من قبلا هارد قدیمی داشتم میشود از داخل خود ویندوز که بالا امده ویندوز جدیدتر نصب کرد ولی الان هارد جدیدم داخلش هستم وقتی میزنم ویندوز جدید نصب بشه این ارو میاد یعنی چی؟
Only the registered members can see the link
اخه نمیخوام ویندوز کامل عوض کنم اینطوری همه چی میپره منظورم هر چی تو درایو سی هست. قبلا میشود ویندوز رو ویندوز نصب کرد چی شده الان این ارو میاد؟ ویندوزی قبلی و جدید هم 64 بیت و از یه اسم هستن ولی این ارور میاد. هارد هم جی پیت هست ام بی ار نیست. مشکل کجاست؟
AMD>INTEL
10-02-17, 18:40
نسحه های ویندوز مطابقت نداره .باید 64 بیت باشه
0reza666
10-02-17, 18:51
64 بیت هست به دروغ این ارور داره میاد. الان برای تست همون ویندوز که نصبه باز خواستم مثلا بزنم برای نصب خوب باز این ارو امد. خوب دی وی دی ویندوزی که قبلا نصب کردم مثلا باز میخوام همون نصب کنم نباید که این ارور بیاد ولی اینطوری میاد چه باید بکنم؟
0reza666
09-11-17, 11:40
من همچنان مشکل دارم.
من چطور میتونم از داخل ویندوز. ویندوز عوض کنم و درایو c کامل حذف بشه چون اگه بوت کنم و درایو c حذف کنم گذینه بعدی غیر فعال و تار میشه و نمیتونم ویندوز عوض کنم باید کل پارتیشن هارد حذف کنم باز بعد پارتیشن بندی کنم و بعد بتونم ویندوز نصب کنم جی پیت ام بی ار درست کردم و همه رو تست کردم نمیشه. جی پیت کنم ارور ام بی ار میده ام بی ار میکنم ارور جی پیت میده و نمیشه ویندوز نصب کرد. خوب از طریق بوت نمیتونم ویندوز نصب کنم چون درایو d محتویاتش احتیاج دارم. راستی هاردم ۱ ترا و فقط ۲ تا پارتیشن درست کردم. البته قبلا هارد ۵۱۲ هم داشتم همینطوری بود همش باید کل هارد حذف میکردم باز از اول پارتیشن بندی بعد بشه ویندوز نصب کرد رو هارد. از محیط ویندوز میشه ویندوز عوض کنم و قبلش تمام درایو c حذف بشه. کولا ویندوز قبلی یه مشکلی داره. کامپیوتر برادر زاده ام اینطوری نیس بوت کنم درایو سی حذف کنم میشه ویندوز نصب کرد اونم دو تا درایو داره نمیدونم مال من چه مرگشه میشه کمکم کنید لطفا
در این تاپیک هم بعث های شده
و به نتیجه ای هم نرسیدم. الان من بخاطر همین ویندوز عوض نمیکنم از طریق بوت چون 100 درصد متمانم باز اگه درایو سی حذف کنم همون مشکل بوجود میاد و محتویات درایو دی که احتیاج دارمم از دست میدم. موندم چه کنم فعلا بوجه هم ندارم یه هارد اس اس دی 128 بگیرم ویندوز رو اون نصب کنم خیال خودم راحت کنم تو هارد اچ دی دی اطلاعات و رو هارد اس اس دی ویندوز. در اینده حتما میخرم ولی الان ویندوز یه مشکل کوچیکی داره.
Meysam_M69
09-11-17, 17:33
شما فقط در حالت بوت درایو c فرمت کن پارتیشن دیلیت نکن که به مشکل بر بخوری
0reza666
09-11-17, 17:38
شما فقط در حالت بوت درایو c فرمت کن پارتیشن دیلیت نکن که به مشکل بر بخوری
همین دیگه به محض اینکه فورمت کنم گذینه نصب و جلو رفتن تار میشه و نمیشه روش کلیک کرد و همنطور که بالا نوشتم تا کل هارد حذف نکنم دوباره پارتیشن بندی نکنم نمیتونم نه تو درایو سی نه مصلا تو درایو دی ویندوز بریزم. خودمم تعجب میکنم چرا اینجور مشکل بوجود امده.
Meysam_M69
09-11-17, 17:45
برنامه AOMEI Partition Assistant
دانلود کن از صفحه اول برنامه شات بزار ببینم هاردت به چه صورتی هستش
نسخه پرو برنامه نصب کن اگه انتی ویروست کی گان برنامه ویروس تشخیص داد با کدهای زیر فعال کن این کدها از همون کی گان ذخیره شده
Pro Version
AOPR-050IY-KU4W6-T3E91
AOPR-X7BY8-S2X9K-U4MV5
AOTE-Y6GW4-44GW4-GO466
0reza666
09-11-17, 17:59
دانلود دارمش
این عکس
سیستم ویروس نداره چیزی دانلود نمیکنم چیزی هم نصب نمیکنم انتی ویروس نود 32 با سریال قانونی خریداری شده.
Meysam_M69
09-11-17, 18:21
دانلود دارمش
این عکس
سیستم ویروس نداره چیزی دانلود نمیکنم چیزی هم نصب نمیکنم انتی ویروس نود 32 با سریال قانونی خریداری شده.
شما درایو c بیار قبل از درایو d
درایو system rserved اول
درایو c
درایو d
شاید به خاطر این چیدمان هستش که اجازه نصب ویندوز از طریق بوت نداری
چون ویندوز اولین درایو بعد از درایو system reserved به عنوان درایو ویندوز میشناسه واسه نصب ویندوز
0reza666
09-11-17, 18:24
خوب چطور الان این چیدمان عوض کنم؟ راهنمایی چیدمان نکردی.
Meysam_M69
09-11-17, 18:26
خوب چطور الان این چیدمان عوض کنم؟ متوجه پیامت نشدم:1. (27):
داخل درایو d اطلاعات ضروری داری
البته از طریق ابزار merge patition میتونی اینکارو انجام بدی بدون اینکه اطلاعات پاک بشه
0reza666
09-11-17, 18:29
داخل درایو d اطلاعات ضروری داری
اره خیلی زیاد کلی بازی هم هست که هنوز رو دی وی دی ظبط نکردم. من بیشتر بازی های که از اینترنت دانلود میکنم رو دی وی دی ظبط میکنم نگه میدارم. ولی فعلا دیگه نمیخوام رو دی وی دی ظبط کنم.
اگه میشه شما راهنمایی حالا بگو شاید یه فکر برای اطلاعاتش کردم.
راستی اون درایو ستاره چیه منکه ایجادش نکردم چی هست اون و یکمم حجم داره.
Meysam_M69
09-11-17, 18:31
اره خیلی زیاد کلی بازی هم هست که هنوز رو دی وی دی ظبط نکردم. من بیشتر بازی های که از اینترنت دانلود میکنم رو دی وی دی ظبط میکنم نگه میدارم. ولی فعلا دیگه نمیخوام رو دی وی دی ظبط کنم.
اگه میشه شما راهنمایی حالا بگو شاید یه فکر برای اطلاعاتش کردم.
راستی اون درایو ستاره چیه منکه ایجادش نکردم چی هست اون و یکمم حجم داره.
رو پارتیشن ستاره کلیک راست کن و گزینه merge partition بزن
کادری باز میشه که درایو ستاره تیک خورده و شما باید تیک پارتیشن d بزنی و اکی کنی تا عملیات جابجا شدن انجام بشه
0reza666
09-11-17, 18:34
خوب
بعد
Meysam_M69
09-11-17, 18:38
خوب
بعد
این پارتیشن بندی خودت انجام دادی
0reza666
09-11-17, 18:39
بله:1. (29): هارد نوع خریدم اوردم و فقط خواستم دو تا درایو داشته باشم همین.
Meysam_M69
09-11-17, 18:41
خوب
بعد
تیک درایو c بزن و اکی کن و apply واسه انجام تغییرات یاده نره
درایو ستاره هم پارتیشن دیلیت کن
بعد از این کار درایو c و d با هم ادغام میشن بعدش شما باید کار resize patiton انجام بدی تا درایو جدیدی بعد از درایو c اعمال بشه و اطلاعات درایو d که داخل درایو c ادغام شده به درایو جدید منتقل کن سعی کن کار resize کردن با 400 گیگ انجام بدی که اطلاعات داخل c بتونی منتقل کنی به درایو جدید بعد از اینکه کار انتقال تمام شده بقیه حجم باقی مونده در درایو c میتونی با resize کردن منتقل کنی به درایو جدید
0reza666
09-11-17, 19:21
نمیشه تیک هم میزنم گذینه اوکی تاره و نمیاد برای ذخیره
دیگه با این هارد چه باید کرد؟
Meysam_M69
09-11-17, 19:23
d و c با هم تیک بزن
Meysam_M69
09-11-17, 19:28
d و c با هم تیک بزن
اگه جفتش تیک زدی اکی روشن نشد که باید روشن بشه بگو از روش دیگه ای راهنماییت کنم
0reza666
09-11-17, 19:28
بازم گذینه اوکی
نمیاد ولی نوشته های ارور تغییر کرده عکس های که فرستادم ببیند.
Meysam_M69
09-11-17, 19:32
رو درایو d کلیک راست کن merge partiton بزن تو کادری که باز میشه d تیک خورده تیک درایو c هم بزن و اکی کن
- - - Updated - - -
بازم گذینه اوکی
نمیاد ولی نوشته های ارور تغییر کرده عکس های که فرستادم ببیند.
بخاطر اینکه درایو c درایو ویندوز نمیتونه ادغام کنه
Meysam_M69
09-11-17, 19:36
روش دیگه ای هم هستش ولی میترسم مجبور بشی کل هاردت پاک کنی و مجددا پارتیشن بندی کنی
اول ببین اسم درایو c میتونی به اسم دیگه تغییر بدی
رو پارتیشن c کلیک راست کن advanced بزن تو کادر بقلیش change drive latter انتخاب کن و به یه اسم دیگه تغییر بده ببین میشه تا بیشتر راهنماییت کنم
در ضمن پارتیشن ستاره پارتیشن دیلیت کن ببین دیلیت میشه
0reza666
09-11-17, 19:47
گذینه change drive latter تاره و نمیشه انتخابش کرد. این نتونستم عکس بگیرم بزارم ببینی ولی عین عکس های دیگه که اوکی نمیومد اینم همین مدلیه و تاره و نمیشه انتخابش کرد.
اره میشه اون حذف کرد ولی بی خیال دیگه این هارد دستکاری نکنم بهتره.
بهترین کار اینکه پولام جمع کنم یه هارد اس اس دی بخرم برای ویندوز این هارد اچ دی دی هم فقط اطلاعات دیگه چه کنم که این هارد این مدلی شده.
البته در اینده قصد خرید هارد اس اس دی داشتم ولی به این زودیا نه نداشتم ولی الان مثل اینکه مجبورم چون ویندوز تو بازی عذیت میکنه یکم خرابه ویندوز.
Meysam_M69
09-11-17, 19:49
گذینه change drive latter تاره و نمیشه انتخابش کرد. این نتونستم عکس بگیرم بزارم ببینی ولی عین عکس های دیگه که اوکی نمیومد اینم همین مدلیه و تاره و نمیشه انتخابش کرد.
اره میشه اون حذف کرد ولی بی خیال دیگه این هارد دستکاری نکنم بهتره.
بهترین کار اینکه پولام جمع کنم یه هارد اس اس دی بخرم برای ویندوز این هارد اچ دی دی هم فقط اطلاعات دیگه چه کنم که این هارد این مدلی شده.
البته در اینده قصد خرید هارد اس اس دی داشتم ولی به این زودیا نه نداشتم ولی الان مثل اینکه مجبورم چون ویندوز تو بازی عذیت میکنه یکم خرابه ویندوز.
ایشالله زودتر بخری
اون پارتیشن ستاره میتونی دیلیت پارتیشن کنی
به این روش هم میشه عمل کرد که درایو d resize میکنی و پازتیشن جدید ایجاد میکنی مثلا 450 گیگ و اطلاعات درایو d منتقل میکنی به درایو جدید
بعد از اینکار درایو d به 100 گیگ همانند درایو c resiz میکنی و بعدش بقیه فضای خالی ایجاد شده به پارتیشن جدید منتثل میکنی و زمانی که از بوت اقدام به نصب ویندوز میکنی ابتدا درایو c کلا دیلیت پارتیشن میکنی و میزاری به همون صورت بمونه که اسم c به خودش اختصاص نده بعد از اینکه ویندوز نصب کردی از داخل ویندوز پارتیشنشو ایجاد میکنی چون شما یک درایو بعد از درایو system reserved داری که بصورت 100 گیگ ساختیم که درایو d هستش داری و اونجا میتونی این 2 درایو با هم دیلیت پارتیشن کنی تا درایو system rserved و درایو c پشت سر هم قرار بگیره بدون اینکه اطلاعات از دست بدی
به این روش حتما میتونی درایو c بعد از system reserved قرار بدی