با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز.
دوستان من 1 سال هست که با ویندوز 10 روی لپتاپ خودم مشکل دارم و برای همین همیشه مجبور هستم از 8.1 استفاده کنم، مدل لپتاپ من : مشخصات، قیمت و خرید لپ تاپ لنوو Y5070-C | فروشگاه اینترنتی دیجی کالا (Only the registered members can see the linkلپ-تاپ-لنوو-Y5070-C)
چندین و چند بار درایورها رو از سایت های مختلف اعم از خود سایت لنوو ، اینتل ، انویدیا دانلود کردم، از برنامه های مختلف از جمله DriverPack Solution , Driver Reviver و ... ولی بازهم مشکل پابرجاست.
در ویندوز 8 وقتی گرافیک رو میبینم 8 به بالا نشون میده ولی توی ویندوز 10 ، 2 نشون میده :
18327
بازی battlefield 1 رو نصب کردم و بدون هیچ مشکلی با گرافیک بالا باز میکنه و بازی میکنم، ولی موقع استفاده کاملا عادی از لپتاپ یا استفاده از برنامه هایی نظیر Android Studio یا Photoshop خیلی زیااااااااااد لگ میزنه!
این مشکل خیلی وقته که باهام هست، چطور میتونم برطرفش کنم؟
توی ویندوز 10 هم مشخصات گرافیک رو 8 به بالا نشون بده
AMD>INTEL
22-03-17, 17:58
درایور پک که ویندوز را خراب میکنه
شما گرافیک دومت nvidia هست . هر برنامه ای که میخوای با nvidia اجرا بشه کافیه توی کنترل پنل nvidia اضافه کنی . در این صورت مشکل گیر کردن برطرف میشه .
m_nouri
22-03-17, 18:10
ممنون دوست عزیز، ولی هر برنامه ای رو که به انویدیا اضافه میکنم و وارد اون برنامه میشم فن و سی پی یو با قدرت خیلی بیشتری کار میکنه و خب کمی میترسم همه برنامه هایی که استفاده میکنم و اضافه کنم!
راه حل دیگه ای نداره؟
بعضی وقت ها حتی در کارهای عادی مثل اسکرول در بخش های مختلف لگ میزنه.
توی ویندوز ۸ چرا توتال گرافیک رو ۸ نشون میده ولی در ۱۰ گرافیک رو ۲ نشون میده ؟
چطور میتونم درستش کنم؟
AMD>INTEL
22-03-17, 18:22
فرقی نداره . این گرافیک انبرد همون حدود 1 یا 2 گیگ میتونه بهره ببره . حافظه بیشتر هم موثر نیست و ساپورت میکنه
تنها راهش موردی بود که عرض کردم :1. (23):
m_nouri
22-03-17, 18:26
تنها ترسم اینه که توی فشار زیادی روی سیستم مشکل پیش بیاد، چون وقتی کار میکنم طولانی مدت کار میکنم ( بیشتر از ۱۲ ساعت) چون وقتی برنامه اضافه میکنم فشار زیادی روی فن و سی پی یو وارد میشه و صدای سیستم زیاد میشه!
مشکل ساز نشه این مسئله ؟
AMD>INTEL
22-03-17, 18:32
مشکل ساز خیر . چون فن داره حرارت سیستم و قطعات را میگیره . شما بهتره یک کول پد خوب مثل ارگو استند کولر مستر تهیه کنی .
m_nouri
22-03-17, 18:36
مرسی مهندس بابت راهنمایی های خوبتون ❤️
امکانش هست لینک کول پد خوب رو قرار بدین؟ البته قیمتش هم کمی اقتصادی باشه
AMD>INTEL
22-03-17, 18:44
Cooler Master NotePal CMC3
Only the registered members can see the linkکول+پد+کولر+مستر+NotePal+CMC3/
heybody
21-02-18, 23:11
سلام جناب خسته نباشید
من تازگی لپ تاپ acer aspire a 715 71 g گرفتم گرافیک دوگانه intel hd 630 و nvidia 1050 ti داره که توی ویندوز ده باهم تداخل میکنن و باید حتما یکی رو دیزیبل کنم تا لگ ویندوز برطرف بشه
یا اینکه حتما برنامه nvidia experience باز باشه!
نمیدونم چیکار کنم خیلی تحقیقی کردم ولی راه حل مناسبی پیدا نکردن تمام ورژن های ویندوز و درایور های اینتل و ان ویدیدا رو چک کردم تداخل داره
ممکنه راهنمایی کنید لطفا؟ دیوانه شدم بخدا:1. (28)::1. (28)::1. (28):
Speed Racer
21-02-18, 23:57
سلام جناب خسته نباشید
من تازگی لپ تاپ acer aspire a 715 71 g گرفتم گرافیک دوگانه intel hd 630 و nvidia 1050 ti داره که توی ویندوز ده باهم تداخل میکنن و باید حتما یکی رو دیزیبل کنم تا لگ ویندوز برطرف بشه
یا اینکه حتما برنامه nvidia experience باز باشه!
نمیدونم چیکار کنم خیلی تحقیقی کردم ولی راه حل مناسبی پیدا نکردن تمام ورژن های ویندوز و درایور های اینتل و ان ویدیدا رو چک کردم تداخل داره
ممکنه راهنمایی کنید لطفا؟ دیوانه شدم بخدا:1. (28)::1. (28)::1. (28):
سلام
گرافیک مجتمعی که در پردازنده های اینتل تعبیه شده برای مواردی است که کاربر کارت گرافیک مستقل نداره مثلا پولش رو نداره و یا نیازی به کارت گرافیک مستقل نداره. الان که لپ تاپ شما یک چنین کارت گرافیک پرقدرتی داره بهتره که گرافیک مجتمع رو disable کنی و فشار اضافه رو از روی پردازنده برداری که عمرش طولانی تر بشه و تمام پردازش های گرافیکی رو به GTX 1050 TI محول کنی
heybody
22-02-18, 00:30
سلام
گرافیک مجتمعی که در پردازنده های اینتل تعبیه شده برای مواردی است که کاربر کارت گرافیک مستقل نداره مثلا پولش رو نداره و یا نیازی به کارت گرافیک مستقل نداره. الان که لپ تاپ شما یک چنین کارت گرافیک پرقدرتی داره بهتره که گرافیک مجتمع رو disable کنی و فشار اضافه رو از روی پردازنده برداری که عمرش طولانی تر بشه و تمام پردازش های گرافیکی رو به GTX 1050 TI محول کنی
درسته ولی مهمه برام که بتونم از هردو استفاده کنم از اینتل برای کارای معمولی و از ان ویدیا برای کارای حرفه ای تر
لطفا اگه راه حلی دارید براش کمک کنید یا اگه کسی میشناسید که متونه کاری بکنه راهنماییم کنید
ممنونم
Speed Racer
22-02-18, 00:54
درسته ولی مهمه برام که بتونم از هردو استفاده کنم از اینتل برای کارای معمولی و از ان ویدیا برای کارای حرفه ای تر
لطفا اگه راه حلی دارید براش کمک کنید یا اگه کسی میشناسید که متونه کاری بکنه راهنماییم کنید
ممنونم
آیا منظور شما این هست که مثلا از گرافیک مجتمع برای کل کارهایی که با ویندوز انجام میدی استفاده کنه و از گرافیک nvidia برای مثلا یک بازی یا نرم افزار خاص.
اگه اینطوریه باید بگردم ببینیم می تونم راه حلی پیدا کنم یا شاید امکان پذیر نباشه. البته یادمه یه راه حل برای یکی از بچه ها پیدا کرده بودم که چطور برای یک بازی خاص بتونه از گرافیک مجتمع یا Nvidia استفاده کنه و الان دقیقا یادم نیست تو کدوم سایت بود. حالا باید زمان بدی تا شاید راه حلی پیدا کردم و یا دیگر دوستان پیدا کردن
ولی کلا ایده بسیار جالبیه
heybody
22-02-18, 00:57
بله دقیقا
نرمالش همینطوره ولی ظاهرا اپدیت جدید ویندوز 10 کارو خراب کرده!
کمپین راه انداختن که مایکروسافت و اینتل و ان ویدیدا بیان حل کنن ولی هنوز راه حل مناسب و درستی ارایه نشده
من که خیلی گشتم ممنون میشم شما استاد عزیز هم لطف کنید و اگر راه حل منطقی داره راهنمایی کنید
- - - Updated - - -
آیا منظور شما این هست که مثلا از گرافیک مجتمع برای کل کارهایی که با ویندوز انجام میدی استفاده کنه و از گرافیک nvidia برای مثلا یک بازی یا نرم افزار خاص.
اگه اینطوریه باید بگردم ببینیم می تونم راه حلی پیدا کنم یا شاید امکان پذیر نباشه. البته یادمه یه راه حل برای یکی از بچه ها پیدا کرده بودم که چطور برای یک بازی خاص بتونه از گرافیک مجتمع یا Nvidia استفاده کنه و الان دقیقا یادم نیست تو کدوم سایت بود. حالا باید زمان بدی تا شاید راه حلی پیدا کردم و یا دیگر دوستان پیدا کردن
ولی کلا ایده بسیار جالبیه
ممنون میشم راهنمایی کنید دوست عزیز
من گشتم ولی انگار باگ از خود ویندوز 10 هست تمام درایور هرو هم چک کردم جواب نداد متاسفانه
Speed Racer
22-02-18, 01:09
بله دقیقا
نرمالش همینطوره ولی ظاهرا اپدیت جدید ویندوز 10 کارو خراب کرده!
نسخه ویندوز 10 شما چیه و اگه اون کمپینی که میگی رو هم سایتش رو بزاری بد نیست
اگه راه حلی وجود داشته باشه من هر طوری شده برات پیدا می کنم ولی شاید نتونم همین امشب این کار رو انجام بدم
heybody
22-02-18, 01:16
خواهش میکنم خیلی ممنون تا همینجام کم کمکم نکردید
Only the registered members can see the link
این لینک که حتی با ویدیو هم توضیح داده مشکل چیه
راه حلی نداره انگار خودم که ناامید شدم از بس گشتم
نسخه 16299 build هست که مال گردو هست
enterprise 1709
Speed Racer
22-02-18, 02:00
خواهش میکنم خیلی ممنون تا همینجام کم کمکم نکردید
Only the registered members can see the link
این لینک که حتی با ویدیو هم توضیح داده مشکل چیه
راه حلی نداره انگار خودم که ناامید شدم از بس گشتم
نسخه 16299 build هست که مال گردو هست
enterprise 1709
من این فکر به نظرم رسید که شما گرافیک مجتمع hd 630 رو گرافیک پیش فرض قرار بده و برای نرم افزارها وبازی ها از گرافیک nvidia استفاده کن
حالا دو تا ویدئو برات دانلود و آپلود کردم. یکیش میگه چطوری گرافیک Nvidia رو بزاریم گرافیک پیش فرض و شما اینو برعکس عمل کن یعنی گرافیک اینتل رو بزار پیش فرض.
اون یکی دیگه میگه چطوری می تونیم یک بازی رو با گرافیک Nvidia بازی کنیم
لینک (Only the registered members can see the link)
heybody
22-02-18, 12:14
ممنون از لطفت عزیز جان ولی مشکل این نیست که با این کارا حل بشه
در حالت نرمال باید هردو کار کنه و خود ویندوز لگ نزنه!
اگه به اون کمپین مراجعه کنید مشکلو میفهمید!