PDA

مشاهده نسخه کامل : فرمت raw یک درایو

apam
03-04-17, 17:49
سلام. هارد من سه تا درایو داشت که با یک برنامه پارتیشن بندی یکی از درایو ها رو با درایو c ادغام کردم. حالا درایو سوم باز نمیشه و فرمتش به raw تبدیل شده و پیغام میده که باید فرمت بشه اطلاعات زیادی دارم که نمیخوام از بین بره.چکار باید بکنم؟

AMD>INTEL
03-04-17, 17:55
با برنامه زیر و پارتشین ریکاوری بر میگرده تمام اطلاعات
minitool partition wizard

apam
03-04-17, 19:35
با برنامه زیر و پارتشین ریکاوری بر میگرده تمام اطلاعات
minitool partition wizard

متاسفانه من نتونستم با این برنامه کار کنم متنی که مبحث ریکاوری رو اموزش بده ندارین؟

AMD>INTEL
03-04-17, 19:59
آموزش تصویری
Only the registered members can see the link

apam
03-04-17, 21:03
از کمکتون ممنونم ولی متاسفانه با این برنامه به نتیجه نرسیدم راه دیگری وجود نداره

AMD>INTEL
03-04-17, 21:12
این برنامه جواب میده . بدترین وضعیت هاردها را با این درست کردم . باید فول اسکن بگذاری .

apam
03-04-17, 21:19
این برنامه جواب میده . بدترین وضعیت هاردها را با این درست کردم . باید فول اسکن بگذاری .

همین کار رو کردم اخرین پنجره وقتی دکمه تمام رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته البته من هم درایو c و هم درایو e که فرمتش عوض شده رو انتخاب می کنم. وقتی تنها درایو e رو انتخاب میکنم پیام میده که درایو دیگه حذف میشه

AMD>INTEL
03-04-17, 21:29
همین کار رو کردم اخرین پنجره وقتی دکمه تمام رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته البته من هم درایو c و هم درایو e که فرمتش عوض شده رو انتخاب می کنم. وقتی تنها درایو e رو انتخاب میکنم پیام میده که درایو دیگه حذف میشه

بعد از اسکن فایلها را نشون میده یا نه .

apam
03-04-17, 21:35
بعد از اسکن فایلها را نشون میده یا نه .

دوباره دارم اسکن میکنم هنوز 30 درصد اسکن شده و تعدادی فایل سیستم موجود و دیلت شده رو اورده

AMD>INTEL
03-04-17, 21:38
دوباره دارم اسکن میکنم هنوز 30 درصد اسکن شده و تعدادی فایل سیستم موجود و دیلت شده رو اورده

بگذارید کامل اسکن بشه .

apam
03-04-17, 22:10
بگذارید کامل اسکن بشه .

اسکن تموم شد دفعه قبل طبق فایل اموزشی که پیش رفتم به نتیجه نرسید ممکنه برای ادامه کمکم کنین. مرسی

AMD>INTEL
03-04-17, 22:34
اسکن تموم شد دفعه قبل طبق فایل اموزشی که پیش رفتم به نتیجه نرسید ممکنه برای ادامه کمکم کنین. مرسی

خوب الان یک صفحه اومده که لیست پارتشین ها را زده . تیکشون را بزنید و next کنید

apam
03-04-17, 22:39
خوب الان یک صفحه اومده که لیست پارتشین ها را زده . تیکشون را بزنید و next کنید

دو تا پارتیشن c و e رو انتخاب می کنم چند تا فایل بوت و غیره هم هست که با انتخاب اون پارتیشن ها غیر فعال میشه ولی من گزینه next ندارم و فقط پایین صفحه گزینه finish هست

AMD>INTEL
03-04-17, 22:44
دو تا پارتیشن c و e رو انتخاب می کنم چند تا فایل بوت و غیره هم هست که با انتخاب اون پارتیشن ها غیر فعال میشه ولی من گزینه next ندارم و فقط پایین صفحه گزینه finish هست

همون فینیش را باید بزنید .فقط دقت همون پارتشین های raw شده باشه . فقط باید تمام پارتشین ها را تیک بزنید . مثل شات اسکرین وبسایت خودش

apam
03-04-17, 22:47
همون فینیش را باید بزنید .فقط دقت همون پارتشین های raw شده باشه . فقط باید تمام پارتشین ها را تیک بزنید . مثل شات اسکرین وبسایت خودش

معذرت میخوام متوجه منظورتون نمیشم یعنی من الان هم c و هم e رو انتخاب کنم چون فقط e پارتیشنی هست که raw شده

AMD>INTEL
03-04-17, 22:49
معذرت میخوام متوجه منظورتون نمیشم یعنی من الان هم c و هم e رو انتخاب کنم چون فقط e پارتیشنی هست که raw شده

همون پارتشین که raw شده را تیک بزنید .

apam
03-04-17, 22:51
همون پارتشین که raw شده را تیک بزنید .

انجام دادم بعد چه اتفاقی میفته باید apply رو بزنم

AMD>INTEL
03-04-17, 22:59
انجام دادم بعد چه اتفاقی میفته باید apply رو بزنم

بله apply کنید . درایو که ظاهر شد فقط باید change letter را بزنید اگر letter بهش اختصاص نداده بود .