PDA

مشاهده نسخه کامل : سوال درباره بازی WatchDogs2

0reza666
30-01-17, 23:36
با سلام. اقا من همین اول گیر کردم. چی باید بزنم قفل در باز بشه

Only the registered members can see the link

دوستانی که این بازی. بازی کردن میشه راهنمایی کنن لطفا.

salpc
31-01-17, 10:24
با سلام. اقا من همین اول گیر کردم. چی باید بزنم قفل در باز بشه

دوستانی که این بازی. بازی کردن میشه راهنمایی کنن لطفا.

اسکرول موس رو فشار بدین و گزینه هاش میاد گزینه space در رو باز میکنه البته بعضی در ها رو باید منبع اصلی قفل رو پیدا کنید و بعدش اقدام به باز کردن در کنید.

0reza666
31-01-17, 10:30
اسکرول موس رو فشار بدین و گزینه هاش میاد گزینه space در رو باز میکنه البته بعضی در ها رو باید منبع اصلی قفل رو پیدا کنید و بعدش اقدام به باز کردن در کنید.

اینکارو قبلا کردم و گذینه های مثل r و c و f و space میزنم اما در باز نمیشه. خوب منبع اصلی همین اول بازی این درب کجاست.

خوب یافتم اون بالا بالا هاست منبع. تشکر از راهنمایی.

ای بابا چه بازی سختی الان رو درب دومی گیر کردم از منبع هم خبری نیست و دکمه های کیبوردم میزنم درب باز نمیشه.

salpc
01-02-17, 06:14
اینکارو قبلا کردم و گذینه های مثل r و c و f و space میزنم اما در باز نمیشه. خوب منبع اصلی همین اول بازی این درب کجاست.

خوب یافتم اون بالا بالا هاست منبع. تشکر از راهنمایی.

ای بابا چه بازی سختی الان رو درب دومی گیر کردم از منبع هم خبری نیست و دکمه های کیبوردم میزنم درب باز نمیشه.

راهنما

Watch Dogs 2 Wiki: Walkthrough, Collectible Location, Easter Eggs and Secrets (Only the registered members can see the link)

0reza666
08-02-17, 21:23
.
[/CODE]

من این بازی دوباره نصب کردم و تمام پیش نیاز های بازی نصبه ولی اینطوری میاد
بعد هم داخل بازی نمیره. انگار باید اینجا چیزی انتخاب کرد. لیست کشویی
کرک های مختلف هم تست کردم نشد. این بازی نصب کردم درست بود رو دی وی دی هم ظبط کردم الان اینطوری شده عجیبه برام. با این حل شد مشکلم -eac_launcher سوال دیگه دارم...

یه سوال دیگه:
رو سیستم من این بازی میاد چون بالا نوشتم من یبار این بازی. بازی کردم. حالا همین برای برادر زاده ام نصب کردم ولی صفحه مشکی میاد. ایا مشکل سی پی یو های دو هسته ای حل نشده؟ کرک جدیدی ابدیتی چیزی نیست.
سی پی یو من هیچ مشکلی نداره تو این بازی ولی این بازی برای برادر زاده ام میخوام ایا راه حلی داره؟

salpc
09-02-17, 06:10
من این بازی دوباره نصب کردم و تمام پیش نیاز های بازی نصبه ولی اینطوری میاد
بعد هم داخل بازی نمیره. انگار باید اینجا چیزی انتخاب کرد. لیست کشویی
کرک های مختلف هم تست کردم نشد. این بازی نصب کردم درست بود رو دی وی دی هم ظبط کردم الان اینطوری شده عجیبه برام. با این حل شد مشکلم -eac_launcher سوال دیگه دارم...

یه سوال دیگه:
رو سیستم من این بازی میاد چون بالا نوشتم من یبار این بازی. بازی کردم. حالا همین برای برادر زاده ام نصب کردم ولی صفحه مشکی میاد. ایا مشکل سی پی یو های دو هسته ای حل نشده؟ کرک جدیدی ابدیتی چیزی نیست.
سی پی یو من هیچ مشکلی نداره تو این بازی ولی این بازی برای برادر زاده ام میخوام ایا راه حلی داره؟

سلام
این رو تست کنید:

EXTREME INJECTOR v3.6 (Only the registered members can see the link)

0reza666
09-02-17, 06:17
نه این قبلا تست کردم هیچی نشد. پس یعنی راهی برای سی پی یو های دو هسته ای نیس این بازی بالا بیاد؟ ایا در اینده هم کرک چیزی برای این مشکل نمیاد. مثلا عین بازی مافیا که این مشکل سی پی یو دو هسته ای حل کردن؟

salpc
09-02-17, 17:10
نه این قبلا تست کردم هیچی نشد. پس یعنی راهی برای سی پی یو های دو هسته ای نیس این بازی بالا بیاد؟ ایا در اینده هم کرک چیزی برای این مشکل نمیاد. مثلا عین بازی مافیا که این مشکل سی پی یو دو هسته ای حل کردن؟

مشخص نیست بازیش واسه cpu های دوهسته ای سنگین هست .
مگر اینکه بازی رو ماد کنن تا بهتر اجرا بشه همینجوری ش هم از cpu 4 هسته ای 80 درصد مصرف داره دیگه دوهسته ای بماند.

0reza666
26-05-17, 11:09
.

سیو این بازی میخواستم و مسیر دقیق سیو هم میخواستم. نسخه بازی فیت گیل است.

salpc
03-07-17, 12:18
سیو این بازی میخواستم و مسیر دقیق سیو هم میخواستم. نسخه بازی فیت گیل است.

مسیر سیو بازی:
C:\Users\<user name>\Documents\CPY_SAVES\CPY\UPLAY\2688

- - - Updated - - -

واسه من کلا بازی مشکل داره!!
یکم راه میره بعدش باز میپره بیرون!

TechRadar
30-07-17, 20:11
سلام.
این اطلاعات صورتی رنگ رو از روی بازی بردارید (اسمشو نمیدونم فکر کنم با msi afterburner تنظیم میشه)
اون بالا نوشته V رو برنین تا مسیر باز شدن در رو بهتون نشون بده.