PDA

مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد CUDA

ali_raz
20-02-17, 22:26
سلام خدمت دوستان خوبم که همیشه در انجمن سخت افزار بهترین و سریعترین مشاور بنده بودن
سوالی که برام پیش اومده در مورد هسته CUDA هستش
می خواستم بدونم آیا فن آوری CUDA صرافاً برای محصولات NVIDEA هستش یا AMD Radeon هم از این فن آوری در محصولاتش استفاده کرده؟!
و اگه استفاده کرده آیا کارت گرافیک RX 480 4G GDDR5 فن آوری CUDA داره یا خیر
باز هم ممنون
منتظر پاسخ اساتید هستم

Haswell
21-02-17, 03:40
از لحاظ سخت افزاری که تراشه ی این کارت حدود 2300 هسته ی استریم داره (معادل هسته های cuda در انویدیا)
مساله اینه که توسط درایورها استفاده از اون محدود نشده باشه. همین کاری که حدود دو ساله انویدیا با درایورهای جدیدش انجام داد (بابت فروش رفتن کارتهای nvidia quadro)

ARASHHABIBI
21-02-17, 10:55
سلام استادان عزیز خسته نباشید
ممنونم از اقا ali_raz عزیز
گرافیک
rx480 duall radeon من روی سیستم نصب کردم و مشکل من اینه که هسته cuda نداره و تو افتر افکت اذیتم میکنه open cl هستش ولی من از چند نفر پرسیده بودم همه ازش تعریف میکردن.
الان یکی از استادان گفته 2300 هسته استریم داره چطور میتونم این هسته استریم رو بالا ببرم؟
ASUS GPU TweakII رو نصب کردم و یه سری تنظیمات اورکلاک و مموری رو تغیر دادم این کار به گرافیک اسیب میرسونه؟
ممنونم از شما

AMD>INTEL
21-02-17, 11:44
تعداد هسته استریم رو نمیتونید بالا ببرید . فقط سرعت فرکانس پردازنده را میتونید بالا ببرید .

ARASHHABIBI
21-02-17, 12:23
مرسی ممنون
به نظرتون اگر فرکانس رو بالا ببرم اسیب میرسونه به گرافیک؟
عکس حالت
oc mode ro baraton ferestadam

ARASHHABIBI
21-02-17, 12:26
file:///C:/Users/z170-k/Desktop/Untitled.jpg

AMD>INTEL
21-02-17, 13:12
مرسی ممنون
به نظرتون اگر فرکانس رو بالا ببرم اسیب میرسونه به گرافیک؟
عکس حالت
oc mode ro baraton ferestadam

باید مونیتورینگ بشه دمای کارت . ماکسیمم تا 100 مگاهرتز برای GPU عموما مشکلی ایجاد نمیکنه .

ARASHHABIBI
21-02-17, 14:12
ممنون ،مرسی
اطلاعات عالی بود ممنون
ببخشید شما خودتون با این نرم افزار asus tweak کار کردین ؟
میخواستم به یه تنظیم خوب برای گرافیکم برسم
تو اکسپورت گرافیکم تمام توانش رو واسه خروجی نمیزاره میخوام به ماکسیمم در هنگام خروجی برسم با این تنظیمات میشه؟

AMD>INTEL
21-02-17, 14:21
ممنون ،مرسی
اطلاعات عالی بود ممنون
ببخشید شما خودتون با این نرم افزار asus tweak کار کردین ؟
میخواستم به یه تنظیم خوب برای گرافیکم برسم
تو اکسپورت گرافیکم تمام توانش رو واسه خروجی نمیزاره میخوام به ماکسیمم در هنگام خروجی برسم با این تنظیمات میشه؟

با msi after burner اور کنید . از همه قویتره

ARASHHABIBI
21-02-17, 15:54
MAMNOON:love:

ghiassie
21-02-17, 16:28
دوست عزیز تکنولوژی کودا فقط مخصوص انویدیا هست و گرافیکهای ای ام دی صرفا از اوپن سی ال پشتیبانی میکنن. هردوی این تکنولوژیها به منظور تسریع در پردازشهای موازی ایجاد شدن اما تفاوتهایی با هم دارن. اوپن سی ال یک طلحی اوپن سورس هست که بر روی معماری خاصی تمرکز نداره و گرافیکهای ای ام دی و انویدیا هردو اوپن سی ال رو ساپورت میکنن. حتی سی پی یو ها هم از این تکنولوژی استفاده میکنن اما علت فراگیرتر شدن کودا اینه که اکثر دولوپرها و شرکتهای ساخت نرم افزار ترجیح میدن تحت کودا کار کنن چون خیلی کد نویسی راحتتری داره اما هستن برنامه هایی که بر پایه اوپن سی ال طراحی شدن و روی کارتهای ای ام دی خیلی سریعتر هستن.
در مورد افتر افکت که مد نظر شماست باید عرض کنم که افتر صرفا از کودا پشتیبانی میکنه و این کارت شما در محاسبات رندر کمکی نمیکنه و تمام بار بر روی سی پی یو هست. در کل اگر مشغول غعالیت در زمینه سی جی هستید گزینه اول تا سوم انویدیاس.