PDA

مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن صفحه و هنگ کردن لپ تاپ

reza_17173
20-02-17, 02:49
سلام.
دوستان یه لپ تاپ دل (مدل Latitude XT3) دست دوم خریدم یه مشکلی داره. اونم اینه که وقتی به حالت اسکرین سیور میره و حدود 15_20 دقیقه توی اون حالت می مونه سیستم هنگ می کنه. یعنی وقتی صفحه رو با دکمه پاور روشن می کنم(فقط با دکمه پاور روشن میشه صفحه تو اون حالت) موس و هیچ کلیدی کار نمی کنه. صفحه اش تاچه ولی تاچ هم عمل نمی کنه و تنها راهی که می مونه ریستارت کردن سیستمه! در واقع ربطی به اسکرین سیور نداره چون اسکرین های مختلفی رو امتحان کردم و حتی بدون اسکرین هم امتحان کردم ولی باز این مشکل بود! یعنی بعد از 15 _ 20 دقیقه اگه با لپ تاپ کاری نکنم صفحه لپ تاپ خاموش میشه و این مشکل به وجود میاد.
کسی از دوستان می دونه این مشکل از چیه؟
ممنون

AMD>INTEL
20-02-17, 10:45
سلام.
دوستان یه لپ تاپ دل (مدل Latitude XT3) دست دوم خریدم یه مشکلی داره. اونم اینه که وقتی به حالت اسکرین سیور میره و حدود 15_20 دقیقه توی اون حالت می مونه سیستم هنگ می کنه. یعنی وقتی صفحه رو با دکمه پاور روشن می کنم(فقط با دکمه پاور روشن میشه صفحه تو اون حالت) موس و هیچ کلیدی کار نمی کنه. صفحه اش تاچه ولی تاچ هم عمل نمی کنه و تنها راهی که می مونه ریستارت کردن سیستمه! در واقع ربطی به اسکرین سیور نداره چون اسکرین های مختلفی رو امتحان کردم و حتی بدون اسکرین هم امتحان کردم ولی باز این مشکل بود! یعنی بعد از 15 _ 20 دقیقه اگه با لپ تاپ کاری نکنم صفحه لپ تاپ خاموش میشه و این مشکل به وجود میاد.
کسی از دوستان می دونه این مشکل از چیه؟
ممنون

درایورهای دساگاه را کامل نصب کنید از سایت دل بگیرید
بایوس هم تحت ویندوز اپ دیت کنید /.

reza_17173
20-02-17, 14:10
درایورهای دساگاه را کامل نصب کنید از سایت دل بگیرید
بایوس هم تحت ویندوز اپ دیت کنید /.

والا درایورها رو اکثرا از خود سایت دل گرفتم ولی بعضی هاش توی سایت نبود واسه همین مجبور شدم با سی دی پک درایورها نصب کنم. اما الان هموشن نصب هستن.
منظورتون بایوس مادربورده؟ میشه بگین تحت ویندوز به چه صورت آپدیت میشه؟ چون من یادمه یبار چند سال پیش بایوس سیستم قدیمیم رو دستی آپدیت کردم.
ممنون

AMD>INTEL
20-02-17, 14:25
بایوس لپتاپ
اون درایور پک باعث همین مشکلات میشه

reza_17173
20-02-17, 14:43
بایوس لپتاپ
اون درایور پک باعث همین مشکلات میشه

خب الان از کجا بفهمم که کدوم درایوره که باعث این مشکل شده؟ و اگر بعضی درایورها توی سایت Dell نبود، باید چیکار کنم پس؟

واسه آپدیت بایوس من وارد لینک زیر شدم: (مدل لپ تاپم Latitude XT3 هستش)
Only the registered members can see the link

بعد اون پایین فایل XT3_A09.exe رو دانلود کردم. خب همینو به صورت معمولی نصب کنم تمومه؟ یعنی بایوس آپدیت میشه؟
ممنون

AMD>INTEL
20-02-17, 15:34
بله
با درایور پک مشکل حل نمیشه باید بگردی دنبال درایور درست . یا ویندوزی که پشتیبانی میکنه نصب کنی .
اون هم فایل اخرین بایوس رو می---ی وتحت ویندوز اچرا میکنی

reza_17173
20-02-17, 19:27
بله
با درایور پک مشکل حل نمیشه باید بگردی دنبال درایور درست . یا ویندوزی که پشتیبانی میکنه نصب کنی .
اون هم فایل اخرین بایوس رو می---ی وتحت ویندوز اچرا میکنی

می بخشین باز سوال می پرسم.
جمله آخرتون رو متوجه نشدم آخه انگار کامل تایپ نشده. فرمودین که واسه آپدیت بایوس همین فایل XT3_A09.exe رو از سایت دل دانلود کنم و نصبش کنم تمومه؟
و اینکه ممکنه با نصب بایوس جدید مشکل حل شه؟ یا صد در صد مشکل از درایورهاس؟
ممنون

AMD>INTEL
20-02-17, 19:56
باید تست کنید عزیز
اول اپدیت بایوس اگر درست شد که هیچ نشد باید ویندوزی بریزی که سایت دل درایورهاشو گذاشته باشه .

reza_17173
21-02-17, 05:04
بایوس رو آپدیت کردم ولی مشکل سر جاش بود. بعد در ادامه رفتم توی سایت Dell و همه درایورهای مخصوصه این لپ تاپ (مطابق با ویندوز) رو دانلود و نصب کردم مشکل حل شد.
ممنون از شما

AMD>INTEL
21-02-17, 08:24
خواهش میکنم . تاپیک قفل میشه