سلام دوستان
یه سوالی برام پیش اومده خود سایت اواژنگ که جوابگو نیست.
من یه کارت گرافیک GV-N1070G1 Gaming-8GD گرفتم یه هفته هم استفاده نکردم که تو pci expres voltag اررور داشت بردم برای گارانتی 3 روز طول کشید تا تو سایت اواژنک نتیجه رو بزنن بالاخره چی شده بعد از اون مدت نزدیک 1 هفته هستش هر وقت پیگیری میکنم فقط نوشته قطعه مورد نظر وارد فرایند تعویض شده است.
میخواستم بدونم کسی تجربه ای داره یا اطلاعی داره که چقدر باید منتظر بمونم تا کارت بدستم برسه شدیدا بهش نیاز دارم کلی کارم لنگ مونده.
ممنون
Avajang
04-02-17, 22:58
سلام دوست عزیز
دقیقا از چه روزی رفته روی فرآیند تعویض . از زمانی که وارد پروسه تعویض بشه . عموما یک هفته کاری زمان میبره . تهران هستید یا شهرستان ؟
با تشکر
artinr63
04-02-17, 23:00
الان نزدیک 5 روزه فرایند تعویض رو زده من تبریز هستم
- - - Updated - - -
من 9 هم کارت رو تحویل دادم یازدهم فرایند رو زده
Avajang
04-02-17, 23:07
الان نزدیک 5 روزه فرایند تعویض رو زده من تبریز هستم
- - - Updated - - -
من 9 هم کارت رو تحویل دادم یازدهم فرایند رو زده
به دلیل اینکه شهرستان هستید و باید ارسال بشه به شهر شما این پروسه بیشتر طول میکشه . حداکثر 10 روز بعد از روزی که وارد فرآیند تعویض شده
artinr63
04-02-17, 23:13
باشه ممنون از کمکتون ایشالله که اینطوری بشه
سپاس
Avajang
04-02-17, 23:16
باشه ممنون از کمکتون ایشالله که اینطوری بشه
سپاس
خواهش میکنم . این پروسه ها دقیق انجام میشه جای نگرانی نیست . فقط اگر دفتر تبریز تحویل دادید پیگیری کنید از نماینده تبریز. باز اگر مشکلی بود اعلام کنید .
با تشکر
artinr63
05-02-17, 18:15
با عرض شرمندگی که دوباره تاپیک رو بالا اوردم
والا امروز طبق گفته شما به شعبه اواژنگ در تبریز که طبقه سوم پاساژ سهند هستش رفتم چیز تازه ای جز همون پیامی که تو سایت آواژنگ قسمت پیگیری قطعات بهم نشون میده نگفتند تازه یه چیزی هم گفت بیشتز نگرانم کرد گفتش قطعه شما چون گرونه شاید بیشتر از حد معمول طول بکشه این حرف ایشون خیلی من رو به استرس انداخت چون کارم طوری هستش که نیازمند کامپیوتر هستش برای همین هم سیستم سنگین جمع کردم حالا هم اگر این قطعه زیاد طول بکشه بدستم برسه واقعا دچار مشکل بزرگی میشم. قطعه هم گرونه قدرت خرید دوباره هم ندارم برم جایگزین بگیرم تا بیاد حالام موندم چیکار کنم.
Avajang
05-02-17, 19:00
با عرض شرمندگی که دوباره تاپیک رو بالا اوردم
والا امروز طبق گفته شما به شعبه اواژنگ در تبریز که طبقه سوم پاساژ سهند هستش رفتم چیز تازه ای جز همون پیامی که تو سایت آواژنگ قسمت پیگیری قطعات بهم نشون میده نگفتند تازه یه چیزی هم گفت بیشتز نگرانم کرد گفتش قطعه شما چون گرونه شاید بیشتر از حد معمول طول بکشه این حرف ایشون خیلی من رو به استرس انداخت چون کارم طوری هستش که نیازمند کامپیوتر هستش برای همین هم سیستم سنگین جمع کردم حالا هم اگر این قطعه زیاد طول بکشه بدستم برسه واقعا دچار مشکل بزرگی میشم. قطعه هم گرونه قدرت خرید دوباره هم ندارم برم جایگزین بگیرم تا بیاد حالام موندم چیکار کنم.
سلام
طبق روالی که گفتم کار به صورت منظم پیش میره جای نگرانی نیست .
با تشکر