nobody2000
13-02-17, 21:09
با سلام خدمت دوستان عزیز
یک عدد مادربورد Gigabyte GA-Z170X-Gaming G1 برای فروش موجود میباشد .
مشخصات در سایت سازنده :
GA-Z170X-Gaming G1 (rev. 1.0) - GIGABYTE - Motherboard , Graphics Card , Laptop ,Tablet , Mini-PC , Server , PC Peripherals and more (Only the registered members can see the link)
این هم بگم که این قویترین و کاملترین مادربورد گیگا در سری Z170 میباشد .
مادربورد کاملا سالم و در شرایط بسیار عالی هست و از 5 ماه پیش که بصورت آک خریداری شده دست خودم بوده .
به دلیل نوع CPU و مقدار رم سیستم هم اصلا نیازی به اورکلاک کردن و ... نداشتم .
دلیل فروشم هم - عدم نیاز به سیستم مدل بالا و خرید نوت بوک هست و کلا نمیرسم از این سیستم زیاد استفاده کنم و لذتش را ببرم .
ماردبورد دارای گارانتی اصلی آواژنگ تا تاریخ 22 /2019/2 میباشد .
عکس از جعبه دستگاه - کارت گارانتی - مشخصات مادربورد در نرم افزار AIDA64 Extreme و عکس از مادربورد داخل کیس قرار دادم .هر زمان مشتری واقعی بود و خواست مادربورد را از کیس در میارم و از همه زوایا براش عکس میگیرم .
در مورد قیمت 30% از کف قیمت روز کم کردم و قیمت 1365 را به عنوان قیمت قرار میدم
قیمت پایه 1365
هزینه ارسال هم بر عهده خریدار هست که پس کرایه تیپاکس میشه .حدود 20 25 تومان
سابقه عضویت و معاملات من هم در سایت Persiantools میتوانید چک کنید اونجا یوزر قدیمی و پرسابقه هستم .
دوستان با عرض پوزش تعویض هم ندارم پولش بیشتر بکارم میاد .
فروش در سایت Persiantools و دیگر سایتها هم در جریان هست .
سوالی بود در خدمتم
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
یک عدد مادربورد Gigabyte GA-Z170X-Gaming G1 برای فروش موجود میباشد .
مشخصات در سایت سازنده :
GA-Z170X-Gaming G1 (rev. 1.0) - GIGABYTE - Motherboard , Graphics Card , Laptop ,Tablet , Mini-PC , Server , PC Peripherals and more (Only the registered members can see the link)
این هم بگم که این قویترین و کاملترین مادربورد گیگا در سری Z170 میباشد .
مادربورد کاملا سالم و در شرایط بسیار عالی هست و از 5 ماه پیش که بصورت آک خریداری شده دست خودم بوده .
به دلیل نوع CPU و مقدار رم سیستم هم اصلا نیازی به اورکلاک کردن و ... نداشتم .
دلیل فروشم هم - عدم نیاز به سیستم مدل بالا و خرید نوت بوک هست و کلا نمیرسم از این سیستم زیاد استفاده کنم و لذتش را ببرم .
ماردبورد دارای گارانتی اصلی آواژنگ تا تاریخ 22 /2019/2 میباشد .
عکس از جعبه دستگاه - کارت گارانتی - مشخصات مادربورد در نرم افزار AIDA64 Extreme و عکس از مادربورد داخل کیس قرار دادم .هر زمان مشتری واقعی بود و خواست مادربورد را از کیس در میارم و از همه زوایا براش عکس میگیرم .
در مورد قیمت 30% از کف قیمت روز کم کردم و قیمت 1365 را به عنوان قیمت قرار میدم
قیمت پایه 1365
هزینه ارسال هم بر عهده خریدار هست که پس کرایه تیپاکس میشه .حدود 20 25 تومان
سابقه عضویت و معاملات من هم در سایت Persiantools میتوانید چک کنید اونجا یوزر قدیمی و پرسابقه هستم .
دوستان با عرض پوزش تعویض هم ندارم پولش بیشتر بکارم میاد .
فروش در سایت Persiantools و دیگر سایتها هم در جریان هست .
سوالی بود در خدمتم