ورود

مشاهده نسخه کامل : برگرداندن اطلاعات هارد اکسترنال وصل شده به تلویزیون LG

ashi1990
23-03-17, 21:41
سلام دوستان هارد 2 ترا رو به تلویزیون LG وصل کردم و حالا که به کامپیوتر وصل کردم از حجم هارد چیزی کم نشده ولی نزدیک 200 گیگ ازاطلاعات نیست مثل عکس و موزیک ویدئو ها و mp3 ها خواستم کمکم کنید برشونگردونم مرسی

AMD>INTEL
23-03-17, 21:42
با برنامه زیر پارتشین ریکاوری انجام بدید
MiniTool Partition Wizard

ashi1990
25-03-17, 01:26
با برنامه زیر پارتشین ریکاوری انجام بدید
MiniTool Partition Wizard

واقعا تشکر
خواستم بپرسم من با این نرم فزار تمام اطاعات رو میبینم اگر فقط مخفی شدند راهی هست از مخفی خارج شن یا باید یکاوری کنم

AMD>INTEL
25-03-17, 02:00
واقعا تشکر
خواستم بپرسم من با این نرم فزار تمام اطاعات رو میبینم اگر فقط مخفی شدند راهی هست از مخفی خارج شن یا باید یکاوری کنم

باید پارتشین ریکاوری کنی تا اطلاعات را برگردونه(همین برنامه) . به صورت عادی دیده بشه .

ashi1990
28-03-17, 14:31
باید پارتشین ریکاوری کنی تا اطلاعات را برگردونه(همین برنامه) . به صورت عادی دیده بشه .

سلام من بخدا با فول اسکن 2 روز طول کشید ریکاوری کرد ولی مثل همون کویک اسکن فقط میشه اطلاعات رو دید ولی هیچ گزینه ای برای برگرداندن نداره ، شرمنده اگه بتونید یه توضیح برای چطور ریکاوری کردن و چطور برگردون بدید بینهایت ممنون میشم دستون درد نکنه ابت لطفتون

AMD>INTEL
28-03-17, 14:47
سلام من بخدا با فول اسکن 2 روز طول کشید ریکاوری کرد ولی مثل همون کویک اسکن فقط میشه اطلاعات رو دید ولی هیچ گزینه ای برای برگرداندن نداره ، شرمنده اگه بتونید یه توضیح برای چطور ریکاوری کردن و چطور برگردون بدید بینهایت ممنون میشم دستون درد نکنه ابت لطفتون

این راهنمای تصویری خود سازنده است از این کاملتر نمیشه راهنمایی کرد
Only the registered members can see the link