ورود

مشاهده نسخه کامل : سوال درباره بازی GTA V (جی تی ای وی)

0reza666
02-02-17, 21:04
من قبلا 6 ماه پیش این بازی کردم و حذف کردم اما الان باز این بازی نصب کردم و یادم نیس همین مرحله اول چطور باید رد کرد. میشه راهنمایی کنید.

از بانک میخوام خارج بشم پلیس رفیقم گرفته و من نمیتونم بهش شلیک کنم علامت f1 میاد f2 میاد میزنم نمیشه گاهی هم f3 میاد چه کنم اینجارو رد کنم؟

DOOM999
02-02-17, 21:41
من قبلا 6 ماه پیش این بازی کردم و حذف کردم اما الان باز این بازی نصب کردم و یادم نیس همین مرحله اول چطور باید رد کرد. میشه راهنمایی کنید.

از بانک میخوام خارج بشم پلیس رفیقم گرفته و من نمیتونم بهش شلیک کنم علامت f1 میاد f2 میاد میزنم نمیشه گاهی هم f3 میاد چه کنم اینجارو رد کنم؟

شما الان کاراکتر مایکل هستی باید کلید ALT سمت چپ رو نگه داری و با تکان دادن موس بیای روو کاراکتر trever بعد شلیک کنی به صورت مامور بانک و ادامه ماجرا

0reza666
06-02-17, 12:48
.

تشکر فراوان. الان اینجا گیر کردم دقیق چه باید بکنم بعد وارد شدن تو خونه و زدن اون کارگر چمن زن یه ماشین تو پارکینگه اصلا نمیتونم در پارکینگ باز کنم.
Only the registered members can see the link
چه کنم

salpc
06-02-17, 13:21
تشکر فراوان. الان اینجا گیر کردم دقیق چه باید بکنم بعد وارد شدن تو خونه و زدن اون کارگر چمن زن یه ماشین تو پارکینگه اصلا نمیتونم در پارکینگ باز کنم.
چه کنم

باید از اون سمت که ماشین شبیه مینی هست بری بالا و وارد خونه بشی و ...

0reza666
06-02-17, 13:44
..

تشکر حالا متوجه شدم ولی همش میبازم چطور باید داخل خونه دختره یا اون پسره کشت میرم جلو میباره موشت میزنم میباره تفنگ میزنم میباره یواشکی میخوام برم باز میباره...

salpc
06-02-17, 14:22
تشکر حالا متوجه شدم ولی همش میبازم چطور باید داخل خونه دختره یا اون پسره کشت میرم جلو میباره موشت میزنم میباره تفنگ میزنم میباره یواشکی میخوام برم باز میباره...

اصلا اون ها نباید شما رو ببینن.
silent برید پایین و سمت پارکینگ

DOOM999
06-02-17, 14:25
از روی اون ماشین شاسی بلند که وارد دستشویی خانه مایکل شدی تکون نخور تا دختر و پسرش برن تو اتاق و 40 ثانیه صبر کن بعد ctrl رو بزن یواشکی وارد راه پله شو به پایین راه پله که رسیدی باز 40 ثانیه صبرکن تا زن خائن مایکل و مربیش باهم تمرین... کنن تو آشپزخانه بعد یواشکی وارد در زیر راپله شو و ماشین رو بدزد و ادامه ماجرا

DOOM999
07-04-17, 17:10
تاپیک طنزه؟!.......
.این تایپیکیه که یکی از دوستان ایجاد کردند تا هرجای بازی به مشکل برخوردن هرکدوم از اعضا سایت که قبلا این بازی رو انجام دادن تجربشون رو به اشتراک بزارن

0reza666
29-06-17, 15:05
عکس ماشینی که در این بازی پیدا کردم. کنار یکی از خونه ها بود

...

salpc
29-06-17, 17:00
عکس ماشینی که در این بازی پیدا کردم. کنار یکی از خونه ها بود

...
rapidgt
اسپورت شده هست.
کدش رو توی کنسول بزنید میاره بعدش ببریدش تیونینگش کنید.

Afshar.m.n
08-07-17, 23:05
چه کنم

.
شما با این مشخصاته یوزیج رم و سی پی یو و ... که رو صفجه هست و یک چهارم صفحه رو گرفته از بازی لذت هم میبرید؟!:1. (27):

0reza666
09-07-17, 20:12
.
شما با این مشخصاته یوزیج رم و سی پی یو و ... که رو صفجه هست و یک چهارم صفحه رو گرفته از بازی لذت هم میبرید؟!:1. (27):

اون برای تست بود 100 درصد تا الان اون کوچیک کردم. عجب :|

ramin1000
09-07-17, 20:16
اون برای تست بود 100 درصد تا الان اون کوچیک کردم. عجب :|

آقا رضا این نرم افزاری که فریم هر بازی رو در لحظه نشون میده و گوشه تصویره اسمش چیه

salpc
09-07-17, 22:19
آقا رضا این نرم افزاری که فریم هر بازی رو در لحظه نشون میده و گوشه تصویره اسمش چیه

MSI Afterburner
و FRAPS هم هست.ولی Afterburner کاملتره
اینم آموزشش