PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره جهت خرید لب تاب گیمینگ Asus Gl702vm

raoof_hj
03-02-17, 23:24
با سلام قصد خرید لب تاب گیمینگ دارم تا حدود 6 میلیون و مدل Asus GL702vm با مشخصات (i7-16-1T- 6 (gtx 1060 مورد نظرم هست و تقریبا یک ماهه وارد بازار ایران شده این لب تاب 17 اینچی دارای 3 فن بوده و باطراحی جدید و باریک و همچنین حذف درایو نوری کاملا ایده آل هست و دارای 2.7 کیلو وزن نیز است، توی ویدئو ها و بحث و نظرات راجع به این لب تاب هیچ مشکلی ندیدم اما یه نفر نظر داده بود با این عنوان که "نسبت به دما حساس و برای کارهای سنگین خوب جواب نمیده و تاحالا چند مورد آوردن برای تعمیر که بخاطر حساسیت بُرد لب تاب،حرارت باعث شده که پایه های چیپ ها بهم بچسبه و نیاز به برداشتن قطعات و جای گزاری دوباره داره!"پس میخوام بدونم سیسم خنک کنندگی این لب تاب در چه درجه ای هست؟

اگه واقعا چنین مشکلی باشه که دیگه هیچکسی این مدل رو نمیخره میخواستم بدونم کسی از این مدل استفاده کرده ؟ چون تو این رنج قیمت بهترین گزینه هست مخصوصا برای گرافیک سری 10 و همچنین فعالیت من که تقریبا روزی 8 ساعت گیمینگ دارم فکر میکنم بهترین انتخابم هست،،هرلحضه ممکنه این مدل رو بخرم اگه مشکلی هست لطفا بگین تا انتخاب بهتری انجام بدم، سپاس

Haroon
10-03-17, 19:18
سلام این لپتاپ تا سه روز قبل من داشتم

نزدیک سه ماهه داشتمش از امریکا برام اورده بود

هیچ عیب و ایرادی ندارد اصلا داغ نمیکرد

فقط تنها ایراداش دکمه های کیبورد بود که خیلی محکم بود یعنی برای تایپ اصلا مناسب نیست

ولی در کل تصویر و صدای خوبی دارد