مشکل من اینه که وقتی مادربرد رو روی گرافیک آنبرد میذارم سیستم مدام ریست میشه اما وقتی روی گرافیک نصب شده قرار میدم مشکلی نداره.
البته 2تا از پین های مادربرد من کج شده که هنگام تحویل مادربرد بردم گارانتی اواژنگ برام صافش کردن اما نه مثل روز اول.
سوکت رو عوض میکنند؟ مادربرد گارانتی داره هنوز 1 سال نشده خریدمش . دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
AMD>INTEL
26-01-17, 14:54
سلام
بایوس هم اپدیت کنید .
میتونه این ریست دلیلش این باشه . از تو بایوس xmp را غیر فعال کنید . ببینید باز ریست میکنه با گرافیک آنبرد ؟
eigor
26-01-17, 14:57
بایوس رو به آخرین ورژن آپدیت کردم موقع قرار دادن رو گرافیک آنبورد سیستم فقط ریست میشه که با ریست کردن بایوس سیستم به حالت اولیه بر میگرده.
بایوس هم ریست دادم و روی گرافیک انبور گذاشتم باز همین مشکل بود
AMD>INTEL
26-01-17, 15:09
بایوس رو به آخرین ورژن آپدیت کردم موقع قرار دادن رو گرافیک آنبورد سیستم فقط ریست میشه که با ریست کردن بایوس سیستم به حالت اولیه بر میگرده.
بایوس هم ریست دادم و روی گرافیک انبور گذاشتم باز همین مشکل بود
xmp غیر فعال بشه حتما در بایوس
نسخه بایوسی که روی دستگاه هست را اعلام کنید .
eigor
26-01-17, 15:11
نسخه بایوس f20 هست
AMD>INTEL
26-01-17, 15:25
نسخه بایوس f20 هست
اکر با غیر فعال کردن xmp هم درست نشد . ببرید گارانتی .
eigor
26-01-17, 16:11
انجام دادم اما کارساز نبود و پیاپی ریست میداد
AMD>INTEL
26-01-17, 16:51
انجام دادم اما کارساز نبود و پیاپی ریست میداد
رم ها را هم تک نک تست کنید .
eigor
26-01-17, 18:24
رم ها هم تک تک تست شدند
AMD>INTEL
26-01-17, 18:27
رم ها هم تک تک تست شدند
پس به خاطر همین مشکل پین ها هست و باید تحویل گارانتی بدید
eigor
26-01-17, 19:38
ممنون از شما شنبه انشاااله باید ببرم آواژنگ. خبرش رو داخل همین فروم اعلام میکنم با تشکر
AMD>INTEL
26-01-17, 19:44
ممنون از شما شنبه انشاااله باید ببرم آواژنگ. خبرش رو داخل همین فروم اعلام میکنم با تشکر
بایوس قدیمی تر را تست زدی ؟ این هم تست کن .نشد ببر گارانتی .
eigor
26-01-17, 23:10
اتفاقا قبل اینکه پیام شمارو ببینم تو سایتای خارجی سرچ زدم برای برگرداندن بایوس به ورژن قدیمی تر یه برنامه فلش کردن بایوس از طریق داس بود که دانلود کردم و یو اس بی رو تبدیل به بوتیبل کردم و کلا بایوس رو فلش کردم و بایوس رو به ورژن f7g که خیلی عالیه برگردوندم و تست کردم و اوکی شد
- - - Updated - - -
هرکاری میکردم به ورژن قدیمی تر برگردونده نمیشد.
AMD>INTEL
26-01-17, 23:10
اتفاقا قبل اینکه پیام شمارو ببینم تو سایتای خارجی سرچ زدم برای برگرداندن بایوس به ورژن قدیمی تر یه برنامه فلش مردن بایوس از طریق داس بود که دانلود کردم و یو اس بی رو تبدیل به بوتیبل کردم و بایوس رو به ورژن f7g که خیلی عالیه برگردوندم و تست کردم و اوکی شد
خوب خدا رو شکر . در صورت تمایل در تاپیک زیر نظرتون را درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت اعلام کنید .
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران (Only the registered members can see the link)