سلام
من بعدا (شاید چندین ماه دیگه) میخوام هارد 3 ترا بگیرم اما میخوام الان فقط اطلاعاتم رو بالا ببرم
قیمت هم در حدود 400 تا 500 تومن الان (خرج اضافی و چیزی که به کارم نیاد رو نمیخوام)
مصرفم هم برای ذخیره ی اطلاعات هست یعنی سرعت بالا آوردن ویندوز مد نظر نیست .
سئوالم اینه که اولا تفاوت مدل های مختلف هارد چیه؟ مثلا تفاوت Seagate Barracuda 3TB 64MB که 394 تومنه و Seagate SkyHawk 3TB Surveillance 64MB که 418 تومنه و Seagate Surveillance HDD 3TB 5900 RPM 64MB که 415 تومنه چی ان؟ آخری که دورش مشخص هه ولی 2 تای اولی ، دور 7200 دارن؟ آخری با اونکه دور 5900 هه پس چرا گرونتر از Barracuda هه؟ به نظرتون اولی Seagate Barracuda 3TB 64MB به کارم میاد و اگه آره دورش چنده؟ آخه یه جا نوشته دورش 7200 و سایت دیگه 5900 نوشته
دوم اینکه من قبلا فکر میکردم وسترن دیجیتال بهتره اما اغلب کسایی که براشون وسترن دیجتال مخصوصا گرین شو گرفتم یا کندن یا دچار ویک سکتور و بد سکتور شدن (حالا شاید نگه داری اونا با من یه کمی فرق داشته باشه . نمیدونم) . من الان Barracuda 1 TB دارم و ازش راضی ام . در حد وسترن دیجیتال بلو هست. ولی شما نظرتون روی وسترن هه (بلو یا مدلهای دیگه) یا سیگیت؟
AMD>INTEL
07-04-17, 12:46
Surveillance برای dvr ها و .. هست به درد pc نمیخوره
برای آرشیو دیتا وسترن بلو بگیر
SajjadKhati
07-04-17, 12:59
Surveillance برای dvr ها و .. هست به درد pc نمیخوره
برای آرشیو دیتا وسترن بلو بگیر
سلام
ممنون استاد امید
Seagate Barracuda 3TB 64MB در برابر WD Blue 3TB 64MB کدوم بهتره؟ هر دو هارد خوبی ان و تجربه ی 1 ترابایتی از هر دو رو داشتم و انتخاب بین شون سخت هه. هر دو دور 7200 دارن ؟
دلیل انتخاب بلو رو میگی؟ (اگه بی ادبی نباشه)
ممنون
AMD>INTEL
07-04-17, 13:00
اگر ویندوز روش نمیخوای نصب کنی . وسترن بلو بگیر و اگر میخوای ویندوز بریزی سیگ بارکودا 3 ترا بگیر
SajjadKhati
07-04-17, 13:06
ممنون
یه هارد قدیمی برای 6 یا 7 سال پیش 320GB دارم که هر چند ویک سکتور و بد سکتور نداره ولی خِر خِر میکنه به دلیل قدیمی شدن . این چقدر میره برای فروش؟
AMD>INTEL
07-04-17, 13:10
حدود 30 تومن . هارد صدایی این چنینی میده عمرش نزدیک تموم شدنه
SajjadKhati
12-05-17, 21:30
سلام
استاد امید آبروم رفت :Love-ssa~! (1): این صدای نویز واسه ی هاردهام بود :Love-ssa~! (1): مگه هارد هم نویز داره؟!! :Love-ssa~! (1): 60 تا 70 درصدش واسه هارد قدیمی بود
20 تا 30 درصدش واسه ی هارد seagate barracuda 1tb 7200rpm بود (حتی وقتی هیچ کدوم از هاردها از روشون خونده نمیشم هم همین قدر نویز دارن)
--------------------
میگم که بعدا (الان نه) احتمالا 4 ترابایت میخوام هارد بگیرم . الان یه ملاک دیگه بنام نویز کمتر هارد هم اومد در صدر جدول :Love-ssa~! (1):
نویز هارد wd blue 4tb کمتره یا seagate barracuda 4tb ؟
به عبارتی ، کمترین نویز رو کدوم هارد 4 ترابایتی داره؟ (نویز هم احتمالا ربطی به سرعت خوندن نباید داشته باشه . داره؟ چون این هاردها وقتی فقط بهشون برق میرسه و مثلا توی بایوس ان و هیچ خوندن و نوشتن ای روشون انجام نمیشه هم همون نویز رو دارن)
هارد seagate barracuda 1tb 7200rpm که انگار نویز داره (یه کم ، نویز کمتر میخوام)
AMD>INTEL
12-05-17, 21:40
سلام
استاد امید آبروم رفت :Love-ssa~! (1): این صدای نویز واسه ی هاردهام بود :Love-ssa~! (1): مگه هارد هم نویز داره؟!! :Love-ssa~! (1): 60 تا 70 درصدش واسه هارد قدیمی بود
20 تا 30 درصدش واسه ی هارد seagate barracuda 1tb 7200rpm بود (حتی وقتی هیچ کدوم از هاردها از روشون خونده نمیشم هم همین قدر نویز دارن)
--------------------
میگم که بعدا (الان نه) احتمالا 4 ترابایت میخوام هارد بگیرم . الان یه ملاک دیگه بنام نویز کمتر هارد هم اومد در صدر جدول :Love-ssa~! (1):
به عبارتی ، کمترین نویز رو کدوم هارد 4 ترابایتی داره؟ (نویز هم احتمالا ربطی به سرعت خوندن نباید داشته باشه . داره؟ چون این هاردها وقتی فقط بهشون برق میرسه و مثلا توی بایوس ان و هیچ خوندن و نوشتن ای روشون انجام نمیشه هم همون نویز رو دارن)
هارد seagate barracuda 1tb 7200rpm که انگار نویز داره (یه کم ، نویز کمتر میخوام)
چرا نویز نداشته باشه . قطعه مکانیکی که 5400 تا 7200 دور میچرخه . بعد از مدتی صدای اضافی هم میده
WD BLUE
بگیر . نویزش از سیگیت ها کمتره .
ramin1000
13-05-17, 08:54
سلام
--------------------
آقا سجاد همه می دونن بهترین و با کیفیت ترین هاردهای جهان رو وسترن می سازه و از اون طرف همه می دونن بی کیفیت ترین هاردهای جهان رو توشیبا و سیگیت می سازن و درصد خرابی های این دو هارد خیلی زیاده مدل هایی هم دارن که با کیفیت هستن اما اگه عقلی کنیم باید وسترن بگیریم
به نظر من دو تا 2 ترابایت بگیر به جای یک 4 ترابایت 70 تومن بیشتر می شه ولی ارزشش رو داره یا حتی می تونی یک عدد هارد 2 ترابایت بگیری اگه دیدی نیاز شد یه 2 ترابایت دیگه بگیری
چون گفتی ssd برای نصب ویندوز داری اینو گفتم چون فکر نکنم بیشتر از 2 ترابایت نیازت بشه اگه سیستم رو به تنهایی استفاده می کنی
SajjadKhati
13-05-17, 09:20
آقا سجاد همه می دونن بهترین و با کیفیت ترین هاردهای جهان رو وسترن می سازه و از اون طرف همه می دونن بی کیفیت ترین هاردهای جهان رو توشیبا و سیگیت می سازن و درصد خرابی های این دو هارد خیلی زیاده مدل هایی هم دارن که با کیفیت هستن اما اگه عقلی کنیم باید وسترن بگیریم
به نظر من دو تا 2 ترابایت بگیر به جای یک 4 ترابایت 70 تومن بیشتر می شه ولی ارزشش رو داره یا حتی می تونی یک عدد هارد 2 ترابایت بگیری اگه دیدی نیاز شد یه 2 ترابایت دیگه بگیری
چون گفتی ssd برای نصب ویندوز داری اینو گفتم چون فکر نکنم بیشتر از 2 ترابایت نیازت بشه اگه سیستم رو به تنهایی استفاده می کنی
سلام
ممنون آقا رامین
بیشتر از 2 ترابایت نیازم هست . الان 1 ترا هارد قبلی و 300 گیگ هارد قدیمی دارم که اغلب شون پر شد (حداقل 900 گیگ پر شد)
هارد جداگانه (2 تا هارد) هم گرونتر درمیاد و هم فضای بیشتر کیس رو میگیره و هم 10 تا 20 وات مصرف رو زیادتر میکنه (ضمن اینکه نمیدونم این هارد یه ترابایت مو شاید داشته باشم کنارش یا نه)
به هر حال فعلا قصد خرید هارد ندارم
SajjadKhati
13-05-17, 16:03
این نویز هاردهای مختلف هست :
Charts, benchmarks 2009 3.5” Desktop Hard Drive Charts, Sound Level (Only the registered members can see the link)
هارد wd blue 4tb توش نیست
میگم این هارد ها که نوشته نویزشون تا 40 یا 50 دسیبل میره ، راست میگن؟! الان نویز مثلا notus 100 تا حداکثر 23 دسیبل نیست مگه؟ خوب روی حداکثر سرعت فن اش که میذاریم ، صدا شنیده میشه . 40 یا 50 دسیبل که کر میشن آدم :Love-ssa~! (1):
صدای پراید 50 دسیبل میشه . نمیشه؟!
AMD>INTEL
13-05-17, 16:30
این نویز هاردهای مختلف هست :
Charts, benchmarks 2009 3.5” Desktop Hard Drive Charts, Sound Level (Only the registered members can see the link)
هارد wd blue 4tb توش نیست
میگم این هارد ها که نوشته نویزشون تا 40 یا 50 دسیبل میره ، راست میگن؟! الان نویز مثلا notus 100 تا حداکثر 23 دسیبل نیست مگه؟ خوب روی حداکثر سرعت فن اش که میذاریم ، صدا شنیده میشه . 40 یا 50 دسیبل که کر میشن آدم :Love-ssa~! (1):
صدای پراید 50 دسیبل میشه . نمیشه؟!
سجاد جان هاردهای جدید وسترن به دلیل قابلیت های مدیریت مصرف انرژی بسیار کم هستند
SajjadKhati
31-05-17, 22:12
میگم ان شاء ا... بزودی هارد 4 ترا میگیرم
چند تا سئوال دارم :
1) چون روند قیمت ها اندکی رو به نزولی توی این یک ماهی ، بیشتر از این آیا پایین میاد قیمت ها؟ خودم فکر نکنم خیلی دیگه پایین بیاد
2) هارد WD Blue 4TB 64MB بگیرم دیگه؟ سیگیت باراکودا پس نگیرم دیگه؟ (واسم مهمترین عامل نویز کم و بعد عمر طولانی و سر آخر هم سرعت قابل قبول هست)
3) من چون خیلی دانلود میکنم ، اولا یه درایو 20 گیگ برای دانلود در نظر میگیرم و دوما آیا خوندن نوشتن های زیاد در این درایو دانلود ، روش تاثیر زیادی نداره؟ (مثلا اینکه صدای خرخرش بعد از دو سه سال در بیاد) . اگه تاثیر داره ، به نظرتون برای این قضیه ، یه هارد دیگه در نظر بگیرم؟
4) نوع پارتیشن بندی اش رو باید GPT در نظر بگیرم دیگه؟ درسته؟ بعد ویندوز 7 روی این درایو GPT مشکل دار نمیشه نصب شدنش؟ (برام سرعت لود این ویندوز مهم نیست) . اون طرفی ، basic اش کنم یا dynamic ؟ فرق basic و dynamic چیه؟
ممنون
AMD>INTEL
31-05-17, 22:45
میگم ان شاء ا... بزودی هارد 4 ترا میگیرم
چند تا سئوال دارم :
1) چون روند قیمت ها اندکی رو به نزولی توی این یک ماهی ، بیشتر از این آیا پایین میاد قیمت ها؟ خودم فکر نکنم خیلی دیگه پایین بیاد
2) هارد WD Blue 4TB 64MB بگیرم دیگه؟ سیگیت باراکودا پس نگیرم دیگه؟ (واسم مهمترین عامل نویز کم و بعد عمر طولانی و سر آخر هم سرعت قابل قبول هست)
3) من چون خیلی دانلود میکنم ، اولا یه درایو 20 گیگ برای دانلود در نظر میگیرم و دوما آیا خوندن نوشتن های زیاد در این درایو دانلود ، روش تاثیر زیادی نداره؟ (مثلا اینکه صدای خرخرش بعد از دو سه سال در بیاد) . اگه تاثیر داره ، به نظرتون برای این قضیه ، یه هارد دیگه در نظر بگیرم؟
4) نوع پارتیشن بندی اش رو باید GPT در نظر بگیرم دیگه؟ درسته؟ بعد ویندوز 7 روی این درایو GPT مشکل دار نمیشه نصب شدنش؟ (برام سرعت لود این ویندوز مهم نیست) . اون طرفی ، basic اش کنم یا dynamic ؟ فرق basic و dynamic چیه؟
ممنون
هارد وسترن بلو نویز بسیار پایینی دارند .از این لحاظ خیالت راحت باشه .
نه برای بوت که نمیخوای . فقط با همون دیسک منیجمنت به صورت gpt پارتشین بندیش کن .
SajjadKhati
31-05-17, 22:51
هارد وسترن بلو نویز بسیار پایینی دارند .از این لحاظ خیالت راحت باشه .
نه برای بوت که نمیخوای . فقط با همون دیسک منیجمنت به صورت gpt پارتشین بندیش کن .
ممنون استاد امید
برای بوت نمیدونم . کلا میخوام یه ویندوز 7 به عنوان سیستم عامل دوم توش نصب کنم (سیستم عامل اصلی توی اس اس دی هه)
قضیه ی شماره ی سوم (قضیه ی دانلود) رو ممنون میشم بگی
AMD>INTEL
31-05-17, 22:56
ممنون استاد امید
برای بوت نمیدونم . کلا میخوام یه ویندوز 7 به عنوان سیستم عامل دوم توش نصب کنم (سیستم عامل اصلی توی اس اس دی هه)
قضیه ی شماره ی سوم (قضیه ی دانلود) رو ممنون میشم بگی
در مورد دانلود به اندازه مصارف خانگی خیر مشکل ساز نیست .
SajjadKhati
31-05-17, 23:09
در مورد دانلود به اندازه مصارف خانگی خیر مشکل ساز نیست .
میانگین شبی 1 گیگ دانلود دارم (فایلهای ریز هم توشون هست در حد چند مگابایت)
البته گاها تا 4 گیگ هم میره . گاها هم هیچ چی ولی میانگین شبی 1 گیگ هه
AMD>INTEL
31-05-17, 23:36
میانگین شبی 1 گیگ دانلود دارم (فایلهای ریز هم توشون هست در حد چند مگابایت)
البته گاها تا 4 گیگ هم میره . گاها هم هیچ چی ولی میانگین شبی 1 گیگ هه
این استفاده عادیه مشکلی ایجاد نمیکنه .
SajjadKhati
01-06-17, 22:51
سلام
امروز گرفتم
ممنون بخاطر راهنمایی
این تست اش :
Only the registered members can see the link
همونطور که مشخص بود ، بخاطر دور پایین اش (5400) ، حدود 30 تا 40 مگ از سیگیت 7200 سرعتش کمتره که میدونستیم (این تست هارد قبلی سیگیت باراکودا 7200) :
اما استاد امید ، نویز سیگیت باراکودا 7200 یک ترا و wd blue 5400 چهار ترا ، حداقل من فرقی حس نکردم (شاید حتی یه کم بشه گفت نویز سیگیت کمتره ولی چندان تفاوتی ندارن و نویزشون مثل هم هست)
بازم ممنون :11():
AMD>INTEL
01-06-17, 22:57
سلام
امروز گرفتم
ممنون بخاطر راهنمایی
این تست اش :
همونطور که مشخص بود ، بخاطر دور پایین اش (5400) ، حدود 30 تا 40 مگ از سیگیت 7200 سرعتش کمتره که میدونستیم (این تست هارد قبلی سیگیت باراکودا 7200) :
اما استاد امید ، نویز سیگیت باراکودا 7200 یک ترا و wd blue 5400 چهار ترا ، حداقل من فرقی حس نکردم (شاید حتی یه کم بشه گفت نویز سیگیت کمتره ولی چندان تفاوتی ندارن و نویزشون مثل هم هست)
مبارکت باشه
عجیبه چون نویز بسیار کمتره این سری از سیگیت . کل به خاطر نوع مکانیکال هارد و چرخش RPM
SajjadKhati
01-06-17, 23:07
مبارکت باشه
عجیبه چون نویز بسیار کمتره این سری از سیگیت . کل به خاطر نوع مکانیکال هارد و چرخش RPM
خواهش میشود . ممنون
کلا نویز هر دو خوبه و در حد هم هستن (البته به نظر من در حد هم هستن . هر دو رو بصورت جداگانه با حس شنوایی ام تست کردم) ولی قطعا این تست ، اصولی نیست و نویز باید با دستگاه خاص خودش اندازه گیری بشه . نویز هر دو از فاصله ی یک متری شنیده میشن ، ولی آزار دهنده نیستن و معمولی ان (میزان نویز این هارد وسترن رو توی یکی از سایت معتبر فروش ایرانی ، 28 دسیبل زده هه)
راستی میزان نویز ، به حجم هارد هم بستگی داره؟ آخه هارد 1 ترا سیگیت هم خیلی لاغر و هم خیلی سبک تر از هارد 4 ترا وسترن هه
میگم کلا هاردی وجود داره که از این دو هم نویز پایین تر داشته باشه؟ (فقط برای اطلاعات عمومی میخوام بدونم)
AMD>INTEL
01-06-17, 23:47
خواهش میشود . ممنون
کلا نویز هر دو خوبه و در حد هم هستن (البته به نظر من در حد هم هستن . هر دو رو بصورت جداگانه با حس شنوایی ام تست کردم) ولی قطعا این تست ، اصولی نیست و نویز باید با دستگاه خاص خودش اندازه گیری بشه . نویز هر دو از فاصله ی یک متری شنیده میشن ، ولی آزار دهنده نیستن و معمولی ان (میزان نویز این هارد وسترن رو توی یکی از سایت معتبر فروش ایرانی ، 28 دسیبل زده هه)
راستی میزان نویز ، به حجم هارد هم بستگی داره؟ آخه هارد 1 ترا سیگیت هم خیلی لاغر و هم خیلی سبک تر از هارد 4 ترا وسترن هه
میگم کلا هاردی وجود داره که از این دو هم نویز پایین تر داشته باشه؟ (فقط برای اطلاعات عمومی میخوام بدونم)
بله تاثیر داره تا حدودی . بستگی داره از چند پلاتر استفاده شده باشه . در هاردهای حجیم تر تعداد پلاتر ها هم بالا میره
SajjadKhati
02-06-17, 03:25
میگم موقع دانلود یا خوندن و نوشتن ، صدای خرخر کوچیک هارد میاد (صدای سیگیت ، این قدر نبود موقع خوندن و نوشتن)
طبیعی هست؟
AMD>INTEL
02-06-17, 03:42
میگم موقع دانلود یا خوندن و نوشتن ، صدای خرخر کوچیک هارد میاد (صدای سیگیت ، این قدر نبود موقع خوندن و نوشتن)
طبیعی هست؟
صدای هد اگر منظورته طبیعی هست .
ramin1000
02-06-17, 11:13
سلام
امروز گرفتم
ممنون بخاطر راهنمایی
این تست اش :
آقا سجاد لطف می کنی با نرم افزار CrystalDiskMark هم تست کنی و نتیجه رو قرار بدی (منظورم هارد 3 ترابایته)
SajjadKhati
02-06-17, 11:29
آقا سجاد لطف می کنی با نرم افزار CrystalDiskMark هم تست کنی و نتیجه رو قرار بدی (منظورم هارد 3 ترابایته)
بفرما
ولی تست اش درست نیست . سرعت نوشتن اش میانگین 100 مگ هه که همون نرم افزاری که در پست بالا ازش تست گرفتم ، درست گفت
SajjadKhati
02-06-17, 11:40
میخوام روش ویندوز 7 نصب کنم ، با نرم افزار Refuse اینو توی فلش ریختم . در Refuse گزینه ی GPT partition scheme for uefi رو انتخاب کردم چون پارتیشن بندی هارد رو بصورت Basic GPT انجام دادم
موقع بوت کردن هم ، بصورت uefi فلش رو بوت کردم
ولی ویندوز روش نصب نمیشه
میگه unable to install ...
ارور error 0x80004005 رو میده
ramin1000
02-06-17, 11:57
میخوام روش ویندوز 7 نصب کنم ، با نرم افزار Refuse اینو توی فلش ریختم . در Refuse گزینه ی GPT partition scheme for uefi رو انتخاب کردم چون پارتیشن بندی هارد رو بصورت Basic GPT انجام دادم
ولی ویندوز روش نصب نمیشه
من نمی دونم فلش مموری شما سالمه یا نه
ولی خودم کلا با Refuse مشکل دارم تا به حال نتونستم با این نرم افزار یک ویندوز با فلش مموری نصب کنم همش ارور میده
AMD>INTEL
02-06-17, 12:04
ولی ویندوز روش نصب نمیشه
اگر هارد یا SSD دیگی داری . موقتا غیر فعالش کن و دوباره تست کن
ramin1000
02-06-17, 15:56
ولی ویندوز روش نصب نمیشه
آقا سجاد اگه روی این هارد 4 ترابایتی ویندوز 7 رو تونستی نصب کنی بی زحمت یک گزارشی از عملکردش بذار
مثلا سرعت بوت شدن ویندوز، سرعت لود نرم افزارها، سرعت کپی و کات اطلاعات به صورت واقعی، مخصوصا میزان نویز، وقتی ویندوز بالا اومد و داری با نرم افزارهای مختلف کار می کنی و کلا نظرت بگو برای کسی که می خواد این هارد رو بخره و روش ویندوز 7 رو نصب کنه چی هست نسبت به هاردهای با سرعت 7200
به نظرت بازی هایی مثل GTAV هم می شه روی این هارد نصب کنیم
مثلا من در یک سایتی می خوندم که این هارد بلو وقتی اولش که سیستم رو روشن می کنی یک صدای خرخری میده ولی بعدا دیگه اونقدر صدا نداره
SajjadKhati
02-06-17, 17:45
ممنون از همگی
من نمی دونم فلش مموری شما سالمه یا نه
ولی خودم کلا با Refuse مشکل دارم تا به حال نتونستم با این نرم افزار یک ویندوز با فلش مموری نصب کنم همش ارور میده
Refuse مشکلی نداره
اگر هارد یا SSD دیگی داری . موقتا غیر فعالش کن و دوباره تست کن
مشکل بخاطر این بود که از خود ستاپ ویندوز 7 باید پارتیشنی که میخواستم ویندوز رو توش نصب کنم ، میساختم (با اکرونیس ساخته بودم و ایراد میگرفت)
آقا سجاد اگه روی این هارد 4 ترابایتی ویندوز 7 رو تونستی نصب کنی بی زحمت یک گزارشی از عملکردش بذار
مثلا سرعت بوت شدن ویندوز، سرعت لود نرم افزارها، سرعت کپی و کات اطلاعات به صورت واقعی، مخصوصا میزان نویز، وقتی ویندوز بالا اومد و داری با نرم افزارهای مختلف کار می کنی و کلا نظرت بگو برای کسی که می خواد این هارد رو بخره و روش ویندوز 7 رو نصب کنه چی هست نسبت به هاردهای با سرعت 7200
به نظرت بازی هایی مثل GTAV هم می شه روی این هارد نصب کنیم
مثلا من در یک سایتی می خوندم که این هارد بلو وقتی اولش که سیستم رو روشن می کنی یک صدای خرخری میده ولی بعدا دیگه اونقدر صدا نداره
سرعت لود ویندوز حدودا 40 ثانیه هست (فرق چندان و محسوسی با سیگیت باراکودا 7200 نداره)
کپی و کات ، همون سرعت تستی هست که با نرم افزار anvil گذاشته بودم
میزان نویز رو که گفتم . بازم چندان فرق نداره
نصب بازی ربطی به نوع هارد نداره
صدای خرخر (نه چندان مورد نگرانی) اونم گاها میده . فقط موقع نوشتن و خوندن نیست . نمیدونم دقیقا چه وقتی هه
SajjadKhati
02-06-17, 18:01
میگم استاد امید ، قدیما هارد Maxtor بود . الان Western Digital همون مکستوره؟
آخه نوع صدای خرخرشون شبیه هم هست . نوع نویزشون هم شبیه هم هست . میزان و اندازه ی نویزش منظورم نیست ، نوع صدای نویزشون منظورمه
(فقط جهت اطلاعات عمومی خواستم بدونم)
AMD>INTEL
02-06-17, 18:25
میگم استاد امید ، قدیما هارد Maxtor بود . الان Western Digital همون مکستوره؟
آخه نوع صدای خرخرشون شبیه هم هست . نوع نویزشون هم شبیه هم هست . میزان و اندازه ی نویزش منظورم نیست ، نوع صدای نویزشون منظورمه
(فقط جهت اطلاعات عمومی خواستم بدونم)
سیگیت خیلی وقته مکستور را خریده
وسترن هیتاچی را خرید . منظورم فقط قسمت هارد هیتاچی
یک سوال هم دارم . چند تا پیچ بسته شده برای هارد هر دو طرف ؟ خیلی محکم نکردی ؟
من الان وسترن گرین دارم که دقیقا همون سری بلویی هست که خریدی . صدا از این هارد در نمیاد .
SajjadKhati
02-06-17, 19:42
سیگیت خیلی وقته مکستور را خریده
وسترن هیتاچی را خرید . منظورم فقط قسمت هارد هیتاچی
یک سوال هم دارم . چند تا پیچ بسته شده برای هارد هر دو طرف ؟ خیلی محکم نکردی ؟
من الان وسترن گرین دارم که دقیقا همون سری بلویی هست که خریدی . صدا از این هارد در نمیاد .
3 تا پیچ که 2 تاشون بزرگترن (پیچ کوچیک روش هرز میشد). 2 تا سمت راست و یکی سمت چپ هارد
محکم که تقریبا . یعنی به اندازه ای که هارد جفت شه دیگه
مگه بستن پیچ ، به صدا ربط داره؟!
نویزش بد نیست . عادی هست . گفتم که . اون سیگیت 1 ترا ام هم تقریبا همین قدر نویز داشت ولی میخوام بدونم کلا هاردی هست که از اینا هم کمتر نویز داشته باشه؟
وسترن گرین ، من هر چی گرفتم برای دوستان ، بعد از مدتی صدا میداد (صدای خرخر متوسط). البته این وسترن بلو هم صداش شبیه همون گرین هه
AMD>INTEL
02-06-17, 19:50
3 تا پیچ که 2 تاشون بزرگترن (پیچ کوچیک روش هرز میشد). 2 تا سمت راست و یکی سمت چپ هارد
محکم که تقریبا . یعنی به اندازه ای که هارد جفت شه دیگه
مگه بستن پیچ ، به صدا ربط داره؟!
نویزش بد نیست . عادی هست . گفتم که . اون سیگیت 1 ترا ام هم تقریبا همین قدر نویز داشت ولی میخوام بدونم کلا هاردی هست که از اینا هم کمتر نویز داشته باشه؟
وسترن گرین ، من هر چی گرفتم برای دوستان ، بعد از مدتی صدا میداد (صدای خرخر متوسط). البته این وسترن بلو هم صداش شبیه همون گرین هه
این هارد تقریبا بی صداترین هارد 4 ترابایتی حساب میشه .
وسترن گرین اگر در استفاده خودش که آرشیو دیتا هست استفاده شود کوچکترین صدا اضافی نداره .
سعی کن پیچ ها هم اندازه باشند . قبل از بستن هم سه تا واشر هایی که در بسته بندی کیس وجود داره استفاده کنی یک کم تاثیر داره نه خیلی
SajjadKhati
03-06-17, 22:05
این هارد تقریبا بی صداترین هارد 4 ترابایتی حساب میشه .
وسترن گرین اگر در استفاده خودش که آرشیو دیتا هست استفاده شود کوچکترین صدا اضافی نداره .
سعی کن پیچ ها هم اندازه باشند . قبل از بستن هم سه تا واشر هایی که در بسته بندی کیس وجود داره استفاده کنی یک کم تاثیر داره نه خیلی
پیچ ها رو یک نوع بستم . حالا بماند...
میگم اوستا امید ، با اونکه بنچمارک سرعت خوندن این هارد رو 150 مگ و سرعت اون هارد سیگیت رو 190 مگ نشون میداد ولی برای من محسوس هست که ویندوز 7 توی این هارد خیلی نرم تر و حتی با سرعت بیشتری (یه کم) بالا میاد! یعنی توی ویندوز 7 که نصب بودن (هر دو میزان نرم افزارهایی که نصب بودن یکسان بودن) ، توی سیگیت چند ثانیه (حداقل 10 ثانیه) بعد از بالا اومدن ویندوز ، همه چی قفل بود و باید صبر میکردیم تا نرم افزارها جواب بدن ولی توی وسترن بلو ، نزدیک به ssd (حداقل خیلی بهتر از سیگیت) چندان قفل نمیکنه و سریع میشه آدم کارشو انجام بده
به نظرم هارد وسترن بلو بیشتر مناسب نصب ویندوز هست تا سیگیت
------------------
فقط اکتیویتور ویندوز 7 ، توی پارتیشن GPT جواب نمیده . راه حل دیگه ای برای اکتیو کردن اش نمیدونی؟
AMD>INTEL
03-06-17, 22:24
پیچ ها رو یک نوع بستم . حالا بماند...
میگم اوستا امید ، با اونکه بنچمارک سرعت خوندن این هارد رو 150 مگ و سرعت اون هارد سیگیت رو 190 مگ نشون میداد ولی برای من محسوس هست که ویندوز 7 توی این هارد خیلی نرم تر و حتی با سرعت بیشتری (یه کم) بالا میاد! یعنی توی ویندوز 7 که نصب بودن (هر دو میزان نرم افزارهایی که نصب بودن یکسان بودن) ، توی سیگیت چند ثانیه (حداقل 10 ثانیه) بعد از بالا اومدن ویندوز ، همه چی قفل بود و باید صبر میکردیم تا نرم افزارها جواب بدن ولی توی وسترن بلو ، نزدیک به ssd (حداقل خیلی بهتر از سیگیت) چندان قفل نمیکنه و سریع میشه آدم کارشو انجام بده
به نظرم هارد وسترن بلو بیشتر مناسب نصب ویندوز هست تا سیگیت
------------------
فقط اکتیویتور ویندوز 7 ، توی پارتیشن GPT جواب نمیده . راه حل دیگه ای برای اکتیو کردن اش نمیدونی؟
برنامه تولکیت که یک نوع اکتیواتور هست تست کن
SajjadKhati
03-06-17, 22:25
برنامه تولکیت که یک نوع اکتیواتور هست تست کن
تست کردم
اون برای ویندوز 7 کار نمیکنه
AMD>INTEL
03-06-17, 22:32
تست کردم
اون برای ویندوز 7 کار نمیکنه
RemoveWAT 2.2.6
SajjadKhati
20-06-17, 21:25
سلام
من توی این هاردی که گرفتم ، ویندوز 7 نصب کردم ، گاهی اوقات وقتی همون اول بالا میاد ، ویندوز قفل میکنه و مجبور میشم ریست کنم (بصورت دستی) . وقتی هم که قفل میکنه ، هر 7 ثانیه ، یه صدای تیک کوچیک از هارد میاد . امروز 3 بار پشت سر هم این اتفاق افتاد ولی روزاهای قبل ، تا به حال کلا 2 یا 3 بار دیگه اتفاق افتاده بود
بد سکتور داره؟
نرم افزار باعث این اتفاق میشه؟
کلا نرم افزارهای جدیدی که نسبت به اون هارد قبلی که نصب کردم ، اولی ، یه نسخه ی دیگه از ویندوز 7 بود ، دومی deep freezer 8 و سومی RemoveWAT 2.2.6 . پادویش هم نصب کردم اما توی ویندوز 10 هم نصبه و مشکلی نداره
AMD>INTEL
20-06-17, 21:31
سلام
من توی این هاردی که گرفتم ، ویندوز 7 نصب کردم ، گاهی اوقات وقتی همون اول بالا میاد ، ویندوز قفل میکنه و مجبور میشم ریست کنم (بصورت دستی) . وقتی هم که قفل میکنه ، هر 7 ثانیه ، یه صدای تیک کوچیک از هارد میاد . امروز 3 بار پشت سر هم این اتفاق افتاد ولی روزاهای قبل ، تا به حال کلا 2 یا 3 بار دیگه اتفاق افتاده بود
بد سکتور داره؟
نرم افزار باعث این اتفاق میشه؟
کلا نرم افزارهای جدیدی که نسبت به اون هارد قبلی که نصب کردم ، اولی ، یه نسخه ی دیگه از ویندوز 7 بود ، دومی deep freezer 8 و سومی RemoveWAT 2.2.6 . پادویش هم نصب کردم اما توی ویندوز 10 هم نصبه و مشکلی نداره
خوب اگر از هارد باشه . برنامه های نمایش اسمارت هارد که قبلا هم گفتم نشون میدهند . یک شات اسکرین بگیر تا بقیه مراحل
SajjadKhati
20-06-17, 23:02
خوب اگر از هارد باشه . برنامه های نمایش اسمارت هارد که قبلا هم گفتم نشون میدهند . یک شات اسکرین بگیر تا بقیه مراحل
ممنون
با چه نرم افزاری تست و شات بگیرم؟
با HDD Regenerator بوت تست کردم ، نه بدسکتور رو نشون داد و نه delay رو (فقط 2 گیگ رو بخاطر uefi نبودن HDD Regenerator شناخت . البته واسه من 130 گیگ اولش مهم بود که تا 500 گیگ اول رو که تست کردم ، بدسکتور و دیلی نشناخت)
AMD>INTEL
20-06-17, 23:17
ممنون
با چه نرم افزاری تست و شات بگیرم؟
با HDD Regenerator بوت تست کردم ، نه بدسکتور رو نشون داد و نه delay رو (فقط 2 گیگ رو بخاطر uefi نبودن HDD Regenerator شناخت . البته واسه من 130 گیگ اولش مهم بود که تا 500 گیگ اول رو که تست کردم ، بدسکتور و دیلی نشناخت)
Hard Disk Sentinel
SajjadKhati
20-06-17, 23:24
Hard Disk Sentinel
ممنون
دقیق تر راهنمایی میکنی؟
از منوی Disk اش ، یکی از تست ها را انجام بدم؟ اگه آره ، کدوم تست (در صورت نیاز ، جزئیات بیشتر رو میگی؟)
وگرنه منظورت اینه که از سربرگ هایی مثل overview و smart و ... عکس بگیرم؟ اگه آره ، از کدوم سربرگ؟
AMD>INTEL
20-06-17, 23:28
ممنون
دقیق تر راهنمایی میکنی؟
از منوی Disk اش ، یکی از تست ها را انجام بدم؟ اگه آره ، کدوم تست (در صورت نیاز ، جزئیات بیشتر رو میگی؟)
وگرنه منظورت اینه که از سربرگ هایی مثل overview و smart و ... عکس بگیرم؟ اگه آره ، از کدوم سربرگ؟
قبلا سر هارد قبلی بهت گفته بودم . قسمت overview گزارش کلی وضعیت هارد را میده
SajjadKhati
20-06-17, 23:40
قبلا سر هارد قبلی بهت گفته بودم . قسمت overview گزارش کلی وضعیت هارد را میده
ممنون
overview چیزی نمیگه
پس تست هایی که توی منوی Disk هست برای چیه؟ مگه نباید سکتور به سکتور تست کنه تا مشخص شه؟ صفحه ی overview بصورت کلی و تست نکرده هست
الان مشکلی نداره؟ یعنی بخاطر هارد نیست؟ بخاطر نرم افزاره؟ اگه آره ، پس کدوم نرم افزار؟!
AMD>INTEL
20-06-17, 23:43
ممنون
overview چیزی نمیگه
پس تست هایی که توی منوی Disk هست برای چیه؟ مگه نباید سکتور به سکتور تست کنه تا مشخص شه؟ صفحه ی overview بصورت کلی و تست نکرده هست
الان مشکلی نداره؟ یعنی بخاطر هارد نیست؟ بخاطر نرم افزاره؟ اگه آره ، پس کدوم نرم افزار؟!
مشکلی نداره هاردت
گزارش این صفحه . مجموع تمام و هایلات تمام گزارشات را ارائه میده
احتمال داره دیپ فریز با انتی ویروست درگیر میشن .
SajjadKhati
20-06-17, 23:57
مشکلی نداره هاردت
گزارش این صفحه . مجموع تمام و هایلات تمام گزارشات را ارائه میده
احتمال داره دیپ فریز با انتی ویروست درگیر میشن .
ممنون استاد امید
ولی سکتور به سکتور تست نمیکنه . ممکنه یه سکتورش مشکل داشته باشه . نمیدونی توی اون منوی دیسک ، بهترین تست سکتور به سکتور چیه؟ چون یه مورد دیده بودم که این صفحه زیاد مشکل نمیگرفت ولی لولول کردم ، درست شده بود (هارد پسرخاله ام که حدودا یکی دو ماه پیش راهنمایی کردی)
البته دیپ فریزر نصب بود و حذفش کردم
لینک ویندوزی که نصب کردم هم بدم؟
AMD>INTEL
20-06-17, 23:59
ممنون استاد امید
ولی سکتور به سکتور تست نمیکنه . ممکنه یه سکتورش مشکل داشته باشه . نمیدونی توی اون منوی دیسک ، بهترین تست سکتور به سکتور چیه؟ چون یه مورد دیده بودم که این صفحه زیاد مشکل نمیگرفت ولی لولول کردم ، درست شده بود (هارد پسرخاله ام که حدودا یکی دو ماه پیش راهنمایی کردی)
البته دیپ فریزر نصب بود و حذفش کردم
لینک ویندوزی که نصب کردم هم بدم؟
گزارش از اسمارت میخونه . حتی 1 بدسکتور وجود داشته باشه میزنه
تمام موارد تو اسمارت هارد ثبت میشه
این گیر کردن مشخصه منشا نرم افزاری داره