تغییر رشته در دانشگاه
سلام من تو دبیرستان رشته تصویر سازی کامپیوتر خوندم
دیپلم گرفتم الان از سخت افزار سر در میارم و اغلب قطعات کامپیوتر رو میشناسم و میتونم کامپیوتر سر هم کنم
خوب مشکل من این نیست الان خدمتم رو تموم کردم قبل خدمت 4 ترمی تو دانشگاه درس خونم که موفق نشدم
میخوام تغییر رشته بدم تو دانشگاه به چه رشته ای برم کمکم کنید تو اقواممون انگشت نما شدم بعضی از اقواممون همه فرزنداشون دکتر هستند
من با ریاضی فیزیک مشکل اساسی دارم زبان انگلیسی هم تا حالا خوندن که خوندن باشه نخوندم اما میخوام درس بخونم
DOOM999
28-01-17, 11:11
شما کاری به دیگران نداشته باش واسه خودت زندگی کن یا رشته ای برو که بهش عشق داشته باشی مثل سخت افزار که فرداروز بتونی کارآفرینی کنی واسه خودت یا یه رشته ای برو که کمتر کسی میره و پول ساز باشه به این امیدم نباش که با مدرک جایی استخدام شی چون وضعیت استخدام تو ایران افتضاحه چون یا باید مونث باشی یا دکترا داشته باشی
ab_mud73
28-01-17, 19:41
من تو فکرم که برم مترجمی زبان انگلیسی رشته خوبیه ؟
میتونم تغییر رشته به این بدم
nxzx
24-07-17, 11:42
برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد همه پیشنهاد رشته MBA رو به من میدن، اما من هیچ آشنایی با اون ندارم، میشه کمی راهنمایی کنید. ممنون.
AtrafNET
24-07-17, 13:29
می دونم چه حسی دارید که گفتید تو اقواممون انگشت نما شدم.
خیلی بده کل فامیل تمرکزشونو بذارن روی آدم و یه مشکل رو انقدر بزرگ جلوه میدن که از کاه کوه میسازن.
تو فامیل ما هم هستن آدمایی که مثلاً به بهانه اینکه میگن بابا آینده اته الان باید تصمیم بگیری خیلی مهمه و... بلانسبت 24 ساعته رو مخ آدمن.
به نظر من اصلاً به حرف اینا توجه نکن که هول بشی و خدایی نکرده موقعی به خودت بیای که دیگه دیره.
از همین الان با خونسردی و آرامش کامل خودت بشین فکر کن ببین به چی علاقه داری به نظر من به بازار کارش هم فکر نکن چون تو مملکت ما هیچکی تو جای خودش نیست و همینطور که طرف با مدرک کشاورزی میاد بازیگر میشه از لحاظ شغلی شما هم بالاخره یه کاری می تونید پیدا کنید که خرج و مخارج زندگیتون بگذره به نظر من مهم اینه که حداقل از لحاظ توانایی و استعداد به اون جایی برسید که علاقه دارید شما اگه رشته های پول ساز برید و علاقه ای نداشته باشید حتی اگه موفق هم ازش بیاین بیرون هیچ وقت از زندگی لذت نمیبرید و میشید مثل کسایی که کل زندگیشون شده پول و پول و پول تا اینکه خدایی نکرده بمیرن و یکی دیگه از پول اینا لذت ببره :1. (23):