alibahman47
21-02-17, 09:46
درود
میخوام یه سیستم خونگی برام خواهرم بگیرم:
نهایت بودجه 1500000
یه سیستم برای کارهای خونگی و روزی 5 تا 6 ساعت استفاده و اینترنت و گیم در حد متوسط ...
دیروز رفتم بازار و پرس و جو کردم این سیستم ها رو بهم پیشنهاد دادن :
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
درخواست ها : {
دوستان لطفا پاور معتبر معرفی کنید(مثل گرین و کورسیر و ... ) خودتون دیگه بهتر میدونید.
و ODD هم Plextor یا pioneer باشه.
}
در مورد Cpu هم خودم تا حالا 3 تا سیستم Pc جمع کردم و تو هر سه تاش Intel رو انتخاب کردم (البته تو بودجه دستم باز بوده)
ولی حالا با توجه به پایین بودن بودجه بهتر نیست AMD انتخاب بشه ؟؟؟ لطفا نظرات رو بگید ؟
و بنظرتون جمع کردن سیستم دسته دوم بهتر هست ؟یا نه ؟
میخوام یه سیستم خونگی برام خواهرم بگیرم:
نهایت بودجه 1500000
یه سیستم برای کارهای خونگی و روزی 5 تا 6 ساعت استفاده و اینترنت و گیم در حد متوسط ...
دیروز رفتم بازار و پرس و جو کردم این سیستم ها رو بهم پیشنهاد دادن :
درخواست ها : {
دوستان لطفا پاور معتبر معرفی کنید(مثل گرین و کورسیر و ... ) خودتون دیگه بهتر میدونید.
و ODD هم Plextor یا pioneer باشه.
}
در مورد Cpu هم خودم تا حالا 3 تا سیستم Pc جمع کردم و تو هر سه تاش Intel رو انتخاب کردم (البته تو بودجه دستم باز بوده)
ولی حالا با توجه به پایین بودن بودجه بهتر نیست AMD انتخاب بشه ؟؟؟ لطفا نظرات رو بگید ؟
و بنظرتون جمع کردن سیستم دسته دوم بهتر هست ؟یا نه ؟