با سلام
امیدوارم پست درست زده باشم ..
لطف میکنید جدیدترین نسخه ویندوز 7 رو بزارین دانلود کنم..
:11()::11()::11():
میشه به این سایت نگاه کنید ایا جدیده یا ن؟؟
Only the registered members can see the link
AtrafNET
06-04-17, 08:48
سلام
ویندوز 7 نسخه جدید نمیده و خیلی وقت هم هست که ISO جدیدی به صورت رسمی برای این سیستم عامل منتشر نشده و نمیشه.
اون ISO هایی هم که تو سایت های مختلف ایرانی می بینید که می نویسن ویندوز 7 آپدیت 2016 و 2017 و... اینا ویرایش های غیر رسمی هستن که یه گروه های داوطلب خارجی فقط ماه به ماه آپدیت های ویندوز رو به ISO اصلی اضافه میکنن.
نمونه اش ویندوز های این لینک:
که با آپدیت های 2017 و 2016 و... هستن و حتی به صورت AIO (به معنای All In One) هم عرضه میشه که چندین نسخه از ویندوز رو با هم ترکیب کردن فقط اگه برای رایت روی دی وی دی معمولی می خواین نسخه AIO که الان دیدم 5 گیگ بود و روی دی وی دی معمولی رایت نمیشه مگر اینکه با نرم افزار Rufus روی USB بریزید یا اینکه روی DVD9 رایت کنید.
sahell
06-04-17, 09:42
با سلام
امیدوارم پست درست زده باشم ..
لطف میکنید جدیدترین نسخه ویندوز 7 رو بزارین دانلود کنم..
:11()::11()::11():
میشه به این سایت نگاه کنید ایا جدیده یا ن؟؟
سایت رو ندیدم ولی اگه برای ماه مارس 2017 باشه یعنی بروزترین باید باشه. میتونی صبر کنی چند وقت دیگه نسخه آوریل میاد.
اتفاقا من دارم ویندوز 7 دانلود میکنم از سایت یاس دانلود. سایت سافت 98 نسخه ultimate بروز نداشت. و نسخه AIO بدرد من نمیخوره و الکی حجم اضافه دانلود میکنم و آخر روی دی وی دی هم نمیتونم نصب کنم.
دانلود Windows 7 Ultimate SP1 March 2017 x86/x64 نسخه نهایی ویندوز 7 (Only the registered members can see the link)
نزدیک دو سال از نصب ویندوزم میگذزه. اگه کسی دوست داشت بدونه چه تاریخی ویندوزش رو نصب کرده بره توی command prompt یا توی منو استارت cmd رو تایپ کنه تا پیداش کنید. بعد دستوز systeminfo رو داخل اون بزنید.یکسری اطلاعات میاد که در ردیف Original Install Date تاریخ نصب ویندوز رو زده