سلام عزیزان :11():
بعد چندین سال میخوام سیستم بگیرم لطفا به بنده کمک کنید
سیستم مختص گیم هستش، این قیمتو با مانیتور حساب کردم ( موس و کیبورد و اسپیکر نمیخواد )
قطعات خاصی مد نظرم نیست چون زیاد وارد نیستم فقط به این فکر میکنم که در حال حاضر مثلا رم 8 گیگ بردارم بعدها به 16 ارتقاش بدم ( در صورت کمبود بودجه برای خرید گرافیک و پردازنده )
هارد هم 1 ترابایت کافیه ( بازم دلیلش میخوام از همه چی بزنم که حداکثر دیگر قطعات مهمم خوب باشه )
منتظر معرفی قطعات سیستم از شما هستم عزیزان :give_rose:
خلاصه چنین فکری تو ذهنمه اگه اشتباست ممنون میشم کمک کنید
AMD>INTEL
31-03-17, 20:37
i3-7100
ASUS PRIME B250M-A
ram 8gb kingston ddr4 bus 2133 cl15
vga ZOTAC GTX 1050 Ti OC Edition 4GB GDDR5
hdd 1tb seagate
case green z2
power b600 ver 2 cooler master
monitor Samsung S24D595 Plus 24inch
mansour2023
31-03-17, 22:32
با تشکر از شما دوست گرامی بابت معرفی
این قطعات رو قیمت کردم گفتن 3300، دارن بهم گرون میدن یا قیمتش همین حدوداست؟
برای هارد 7200 دور بردارم یا همون 5900 کفایت میکنه؟ ( تاثیری داره تو روند اجرای بازی؟ ) لازم نیست درسته؟
برای رم اگه پیشنهاد 2 تا 4 گیگ رو دادن قبول نکنم درسته؟ ( با توجه به اینکه از مغازه قراره تهیه کنم ) همین 8 گیگ رو بعد ها میتونم یه 8 گیگ دیگه هم بزارم کنارش؟
برای پردازنده هم اورکلاک میشه؟ ( یا نمیخواد یا نمیشه؟ زیاد وارد نیستم تو این زمینه )
AMD>INTEL
31-03-17, 23:41
با تشکر از شما دوست گرامی بابت معرفی
این قطعات رو قیمت کردم گفتن 3300، دارن بهم گرون میدن یا قیمتش همین حدوداست؟
برای هارد 7200 دور بردارم یا همون 5900 کفایت میکنه؟ ( تاثیری داره تو روند اجرای بازی؟ ) لازم نیست درسته؟
برای رم اگه پیشنهاد 2 تا 4 گیگ رو دادن قبول نکنم درسته؟ ( با توجه به اینکه از مغازه قراره تهیه کنم ) همین 8 گیگ رو بعد ها میتونم یه 8 گیگ دیگه هم بزارم کنارش؟
برای پردازنده هم اورکلاک میشه؟ ( یا نمیخواد یا نمیشه؟ زیاد وارد نیستم تو این زمینه )
قیمت قطعات را از لیون چک کنید
7200 بگیرید
یک 8 بگیرید بعدا اضافه کنید
خیر این سری اورکلا نمیشه .
mansour2023
02-04-17, 01:51
برای خنک کننده سیستم فن خاصی مدنظر دارید؟ از چند فن استفاده بشه؟ ( فن رو باید جدا تهیه کنم یا همراه با کیس چیزی هم داره؟ )
این نکته رو بگم که اتاقم گرمه :)
DOOM999
02-04-17, 02:07
فقط یه 120 پشت کیس واسه خروج هوا بسته شده.بقیش رو شما باید تهیه کنی دوتا فن 120 گرین برای جلوی کیس جهت مکش هوابگیر دوتا120 هم سقف کیس برای خروج هوا .همین کافیه .البته دوتا هم رو در کیس واسه ورود هوا میتونی بگیری .
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
02-04-17, 02:15
برای خنک کننده سیستم فن خاصی مدنظر دارید؟ از چند فن استفاده بشه؟ ( فن رو باید جدا تهیه کنم یا همراه با کیس چیزی هم داره؟ )
این نکته رو بگم که اتاقم گرمه :)
یک فن نوتوس 200 بگیری برای پردازنده مشکلی بابت حرارت پردازنده نخواهی داشت .
mansour2023
20-04-17, 00:57
ببخشید یه سوالی برام پیش اومد، با توجه به CPU ـی که پیشنهاد دادید مشکلی در اجرای بازی های جدید نیست؟ اکثر بازی های جدید رو که میبینم minimum رو میزنن Intel Core i5 و recommended رو میزارن Intel Core i7 با توجه به اینا مشکلی نیست دارم Intel Core i3 7100 میگیرم؟
AMD>INTEL
20-04-17, 01:24
خیر مشکلی نیست . 7100 پردازنده ضعیفی نیست . بیس و استارت برای سیستم های گیمینگ افتصادیه
AtrafNET
20-04-17, 10:31
با اجازه بزرگان عزیز
جناب درباره قاب کیس چون سلیقه ایه پیشنهاد میکنم خودتون کمی تحقیق کنید.
با نهایت احترامی که برای جناب AMD>INTEL دارم کیس Z2 و مدل های بهینه شده اش Z2 Honor و Z2 Hero رو من تو بازار کامپیوتر رضا و ایران از نزدیک دیدم به شخصه برخلاف عکس هایی که تو نت گذاشتن از نظر من ظاهر قشنگی از نزدیک نداره و یه مشکل بزرگی که از نظر من داره اینه که USB روی سقف کیسش می خوره و اگه مثلاً مثل من میز کامپیوتری دارید که کیس داخل میز قرار میگیره یکم سخت می تونید فلش USB بهش متصل کنید چون معمولاً کیس هایی که ورودی هاشون بالاشونه رو باید روی میز بذاریم نه داخلش.
البته میز کامپیوتر من محدودیت ارتفاع برای کیسی که داخلش میذارمو نداره Full Tower های بلند قد حرفه ای هم توش جا میشن گفتم دوستان الان نگن کیس داخل میز فقط برای اداره جات هست و از این حرفا.
من خودم اول می خواستم با توجه به امکانات داخلی عالی این کیس مدل Z2 Hero بخرم چون عکس هایی که تو نت می دیدم عالی بود اما وقتی ظاهرش رو از نزدیک دیدم پشیمون شدم و با کمی تحقیق به DeepCool KENDOMEN رسیدم و الان هم دارمش :1. (35):
کیسی که میگم اینه می تونید مشخصاتش رو ببینید (2 رنگ قرمز و نقره ای داره اما قرمزش رو من هر چی گشتم فقط یه نفر تو بازار رضا داشتش که خریدم).
Only the registered members can see the link %D9%84+KENDOMEN/
AMD>INTEL
20-04-17, 12:00
کیس های z2 با توجه به قیمتشون باید ازشون انتظار داشت . کیفیت ساخت دیپ کول هم آنچنان خیلی خوب نیست . هم در کولینگ ها و هم در کیس ها به مراتب دیدم
AtrafNET
20-04-17, 15:19
کیس های z2 با توجه به قیمتشون باید ازشون انتظار داشت . کیفیت ساخت دیپ کول هم آنچنان خیلی خوب نیست . هم در کولینگ ها و هم در کیس ها به مراتب دیدم
بالاخره هر چقدر پول بدیم همون قدر آش می خوریم فقط منظور بنده این بود که چون کیس کل نمای ظاهر یه کامپیوتر خونگیه سلقیه ایه و نمیشه گفت فلان کیس برای همه خوبه.
حالا من بودجه ام 200 تومن بود و با 200 تومن بهترین کیسی که مورد سلیقه ام باشه KENDOMEN دیپ کول بود.
نمی دونم کیفیتش چطوره چون متخصص نیستم که نظر تخصصی بدم اما می دونم که حداقل برخلاف Z2 که معرفی کردید کلیه فن هاش Pre Installed هستش و نیاز به خرید فن جدا نداشتم.
AMD>INTEL
20-04-17, 15:33
بررسی سایت شهر سخت افزار که خبات جان زحمتشو کشیده .این هم مطالعه کنید بد نیست
[اختصاصی شهرسخت افزار] بررسی کیس GREEN Z2 HONOR، تحقق یک رویا با صرف کمترین هزینه (Only the registered members can see the link)
AtrafNET
20-04-17, 18:59
بررسی سایت شهر سخت افزار که خبات جان زحمتشو کشیده .این هم مطالعه کنید بد نیست
[اختصاصی شهرسخت افزار] بررسی کیس GREEN Z2 HONOR، تحقق یک رویا با صرف کمترین هزینه (Only the registered members can see the link)
بله اتفاقاً تو پست قبلی که گفتم به خاطر امکانات عالی می خواستم Z2 رو بخرم بررسی تخصصی همین شهر سخت افزار رو خونده بودم (البته از عکس های اینترنت Z2 Hero رو بیشتر دوست داشتم خصوصاً که تو بررسی شهر سخت افزار هم گفته بودید که نسخه Hero بهینه شده نسخه Honor هستش و فقط یه سری تغییرات جزئی داره حتی تو سایت خود گرین هم green.ir و هم سایت خارجی اش green-case.com هم کلی گشتم و به این لینک که دقیق مطلب بررسی شما رو گذاشته رسیدم:
بعدش چون کیس قبلیم هم Green Hunter بود گرین رو تو زمینه کیس خیلی قبول داشتم و دارم و حتی انتخاب قاطعم Z2 Hero Plus بود اما وقتی از نزدیک دیدم خدایی ظاهرش خورد تو ذوقم آخه با این عکس
تصور یه کیس با طراحی جمع و جور خوب رو داشتم که مثل این کیس سایر برند های خارجی شلوغ پلوغ به اصطلاح یغور هم نیست یه جورایی طراحی زیبا اما در عین حال ساده داره اما وقتی از نزدیک دیدم هم ارتفاعش خیلی بزرگ و متفاوت از تصوراتم با این عکس بود و هم پهناش یکم به نظرم بزرگتر از سایر کیس های معمولی بود و همون حس یغور های پرچم دار برند های خارجکی رو بهم داد.
mansour2023
26-04-17, 00:57
ببخشید این مادربرد
ASUS PRIME B250M-A گیرم نمیاد البته میتونم اینترنتی بگیرم منتها این مدل رو پیشنهاد دادن گفتن داریم ASUS PRIME B250M-C مشکلی نیست اینو بگیرم؟ از لحاظ کارایی و اینا یا اونو تهیه کنم؟ ( فوقش از سایت میخرم چند روزه میاد دستم )
AMD>INTEL
26-04-17, 01:02
ببخشید این مادربرد
ASUS PRIME B250M-A گیرم نمیاد البته میتونم اینترنتی بگیرم منتها این مدل رو پیشنهاد دادن گفتن داریم ASUS PRIME B250M-C مشکلی نیست اینو بگیرم؟ از لحاظ کارایی و اینا یا اونو تهیه کنم؟ ( فوقش از سایت میخرم چند روزه میاد دستم )
فرقی ندارند . همین را تهیه کنید . بعید میدونم تفاوت اساسی داشته باشن .