من تازگی یک سیستم جمع کردم برای بازی ها با مشخصات زیر :
msi b250 bazooka
core i 5 7500
8gb ram single hyperx fury 2400
wb 1t blue 7200 64mb
asus dual gtx 1060 6gb
power gp 580 es-a green
.
ولی مشکل من در اجرای بازی هاست .
بازی ها با لگ و تاخیر اجرا میشه .
:1. (28):
کارت گرافیکم قویه و من هم گرافیک بازی ها رو زیاد تغییر نمیدم که فشار به کارت بیاد.
معمولا 40-50 درصد عملکرد داره کارت گرافیک.
این مشکل از چیه؟ از رمه؟
رمم هم به طور کامل اشغال نمیشه و 80 درصدش پرمیشه.
در call of duty advance warfare 7.9 گیگ اشغال میشه و لگ هم در این بازی بیشتره نسبت به اونیکی ها .
راهنمایی کنید لطفا
سه بازی gta v - assassin creed unity - call of duty advance warfare نصب کردم و کم و بیش این مشکل رو داشتن.
:1. (12):
ویندوز 10 pro
رزولوشین 1080p
AMD>INTEL
31-03-17, 22:07
تنها مورد که میتونه موثر باشه هارد شما هست .
البته پاور و خنک کننده پردازنده را قید کنید تا بتونم دقیق تر بررسی کنم .
Afshar.m.n
31-03-17, 22:13
power gp 580 es-a green
.
خنک کننده دیفالت اینتل. همونی که رو سی پی یو بود رو بستم .
- - - Updated - - -
تنها مورد که میتونه موثر باشه هارد شما هست .
البته پاور و خنک کننده پردازنده را قید کنید تا بتونم دقیق تر بررسی کنم .
power gp 580 es-a green
.
AMD>INTEL
31-03-17, 23:45
power gp 580 es-a green
.
- - - Updated - - -
power gp 580 es-a green
.
دمای پردازنده در هردو حالت در موقع عادی ویندوز و همچنین موقع گیم با HWMONITOR شات بگیر
Afshar.m.n
01-04-17, 00:22
1868918690
دمای پردازنده در هردو حالت در موقع عادی ویندوز و همچنین موقع گیم با HWMONITOR شات بگیر
DOOM999
01-04-17, 00:38
دمای پردازندت خیلی خیلی بالا هست خوب شد استاد امید گفتن
یه فن برای پردازندت میخوای
پیشنهادم GREEN Notus200-PWM و Cooler Master Blizzard T2 هست با یه خمیر سیلیکون خوب
وضعیت کولینگ کیست چطوره
AMD>INTEL
01-04-17, 01:03
1868918690
مشکل حرارتی پردازنده هست باید خنک کننده تهیه کنی . نوتوس 400 مناسبه
Afshar.m.n
01-04-17, 01:14
دمای پردازندت خیلی خیلی بالا هست خوب شد استاد امید گفتن
یه فن برای پردازندت میخوای
پیشنهادم GREEN Notus200-PWM و Cooler Master Blizzard T2 هست با یه خمیر سیلیکون خوب
وضعیت کولینگ کیست چطوره
ممنون که گفتید..کیس DEEP COLL TESSERACT BF هست با یک خننده 120 رو خود کیس بود.
Afshar.m.n
01-04-17, 01:30
مشکل حرارتی پردازنده هست باید خنک کننده تهیه کنی . نوتوس 400 مناسبه
1869118692
ممنون بابت راهنماییتون.
یه سوال دیگه.
بعد از اجرای بازی رم به مرور افزایش پیدا میکنه . نورمال هست؟
آیا رم کافیه ؟؟؟؟؟
و اینکه نوار قرمز رنگ تو عکس تو نرم افزار process explorer دقیقا چیه؟؟چون تست کردم تو بازی وقتی بالا میره تاخیر و لگ پیدا میکنه . همون دمای سی پی یو هست؟
AMD>INTEL
01-04-17, 01:41
1869118692
ممنون بابت راهنماییتون.
یه سوال دیگه.
آیا رم کافیه ؟؟؟؟؟
و اینکه نوار قرمز رنگ تو عکس تو نرم افزار process explorer دقیقا چیه؟؟چون تست کردم تو بازی وقتی بالا میره تاخیر و لگ پیدا میکنه . همون دمای سی پی یو هست؟
رم را به 16 گیگ برسونید . این لگ از حرارت هست و تو بازی ها وضعیت به شدت وخیمه .سریعتر اقدام به تعویض فن CPU کنید
Afshar.m.n
01-04-17, 01:48
رم را به 16 گیگ برسونید . این لگ از حرارت هست و تو بازی ها وضعیت به شدت وخیمه .سریعتر اقدام به تعویض فن CPU کنید
واقعا ممنون از شما.!
سالم باشید.
DOOM999
01-04-17, 02:06
ممنون که گفتید..کیس DEEP COLL TESSERACT BF هست با یک خننده 120 رو خود کیس بود.
مهمترین مسئله دمای پردازنده بود که استاد گفتند و افزایش رم
درکنار این ها یک فن برای کیس خیلی کمه.با توجه به طراحی کیستون یک الی 3 فن از جلو و بغل باید هوارو بکشن داخل کیس و با 2الی 3 فن از پشت و بالا بدن بیرون مثل این عکس
Only the registered members can see the link
Afshar.m.n
01-04-17, 11:22
مهمترین مسئله دمای پردازنده بود که استاد گفتند و افزایش رم
درکنار این ها یک فن برای کیس خیلی کمه.با توجه به طراحی کیستون یک الی 3 فن از جلو و بغل باید هوارو بکشن داخل کیس و با 2الی 3 فن از پشت و بالا بدن بیرون مثل این عکس
Only the registered members can see the link
من فکر میکردم فن خود کیس و فن سی پی یو کافی هست .خوب شد گفتید وگرنه ممکن بود خراب هم بشه.
ممنون از شما . حتما 5 تا فن میگیرم با یک کولر خوب . ممنون
Afshar.m.n
05-04-17, 20:06
سلام
یک خنک کننده GRANN NUTOS 400 گرفتم با 5 تا فن 12 البته یکیش بخاطر حجم کولر جا نشد تو کیس موند رو دستم:lol:
الان دما چطوره؟؟؟خوبه یا بازم بالا هست؟
در محیط ویندوز و گیم.
1881718818
AMD>INTEL
05-04-17, 20:13
سلام
یک خنک کننده GRANN NUTOS 400 گرفتم با 5 تا فن 12 البته یکیش بخاطر حجم کولر جا نشد تو کیس موند رو دستم:lol:
الان دما چطوره؟؟؟خوبه یا بازم بالا هست؟
در محیط ویندوز و گیم.
1881718818
الان فن عوض شده ؟ من تفاوت خاصی نمیبینم . خنک کننده را درست نصب کردی ؟
بایوس مادربرد هم اپدیت کن با msi live update 6
mohsen1367
05-04-17, 21:33
18691
ممنون بابت راهنماییتون.
یه سوال دیگه.
آیا رم کافیه ؟؟؟؟؟
با اجازه اساتید
به نظرم توی شاتی که گذاشتی کاملا مشخصه که حافظه رم گلوگاهه ، مشکل لگ زدن میتونه بخاطر همین مسئله باشه
Afshar.m.n
05-04-17, 21:40
الان فن عوض شده ؟ من تفاوت خاصی نمیبینم . خنک کننده را درست نصب کردی ؟
بایوس مادربرد هم اپدیت کن با msi live update 6
بله طبق راهنما نصب کردم . خمیری که داشت تقریبا خیلی کم زدم چون نوشته بود لایه نازک بزنید.
عکس بگیرم؟
با اجازه اساتید
به نظرم توی شاتی که گذاشتی کاملا مشخصه که حافظه رم گلوگاهه ، مشکل لگ زدن میتونه بخاطر همین مسئله باشه
.
رم که کامل پر نمیشه.
رم سینگل انداختم . میتونه مشکل باشه؟
AMD>INTEL
05-04-17, 21:44
بله طبق راهنما نصب کردم . خمیری که داشت تقریبا خیلی کم زدم چون نوشته بود لایه نازک بزنید.
عکس بگیرم؟
با CORETEMP در هر دو حالت بگیر . یا خمیر کم زدی یا خمیرش خوب نیست .
Afshar.m.n
05-04-17, 22:07
188231882418825
خمیر رو خود فن بود تو سرنگ اونو زدم .
AMD>INTEL
05-04-17, 22:12
خمیر رو خود فن بود تو سرنگ اونو زدم .
این الان خوبه ولی بعدا خمیر z9 بگیر و جایگزین کن با این خمیر تا نتیجه بهتر بشه
متاسفانه خیلی بد اسمبل شده . تمام کابل ها تو کیس ول هستند و باعث گردش درست فن را گرفته باید مرتب کنی .
بایوس هم حتما اپدیت کن
Afshar.m.n
05-04-17, 22:19
متاسفانه خیلی بد اسمبل شده . تمام کابل ها تو کیس ول هستند و باعث گردش درست فن را گرفته باید مرتب کنی .
بایوس هم حتما اپدیت کن
سیم های پاور و ریستارت و .. و یو اس بی 2 و 3 و هارد و دی وی رایتر رو از پشت رسوندم ولی این سیم های دیگه نرسید.
مشکل از دما نباشه اولویت بعدی چی هست؟
ممنون از شما
AMD>INTEL
05-04-17, 22:21
سیم های پاور و ریستارت و .. و یو اس بی 2 و 3 و هارد و دی وی رایتر رو از پشت رسوندم ولی این سیم های دیگه نرسید.
مشکل از دما نباشه اولویت بعدی چی هست؟
ممنون از شما
دما که صد درصد بالا بود . دمای پردازنده بالا بود .
عرض کردم باید بایوس اپدیت بشه
Afshar.m.n
05-04-17, 22:21
بایوس هم حتما اپدیت کن
تو عکس ها نگاه کنید موقع بازی فرکانس سی پی یو اومده پایین . از دما هست؟یا از رم ؟ یا ؟؟
AMD>INTEL
05-04-17, 22:26
تو عکس ها نگاه کنید موقع بازی فرکانس سی پی یو اومده پایین . از دما هست؟یا از رم ؟ یا ؟؟
برو تو بایوس بردت و گزینه EIST را غیر فعال کنید .
- - - Updated - - -
Afshar.m.n
05-04-17, 22:34
- - - Updated - - -
ممنون . . . . . . . . . .
3ymind
01-06-22, 08:06
سلام
من تازگی یک سیستم جمع کردم برای بازی ها با مشخصات زیر :
msi b250 bazooka
core i 5 7500
8gb ram single hyperx fury 2400
wb 1t blue 7200 64mb
asus dual gtx 1060 6gb
power gp 580 es-a green
.
ولی مشکل من در اجرای بازی هاست .
بازی ها با لگ و تاخیر اجرا میشه .
کارت گرافیکم قویه و من هم گرافیک بازی ها رو زیاد تغییر نمیدم که فشار به کارت بیاد.
معمولا 40-50 درصد عملکرد داره کارت گرافیک.
این مشکل از چیه؟ از رمه؟
رمم هم به طور کامل اشغال نمیشه و 80 درصدش پرمیشه.
در call of duty advance warfare 7.9 گیگ اشغال میشه و لگ هم در این بازی بیشتره نسبت به اونیکی ها .
راهنمایی کنید لطفا
سه بازی gta v - assassin creed unity - call of duty advance warfare نصب کردم و کم و بیش این مشکل رو داشتن.
:1. (12):
ویندوز 10 pro
رزولوشین 1080p
سلام رفقا من این مشکل داشتم و همین الان فهمیدم فقط بخاطر داشتن دو تا حافظه گرافیکی همزمان بود که دیفالت ویندوز من روی حافظه گرافیکی سی پی یو تنظیم شده بود که من به صورت دستی با کلیک راست کردن روی دسکتاپ و رفتن به nvidida control panel و از طب configure surround,physx حافظه گرافیکی رو روی انویدیا قرار دادم و مشکل حل شد . امیدوارم به شما هم کمک بکنه این این کار پاینده باشید
SajjadKhati
01-06-22, 13:16
سلام رفقا من این مشکل داشتم و همین الان فهمیدم فقط بخاطر داشتن دو تا حافظه گرافیکی همزمان بود که دیفالت ویندوز من روی حافظه گرافیکی سی پی یو تنظیم شده بود که من به صورت دستی با کلیک راست کردن روی دسکتاپ و رفتن به nvidida control panel و از طب configure surround,physx حافظه گرافیکی رو روی انویدیا قرار دادم و مشکل حل شد . امیدوارم به شما هم کمک بکنه این این کار پاینده باشید
سلام
اگه گزینه ی تنظیمات گرافیکیِ ویندوز برای بازی یا برنامه ای را دست نزده باشید که در این صورت روی حالت اتوماتیک هست ، ویندوز خودش وقتی پروسه ی سنگینی که گرافیک مجتمع از پس اش برنیاد را روی گرافیک مجزا میبره . مگر اینکه فرضا درایور گرافیک مشکل یا باگ ای داشته باشه که خیلی احتمالش ضعیفه .
یا اینکه خودتون بصورت دستی روی کارت گرافیک مجتمع برای اون بازی تنظیم کرده باشید .
بعد طرف میگه که از 40 تا 50 درصد از گرافیک مجزا اش استفاده میشه .
طبق گزارش شون که میگه در بازی call of duty این لگ شون بیشتر و رم شون بیش از 80 درصد پر میشه ، به احتمال زیاد ، مشکل از کمبود رم شون هست که حداقل تا 12 یا بهتر اینکه 16 گیگ ارتقاء پیدا کنه .
هر چند پردازنده اش (i5 7500) که 4 هسته ی فیزیکی و 4 هسته ی منطقی با فرکانس 3.4 داره ، برای اغلب بازی ها بصورت متوسط (منظورم تنظیمات متوسط نیست) ، بد نیست اما بازی هایی که بیشتر از این تعداد هسته نیاز داشته باشن ، بسته به میزان پردازش ، ممکنه در اون لحظه ، پردازش اش کم بیاره و در اون لحظه (یا لحظات) باعث ایجاد لگ بشه .
ایده آل تر این بود که پردازنده ای با 4 هسته ی فیزیکی و 8 هسته ی منطقی با فرکانس بالاتر میداشتن (مثل i3 10100 یا i3 12100) . در حالت خیلی ایده آل که برای ایشون مناسب نیست ، پردازنده ی 6 هسته ی فیزیکی با 12 هسته ی منطقی مثل i5 12400 .
قطعا هم بسته به میزان سطح تنظیمات اون بازی داره که کارت 1060 ، بازی های روز (معمولا پس از 2020) را میتونه در تنظیمات medium تقریبا اجرا کنه .
و قطعا هم بسته به تنظیمات بازی که فریم دهی را محدود و قفل نکرده باشن .
و همچنین اگه مشکلات نرم افزاری (ویندوز و درایور و حتی باگ بازی) نباشه که احتمالا این نیست .