بنویسید، ابتدا سلول‌های حافظه باید کاملاً خالی شوند و سپس اطلاعات جدید روی آنها نوشته شود. در حالت عادی انجام این کار بدون مشکل انجام می‌شود، اما زمانی که ظرفیت درایو کم‌کم پر شود و اطلاعات قرار باشد به سلول‌هایی منتقل شود که پیش‌تر در آنها اطلاعات قرارگرفته، با کند شدن روبه‌رو خواهیم شد. دستورالعمل TRIM که از سیستم‌عامل ویندوز 7 معرفی شد، وظیفه‌شناسایی سلول‌های حافظه‌ای که باید خالی شوند را برعهده داشته و قبل از آنکه قرار باشد اطلاعات درون آنها قرار بگیرد، آنها را خالی می‌کند تا دیگر مشکل کندی انتقال اطلاعات رخ ندهد. شما می‌توانید با کمک نرم‌افزاری همچون CrystalDiskInfo از فعال یا غیرفعال بودن قابلیت TRIM مطلع شوید.

Stream
11-04-17, 15:09
TRIM

زمانی که می‌خواهید روی درایو SSD چیزی بنویسید، ابتدا سلول‌های حافظه باید کاملاً خالی شوند و سپس اطلاعات جدید روی آنها نوشته شود. در حالت عادی انجام این کار بدون مشکل انجام می‌شود، اما زمانی که ظرفیت درایو کم‌کم پر شود و اطلاعات قرار باشد به سلول‌هایی منتقل شود که پیش‌تر در آنها اطلاعات قرارگرفته، با کند شدن روبه‌رو خواهیم شد. دستورالعمل TRIM که از سیستم‌عامل ویندوز 7 معرفی شد، وظیفه‌شناسایی سلول‌های حافظه‌ای که باید خالی شوند را برعهده داشته و قبل از آنکه قرار باشد اطلاعات درون آنها قرار بگیرد، آنها را خالی می‌کند تا دیگر مشکل کندی انتقال اطلاعات رخ ندهد. شما می‌توانید با کمک نرم‌افزاری همچون CrystalDiskInfo از فعال یا غیرفعال بودن قابلیت TRIM مطلع شوید.

البته این قسمت بولد شده صحیح نیست. کاری که TRIM می کنه اینه که وقتی سیستم عامل دستور حذف فایل رو می ده، اون فایل ها رو فقط علامت گذاری می کنه و در مرحله Garbage Collection بعدی (که می تونه چندین دقیقه یا ساعت بعد باشه)، این قسمت ها حذف می شوند. در صورتی که درایو زیر فشار باشد ممکن است مشکل کندی انتقالات کماکان اتفاق بیفتد. یکی از دلایلی که درایوهای انترپرایز و فریمورهاشون خیلی گرانتر هستند همین است.

AMD>INTEL
11-04-17, 17:41
به نظر من اشتباه نیست . خیلی ساده توضیح داده شده است . ممکنه بعضی جزئیات در توضیح به کاربری که داده میشه . سعی میشه ساده ترین شیوه بیان بشه . توضیح شما از این قابلیت فقط با شاخ و برگ بیشتری هست . لزوما دلیل بر غلط بودن نوشته من نیست .:11():

miillad
12-04-17, 11:33
من با توجه به مطالبی که خوندم ( كاربرانى كه SSD هاى Samsung Pro و یا Samsung Evo سری 850 دارند صرفا" با نصب نرم افزار Samsung Magition همراه SSD و رفتن به قسمت OS Optimization و انتخاب Maximum Performance و اعمال آنها، كار خاص ديگرى لازم نيست انجام دهند.) اون گزینه رو فعال کردم.
بازم کار دیگه ای لازمه انجام بدم؟ ایا با این کار Trim هم فعال میشه یا باید جدا فعالش کنم؟
AMD>INTEL
12-04-17, 12:33
من با توجه به مطالبی که خوندم ( كاربرانى كه SSD هاى Samsung Pro و یا Samsung Evo سری 850 دارند صرفا" با نصب نرم افزار Samsung Magition همراه SSD و رفتن به قسمت OS Optimization و انتخاب Maximum Performance و اعمال آنها، كار خاص ديگرى لازم نيست انجام دهند.) اون گزینه رو فعال کردم.
بازم کار دیگه ای لازمه انجام بدم؟ ایا با این کار Trim هم فعال میشه یا باید جدا فعالش کنم؟

با
ssd-z چک کن ببین trim فعاله یا نه ؟

miillad
12-04-17, 15:57
با نرم افزاری که گفتین تست کردم و نتیجه این بود:

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

درسته؟

AMD>INTEL
12-04-17, 16:05
با نرم افزاری که گفتین تست کردم و نتیجه این بود:

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

درسته؟

این ssd-z نیست .

miillad
12-04-17, 16:51
نه این نرم افزار CrystalDiskInfo که گفته بودین.
به نظر درست شده.اینم تصویر با نرم افزار دومی:

AMD>INTEL
12-04-17, 16:56
نه این نرم افزار CrystalDiskInfo که گفته بودین.
به نظر درست شده.اینم تصویر با نرم افزار دومی:

فعاله عزیز