PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره جهت خرید هارد دیسک

yebordi
22-02-17, 07:10
سلام به اساتید
قصد خرید هارد دیسک برای آرشیو انیمیشن و فیلم رو دارم
من یوزر نیمه حرفه ای و با دقتی هستم و معمولا چیزی پیشم بیخود خراب نمی شه
می خواهم هارد دیسک رو به تلویزیون و رسیور و گیرنده دیجیتال متصل کنم ( برام مهمه که حداقل توسط یکی این دستگاه ها شناسایی بشه ) .. شاید قصد ضبط کردن توسط تی وی یا رسیور نیز باهاش داشته باشم
خودم کلی تحقیق کردم و به قول معروف پرچم داران کلیه برند های معروف و نیمه معروف رو چک کردم ولی تصمیم قطعی نگرفتم
واقعا بین برند های WD یا توشیبا یا Seagate یا سونی یا ADATA یا سیلیکون پاور موندم
پارسال برای پدرم وسترن مدل 1 ترابایتی المنتز رو گرفتم و از اون موقع تا حالا همیشه روشن و در حال استفاده است و به لطف خدا مشکلی نداشته ( هارد اصلا جا به جا نشده )
واقعا بهترین هارد دیسک اکسترنال 2.5 اینچی با ظرفیت دو ترابایت موجود در بازار چیه ؟ عجله هم ندارم و می تونم کمی صبر کنم

DOOM999
22-02-17, 09:56
Seagate Backup Plus Slim External 2TB

AMD>INTEL
22-02-17, 11:29
Western Digital My Passport WDBYFT0020B External Hard Drive

yebordi
22-02-17, 18:20
Western Digital My Passport WDBYFT0020B External Hard Drive

سلام بزرگوار
سپاس بابت پاسخت
یعنی این مدلی که معرفی کردید از مدل های اعلای WD بهتره یا بخاطر مرقون به صرفه بودنش فرمودی ؟ حقیقتا برای A ریال پایین تر نمی خوام مدل پایینتر بگیرم مگر آنکه کیفیت مدل قدیمی بالاتر باشه

- - - Updated - - -

Seagate Backup Plus Slim External 2TB

سلام و سپاس گرامی
تجربه استفاده از این مدل رو دارید ؟ آیا این مدل از مدل اولترا اسلیم بهتره

AMD>INTEL
22-02-17, 18:23
wd my passport ultra
یک مقداری از این بهتر هست . اگر محدودیت بودجه نداری بگیرش .من خودم سه تا هارد wd پاسپورتی دارم . که از سال 2011 دارمشون . دائم هم با من هستند .

yebordi
23-02-17, 00:35
سلام اساتید
به مدل رومیزی فکر نکنم ؟
مدل های رومیزی بادوام تر از مدل های کوچک تر ( پاسپورتی ) نیستند ؟

hamidali.bz12
23-02-17, 01:13
سلام یه هارد اینترنال برای کیس کامبیوتر تولید 2016 2 ترابایت قیمتن مهم نیست بروز و سرعت و قدرت بالایی داشته باشه از هر لحاظ تشکر از اساتید فن این حرفه منتظر راهنمایی هر چند مدل هست رو بفرمایید اولینش در حال حاضر مرسی ؟

AMD>INTEL
23-02-17, 01:17
سلام یه هارد اینترنال برای کیس کامبیوتر تولید 2016 2 ترابایت قیمتن مهم نیست بروز و سرعت و قدرت بالایی داشته باشه از هر لحاظ تشکر از اساتید فن این حرفه منتظر راهنمایی هر چند مدل هست رو بفرمایید اولینش در حال حاضر مرسی ؟

برای سوالت تاپیک بزن .

yebordi
23-02-17, 01:28
سلام اساتید
به مدل رومیزی فکر نکنم ؟
مدل های رومیزی بادوام تر از مدل های کوچک تر ( پاسپورتی ) نیستند ؟

لظفا کمک کنید :love:

AMD>INTEL
23-02-17, 01:37
لظفا کمک کنید :love:

فرقی ندارند از نظر طول عمر