PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل- نصب نشدن کارت گرافیک لپ تاپ ایسوس

number 1
31-03-17, 15:48
سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان
دو روزی میشه که به شدت کلافه شدم. چون ویندوزم (8.1 -64) بسیار کند کار میکرد از نرم افزارهای تعمیر ویندوز استفاده کردم که خود به خود نیمدونم چی شد که ویندوز پرید و اگاهی هم در مورد کار با این نرم افزار ها دارم. مجدد شروع به نصب ویندوز 8.1 کردم اینبار بعد از نصب درایور ها متوجه شدم علیرغم نصب شدن کارت گرافیک دوم nvidia geforce gtx 760m ولی دسترسی به تنظیماتش ندارم و مقدار حافظه کارت رو که 2 گیگ هستش نشون نمیده و وقتی که میرم به device manager روی کارت علامت مثلث زرد رنگ هستش . دوباره درایور رو انیستال کرده با نرم افزار مربوطه(ddu) ، و دوباره نسخه جدید تر رو ریختم باز م هم مشکل بر طرف نشد خیلی کلانجار رفتم نسخه های مختلف ویندوز رو تست کرده و نصب نمودم مجدا ولی مشکل هنوز پابرجاست در حالی که در سال قبل هیچ گاه چنین موردی برایم پیش نیومده بود . لپ تاپ من asus n56jrh است که دو کارت گرافیک داره یکی اینتل 4600 ان برد و دومی هم که در بالا اشاره کردم. اولی به راحتی نصب میشه و تنظیماتش می.فته تو راست کلیک ولی جیفورس بر خلاف سابق این تنظیماتش رو بهش دسترسی ندارم . ممنون میشوم از دوستان راهنمایی های لازم رو بفرمایند . در پایین یک عکس از قبلا که بدون هیچ مشکلی کارت گرافیک نصب میشد و میزان حافظه و دمای اون رو نشون میداد در حالی که فعلا ن په میزان حافظه کارت رو نشون میده و نه دمای اون رو . تمامی درایور ها هم بروز شدند ولی تاثیری نداشت .

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
31-03-17, 16:42
مدل دقیق دستگاه را قید کنید

number 1
31-03-17, 16:44
مدل دقیق دستگاه را قید کنید
asus n56jrh

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
31-03-17, 16:50
ویندوز 10 نسخه 64 بیتی را نصب کن . ببین در اون ویندوز به چه شکل هست .

number 1
31-03-17, 16:58
ویندوز 10 نسخه 64 بیتی را نصب کن . ببین در اون ویندوز به چه شکل هست .
قبلا نصب کرده بودم بدون مشکلی بالا میومد ولی تنها مشکلی که داشتم این بود که چیپست مادربورد رو نمیشناخت. اما امروز ظهر ویندوز 10 رو زدم بعد از نصب درایور انویدیا ویندوز دیگه بالا نمیاد و بعد از ریستارت شدن و اومدن لگو ویندوز تو یه صفحه سیاه رنگ گیر میکنه. و هر چقدر هم منتظر میشم فرقی نمیکنه.

AMD>INTEL
31-03-17, 17:01
قبلا نصب کرده بودم بدون مشکلی بالا میومد ولی تنها مشکلی که داشتم این بود که چیپست مادربورد رو نمیشناخت. اما امروز ظهر ویندوز 10 رو زدم بعد از نصب درایور انویدیا ویندوز دیگه بالا نمیاد و بعد از ریستارت شدن و اومدن لگو ویندوز تو یه صفحه سیاه رنگ گیر میکنه. و هر چقدر هم منتظر میشم فرقی نمیکنه.

کدوم نسحه از درایور NVIDIA را نصب میکنی ؟

number 1
31-03-17, 17:05
کدوم نسحه از درایور NVIDIA را نصب میکنی ؟
فرقی نداره چندین نسخه رو تست کردم . 378.92 فعلا.

AMD>INTEL
31-03-17, 17:13
این نشون میده چیپ گرافیکی دستگاه مشکل پیدا کرده

number 1
31-03-17, 17:18
این نشون میده چیپ گرافیکی دستگاه مشکل پیدا کرده

راه حل این موضوع چی میتونه باشه ؟

AMD>INTEL
31-03-17, 17:23
راه حل این موضوع چی میتونه باشه ؟

راه حلش ریسولد چیپ با دستگاه BGA هست . هزینه بالای 200 هزار تومن داره

number 1
31-03-17, 17:26
راه حلش ریسولد چیپ با دستگاه BGA هست . هزینه بالای 200 هزار تومن داره
ممنون از راهنمایی هاتون. کار زیادی داره؟ زمانبره؟ چون فکر نکنم شهرستانی که من هستم این چینین موردی باشه بایستی ببرم مرکز استان .

AMD>INTEL
31-03-17, 17:29
ممنون از راهنمایی هاتون. کار زیادی داره؟ زمانبره؟ چون فکر نکنم شهرستانی که من هستم این چینین موردی باشه بایستی ببرم مرکز استان .

مرکز استان هم خیر . باید بفرستی تهران IRANFSO کمتر شرکتی تو ایران میتونه درست این کار را انجام بده .

number 1
31-03-17, 17:36
مرکز استان هم خیر . باید بفرستی تهران IRANFSO کمتر شرکتی تو ایران میتونه درست این کار را انجام بده .
الان گارانتی لپ تاپ من که تموم شده . بایستی حضوری برد ؟ چقدر طول میکشه؟ چون لپ تاپ رو لازم دارم. ممنون میشم اگر بفرمایید الان چی کار کنم؟ ممنون از راهنمایی.

AMD>INTEL
31-03-17, 17:40
الان گارانتی لپ تاپ من که تموم شده . بایستی حضوری برد ؟ چقدر طول میکشه؟ چون لپ تاپ رو لازم دارم. ممنون میشم اگر بفرمایید الان چی کار کنم؟ ممنون از راهنمایی.

باید با خود تعمیرگاه هماهنگ کنید . حضوری یا پست فرقی نداره
پروسه تعمیر احتمال داره تا 20 روز هم زمان ببره
این هم آدرس سایت این تعمیرگاه هست

Only the registered members can see the link