PDA

مشاهده نسخه کامل : کند شدن اینترنت در ویندوز10

0reza666
22-02-17, 13:47
حتی با برنامه CCleaner پاک کردم کش با مروگرهای مختلف تست کردم تو دانلود منیجر چون چیزای ذخیره دارم میزنم ادامه دانلود سرعت خوبه بین 250 تا 300 سرعت هست ولی برای باز کردن صفحه های اینترنتی سرعت داغونه. سرعت 2 مگ هست. مشکل کجاست؟ اینترنتم سرعتش خوبه دی ان اس هم تنضیمه. هیچ برنامه ای در حال دانلود نیس و ابدیت ویندوز 10 هم غیر فعاله اصلا مودم چشمک نمیزنه دیتاش که مثلا چیزی داره دانلود میشه. فقط صفحه های اینترنتی داغون باز میکنه حتی این انجمن. مشکل کجاست؟ همش مشکل داره این ویندوز 10 اهOnly the registered members can see the link

AMD>INTEL
22-02-17, 13:54
با مرورگر خود ویندوز 10 همون اج باز هم مشکل داری یا نه ؟

0reza666
22-02-17, 13:57
اره با اونم مشکل داره با تمام مروگرها تست کردم فقط داخل دانلود منیجر سرعت عالی هست. نت هم نوشتم مشکلی نداره. چون وایفا تست کردم

سیستم ویروس نداره من حتی با این برنامه Adwcleaner استفاده کردم که 22 پیدا شد و حذف کردم ر استارت شد و باز هم برای صفحه های اینترنتی کنده
Only the registered members can see the link
چه باید کرد؟

اینم رفتم انجام دادم اما باز هیچی

[ترفند ویندوز 10] رفع مشکل کند شدن اینترنت پس از نصب آپدیت Anniversary (Only the registered members can see the link)

چه کنم؟

AMD>INTEL
22-02-17, 14:17
فایروال ویندوز یا اگر اینترنت سکوریتی مثل نود نصب کردی را غیر فعال کن .
اگر نود نصب کرده باشی میتونه از اون باشه

0reza666
22-02-17, 14:24
جفتشون غیر فعال کردم تست کردم باز همینطوریه سرعت فقط در دانلود منیجر واقعی هست. برای مروگرها بشدت افت سرعت دارم. بعضی موقعه باید یه صفحه یا همین انجمن چندین بار ر فرش کنم تا باز بشه.

چه کنم؟
دلت میاد ویندوز7 تنها ایبش پشتیبانی نمیکنه از دایرایکس12 هست همین.

400 Bad Request (Only the registered members can see the link!kmt-start=10)

.

AMD>INTEL
22-02-17, 14:27
eset را حذف کن مشخص میشه

0reza666
22-02-17, 14:45
حذف کردم ر استارت کردم و مشکل همچنان ادامه دارد.

mohsen1367
22-02-17, 15:23
از چیز پی ان استفاده کن
ببین با اونم هم مشکل داری یا فقط در حالت معمولی اینجوریه ؟

0reza666
22-02-17, 15:41
یه مروگر دارم که فندق شکنه ولی اونم اینطوریه 2 دقیقه خوبه یکی دقیقه خوب نیس. هر کس ببینه فکر میکنه اینترنتم قطع وصلی داره در صورتی که اینطور نیست. برای تست یه کامپیوتر دیگه اوردم وصل نتم کردم درست بود و بازم برای تست رو کامپیوترم 10 دقیقه حتی 20 دقیقه فایل یا بازی زدم برای دانلود سرعت 300 و خیلی راحت دانلود میشه از دانلود منیجر ولی از تمام مروگرها سرعت شدید افت میکنه و یهو وست راه صفحه نصفحه باز میکنه یا اصلا باز نمیکنه باید چندین بار ر فرش کنم اون صفحه رو. چه گیری افتادیم.

AMD>INTEL
22-02-17, 15:58
این مورد هم انجام بده

0reza666
22-02-17, 16:16
همچین چیزی تو اون مسیر که گفته نیس خط کشیدما تو عکس در اون مسیر نیس تست کردم
تازه بعید میدونم مشکل این باشه چون چیزی داره دانلود نمیشه تا مثلا سرعت نتم پایین اورده باشه مدام دارم چک میکنم شارژی نمیره و دانلودی نیس. چه مرگش شده این ویندوز10 لعنتی

Trance
22-02-17, 16:42
- کلیدهای Start+R را از روی صفحه‌کلید فشار داده و عبارت gpedit.msc را تایپ کرده کلید اینتر را فشار دهید. 2- در پنجره Group Policy Editor مسیر زیر را دنبال کنید:
Computer Configuration>
Administrative Templates>
All Settings
3- Configure Automatic Updates را پیدا کرده و پس از دوبار کلیک روی آن، گزینه‌ Disabled را انتخاب و Apply کنید. 4- برای بررسی اعمال تغییرات، از بخش تنظیمات ویندوز (Settings) به بخش Windows update رفته و در ادامه گزینه‌ Advanced Options را کلیک کنید. چنانچه تغییرات به‌درستی اعمال شده باشد به‌روزرسانی خودکار در وضعیت Never check for updates، (not recommended) قرار دارد.
استفاده از سرویس‌ها
1- روی منوی استارت کلیک کرده و پس از جستجوی عبارت services کلید اینتر را فشار دهید. 2- در پنجره سرویس‌ها می‌توانید گزینه Windows Update را پیدا کرده و روی آن دوبار کلیک کنید. 3- در بخش Startup type گزینه‌ Disable را انتخاب کرده و پس از کلیک روی Stop، گزینه‌ OK را برای اعمال تغییرات کلیک کنید. 4- با اجرای این عملیات هرگاه بخواهید عملیات بررسی برای به‌روزرسانی را اجرا کنید با خطا مواجه خواهید شد و به‌روزرسانی‌های خودکار متوقف می‌شوند.
نکته: برای فعال‌سازی مجدد به‌روزرسانی توسط سرویس‌ها کافی است مراحل اشاره شده را تکرار کرده و در بخش Startup type گزینه‌ Manual را انتخاب و روی Start کلیک کنید.
اشتراک به‌روزرسانی‌ها
ویندوز 10 بیش از 2.4 میلیون کاربر فعال دارد و ارائه فایل‌های به‌روزرسان برای این تعداد از کاربران با پیچیدگی‌های فنی زیادی همراه است. مایکروسافت برای رهایی از این مشکل، ویندوز 10 را به‌گونه‌ای طراحی کرده که هر کاربر آن در ارتباطی نظیر به نظیر، فایل‌های به‌روزرسان را در اختیار دیگر کاربران قرار می‌دهد. به‌ عبارت دیگر شما نه تنها سرویس گیرنده هستید و فایل‌های به‌روزرسانی را دانلود می‌کنید، بلکه به‌عنوان سرویس‌دهنده بخشی از فایل‌ها را در اختیار دیگر کاربران قرار می‌دهید. این شرایط دقیقا همان سرقت پهنای باند به‌شمار می‌رود. برای ممانعت از این سرقت نیز می‌توانید به روش زیر عمل کنید:
1- به منوی استارت مراجعه کرده و پس از کلیک روی Settings مسیر زیر را دنبال کنید:
Update & Security >> Advanced options >> Choose how updates are delivered
2- کلید موجود در پنجره به‌نمایش درآمده را به حالت Off تغییر وضعیت دهید.
پهنای باند رزرو شده
احتمالا نمی‌دانید ویندوز 10 حدود 80 درصد از پهنای باند ارتباط اینترنتی شما را برای سیستم‌عامل و برنامه‌های نصب شده در آن رزرو می‌کند و تنها 20 درصد از آن را در زمان اوج مصرف در اختیار شما قرار می‌دهد. برای آزادسازی این پهنای باند رزرو شده نیز می‌توانید از روش زیر کمک بگیرید: 1- کلیدهای Start+R را فشار دهید تا ابزار Run اجرا شود. 2- عبارت gpedit.msc را تایپ کرده و کلید اینتر را فشار دهید. 3- مسیر زیر را دنبال کنید:
Computer Configuration »»
Administrative Templates »»
Network »» QoS Packet Scheduler
4- Limit reservable bandwidth را پیدا کرده و روی آن دوبار کلیک کنید. 5- حالا گزینه‌ Enabled را فعال کرده و در کادر Bandwidth Limit مقدار صفر را وارد کنید. 6- در پایان با کلیک روی OK تغییرات را ذخیره کرده

mohsen1367
22-02-17, 17:10
برو کنترل پنل
internet option
سربرگ advanced
اونجا تنظیمات اینترنت رو ریست کن
بعد سیستم ریستارت کن
مشکل ویندوز ۱۰ نیست

0reza666
22-02-17, 19:06
همه اینکارارو کردم ولی باز تو دانلود منیجر عالی ولی تو مروگر بشدت سخت باز میشه صفحات هر سایتی.

فکر کنم باید باز ویندوز عوض کنم حیف از ویندوز 7 که جدیدم بود مال 2017 بود امدم رو این ویندوز10 اونم فقط بخاطر دایرایکس12 امدم وگرنه عمرا نیومدم رو ویندوز10 که این همه کار باید بکنی تا چی ابدیت غیر فعال کنی. من اینکارو بارها کردم و غیر فعاله ولی نت جون نداره. بالا کامل نوشتم چیزی داره مصرف نمیشه فقط سرعت در خود مروگرها کند پیش میره.