PDA

مشاهده نسخه کامل : آیسی صدای مادربرد

karbon
23-02-17, 17:38
درود
دوستان عزیز مادربرد زیر آیسی صدا فکر کنم سوخته و صدا نمیده ولی از از خروجی hdmi در مانیتور hdmi دار صدا داره میخوام آیسی صداش را عوض کنم ولی نمیدنم کدوم یک آیسی صدا هست لطفا تو تصویر برام مشخص بفرمایید ممنون..

vahid_ranjbar2007
23-02-17, 17:54
دوست عزیز ایسی صدای شما از برند شرکت VA هست مدلش رو باید از نزدیک ببینم تا بهتون بگم

AMD>INTEL
23-02-17, 18:46
مشخص کردم
17886

karbon
23-02-17, 20:57
مشخص کردم
17886
مرسی
دوست عزیز میشه از این آیسی پیدا کرد تو باز پیدا میشه ؟ یا جای خاصی قطعات مادربرد را میفروشن ؟

AMD>INTEL
23-02-17, 21:01
شمارشو را باید بگی .

karbon
23-02-17, 21:26
شمارشو را باید بگی .

شماره
آیسی : VT17085

AMD>INTEL
23-02-17, 21:30
باید بگردی دوست عزیز .1708s هست آخرش 5 نیست

karbon
23-02-17, 22:07
..
بله درسته حق باشماست آخرش s هست ..

King Of Karaj
24-02-17, 21:38
سلام
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن
وقتی میشه با یه صدای اکسترنال چه usb یا pci card صدا رو به دستگاهتون بیارید چه کاریه دنبال آی سی و تعویض اون برید
تازه اگر مطمین باشید که مشکل از آی سی صدا هست نه جای دیگه
البته حس خود تعمیری شمارو کاملا درک میکنم
موفق باشید

karbon
01-03-17, 11:42

درود
جناب AMD>INTEL من از آیسی فوق تهیه کردم از فروشگاه امیر آیسی الان وقتی جا زدم متسفانه یک ضربدر قرمز رو آیکون بلندگو اومد من دوباره درایورش را نصب کردم متسفانه هیچ عکس العملی نشون نداد حتی صدای hdmi هم فعال نشد و ضربدر قرمز از روی آیکون نرفت من دوباره آیسی خودش را جا زدم و به حالت قبلش بازگشت و صدا در hdmi هست (اگر به مانیتور و تلوزیون hdmi دار وصل میکنی از تلوزیون میاد نه از خروجی فیش سبز به بلند گو ) حال نمیدونم چطور اینجوری میشه آیا روش خاصی داره برای تعویض اینگونه آیسی ها باید کار دیگه ای انجام بدی ؟

AMD>INTEL
01-03-17, 12:03
درود
جناب AMD>INTEL من از آیسی فوق تهیه کردم از فروشگاه امیر آیسی الان وقتی جا زدم متسفانه یک ضربدر قرمز رو آیکون بلندگو اومد من دوباره درایورش را نصب کردم متسفانه هیچ عکس العملی نشون نداد حتی صدای hdmi هم فعال نشد و ضربدر قرمز از روی آیکون نرفت من دوباره آیسی خودش را جا زدم و به حالت قبلش بازگشت و صدا در hdmi هست (اگر به مانیتور و تلوزیون hdmi دار وصل میکنی از تلوزیون میاد نه از خروجی فیش سبز به بلند گو ) حال نمیدونم چطور اینجوری میشه آیا روش خاصی داره برای تعویض اینگونه آیسی ها باید کار دیگه ای انجام بدی ؟

المان های اطراف ایسی صدا را باید بررسی کنی .

karbon
01-03-17, 12:10
المان های اطراف ایسی صدا را باید بررسی کنی .

مرسی
اگر مشکل از المان های اطراف آیسی باشه چرا وقتی مال خودش را جا میزنم تو دیواس منیجر نام درایورش را میاره و علامت ضربدر در روی آیکون بلند گو نیست ولی تو آیسی جدید هیچ کدوم از اینها نیست ؟!!!

AMD>INTEL
01-03-17, 12:17
مرسی
اگر مشکل از المان های اطراف آیسی باشه چرا وقتی مال خودش را جا میزنم تو دیواس منیجر نام درایورش را میاره و علامت ضربدر در روی آیکون بلند گو نیست ولی تو آیسی جدید هیچ کدوم از اینها نیست ؟!!!

سلامت ایسی جدید هم مورد بحثه .