ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره و راهنمایی پیرامون سازگاری این قطعات و پیشنهاد قطعات بعدی سیستم

Ali.Shareei
20-03-17, 23:13
سلام و عرض ادب خدمت دوستان
سال نو 1396 رو به همه عزیزان تبریک میگم ، امیدوارم سال خوبی برای عزیزان باشه.

در حال حاضر بنده این قطعات رو برای یک سیستم جدید خریداری کردم :

مادر برد : گیگابایت Z270-HD3P
پاور : گرین 650 وات GP650A-UK
هارد : پی 300 توشیبا 2 ترابایت
رم : ای دیتا XPG Z1 16GB 8GBx2 3000Mhz CL16 DDR4
اس اس دی : سامسونگ 850 EVO 120GB SATA3

نکته اینکه فعلا قصد تهیه کارت گرافیک رو ندارم چون اهل بازی نیستم شاید در آینده فرصتی شد و کارت گرافیک هم تهیه کردم!
میخواستم نظرتون رو بدونم پیرامون سازگاری قطعات و البته کیفیت و ارزش قطعات.

چند نکته و سوال مهم :

1. به نظر شما آیا پاور مناسب این سیستم باتوجه به نبود گرافیک هست ؟ کلا پاور گرین پیشنهاد میشه ؟ ضمن اینکه در یکی دو مطلب خوندم نباید پاور خیلی با وات بالا در نظر گرفته بشه و این سیستم فعلی هم به نظر مصرف زیادی نداره.
متاسفانه نسبت به پاور کمی دلسرد شدم و فکر میکنم انتخاب مناسبی از لحاظ کیفیت و از لحاظ اندازه وات خروجی نبوده!
نظر دوستان چی هست ، بهتره به فکر تعویض باشم یا همین انتخاب خوبی بوده ؟

2. نظرتون در مورد رم RAM چطور هست ؟
نکته اینکه این رم قیمتش حدود 440 بود اما مثلا G.Skill با همین مشخصات حدود 600 نمیدونم چرا اینقدر تفاو ! برای همین برام سوال شده این رم اولا سازگار هست و بعد از اون مناسب هست یا خیر؟ یعنی از نظر کیفیت این رم واقعا از جی اسکیل خیلی ضعیف تر هست یا صرفا قیمت جی اسکیل روی حباب هست ؟

3. نظرتون در مورد CPU چی هست ، این قطعه هنوز خریداری شده و خودم تمایل دارم CPU خوبی خریداری کنم ؟
به عنوان مثال 7700k آیا سی پی یو مناسبی هست. ( بنده فعلا آشنایی با اورکلاک و غیره ندارم و فعلا هم تصمیم به این کار ندارم )

نکته اینکه 7700k و 7700 خیلی تفاوت قیمت آنچنانی ندارد صرفا یک کولر جداگانه باید براش خرید حالا به نظر شما چه انتخابی درست و صحیح هست ؟
آیا انتخاب 7700k با یک فن معمولی قیمت مناسب هست یا اینکه به دلایل خاص توصیه نمیشه ؟
البته مشکلی بابت هزینه نیست اما میخوام انتخابم منطقی باشه.

4. برای خرید کیس و دی وی دی رام چه نکاتی باید مد نظر قرار بگیره ، آیا شما پیشنهاد خاصی دارید ؟

5. در نهایت نظرتون پیرامون سازگاری کلی قطعات چطور هست ؟

سپاس از دوستانی که در این بحث و مشاوره شرکت میکنند و راهنمایی میکنند.

AMD>INTEL
21-03-17, 00:05
1-اگر بعدا فصد خرید کارت گرافیک دارید چنین پاوری تهیه کنید . اگر قصد ندارید همین گرین 550uk هم کافیه
گرین هم کیفیت مناسبی داره . پاورهای جدید هیچ مشکلی نخواهند داشت چون طراحیشون با پاورهای قدیمی تفاوت کرده و مدیریت مصرف انرژی دارند
2-رم را بدون شک g.skill تهیه کنید . کیفیت ساخت با مدلی که انتخاب کردی قابل قیاس نیست . من کمترین مشکل را با رم جی اسکیل داشتم و این برند با تمام برندها سازگاره
3-بله 7700k با توجه به z270 بودن برد شما توصیه میشه . چون به راحتی میتونی با بالا بردن ضریب کارایی پردازش سیستم را بالا ببری
4-کیس استاندارد بودنش و کولینگش مهمه . با توجه به قطعات شما نظرم روی green z2 هست
برای رایتر هم پلکستور یا Hp پیشنهاد میکنم

Ali.Shareei
21-03-17, 14:54
سپاس بابت راهنمایی که فرمودید.

در مورد پاور من با این سایت حساب کردم : Cooler Master: Power Supply Calculator (Only the registered members can see the link)

نهایت مصرف سیستم شد این مقدار :
Load Wattage: 192 W
Recommended PSU Wattage: 242 W

حالا با این توضیح و یک سری مطالبی که خوندم به نظر سیستم نباید کمتر از 20 درصد از مصرف رو داشته باشه یعنی بهتر هست که نداشته باشه و این رنج 20 تا 100 استاندارد هست.

الان با این توضیح و مصرف سیستم من در حالت Load Wattage حدود 29 درصد مصرف داره.
البته من دقیقا در حالت معمولی کار با سیستم یا حالتی که کار خاصی انجام نمیده سیستم چقدر مصرف خواهیم داشت و آیا از 20 درصد کمتر میشه یا خیر.

در مورد پاور من این پاوری که عرض کردم رو تهیه کردم و الان دارم ، اما طبیعتا قطعات دیگه چون هزینه زیادی براش شده و مهم هست که مشکلی براشون پیش نیاد اگر نیاز باشه حتما پاور مناسب تهیه میکنم تا به قطعات دیگه آسیبی نرسه.

حالا مجددا نظرتون در این مورد چی هست ؟

+ در مورد سی پی یو این مدل های K به نظر میاد مصرفش بیشتر هست مثلا 91 وات ، با این توضیح میخواستم ببینم از نظر گرمای تولید شده توسط این پردازنده شرایط به چه صورت هست آیا فن خوبی باید قرار داده بشه تا مشکلی پیش نیاد یا خیر ؟
مثلا آیا در حالتی که کار خاصی نمیکنه سی پی یو یعنی کارهای معمولی مرور وب ، آفیس ، فیلم و غیره ، آیا باز هم این مدلها ، دمای زیادی تولید میکنه و نیاز به توجه خاص یا شرایطی خاصی دارند یا خیر؟

چون برام سوال شده که چرا فن استوک داخل این CPU ها نیست شاید گفتم شاید به خاطر اینکه فن استوک جواب اینها رو نمیده و باید حتما فن بهتر هم در شرایط عادی استفاده بشه.

سپاس مجدد بابت وقتی که میزارید.

AMD>INTEL
21-03-17, 15:13
بالا هم توضیح دادم مشکلی ایجاد نمیکنه .
بله سری k نیاز به فن خوب داره . حداقل نوتوس 400 گرین
تمام قطعات دارای قابلیت مدیریت مصرف توان هستند . زمان بار کم سرعت پردازنده و ولتاژ کاهش پیدا میکنه .
فن های استوک جدید اینتل بسیار بی کیفیت شدند .

Ali.Shareei
23-03-17, 22:45
بالا هم توضیح دادم مشکلی ایجاد نمیکنه .
بله سری k نیاز به فن خوب داره . حداقل نوتوس 400 گرین
تمام قطعات دارای قابلیت مدیریت مصرف توان هستند . زمان بار کم سرعت پردازنده و ولتاژ کاهش پیدا میکنه .
فن های استوک جدید اینتل بسیار بی کیفیت شدند .

سلام و عرض ادب مجدد
سپاس مجدد بابت راهنمایی.

البته من متوجه فرمایشتون شدم که مشکلی ایجاد نمیکنه ولی مثلا تاپیک زیر رو من مطالعه کردم که این موضوع رو بیان میکنه :
انتخاب پاور مناسب [بحث در مورد تابوی خرید پاور قوی] (Only the registered members can see the link[%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%88%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D9%82%D9%88%DB%8C]-40187/)
نکته دیگه اینکه نسبت به پاوری که خودم دارم نظرتون در مورد این پاور چی هست :
پاور کولر مستر GX550 CM Storm Edition

AMD>INTEL
23-03-17, 23:28
سلام و عرض ادب مجدد
سپاس مجدد بابت راهنمایی.

البته من متوجه فرمایشتون شدم که مشکلی ایجاد نمیکنه ولی مثلا تاپیک زیر رو من مطالعه کردم که این موضوع رو بیان میکنه :
انتخاب پاور مناسب [بحث در مورد تابوی خرید پاور قوی] (Only the registered members can see the link[%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%88%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D9%82%D9%88%DB%8C]-40187/)
نکته دیگه اینکه نسبت به پاوری که خودم دارم نظرتون در مورد این پاور چی هست :
پاور کولر مستر GX550 CM Storm Edition

این موضوع برای چند سال قبل هست . طراحی پاورها به کل تغییر کرده و این مورد دیگه صدق نمیکنه
پاور بسیار خوبیه . کولر مستر همیشه خوب بوده . البته سری ها مختلف داره . این سری هم نسبتا خوب هست .