PDA

مشاهده نسخه کامل : نظر سنجی : میزان علاقه دختران به بازیهای کامپیوتری

0reza666
31-01-17, 21:41
ایا دخترها هم عین پسرها بازی های کامپیوتری میکنند؟

همیشه برام سوال بوده.

اگه مشکلی نیس تاپیک بمونه مدیرای عزیز.

تو این انجمن دختر هست که جواب بده؟ Only the registered members can see the link

اخه ما پسرا که همش تو فکر سیستم قویع و بازی هستیم:whistle:

فقط نظر بدین و لطفا بهم توهین نکنید.

mohammad1985
31-01-17, 21:59
باهوشترین دخترها از نظر آی کیو بین نصف تا یک سوم آی کیو پسرهای معمولی رو دارن بازی های درتس حسابی در حد ای کیو دخترا نیست

0reza666
06-02-17, 13:45
دوستان دیگه نظری ندارن؟

salpc
06-02-17, 14:23
زیاد من ندیدم دخترا بازی کنن مثلا بتل یا حتی pes و فیفا

DOOM999
06-02-17, 14:30
زنها تمایلی به بازی های کامپیوتری علی الخصوص ژانر اکشن و اول شخص و بکش بکش ندارند و بیشتر ترجیح میدن با گوشیشون قارچ خور و باربی و خونه سازی بازی کنن و با یکی چت کنن چون طبیعتشون برون گرا و اجتماعی و عاطفی هست و بهشون اجازه نمیده مثل ما 7 ساعت بشینن با اره برقی و G3 و RPG حریف رو تیکه تیکه کنن

alireza40c
06-02-17, 17:13
توی ایران دخترا ها خیلی علاقه ایی به بازی کردن اونم کامپیوتری ندارن ، البته بعضی زوج های جوون میشناسم دو نفری mkx یا pes و fifa بازی می کنن ، دخترای گیمر هم هستن که بازی میکنن ، اما اگه در سطح جهانی نگاه کنین خب درصد دخترهایی که بازی من کنن کم نیستن ، من خودم توی مسابقات لیگ جهانی battlefield چنتا رو میشناسم خیلی هم حرفه ایی بازی میکنن خودمم باهشون بازی کردم :1. (31):

Haswell
06-02-17, 19:35
باهوشترین دخترها از نظر آی کیو بین نصف تا یک سوم آی کیو پسرهای معمولی رو دارن بازی های درتس حسابی در حد ای کیو دخترا نیست
دوست عزیز 3 دهه است که بعد از رسمیت پیدا کردن هوشهای 9 گانه ی Howard Gardner در عالیترین سطوح آموزشی کشورهای متمدن دیگه تقسیم بندی افراد بر اساس IQ و قضاوت بر این اساس منسوخ شده!

0reza666
13-02-17, 15:39
دوستان دیگه نظری ندارن؟

Ae_245
14-02-17, 00:55
سلام،

با شناختی که من توی سرور های آنلاین خارجی داشتم 30% الی 40% از بازیکنانشون دختر بودند و بیشتر سبکی که دختر ها و زن ها دوست دارن بازی کنن سبک اجتماعی و sandbox هست مثل sims ، Minecraft و ...

همان طور که ما صبح تا شب کانتر آنلاین میزنیم :lol:

من تاحالا دورو بر خودم ندیدم گیمر(دختر) و فک کنم توی ایران آمارش بشدت پایینه !

salar.sa
14-02-17, 16:30
میشه راهنمایی کنی واسه کانتر انلاین چه طوریه نصب و راه اندازیش

Ae_245
14-02-17, 17:15
میشه راهنمایی کنی واسه کانتر انلاین چه طوریه نصب و راه اندازیش

سلام دوست عزیز،

برای بازی کردن آنلاین کانتر به 4 چیز احتیاج دارید ...

نسخه استاندارد بهینه شده کانتر برای آنلاین لینک (Only the registered members can see the link) (WarZoNe)
آنتی چیت برای جلوگیری از هرگونه تقلب و هک در بازی لینک (Only the registered members can see the link) (ضروری)
اینترنت بدون نویز و پینگ پایین ( حداقل زیر 60ms باشه ... ) (ضروری)
پیدا کردن آیپی سرور برای ورود به سرور که با یک سرچ توی گوگل به راحتی میتونید پیدا کنید
* توصیه من به شما این هست که توی سرور های با سبک Public بازی کنید

اول بازی رو دانلود نصب کنید، بعد از نصب حتما آنتی چیت رو نصب کنید، حالا اولین کاری که باید انجام بدیم، آنتی چیت رو اجرا کنیم و بعد از باز شدن کامل بازی کانتر رو اجرا کنیم
اگر به درستی کار انجام شود آنتی چیت با پیغامی " Game Injected " تایید میکند که بازی آماده هست...
حالا بعد از باز کردن بازی، برای رفتن به سرور 2 روش هست

روش 1 :

کلید ~ روی کیبرد رو میزنیم یک پنجره باز میشه توی اون این دستور رو تایپ میکنیم :

connect "server ip:port"

بجای server ip ایپی سرور و بجای port پورت رو وارد میکنیم و وارد بازی میشویم ...

روش 2 :

از توی منو ی بازی گزینه "Find server" قسمت Favorite ، میتوانیم ایپی رو وارد و وارد سرور شویم ...

0reza666
09-06-17, 17:41
دوستان دیگه نظری ندارن؟

AtrafNET
09-06-17, 18:44
خانم ها هوش کمتری ندارن این اشتباهه بلکه محوریت هوش مرد و زن متفاوته.
مرد ها هوش منطقی بالاتری دارن و زن ها هوش درکی بالاتری دارن.

زن چون درک و احساس بیشتری داره برای همین ممکنه متاسفانه بیشتر به گوشی و فضای مجازی معتاد بشه چون حتی تو فامیل هم دیدم مثلاْ یکی از کل قوم و خویش ناراحته و آمده تو گروه میگه حالم خوب نیست و اقوام خانم معمولاً ساعت ها میشینن با طرف چت میکنن که چی؟ که مثلاْ حالش بهتر بشه اما در این زمینه مرد چون عموماً منطقی گراست چون سودی تو درد و دل های الکی نمی بینه این کار رو نمیکنه مگر اینکه مثلاً طرف عشقش باشه یا کلاً سودی بهش برسونه.

سر همین موضوع متاسفانه دختر ها و کلاً خانم ها تو ایران اکثر وقتشون صرف گوشی و چت کردن میشه اون یه ذره وقتی هم که می مونه میرن اینستاگرام چون زن ها میل بیشتری به تحسین شدن دارن از خودشون در بهترین زاویه عکس میگیرن میذارن منتظرن ببینن آیا تحسین میشن یا نه حتی اگر در کلام بگن براشون مهم نیست در باطن براشون خیلی هم مهمه.

این به خودی خود بد نیست بالاخره هم مرد ها یه ویژگی هایی دارن هم زن ها.
اینکه زن ها علاقه ای به بازی های کامپیوتری و یا حتی بعضاً کلا علاقه ای به کامپیوتر ندارن بد نیست یا حتی به نظرم نقطه مقابلش هم اینکه مرد ها نمی تونن در حد خانم ها باعث انرژی مثبت و دلداری بقیه بشن هم بد نیست خداوند مرد و زن رو دو نقطه مقابل در همه زوایا قرار داده تا تکمیل کننده هم باشن نه اینکه هر کدوم به خوبی هاشون بنازن و جنس مخالف رو بده بدونن.

m4m4d
09-06-17, 23:49
اتفاقا من چندتا دختر خانم میشناسم که خیلی توی pes حرفه ای هستند
حتی شرطی هم بازی میکنند:lol: