سلام
دوستان عزیز طبق عکسهای زیر مشکل داره لبتاپ همیشه این قسمت F2 را میاره خلاصه بعد از نصب وینوز خطا میده تو 90 در صد میمونه قبلش هم که علامت زرد مثلث هست
کارهای انجام شده ریسیت بایوس (باطری و باطری مادربرد را در آوردم حدود یک ساعت )
فرمت کردن کامل هارد هم توسط خود سیستم و هم توسط سیستم دیگر
AMD>INTEL
05-04-17, 22:03
1-در قسمت مشکلات لپتاپ باید مشکل را مطرح میکردید
2-در قسمت لپتاپ من تاپیک زدم برای نصب ویندوز بر روی لپتاپ های جدید اسوس . اون را مطالعه کنید مشکلت حل میشه
karbon
07-04-17, 12:36
1-در قسمت مشکلات لپتاپ باید مشکل را مطرح میکردید
2-در قسمت لپتاپ من تاپیک زدم برای نصب ویندوز بر روی لپتاپ های جدید اسوس . اون را مطالعه کنید مشکلت حل میشه
درود
دوست عزیز اون چیزهایی که گفته بودی انجام شد متسفانه درست نشد
من یک هارد دیگه جا زدم لبتاپ بدون هیچ اشکالی کار میکنه ولی هارد خودش را به سیستم دیگه میزنم به خوبی میشناسه مثل یک هارد سالم ولی وقتی میخوای بهش ویندوز بزنی این خطا را میاره و تا 90 درصد میره بعد دیگه خطا میده و بد سکتور هم نداره تست شد و پایین یک مثلث زرد رنگ هست انگار نوشته نمیشه بهش ویندوز زد !!! درسته ؟ علت چیست ؟
AMD>INTEL
07-04-17, 12:49
درود
دوست عزیز اون چیزهایی که گفته بودی انجام شد متسفانه درست نشد
من یک هارد دیگه جا زدم لبتاپ بدون هیچ اشکالی کار میکنه ولی هارد خودش را به سیستم دیگه میزنم به خوبی میشناسه مثل یک هارد سالم ولی وقتی میخوای بهش ویندوز بزنی این خطا را میاره و تا 90 درصد میره بعد دیگه خطا میده و بد سکتور هم نداره تست شد و پایین یک مثلث زرد رنگ هست انگار نوشته نمیشه بهش ویندوز زد !!! درسته ؟ علت چیست ؟